Systrarna Lagergren i reklamfilm för swish

En cheesy, garvfest utan allvarlig dramatenaspiration, är vad jag skulle kalla den här reklamfilmen, och nog funkar den?

Systrarna får beröm för videon i kommentarsfältet, och naturligtvis undrar jag vad ni tycker?  😁

41 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ha ha ha, jag skrattade, och det gör jag inte ofta, det ska till extremt mycket för att jag ska börja skratta. Ha ha, riktigt kul! Det kommer absolut att funka! Gillade även färgerna, miljön, rubbet.

   Ja men visst, den var ju superkul! Just för att den var sådär superövergjord , lagom stel och nata supertöntig. Jag kanske inte skrattade, men jag log jättestort, haha.

  Nja, inget som skulle locka mig men jag är kanske inte i målgruppen.
  Gillade inte det där elakskrattet i slutet.

   Vilken målgrupp använder inte swish?

    Jag vägrade skaffa när tonåringarna tjatade på mig för jag visste precis hur det skulle blivit😉

     Lät sorgligt på något sätt, att barnen begränsar dig, Swish är väldigt smidigt 🙂

     Men skaffa det för din egen skull! Man swishar ju alla, sina vänner om de lägger ut, på loppisar, när man handlar online och inte minst om en situation uppstår där dina barn behöver pengar riktigt snabbt av någon anledning.

     Kanske ska utgå från att dina tonåringar också vill dig väl och inte bara be om pengar.

      Mina vänner är inte så fattiga så de inte kan vänta tills nästa dag om de lagt ut och jag för över via internetbanken om jag inte haft tillräckligt med kontanter. Jag gillar inte loppisar. När jag handlar online begär jag faktura, vill se produkten innan jag betalar. Barnen är vuxna nu, de har mer pengar än mig😉

    Undrar jag med. VEM har inte Swish idag?!?

     VARFÖR behöver man Swish? Klarar mig bra med kort och kontanter.

      För att om jag köper biobiljetter åt oss med mitt kort så vill inte jag få din biljettsumma i kontanter

      You do you, boomer.

    Haha, alltså, så skum kommentar? Inget som lockar mig något särskilt heller, har redan swish, och även om jag inte skulle ha det så verkar reklamen rikta sig till företag, så jag hade ändå inte varit målgruppen. Haha. Tyckte reklamen var superhärlig ändå, och den hade varit lika kul om det var varmkorv, bilar eller kattsand de sålde, om de gjorde såhär bra. 🙂

    Det är väl irrelevant?
    Finns många varor och tjänster som alla åldersgrupper använder, utan att reklamfilmer har alla som målgrupp.

   Tyckte du att det var ett elakt skratt? Hmm

    Tyckte också det var ett mer ”häxigt” än ”hjärtligt” skratt där under slutscenerna, blev lite förvånad över det, haha, men det är potentiellt typ en av de topp tio härligaste reklamerna jag sett ändå. 😄

     Och de nio övriga i toppen skulle väl då vara typ lambireklamer, pga lambi 🥹💕.

   Är du 80+ eller varför skulle du inte vara målgruppen?

    Målgruppen för reklamen verkar mer vara butiker och företag, jag är varken en butik eller ett företag.

     Vad får dig att tro det?

      På slutet dyker det upp en text där det står något om att Swish är den bästa presenten du kan ge dina kunder.

   Inget som skulle locka dig? har du ens sett videon eller varför skriver du som att du swish vore något helt nytt som du aldrig hört talas om förut 😅

    Du kanske ska läsa kommentaren en gång till 😅

     Vad har jag missat menar du? 🙂

    Va?!
    Jag har swish men om jag inte hade det skulle det inte vara denna reklam som övertygade mig.
    Jag tilltalades inte av reklamen helt enkelt. Varför är det så provocerande?

  Det här kändes krystat och jag tycker inte det var roligt heller. Reklamen är inte något som skulle få mig att skaffa Swish. Men individer verkar ju inte heller vara målgruppen utan företag/butiker som gör att de kan handla presenter.

  OT men Paow (plopp.paow) har lagt ut stories på hennes instagram om vad som hänt mellan henne och ”C”, killen som misshandlade henne och försökte bryta upp hennes dörr i helgen.

  När jag läser det hon skriver tänker jag enbart att det är en kvinna som befinner sig i en mycket destruktiv relation. Jag hoppas att det inte är så, så klart.

   Åh så sorgligt att läsa hennes inlägg. 🙁 Hela ”han är egentligen snäll” är som ett skolboksexempel för en destruktiv/våldsam relation…

   Men det är ju bara att hålla sig borta från destruktiva/våldsamma/urusla män, vad är problemet?! Det finns kvinnor som blir tillsammans med män som ser ut som en livsfarlig hulken, fullt med tatueringar, uppblåsta muskler, elaka tomma ögon, konstigt beteende i sociala sammanhang, osv, och sen när mannen (naturligtvis) är elak (precis som han ser ut att vara och verkar vara) då verkar kvinnorna inte förstå någonting?! Men det räcker ju att titta på honom så ser man ju med blotta ögat att han är dålig!!! (Jag vet att det finns många destruktiva/våldsamma/urusla män som ser väldigt snälla och skötsamma ut utåt sett och som är väldigt trevliga och snälla utåt sett, jag menar INTE dom, där kan ju kvinnorna naturligtvis inte veta hur mannen är i hemlighet bakom stängda dörrar och det är helt fruktansvärt).

    När ens självkänsla är i botten och man inte tror att man förtjänar någon som är bra och så kommer det en och visar ”kärlek”, skriver ”kärlek” för den här sortens män kan inte ge riktig kärlek, så kan det lätt bli så att man tror att det är såhär det ska vara. Att det är det enda man liksom förtjänar. Det är så lätt för oss andra att sitta och säga att det bara är att göra si och göra så men är man nere i skiten och mår kasst, så gör man inte alltid bra val för en själv.

     Tror också det känns bra att den här snubben som ger ett farligt uttryck utåt visar en kärlek, som en beskyddare, att man är speciell eftersom han är snäll mot en. Till en början.

   Det är klart att det är så. Han slog henne när de var på semester. Spelar ingen roll om det är så att han ”blivit snäll nu”, man slår inte någon. Det finns INGET som rättfärdigar att han slår, så när hon skriver att han mådde dåligt. Jaha, men då får han väl gå i terapi istället för att slåss.

   Till Paow och andra kvinnor som är i samma situation: Snälla, se ert värde och lämna. Det är inte såhär kärlek ska vara. Kärlek ska vara en trygghet. Ni förtjänar bättre och ni kommer klara er bättre utan honom. Hör av er till en kvinnojour, så hjälper de er. Jag vet att det är svårt när han visar sina bra sidor men det finns verkligen ingenting som gör det okej att fysiskt eller psykiskt misshandla.

  OT: Men är det någon som inte blir illa berörd av Paows situation? Hennes bild med skryt om vilka presenter hennes misshandlande norrman öst över henne (kommentarsfält avstängt) på 30-årsdagen. Och sen ett långt försvarstal om hur orättvis bilden av honom har blivit och hur ”snäll” och ”ändrad” han är nu. Ett skolexempel på destruktiv relation. Kan hon inte själv hålla mobilen ifrån sig och sluta dokumentera sönderslagna dörrar och ansikten om hon bara vill ha medhåll och handklapp när hon sen ska skryta om det i världen som är viktigast för henne dvs PRADA och PLASTIKOPERATIONER. Sorry Paowsan du är fast i både destruktiv relation och annat kemiskt skit du brukar tala om att du tar.

   Kommentarsfältet var öppet först men av de cirka 40 kommentarer jag såg så ifrågasatte alla varför hon fortfarande var i en relation med en man som misshandlar henne. Några kallade henne golddigger också.

    Norrmannen svarade på någon kommentar också, men inget seriöst svar utan typ ”skriv på norska” eller nåt. Så han har garanterat sett alla kommentarer ifrån Paows följare.

     Han var jädrigt tyken i sina svar som jag sett

      Har hon ingen familj som kan berätta för henne att detta inte är en bra kille, eller struntar hon bara i vad dom säger?

       Blir lätt så tyvärr, har själv varit i hennes sits. Lätt att se det utifrån och tycka att man vet vad som rätt och fel och vad man borde göra, en annan sak att vara i det.

  De måste använda väldigt mycket filter på insta, för de ser ju helt annorlunda ut i reklamfilmen, som jag för övrigt inte gillade alls. Hälsning Häxan Surtant 🙃

  Kul reklam 🤣👍

  Älskar deras skratt.

  Men man undrar verkligen vad som hände med P och varför de inte pratar om det. Så märkligt att någon de nämnt i varje poddavsnitt plötsligt är puts väck. Det har förstås tagit slut och det kan de väl bara säga utan att gå in på detaljer om de vill visa hänsyn till anhöriga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.