”Tiingelinn” flyttar till Stockholm

Linn Andersson, mer känd som ”Tiingelinn”, från programmet ”Unga mammor” avslöjar nu på Instagram att hon ska flytta till Stockholm. 
Hon skriver att hon tidigare hintat om att hon har en liten ”hemlis” som hon sagt kommer innebära en stor förändring för henne, och det här är alltså denna hemlighet.

I kommentarsfältet gratuleras hon till flytten, samtidigt som många undrar över hur upplägget kommer se ut för barnen, eftersom barnens pappor inte verkar vara inbakade i flyttplanerna. 
Linn är inte tillsammans med någon av barnens pappor, så det hade varit lite märkligt om de var inkluderade, men nog låter det som att hon kommer ha händerna fulla av logistiska excelark.

Tillägg: Tydligen kände den här pappan inte till flytten, och skriver att han aldrig kommer tillåta att dottern flyttar till Stockholm:

Jag undrar vad som är anledningen till flytten. Kanske vill hon bara storsatsa på jobbet som influencer, eller så är hon i behov av en nystart?
En ny kärlek?
Jag antar att tiden vid utvisa det, för i sitt inlägg ger Linn inga sådana ledtrådar.

Gladast av alla verkar ändå @pappapappadotter vara. 😊

Tillägg 2: Det är tydligen bara på sina barnfria veckor hon ska vara i Stockholm.

134 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Oavsett upplägg så kommer det drabba barnen på ett eller annat sätt. Men för någon som gjort hela sin influencerkarriär grundat på barnen så verkar ju inte deras väl och ve som det viktigaste.

   Barnen kommer bo kvar i Örebro och hon kommer bo med dom i huset när hon har barnen som vanligt

    Är hon så tät att hon kan fixa ytterligare boende i Stockholm, inte billigt där direkt och inte med dubbla boenden heller samt resorna. Hon har garanterat hittat en ny snubbe, kanske dit hon flyttar in, om 2 månader är hon gravid med den fjärde (en dotter). Har ni sett vilken kravlista hon har på en karl på den väldigt levande bloggen😉

     Och om historien fortsätter tar det slut efter nyförälskelsestadiet eftersom hon verkar kär i kärleken. Så vips har hon ett barn i Stockholm också som hon får fortsätta pendla till och ha dubbelt boende. Blir matt bara jag tänker på det..

      Råkade sladda in😉 på ett gammalt avsnitt när hon var med första pappan. De skulle bjuda hem folk på middag. Vilket gnäll på L, du hjälper ju inte till med middagen. Du behöver inte duscha, du får bara byta kläder nu. Orka..

     Såg henne på Hemköp med en kille en fredagkväll för ett tag sen. Kan ju varit en kompis men…

   ”Drabba” har ju onekligen en negativ klang; varför måste detta bli negativt för barnen? Jag ser verkligen ingen självklar anledning.

   Nej, heja Linn som satsar på sig själv och karriären samtidigt som hon är en grym mamma till sina barn!

   Man är väl fortfarande förälder fast ens barn är hos den andra föräldern. Konstigt att man kan tro att det är bara att göra som man vill då. Påminner om när Bella skulle bo i ny sina barnfria veckor.

  Barnens pappor bör ju dock vara involverade oavsett om de är tillsammans eller ej eftersom de måste godkänna flytten om de har gemensam vårdnad.

   Jo men det är väl klart att dom vet om flytten och säkerligen godkänt den? Även om inga barn ska flytta.

   Såna här kommentarer är så onödiga. Obviously har hon pratat med dom?

    Papporna behöver inte godkänna något, hon gör vad hon vill på som barnfria vecka

   Men det står ju att hon ska flytta till Stockholm på deltid och att barnen ska bo kvar i Örebro? Trollar det som att hon ska bo i Stockholm under sina barnfria veckor.

    I det ursprungliga inlägget nämndes ingenting om att hon bara flyttar på de barnfria veckorna. Linn har ändrat det i efterhand

   Så hon kan inte jobba var hon vill när barnen är vid sina pappor?

    Fast det folk reagerar på är att hon hajpar upp det hela med att skriva att hon ska FLYTTA när hon u själva verket bara ska hänga i Stockholm och jobba varannan vecka.. Inte märkvärdigare än alla andra som veckopendlar till ett jobb alltså, men med Linn så är allt så jä*la speciellt!

  Nä, varför skulle papporna vara inblandade på annat sätt än att de pusslar ihop tillsammans så det blir så bra det går?

   Försöker du vara rolig?

    Jag tror inte ”en annan” försöker vara rolig? Har man ett varannan vecka-upplägg är man väl fri att vara precis var man vill under sin barnfria vecka? Eller måste man fråga exet om lov?

     Ja och nej, även om du har delad vårdnad är du fortfarande vårdnadshavare för ditt barn de barnlösa veckorna. Säg att ditt barn bryter armen och förskolan inte får tag i pappan, då förväntas mamman hämta på förskolan. Och vice versa. Mot tredje man har båda lika stort ansvar oavsett vilken vecka det är.

      Fast nej. Jag jobbar utomlands ibland när jag Inte har barnen. Svarar inte pappan ringer de farmor. Inga konstigheter alls. Sen kan man ju tycka att pappan borde svara på sina veckor.. Att vara vårdnadshavare betyder inte att du behöver vara stand by. Med det resonemanget kan man aldrig åka på semester när man inte har barnen.

  Har man skaffat tre barn med tre olika pappor som man valt att gå skilda vägar med efter något år får man liksom stå sitt kast och bo kvar i samma stad som papporna om man ska ha ett varannan vecka-upplägg. Den äldsta började ju dessutom skolan nu i höst. Barn ska inte behöva pendla långväga mellan sina föräldrar.

   håller med! håller med överlag också, oavsett om man har en eller flera föräldrar till sina barn. har en kollega som ska flytta till en annan ort för han vill ”börja om” och därmed bara träffa sina barn varannan helg. sjukt om du frågar mig! börja om får man göra innan man skaffade barn..

    Varför tog det slut med den senaste killen nu då?? Något är ju skumt med den här tjejen, så äckligt kär som hon målat upp alla förhållanden och så perfekta papporna varit, sen håller det alltid bara tills de fått barnet? Hon behöver terapi, detta verkar vara ett mönster…

     Man undrar ju hur logiken är när vederbörande skaffar barn 2-3 månader in i ett förhållande? Helt galet!!! Med två barn i bagaget dessutom, kan någon förklara logiken bakom detta?

      En del är så. Det kändes väl rätt just då och där med bäbis. Första 9 månaderna är man kär och allt är rosa moln och perfekt. Sen kommer den gråa verkligheten i kapp när dom starka kärlekskänslorna är borta.

       Man kan ju ändå använda sin hjärna…

       Fast är man vettig å normal så är man som du säger galet kär i början och vill då LÄRA KÄNNA PERSONEN, ligga hela tiden, ligga uppe å prata på nätterna, träffa alla personens vänner å släktingar, resa, hångla i köket/soffan/bilen/mataffären/gymmet… Man kan absolut fantisera om att den här personen är pappan/mamman till ens barn men man vill göra det rätt. Man vill inte skynda. Man vill njuta. Och man vill hitta rätt. Man fattar att får man barn så är det ett ansvar, det är på riktigt. Inget man gör för att” det är så mysigt”.

     För att när förälskelsefasen är över så kastas killen. Ofattbart att skaffa barn efter 2 månaders dejtande med två barn sedan tidigare. Kan någon förklara logiken?

      Behöver någon förklara logiken? Det är inte dina barn så det berör inte dig och du behöver alltså inte förstå.

       Vissa menar att det berör hela samhället så

        Det gör det inte.

       Men är du seriös? Om jag vill veta logiken så vill jag just det, få logiken förklarat.

        Du har inte med det att göra. Förstår att det är jobbigt att leva med men så är det.

         Ingen här har något att göra med nästan allt som skrivs här och vi får spekulera hur mycket vi vill inom rimliga ramar. Det är verkligen inte jobbigt att leva med det. Bara oerhört ologiskt, oansvarigt och ganska själviskt i L*nns fall och jag får tycka det om jag vill.

   Hon kan ju dock inte flytta om de motsätter sig det (om de har vårdnad) så antingen har de inte vårdnad eller så bryr de sig inte tillräckligt. Sorgligt.

    Barnen kommer bo kvar i Örebro, hon kommer bo i Stockholm på pappaveckorna

    Som förälder kan du absolut flytta oavsett vad den andra föräldern tycker och säger. Du kan dock inte flytta barnen vid gemensam vårdnad utan den andra förälderns medlåtande.

     Nej men precis, det jag menar, man får inte ta med sig barnen utan den andres godkännande. Nu ska hon ju tydligen inte göra det dock.

     När barnet är 12 år så kan barnet vara med och bestämma själv var hen vill bo.

      Nja. Det är en sanning med modifikation.

      Nej, det är ett riktmärke mer.

    Dom veckor som hon inte har barnen får hon väl för bövelen bo var hon vill?

  25 år och flera ungar med flera olika pappor. Då bör man nog gå till en psykolog innan man tänker på att skaffa en ny karl, så ingen ny kärlek är väl anledningen förhoppningsvis. Pappapappabarn är ÖVERALLT. Man skulle nästan kunna tro att de vill bli kända 🤔

   ”Vilja bli kända”, det tror jag varenda en med stort konto på sociala medier vill, oavsett vad de säger själva😁😂

  Pappapappadotter är så himla obehagliga

   Ja, jag börjar oxå tycka det.

   KlarR inte av att se dem.

   Visar barnen och åker på sina gratisresor.

   Vad gör roligt ska de ha med Linn då hon inte har barnen? Ska hon följa med på deras familjesaker?

   Dom kommer undan med allt för dom är gay. Sjukt men sant.
   Tycker dom båda är rätt sköna men deras konto är föööör mkt(med barnen då) många av deras inlägg å samarbeten har varit Way över gränsen och när de väl får kritik är deras reaktion heeelt galen. Som när det diskuterades om små barn och ipads tillexempel. Sen är det så jäkla konstigt, gay, hetero, bi whatever att umgås med folk som är så mkt yngre/äldre än en själv. Är inte Johan typ 40? Å när de började umgås med Linn va hon typ 20-22?

    Plus med Toftby……….

    Den är ännu konstigare tycker jag.

   Håller med. Har inte tyckt detta från början. Men det har kommit mer och mer.

   Verkligen! Exploaterar barnen så mkt, sorgligt.

  Hon ska typ inte flytta eller jaa, hon ska pendla dom v hon inte har barnen. Två boenden då kanske el om hon hyr rum hos papporna 😁😁

   Haha jaha det var så. ”Flytta”. Men vad jobbigt att bo i två olika städer.

   Hon kanske ska börja jobba som barnflicka hos papporna😉

  Hon har uppdaterat sitt inlägg med detta:

  ”Det är alltså JAG som ska flytta på deltid. Inte barnen. De ska bo kvar i Örebro som vanligt. Varannan vecka hos mig och varannan hos sina pappor 💛”

   Så hon ska bo varannan vecka i Örebro (med barnen) och i Stockholm (när hon inte har barnen). Men hon har väl oftast B hos sig? Ska B bo halvtid hos pappa?

  Hon är så vacker ❤️

   Hej Linn!

    Men så tröttsamt med ”hej..” bara för att någon skriver något snällt 🤦🏻‍♀️

   Håller inte med.

  Jag hänger inte med – pappapappadotter är väl två män som adopterat döttrar?? Är tiingeliing mamma till dem – eller nä, det kan hon ju inte vara, så…. Jag begriper nada! Help!

   Men gud nej, du får väl googla

    Hahaha!! Ja, där ser man hur insatt jag är 😀 Jag trodde, med tanke på pappapappadotters kommentar att DE på nåt sätt var inblandade i föräldraskapet….. Ja ja.

   De är glada över att hon flyttar till Stockholm, vad är det att förstå?

   Linn är vän med papporna. Inget annat.

  Jobbigt om inte alla pappor kan ha samma pappaveckor.

   Och du tror att det är ett problem här?

   Hur tänker du nu? Hon väljer väl att flytta en vecka då det fungerar för alla och sen flyter det bara på som vanligt med veckorna.

    Det är ju pappornas ansvar att ordna barnvakt osv på deras veckor om de skulle ha planer någon kväll eller liknande.

   Precis min tanke. 3 pappor (med familj?) som måste rätta sig efter en persons schema 🙄 Så att hon ska kunna lattja i storstan med andra influensers…

    Förstår hur du menar å ena sidan, å andra sidan visste ju pappa 2 att barn 1 är en viss vecka hos mamman. Man vill väl att syskon ska träffas och umgås? Precis som pappa 3 visste om att barn 1 och 2 är hos mamman den ena veckan. Är ju mest logiskt att barnen är hos sin mamma samma vecka, så att de får umgås hela familjen.

    Men alltså de har ju varannanvecka, vad är det som inte ska passa alla papporna? det blir ju samma upplägg som nu, hon har ju alltid alla barnen samtidigt. Så hon åker väl bara iväg på sin nästa barnfria vecka (eller när hon nu ska flytta)

    Ett arbetsschema som ändras så man inte kan ha den vecka man hade bestämt från början eller vad som helst kan dyka upp.

     Och vad säger att Linn inte kan säga upp boende (jag förutsätter att hon inte köpt boende) om nu en sådan situation skulle uppstå?
     Vad är det som säger att pappans schema ska prioriteras framför hennes (där vistelse i Stockholm ingår)?

   Vadå jobbigt? De kör ju varannan vecka redan, och hon har alla barnen samtidigt. Papporna har ingenting och göra med vad hon gör på sin barnfria vecka.

   Jag hoppas att ingen pappa vill ändra vecka så att barnen får träffas och inte gå om varandra hos sin mamma.

    Fast många familjer jag känner delar upp det så barnen varvar veckor så de får lite ensamtid med sin mamma också utan att alla halvsyskon är med

  Varför skulle detta vara ett problem för någon? Om hon själv vill ha det såhär och vara hemma i Örebro de veckor hon har barnen så finns det väl inte så mycket att tycka om det? Hon är en av alla dessa varannan vecka-föräldrar och vad hon gör och var hon bor på sina barnfria veckor angår väl ingen?

   Om det inte angår någon, varför gör hon då en hel post om att hon ska flytta?
   Nej absolut, vi har inte med det att göra i sak. Men om hon använder sånt här för att göra fontens så får väl vi diskutera det. Hade hon haft tre barn med tre pappor å helt det för sig själv å,inte försökt försörja sig genom det, så hade ju ingen brytt sig om den saken heller.
   Hon lägger ut – hon får åsikter- klart

    *göra content

    Men vad är det vi ska ha en åsikt om? Hon åker till Stockholm på sina barnfria veckor. Hon får väl göra vad hon vill när hon inte har barnen

   Anonym, det här en blogg om bloggare och jag tror att du hamnat fel. Linn väljer att vara en sk ”influencer” där hon fläker ut sitt liv och då får vi tycka till… du kanske bör skapa Linns fanpage ist?

  Bäst att vara tyst när man inge snällt har att säga! 😅🤫

  Alltså Juvelia som namn… för mig låter det mest som juver? 😅

   Ja, inte får det en att tänka på juveler i första hand… men namnet passar som hand i handsken för att ha valts av denna typ av mamma

   Att döpa dottern till Juvelia måste ändå räknas som ett övergrepp…

    Tycker iofs att Engla-Freja är värre. El Corrinda, koriander liksom. Dessa annorlundafamiljerna har en del lustiga namn😀

  Så trött på alla hennes ”perfekta bilder, med perfekta kläder, perfekt hår, perfekta barn och perfekt mamma”. Det är nog inte lika perfekt sim hon vill ge sken av!!!

   Kul att vi ser det så olika. För mig skriker hennes konto WT.
   3barn med 3 snubbar, gravid med alla efter någon månads relation. Dunderkär å träffat mannen i sitt liv med alla. Benämner sig själv som framgångsrik å entreprenör för att hon tjänar pengar på sin insta??? Hade iaf tidigare i sin bio att hon va ”husägare och mamma” – så otroligt konstigt. Trycker ut bilder å personlig info om sina barn helt utan gränser. Har en stil på bilder å barn som påminner om kultmammor på 80-talet. Framstår inte som särskilt smart.

   Tycker inget ser speciellt perfekt ut dock. Bara stageat 😊

  Ja vet inte ja, får lite avsmak av ena pappans kommentar. Ring istället och red ut det, bevittnar ju lite om hur det fungerar med kommunikationen osv (från båda håll menar jag). Om det funkar och alla parter är med på det, go for it!

   Vad har han skrivit? Kan inte hitta någon kommentar från papporna

    Eller jaha, såg nu att det fanns med i inlägget. Jag letade på instagram.

   Vad har han skrivit??? Hittar inget.

  Vad är det för pappa som skriver ut det på sociala medier så att alla kan se?
  Ta det separat

   Håller med. Men det skulle ju kunna va en pappa som vill att hennes följare ska tänka att hon kanske inte är en sån toppenmorsa som hon kanske försöker ge sken av i sociala medier…
   Om det där är pappan till första barnet kan jag ju tänka mig att han har lite att säga om hur hon skött saker sedan det tog slut mellan dom…

    Det är pappan till Juvelia, hon är andra barnet

     Och förresten vad vet du om hur hon skött saker sedan det tog slut eller vad han tycker om det, du vet ju inte ens namnet på honom eller vad deras gemensamma barn heter.

      Jag skrev
      ”Det skulle kunna va”
      Det var alltså en teori efter att ha läst hans kommentar. En teori samt ett antagande utifrån hur människor fungerar. Vet gör jag inte. Han kan också vara en jubelidiot och skitfarsa.

       Lät som du visste något när du skrev
       ”Om det där är pappan till första barnet kan jag ju tänka mig att han har lite att säga om hur hon skött saker sedan det tog slut mellan dom…”. Men det var bara en egen påhittad teori, då är jag med.

        Hade jag fått barn med nån när jag va typ 18, lite ”oops” vi blev visst gravida , vi gör slut och sen gör hon ”oops” med två till snubbar på väldigt kort tid. Då hade jag haft åsikter om det. Detta är ju mamman till mitt barn. Vad hon gör påverkar mig och mitt barn. Får jag dessutom följa allt på ett stort instakonto där mitt barn blir postergirl å mitt x förhärligar allt så skulle jag definitivt ha åsikter om det. Jag satte mig i hans sits och drog lite generella antaganden om hur folk brukar funka.

        Men jag vet inget om honom, hans utseende eller namn. Kanske är han ökänd i sina trakter å kanske har han också hunnit med två till barn med två olika tjejer. Jag tänker bara högt här

         Tor å Gösta B är samma👍🏼👍🏼 Bytte från platta till telefon

   Fast det bevisar ju bara att Linn ville hajpa detta och göra det större än det är när hon sagt något helt annat än ”flytta” till papporna till barnen..

  Låter lite som Mys röriga upplägg sol inte höll särskilt länge

  Såg att Anis don Demina och Valentino Demina inte följer varandra på instagram längre. Har det varitnågon dispyt inom familjen? Vad kan ha hänt?

   Hahaha….shit, är du där och rotar? Anis don Demina och hans bror?🙈🙈🙈

    Rotar och rotar. Skulle gå in på Anis brors insta och kika men glömde vad han hette så letade bland vilka anis följde och såg det då. Blev nyfiken på vad det kan grunda sig i för de verkade så nära innan.😊

   Vem bryr sig. Syskon kommer inte överens ibland 🤷🏼‍♀️

  Oavsett varannan vecka upplägg så är man ju förälder alla veckor och att inte vara tillgänglig för sina barn på ”pappaveckor” eftersom man bor på annan ort är inget som jag personligen skulle kunna göra.
  Då menar jag inte att man inte ska kunna göra något barnfria veckor, men att vara nära sina barn tycker jag på något vis att man har en skyldighet till för barnens skull..

   TACK!
   Nu ligger ju Stockholm nära Örebro men jag hade absolut aldrig velat bo på annan ort än mina barn å inte önskat det om mitt x heller. Om något händer mig är det ju bäst för mina barn att få va med sin pappa. Och om nått händer när mina barn är hos sin pappa så vill jag att dom utan problem ska kunna ta sig hem till mig. Veta att här står dörren öppen hela tiden. Nu har hon ju små barn som inte kan ta sig själva. Men små barn har ÄNNU STÖRRE behov av båda sina föräldrar. Barnen kommer först

    Fast alltså det här är ju helt irrelevant när det är så nära. Finns folk som arbetspendlar från Örebro dagligen. En del har längre än så till jobbet. Pendla från ena sidan Stockholm till andra sidan t ex kan ta 1,5 h.

     Fast jag håller med.
     Bor i Söderort å hade aaaaaaldrig flyttat till andra sidan stan och hade inte tyckt det var bra om mitt ex gjorde det. Många i Sthlm som jag känner så tar nya relationer slut just pga att den man träffat bor på andra sidan stan. Omöjligt att få ihop livet.

      det där låter 1) privvat och 2) helt sjukt

      (bor på odenplan så liksom inte det men jösses)

       Du bor vid Odenplan? Mm

        yes supercentralt så kanske inte så jobbigt då bor mitt i så inte lika långt till ”andra änden av stan” men det låter ff sjukt att inte kunna åka 20 min extra för sina barn men så har ju jag inga heller men

   Instämmer.

   Finaste som finns är barn som kan träffa båda föräldrarna oavsett vecka.

   Lite som när Blondinbella skulle flytta varannan vecka till Schweiz eller vad det var…

    Är ju inte samma sak. Örebro ligger ju ganska nära Stockholm. Man måste ju få åka iväg på sina barnfria veckor. Om något skulle hända åker hon ju såklart hem till Örebro igen.

  Juvelia 🙈

   Tänker på juver(kossans).

    Inte juvel?💎

     butt plug 😅

  Vet inte om folk förstår problematiken här.
  Det är inget fel med att Linn ”flyttar” under sina barnfria veckor.
  Men. När hon gjorde inlägget stod ingenting om att detta skulle vara på deltid.
  Naturligtvis antar följarna att en person som skriver ”jag ska flytta” också menar att de ska flytta. Inte att de ska ha två boenden…

  T.o.m. en av barnens pappor blev ju förvirrade av hennes ursprungliga inlägg?
  Förstår inte hur pappapappadotter kan sitta u kommentarsfältet och dumförklara folk för att inte ha förstått att Linn ska flytta på deltid.

  Sedan kan man ju undra varför följarna kommer dragandes med att folk ska sluta ifrågasätta. Ingen har ifrågasatt. Folk har genuint undrar hur lösningen ser ut för barnen (eftesom man antar att Linn ska flytta på heltid)

  Var hon bor sina barnfria veckor skiter jag faktiskt i men hu vad svårt jag har för föräldrar som gör en karriär på att exploatera sina barn på sociala medier som Tingelinn, pappapappadotter, Margaux m fl.

  Tror hon hittar någon. Från att i en frågestund för ett tag sedan säga att hon var klar med barn till att nu ändå vara öppen för det ”om ett tag”. Gissar att han bor i Stockholm 🤪

  Belle då? Som bor hos henne på heltid (enligt henne) ska hon pendla hon också?
  Eller ska det lilla barnet plötsligt bo varannan veckan, stackars liten.

   Stackars liten? Vet du hur många vi är som rest runt med våra föräldrar innan vi började skolan? Inte så att det är skadligt på något sätt.

    Har hon gått i skola?

    Bomb hot
    Halloween mys

    Osv………..

    X: Syftade inte på att resa runt. Syftar på en så liten plötsligt ska bo varannan vecka, det är länge från mamma/pappa när man 1 år.

  Fan vad skönt det är att inte ha några barn så man inte behöver förhålla sig till massa andra människor om man skulle vilja flytta på sig 🥳 folk här inne dock reagerar som om Örebro och Stockholm låg i varsin ände av Europa…

  Extremt pinsamt att Linn tog bort Gabbes kommentar 😭 (och alla andra som ifrågasätter formuleringen i inlägget) men också – HUR kan papporna gå med på att Linn exploaterar barnen? Hade jag varit pappa till nån av hennes ungar hade jag förbjudit henne från att fläka ut min dotters liv inför 100 000pers DAGLIGEN.

   Det enkla svaret på din fråga är att papporna kan tycka vad de vill. De kan inte bestämma hur barnen syns på sociala medier

  Alltså vår samtid. Den är helt ur led. VARFÖR måste människor dela med sig av alla deras livsval? Jag förstår det fan inte? Måste man kapitalisera på allt som händer i ens liv? Det handlar om dina barn, liksom? I don’t get it. Sitt ner i båten och skit i att dela med dig? Svårare än så är det inte.

  Vilken fantastisk lösning… Barnet ska vara med sin pappa varannan vecka som hon då knappt kommer träffa för att han ska lägga all sin tid på hockey (på en nivå som bör räknas som hobby).

  Barnet som är 1,5 ska då alltså vara hos hans vänner efter förskolan, han nattar henne sedan.

  Man kan ju undra hur dom tänker

   Det är så tragiskt, han som fram till typ igår bara hade henne enstaka tillfällen. Nu skall hon få åka runt som en jojo mellan pappa, förskolan, hans vänner och mamma. Vi får se hur länge detta upplägg för både Simon och Linn kommer fungera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.