36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ouf. Jag har inget snällt att säga så jag säger ingenting alls.

      Man får tycka vad man vill här inne. 😊

        Din bok har samma titel som en artikelserie
        i bland annat Östersundsposten.

          Nej, det här var inte bra…
          På vilket vis är du ens kvalificerad att granska någonting och sen skriva ut det i bokform som nån jäkla ”fakta” 😆 du är ju en av dem Camilla, varken mer eller mindre

          Så märkligt.

        Det var en jvla tjat om boken

          Så är det, men eftersom dessa inlägg inte ersätter några ”ordinarie” inlägg så kommer de fortsätta komma lite då och då. 🙂

      Du säger ganska mycket med den kommentaren

    ”…så vilka skandaler hade kunnat undvikas om medierna hade gjort det jobb de säger sig vara manade att utföra?”
    Jag kan faktiskt inte komma på en enda.

    Känns inte som att Camilla direkt är opartisk eller objektiv i sitt granskande av influencers mtp hur det här förordet är formulerat. Till skillnad från hur ja, jag vet inte… media ska vara till exempel.

      MEN! Cudos till att ha skrivit en bok, så klart. Sorry att negativiteten fick ta över.

    Men har medierna verkligen varit sist på bollen när det kommer till att granska influencers? Minns att Kissie och Isabella Löwengrip med flera var ganska frekvent förekommande i medierna när det begav sig i mitten av 00-talet (alltså typ 15- 20 år sedan) Precis som de fått mycket utrymme i tv-soffor och annat för att inte tala om alla analyser.

    Kan det vara så att det helt enkelt är svårmotiverat att få med allt om influencers när resten av världen pågår? Kanske är det så att det är mer relevant att granska influencers i andra forum?

    It’s giving lite b-uppsats om jag ska vara ärlig. MEN jag ska läsa boken först innan jag uttalar mig om den! Jag börjar där!

      Väldigt märkligt att jämföra den här typen av blogg med riktiga/seriösa journalister. Klart att de riktiga tidningarna har andra fokus och en annan standard än sånna här bloggar. Tycker att C framställer sin blogg som bättre än vad den egentligen är. Titeln är också märklig för en som tror sig stå över influensers och nu tydligen är en av dem..

        Håller verkligen med. Det är knepigt att skriva en bok där något ska ”granskas”, kritisera medier för att de inte gjort jobbet och sen kalla boken ”de kallar oss influencers”. Vem är ”Oss”?

    Att skriva en bok är ett av det vanligaste målen på människors ”bucket lists”, alltså har många människor som dröm/mål att någon gång att skriva en bok i sitt liv. Tror att många romantiserar idén av att kunna kalla sig själva författare och inte förstår vad det innebär att faktiskt skriva en bok.

    Kanske därför så många även är så negativa när någon annan lyckas få en bok publicerad, påminnelsen om att de inte lyckats än.

      Förstår inte bara att man kan kalla sig författare för att man har skrivit en bok. Menar inte C nu.

        För att få vara med i författarförbundet måste man ha skrivit två böcker. Så enligt den måttstocken är man inte författare efter en bok.

          Ok, då ska jag skriva 2 tunna barnböcker. Gösta tappar sin hatt och Lisas nalle har rymt. Sen är jag författare😀📖

            OK, blir du lyckligare då?

              Kanske, om Gösta hittar sin hatt🤠

      Ja, då blir det svårt att glädjas åt någon annan😫.
      Bättre att skriva en smått surten kommentar

    Har två vänner som så gärna vill bli författare. Den ena avslutar varenda mening med alla punkter hen kan få med. Den andre skriver som hen talar, med andra ord förstår absolut ingen vad som menas. Vi läser högt för varandra för att kunna utröna innehållet. Är så fascinerad att dom på allvar har så höga tankar om sina framtida författarskap.🙂
    Men lite charmigt ändå.

      Schyst kompis

      Man kan vara bra på att berätta, att ha fantasi för att bygga upp en historia, som kan bli en bra bok, trots att man inte skriver skitbra.
      Hoppa ner från din höga häst du.

    Kul! Jag ska läsa helt klart. Om inte annat för att jag har haft nöje av din blogg och fina avslöjanden i många år. Grattis till dig!

    Skrattade gott åt mig själv när hastigt läste titeln som ”Dom kallas inte ens oss Ers”.
    Tänkte att så korkade kan väl inte ens influensers vara att dom vill kallas Ers höghet😂

    Kommer boken att finnas på Storytel?😊

    Heter det inte ”Allt detta handlar den här boken om”. Det går väl inte säga ”Om allt detta handlar den här boken”. Isåfall låter det mer korrekt med ”Om allt detta handlar den här boken om”. Men eftersom det blir upprepning på ”om” så passar första alternativet bättre.

    Inget klagomål utan bara en liten input innan ni trycker boken

      Haha va? Går absolut att säga så. Finns ju mer än ett sätt att sätta ihop en mening?

      Och ditt sista förslag har ett onödigt ’om’ i slutet, det är ju bara en repetition av ’om’ i början. Förlåt men blir orimlig triggad av the Dunning-Kruger effect, har du verkligen så dålig koll på grammatik att du tror du är bra på grammatik??

        Förlåt men varför är du så dryg haha, du älskar sitta och trycka ned folk. Räcker det inte med att bara säga att du inte håller med? Gud du måste ju ha massor problem i ditt liv som kan bli provocerad av en sån onödig sak, din hjärna är förmodligen inställd på skanna av fel och negativitet i allt du ser framför dig.

        Dessutom var det ju exakt det jag sa, nämligen att det blir upprepning på ”om”, så då behövs det ju inte upprepas av dig igen 🙂

        Att du skriver (med andra valda ord/metafor) att jag i princip är korkad bara för att jag har funderingar över en formulering, så säger det mer om dig och din sociala kompetens än om mig faktiskt

    Av nyfikenhet, på riktigt, undrar jag hur du och din redaktör tänkte kring titeln. Är det för att du har den här bloggen som du är en av alla influencers? Funderade ni kring något i stil med ”De kallas influencers”?

      Eller ”De kallar sig influencers”.

    Undrar också varför du kallar influencers ”dessa nya kelgrisar”. Säkert bara jag som inte förstår. Är det mediernas kelgrisar? Har medierna behandlat sina kelgrisar med okunskap och silkesvantar? Eller det samhällets nya kelgrisar? På vilket sätt i så fall? Och framför allt, vilka var de gamla kelgrisarna?

    Grattis till boken! Kommer den att släppas som ljudbok? ❤️

    Jag är nyfiken! Kommer låna på biblioteket så småningom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.