Ja visst, ja…

Nu är det klart vilka som tävlar i den kommande säsongen av utslagstävlingsprogrammet ”Superstars”. De tävlande är Marcus Allbäck (fotboll), Johan Olsson (längdskidor), Christian Olsson (friidrott), Hedvig Lindahl (fotboll) Johanna Ojala (längdskidor) och Linnea Claeson (handboll).

Jag hade helt glömt bort att Linnea Claeson aka Assholes online, är handbollspelare. Det är ju inte direkt så hon profilierat sig på sociala medier de senaste åren.

Hur tror ni hon kommer stå sig bland motståndet?

……..

Bilden ovan är enbart för illustration av inlägget och har inte med tävlingen att göra.

65 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  OT – Johanna Bladh.. Hon la upp om bilder som blir redigerade. Först trodde jag hon menade att kameran gjorde henne ”smalare”, lägger håret till rätta osv men ser sen att det väl bara är ljuset? Eller? För på bilderna ser man ju att folk i bakgrunden osv ändras.

   Nä men precis, kan bara se att det är ljuset och vitbalansen som ha redigerats. Bilderna har gjorts varmare, antagligen för att de är tagna på en strand.

   Men när man läser Johannas inlägg så låter det som ett jätteproblem, som att hela hennes kropp har redigerats. Tycker det är lite löjligt faktiskt, och det läggs fram nästan konspiratoriskt. Blir ytterliggare ett sätt för henne att plocka billiga poänger. ”Kolla det är inte bara i sociala medier alla är redigerade, inte ens din kamera låter dig se ut som du ser ut.”

    Hon är verkligen drottningen av att slå in öppna dörrar och problematisera saker fem år efter alla andra 🤭

   Haha, såg att Sara Wimmercranz gjort ett inlägg typ i söndags, som kändes väldigt apropå Johanna Bladhs ”amningskamp” (hon skrev alltså inte det, men det kändes så). Himla bra skrivet, tycker Sara verkar vara en klok kvinna.

  Jag har alltid undrat..om dessa kvinnor kunde se alla män i realtid som drar en r–k till de lättklädda bilderna de laddar upp på sociala medier, hade de raderat bilden eller glädjas åt bekräftelsen?

  Jag kan själv klä mig lite utmanande men jag känner alltid en känsla av ångest blandat med skam när en (låt oss vara ärliga) ful man glor på mig. Och då har jag inga konton på insta/TT.
  Hur hade ni känt om ni såg kollegor, grannar, gubbar, simps, incels osv dra en handtr–la till en bild på er?
  Jag hade känt mig kränkt.

   Jag är inte så orolig över det så länge p*rnhub finns fritt tillgängligt.

   Man undrar ju lite var du lägger upp dina bilder – på Facebook?

   Om någon skulle tänka på mig efter ha sett en lättklädd bild och drar en runk?
   Varsågod, trevligt att kunna glädja någon oavsett hur personens yttre är, förstår inte hur man kan bli kränkt för det.

   Varför känner DU skam över att någon glor på dig? Skammen ligger väl isåfall hos den personen?

    Varför skam över huvud taget?

     Och varför är det värre om det är en ful man? Sjukt konstigt tänk.

      Fula människor som onnar åt dina bilder= äckligt

      Snygg man är smickrande- ful man ett övergrepp 🙂

       Undrar hur folk med detta tänket, tänker om det hade varit ombytta roller. Alltså om man skriver så om snygg/ful kvinna.

   Om min kropp hade sett ut som Linnéas hade jag också tagit sådana bilder och lagt ut, men inte för mäns bekräftelse. Om jag minns rätt så var det Isabella som fick hem ett kuvert (utan frimärke, så personen hade varit utanför dörren) med en bild på henne och massa sperma. Hade det hänt hade jag raderat bilden.

   Män kanske skulle runkat, men det jag inte vet om skadar mig inte.

   Citat ”jag känner alltid en känsla av ångest blandat med skam när en (låt oss vara ärliga) ful man glor på mig”

   Med tanke på att du inte har problem med att en attraktiv man tittar/glor på dig så är det ju inte själva tittandet som stör dig utan vem som gör det.
   Även att du specifikt nämner gubbar, incels och simps tyder även att det inte är runkande som stör dig utan vem som gör det, för vorde det handlingen i sig som var problemet så varför lista specifika typer?

   En del kvinnor (exibitionister?) gillar och njuter av tanken att många män åttrår och vill ha dom dom, oavsett om dom är unga, gamla, fula eller snygga. En typ av makt position över dom andra samt ger en kick/euroforisk tanke, får dom känna sig åttrådda och eftertraktade.

   Va, skulle du bli kränkt? Jag skulle absolut inte bry mig det minsta. Jag lägger iofs inte upp lättklädda bilder på vare sig insta eller annan social media-plattform, men skulle någon känna sig sugen på en handtralla och samtidigt tänka på mig så skulle det inte störa för 1. jag vet ju inte om det och 2. happy to help.

   Det hade inte rört mig i ryggen, oavsett om han var ful eller snygg. Hade inte brytt mig om en kvinna ville ta på sig efter att ha tittat på mig heller.

   Du får det att låta som något fult, de allra flesta onanerar. Både kvinnor och män.

  Det är inte hennes handbollskarriär som gjort henne känd, 0 framträdanden i landslaget på seniornivå och en ytterst begränsad proffskarriär.
  Men visst, hon kan överraska men har svårt att tro det och nog mer hennes aktivism som gör att hon är med i programmet och inte idrottsliga framgångar

  Jag trodde verkligen äntligen att vi hade sluppit henne. Och hon är väl bara känd för att ha hittat på massa falska inbox meddelanden och inte för något inom handboll?

  OT men
  https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/mQll14/influencern-dasha-girine-rasar-mot-folk-som-reser-i-mjukisbyxor

  Vem fan är Dasha Girine och vad är hennes problem?
  Hon säger i artikeln ”Folk såg Kardashians springa runt i Balenciaga-hoodies och plötsligt var det grönt ljus att ha på sig sina gympakläder från högstadiet?”

  Är hon född bakom en sten? Folk har väl haft mjukiskläder på sig så länge de funnits – och det är dessutom livets plagg!

   Dasha kan sitta i sin aftonklänning och tiara på en långflygning hur mycket hon vill – jag vill fan resa i bekväma kläder.

   Dashas åsikt känns väldigt förlegad, finns ju hur mycket snygg ✨loungewear✨ som helst att glida runt i. Vill hon vara obekväm får hon gärna vara det! Det här känns mest som ett utspel. Ps. Hennes rosa tröja hade jag aldrig satt på mig, vi är alla olika!

   Hon är definitivt inte rätt person att kritisera andra personers klädsel… Hennes stil är extremt trashig. Gråa mjukiskläder så skulle vara ett lyft för hennes garderob!

   Det är dessa gånger som jag undrar om D är stolt över henne och det hon åstadkommer om dagarna.

    Du menar han som nyligen gjorde konkurs? Det om något är väl något att inte vara stolt över så vart vill du komma?

     En konkurs betyder att han vågat satsa på sin idé. Modigt. Synd att det inte gick vägen.
     Att hon blir uppmärksammad för en kommentar om hur andra klär sig säger ganska mkt om vad hon gör om dagarna. Alltså 0. Då var min fråga: är han stolt? ”Min sambo är med i en artikel i Aftonbladet, ni måste läsa den!!” Det tror jag inte att han kommer säga om detta.

     Med den inställningen till ”misslyckanden” kan man inte ta sig särskilt långt i livet.

   Fast hon har ju en poäng. Folk idag klär sig så slappt. Det är ju lite högtidligt att flyga, klä er därefter. 🙂

    Nej.

    Högtidligt? 😄

    Högtidligt? 😂 Är det festligt på bussen och ceremoniöst på tunnelbanan också?

    Jag jobbar på en flygplats och ärligt talat så skrattar vi lite i smyg åt folk som är väldigt uppklädda och fixade. Klart man vill resa i bekväma kläder? 😂

     Det beror väl på vad man ska göra när man kommer fram? Alltså om man tex direkt ska till möte så har man väl på sig kläderna man ska ha där. Men jag fattar poängen, tycker själv det ser lite konstigt ut men tänker att man vet ju inte varför personen är uppklädd. Tycker själv det ser lite löjligt med typ pyjamas och kudde om man ska flyga inom Europa, det ser man ju inte på exempelvis tåg? Men flyg är nog ändå en ”stor grej” för många, man planerar och väljer noga.

      Tror inte flyg är en stor grej, inget man klär upp sig för. Låter konstigt.

       Jag har flugit två gånger i mitt liv och det har varit efter att jag fyllde 30. Det har varit en jättestor grej för mig och jag klädde kanske inte direkt upp mig, men jag såg faktiskt ganska fin ut

        Ah ok, aldrig hört talas om att det skulle vara. Är ju ganska vanligt. Det är ju inte så himla roligt egentligen tänker jag (även om destinationen är det).

      Varför en stor grej? Det är ett transportsätt?

    Högtidligt? Varför då?
    Är det för att man bara flyger när det är semester?

    Nej det är det inte. Det är ett nödvändigt ont.

   Ja, vad sjutton var det där? Mjukisbyxor kan ju dessutom se ut på många olika sätt. Fast, vem bryr sig vad andra reser i?

   Se till att ha naturmaterial och skor som funkar om, något skulle hända.

    Borde man inte ha naturmaterial när man åker bil också isåfall? Den kan ju också börja brinna vid olycka. Har aldrig ens tänkt på det trots större risk.

     Kanske. Jag är flygrädd så jag läste det någonstans. De som kör bil kanske tänker att det oftare är ”lättare” olyckor där man kan ta sig ut, eller att sträckan är kortare?

      Hur tänker du att du ska ta dig ut från ett störtande plan?

     Menar du att man ska klä sig efter att man kan störta? Det spelar nog inte så stor roll hur man är klädd då.

   Inget tycks reta upp svensken mer än lite hederlig kritik över hur flygresenärer klär ner sig. Gud förbjude att folk åtminstone klär sig som för ett kontorsjobb och inte fläckiga mjukisar, morgonrock eller bikini. Det sistnämnda har folk tack och lov blivit nekade ombordstigning för 🙂

    Men varför? Det är obekvämt att flyga som det är. Hel och ren är väl trevligt som alltid annars och morgonrock har jag aldrig sett nån i…

   Jag ska åka utomlands själv nästa år i juli. Tänker ha antingen mjukisbyxor eller mjukisshorts på mig när jag åker flyg, bara för att göra så många som möjligt upprörda tänker jag.

    Shorts är väl inte så fräscht, för dig om inte annat?

     Dusch existerar…eller?

  Jag håller med henne. Kan inte för mitt liv förstå hur man som vuxen kan använda mjukisbyxor på tex en flygresa. Skulle inte ens ta sällskap med min man på flygplatsen om han hade det på sig.
  Jag förstår inte heller varför så fruktansvärt många går i träningstights överallt.

   För att det är skönt och bekvämt! Man ska ju bara sitta på ett plan.

   Håller med dig i övrigt men jag tränar 4 dagar i veckan och går då från mitt hem/jobb till gymmet i träningskläder för att det är smidigt. Därför kan man 4 kvällar/dagar i veckan se mig på stan i träningskläder. Tycker inte det är konstigt, bara bra att folk tränar.

   Att sitta som packade sillar för en charter till Gran Canaria är inte direkt lyx och flärd. Jag föredrar bekväma kläder, må de vara shorts eller mjukisbyxor.

   Är det däremot en affärsresa i första klass så kan jag förstå att mer lämplig klädsel är att föredra.

    Det kommer ett inlägg om det här. =)

    Åkt business en hel del med familjen och det är en salig blandning när det kommer till personers klädsel.

    Själv klär jag mig som en riktig slafsfia när jag reser (även om det är sällan nu för att det inte känns bra ur miljösynpunkt).

    Det enda jag är noga med är att duscha och ha rena kläder på flyg för jag vill inte fundera över om min ”granne” lider av min lukt 🙂

   Haha, min pappa åker i mjukisar på långflyg och han är en riktig finansnisse. Byter om i loungen.
   Ingen bryr sig!

   Se bara till att duscha och ha rena kläder, så blir det kanon.

  Superstars, vilket trött program. Och Jessica Almenäs som programledare känns minst lika trött.

   Ja hur gick det egentligen efter den där otroheten? Jessica med Frändfors dåvarande. Minns att det blev ett jäkla liv på nätet.

   Jessica Almenäs klädd i någon liten lekdräkt….

  Undrar vilka idrottare som hoppade av i sista stund så att nödlösningarna Ojala och Claeson fick hoppa in?

  Det finns inga som viker ut sig mer än feministerna. Alltifrån Stina Wollter som springer runt i trosor till Linnea som viker ut sig i trosor också till, ja, till de flesta, och Cissi Wallin med sina hårdsminkade och förföriska en miljon selfies. Det finns inga som söker männens bekräftelse mer än feministerna.

   Och du tror att Stina Wollter ”springer runt i trosor” för att få männens bekräftelse?

  Jag tror du har missuppfattat lite här..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.