Gunilla Persson vidtar rättsliga åtgärder mot Mustiga Mauri

Gunilla Persson anser att Mauri brutit mot filmförbudet som rådde i kyrkan under begravningen av hennes mamma och vidtar nu rättsliga åtgärder mot honom. Enligt Gunilla förlöjligade han mammans behravning och den efterföljande mottagningen och har vanärat hennes minne.
Enligt Gunillas inlägg har hon anlitat samma advokat som Katrin Zytomierska använder sig av, och som gjorde det här fantastiska uttalandet. 

Hur ska detta sluta?

Här kan du läsa mitt första inlägg om den här härvan. 

56 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  🤣🤣🤣🤣 pengar pengar

  Tanten är inte klok!

  Så otroligt knäpp dam.

  Men hallå? Va hon inte först förbannad för att de hade klippt ner dotterns sång i kyrkan?! hahaha ;P Hu fan skulle de få med den om de inte filma? men de fick alltså inte filma? Vad håller hon på med?!?!?! XD

   Känns som att hon inte fick den uppmärksamhet i och med programmet som hon hade önskat och då tvärt vände.

   Undrar mest hur de får Gunilla till en ”vad hände sen” och ”person som gått upp i rök”, hon har väl knappast varit osynlig sedan hennes intåg i svensk tv?! Har de helt slut på personer att leta upp i mauris program?

    De tänkte nog vad som hände efter det så kallade ”mordförsöket”. Finns ju många som helt försvunnit efter Idol och Big brother som man gärna skulle vilja se i programmet och veta vad de gör idag.

     Vi alla vet vad snubben som pissade ner mattan framför soffan i Big Brother 2002 gör idag iaf. Han godhetssignalerar för fulla muggar tillsammans med sin charlatan till fru.

      Vem?

      Pinkade inte han i sin egen resväska?
      Folk kan ju faktiskt förändras med åren. Särskilt unga män. Tycker han är jättehärlig, öppen och ärlig.

       Han pinkade ÄVEN i sin egen resväska.

       Peter Rung har definitivt förändrats men i sidled. Tycker han verkar otroligt dryg och jag klarar inte av människor som gjort godhetssignalering till sin karriär. Ännu värre när två mästare i godhetssignalering gifter sig. Andra två jag inte klarar av är den långhåriga journalisten på Expressen som blev utskrattad av publiken när han pratade om toxisk manlighet i ett panelsamtal med bland annat David Eberhard och kebabkillen som sadlade om till vegansk hippie. Guhrsin/Gurkan/Guhlan eller vad han kan tänkas heta. Tre män som sitter på höga hästar.

   Tydligen har hon själv låtit filma hela begravningen och ska sända den på YouTube (som man gör…och hon jämför med att man visade drottning Elizabeths begravning så det är minsann inget konstigt) men ville invänta Mauri-programmet först. Och tv-teamet fick den filmen, och uppmuntrades att ta bl a Ericas sång därifrån och ta med i programmet.

    Verkar vara det retat upp henne mest, att hela dotterns sång inte fick vara med. Men det hade ju bara blivit jättekonstigt om det skulle vara med ett så långt klipp på när hon sjunger. Räcker med några sekunder

  Varför bjöd hon in ett tv-team då?

  En normal människa hade väl bett dom komma för intervjun någon dag senare om ens mammas begravning skulle ske just då. Inte bjuda in dom.

  Ah, den kändiskåta ”kusin”-advokaten är i farten igen. Men jag tror nog att han kommer att ångra att ha Gunilla som klient …

   Mmh Haha! Vem vill frivilligt ha med denna dåre att göra?!

    Pratar du om Gunilla eller Mark?

  Giriga, knäppa tant!

  Gör det Gunilla. Stäm. Det gör säkert att många tv-produktioner kommer våga jobba med dig i framtiden.

  Mark Safarayan borde läsa igenom de advokatetiska reglerna igen.

   Heter det inte advokatiska?

    Nej, ” advokatetiska” är korrekt.

     Det var nog ett skämt…

      Kul!!

      Okej, det var inte speciellt tydligt att det var ett skämt. Känner inte personen, hör inte tonläget osv, så det är inte helt lätt att avgöra då 🙂 även om jag ändå inte skulle förstå det roliga i skämtet oavsett.

    Du får läsa det som advokat-etiska, som i etik.

  Är behravning något man har efter en begravning?

   Specialtillfälle för alla Anitha och Sandhra

    Idag såg jag en som stavade sitt namn Mharie. Den är fan svårslagen.

     Eller Williham. Jag kan bara tänka på skinka…

     tycker Filiph är den värsta jag sett 😂
     ”filiph med ph”
     *philip*
     ”nej alltså i slutet….”

      Filif

      Och jag vet ett barn som heter Alphonse. Det är också kul 🙂

  Är förvånad att någon vågar göra tv-program med Gunilla. Finns många kändisar som är knäppgökar men Gunilla Persson är ju obehaglig på riktigt. Hon har ett uppblåst ego, noll självinsikt och kan absolut inte ta kritik utan att gå i försvarsställning och bli aggressiv. Har träffat några människor som Gunilla i mitt yrkesliv och dessa personer ska man hålla sig långt ifrån, för minsta kritik eller motgång så gör de allt för att förstöra för en.

   Intressant att det finns fler som hon, är det typ i samma bransch, dvs att det är typ en kändis goes extreme? Är genuint nyfiken på vilka som blir som hon, och varför.

  Tar med ett filmteam på sin mammas begravning asså säger ju allt om henne

  Hahaha! Åh, vilket team. Mark och Gunilla. Det är som upplagt för kaos-delux!

  Mauris klipp var ju inte filmar från en telefon, så uppenbarligen fanns det ju tillåtelse för film-team att filma där. Hur ska hon ha det?

  Hon har uppenbarligen inte alla hästar i stallet och jag tycker det är hög tid att svensk media slutar ge henne utrymme. Media vet såklart att det kommer bli kaos med henne men är det fortfarande kul? Jag tycker inte det och jag tycker hennes sätt att profitera på mamman både när hon levde och efter hennes död är osmaklig liksom hennes försök att göra dottern till artist.

  Mark Safaryan, jordens skämt till advokat 😂

  Gunilla fortsätter var just Gunilla.
  Skapa drama och konflikter är hon lika bra på som Anna Book.

  Är det inte lite konstigt dock, även om Gunilla säkert överdriver totalt, att produktionen kontaktade Åsa vesterlund att medverka när de besökte Gunilla? Det är ju uppenbarligen bara för att att skapa drama med tanke på deras historia. Åsa nämner detta själv i en kommentar på Gunillas senaste inlägg på Instagram.

   Fast det är väl inte så konstigt om man ser på hur programmen är uppbyggda. Att man återskapar scener och händelser. Mauri ville säkert få till scenen där Gunilla blir ”mordhotad” tillsammans med Åsa. Kanske när de sluter fred?

   Tycker inte det är konstigt

   Inte så konstigt väl, det handlar ju om vad som hände sen och de kanske ville visa i programmet att Åsa och Gunilla blivit vänner efter det och kanske visa en återförening typ.

  Jag tycker mest synd om dottern Erika som fått växa upp med Gunilla som mamma.
  Minns avsnittet när Gunilla skulle prova Erikas hoverboard och ramlade av och slog i huvudet. Gunilla stod och skrev och grät att hon skulle dö. Uppmanade Erika till att titta efter sår i huvudet. Erika konstaterade att det inte blödde men Gunilla fortsatte skriva att hon skulle dö.
  Undrade då hur många gånger flickan fått höra dylikt under sin uppväxt

   Är det sant att det är Charles Simonyi (Microsoft-miljardär) som är pappa till Erika?

    Den gubben har jag inte hört om. Det snackas väl om att det är nån Kellogg. Stavningen på det vette fan men DEN Kellogg är det iaf. Som det snackas om alltså.
    Men vad vet jag? 🙂

    De är ju ganska lika iallafall.

     Tycker jag med.

  Jag är ett fan av den här personen. Men det här går verkligen för långt…

  Uttalas självklart Filif 😂
  Jag har även sett Ulf stavat Ulph…

   Hamnade fel!

  Stackars Mauri. Tror ingen tv-kanal vågar ha något med Gunilla att göra efter detta. Det handlar nog mest om att hon blev besviken att TV4 inte visade mer av dotterns sång i programmet för det nämnde ju Gunilla först, men alltså programmet handlade ju inte om Gunillas mammas begravning fast Gunilla själv trodde kanske det. Hon var nog missnöjd med inslaget bara helt enkelt.

  Hahaha, kändisvärlden. Alla är lika störda, fast på olika sätt. Och vi som betraktar den på tryggt avstånd och sitter på läktarn kan nog tycka både det ena och det andra, men nog roar dessa människor oss, alltid. Inte sant?

  The Gunilla är en gift that keeps on givning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.