Paow goes Karen?

Paow befinner sig i Thailand och har klippt en page så knivskarp att den ser ut som om den är gjort med ett samurajsvärd.
Hon frågar följarna om det skulle bli en ”Karenfrisyr” om hon klippte den kortare, och mitt svar till det är nej.
Hon passar utomordentligt bra i page och borde stå emot suget att sätta i extensions inom en vecka – som hon brukar göra varje gång hon klipper page – och för den som inte vet vad en ”Karenfrisyr” är så kommer här några smakprov på detta fenomen, från sidan The trendspotter. 

Så nej, inte en Karenfrisyr på Paow!

64 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Åh, jag ryser av obehag. Så ser hårfrisörskorna ut i håret på frisörsalongen i den byn som jag kommer ifrån, de har en Karen-frisyr allihopa, även många andra i den byn har det. Vet inte varför jag ryser av obehag av det, men mycket obehagligt är det.

   Ja, känns verkligen som en frisyr som frisörer i småstäder har 😁 ”Klippoteket”, ”Salong Saxarna”, ”Hårfint”, etc.

    Småstadsfrisyr!

    Hahahha jaa, Åsa med lite ”käcka slingor”

   Jag är från en småstad men har bott i Stockholm i typ tjugo år. Klipper mig hos Björn Axén men vid en tidpunkt bodde jag ”hemma” då jag var sjuk. Gick till den lokala frisören och hon visste inte ens hur man gjorde folieslingor utan körde med sådan där hätta. Höll på att trilla av stolen men jag förstår också varför folk i småstäder har liknande frisyrer…

    Garanterar att det finns välutbildade frisörer i varje småstad, som går på utbildningar och är intresserade av trender. Man behöver ju inte välja en som i huvudsak inriktar sig på 70+

   Har inte sett någon i Stockholm ha en sådan frisyr som på bilderna på 20 år 🙈

    Jag såg en kvinna med exakt sådan frisyr på tunnelbanan igår! Men utifrån att jag noterade det och lade det på minnet var det nog ett tag sedan sist jag såg det.

    Tycker man ser såna frisyrer i storstan lite då och då, även kallad offentlig förvaltning-frisyr. Krisande kvinnor som vill pigga upp sig lite i den grå vardagen. På sommaren har de leggings i 7/8-delslängd med spets nertill ihop med en fräck stormönstrad tunika. Naglarna målas gärna i cerise eller turkos kulör.

     Det är besökare från småstäder som piffar till sig inför besöket i storstan.

     (Sagt med en liten gnutta humor)

      Yes, sågs extra mycket förra veckan när det var höstlov!

      Det är extremt få äkta Stockholmare i just Sthlm idag, vi snackar kanske 2-3 generationer. Idag består befolkningen av inflyttade smålänningar från någon okänd ort från den småländska vischan. Samma i Malmö. Just saying..😏

     16:56 du låter som en man som är bitter på kvinnor. 🤪

      Haha, nej jag älskar de här tantaluringarna som inte låter sig påverkas av ängsliga trender.

     Hahaha, spot on!😅👏🏼🫶🏼

     Du tog orden ur min mun! 😁

   Undersköterskefrisyren #1

    Exakt!!!

  Jag är fortfarande förvånad att Vanja W inte granskas här. WOA soppan som nu vänds till en offer-situation där ”drevet” mot den gjorts att Niclas insjuknat i ME igen. Samtidigt ska allt vara peppigt mot följarna hon blåst.

   Förlåt men hennes middagstips på bloggen… färdigmat som värms. Det var lite väl enkelt t o m för mig som absolut kan uppskatta en bra genväg. Att öppna en konservburk soppa är dock inte vad jag kallar middagsinspiration.

    Blev lite chockad att det var så pass basic men tyckte ändå det var lite uppfriskande! 😆

    Haha men det är ju såna rätter man kanske inte alltid tänker på att man kan ”laga” och det är ju bättre och billigare än hämtmat. Så uppfriskande ändå att se någon faktiskt tipsa om hur man kan komponera färdig mat, man behöver ju verkligen inte laga vareviga dag. Om man kollar sociala media kan man ju undra VEM som köper de här färdiga sopporna och HUR det kan finnas så mycket färdigmat för att den aldrig syns på bild!

  Frisyren längst ner till höger tycker jag ändå är okej. En ganska vanlig blond kort frisyr för något äldre kvinnor. De andra känns som 90-talet all over again

  Slås alltid av hur vacker Paow skulle kunna vara utan tatueringarna och de överdrivna ingreppen. Hon var ju ruskigt söt för några år sedan. Sorgligt.

   Ja! Så otroligt söt och charmig för några år sedan. Karisma till tusen.

  Älskar page, framförallt när Victoria Beckham hade.

  Så 50plussare blir Karen, en paria, när de har kort hår? Det borde väl vara hur de beter sig och inte åldersbundet?
  Känns misogynt detta. Man håller k*ft om man inte gillar nån annans frisyr. Ingen har nån rätt att sabba dennes egen uppfattning. Låt folk vara nöjda och uttrycka sin egen personlighet utan andras ”Karen-tyckande”… Karen back @ you!

   Hej Karen 👋

    Nej jag har långt hår… Men du Anonym 17:21 är en Karen genom ditt beteende

    Jag tror nog att Flundra är en ganska ung person

     Karen har ingen ålder, det var en klockren Karen-kommentar iallafall. Så kunde inte låta bli 😁

     Defintivt inte en ung person, unga använder inte ord som ”paria”. Det är 100% en äldre/medelålders kvinna med just karenfrisyr som blev lite stött.

      Ah, det kanske inte är vanliga Flundra (som brukar kommentera här). Det står ju Flundran ser jag nu.

      Till ”jag” 18:06
      Nej, varför skulle jag bli stött? Det är empati med kvinnorna på bilderna, som troligen valt sina egna frisyrer.
      De borde slippa ”bedömas” efter andras smak.
      Konstigt att fokus hamnar på mig… Inte jag som är bitchig här.
      Jag råkar faktiskt ha hårlängd ner till midjan. Vantrivs i kort men har inget problem med att andra har det.
      Har läst mycket böcker och är road av språk. Tror inte det har med ålder att göra.

  Mitt hår håller på att växa ut från kortkort så det ser nästan ut som den sista bilden. Tack och lov har jag inte för vana att kräva att få prata med chefen, så hoppas att jag inte har så mycket karenvibbar.

  Det verkar som att ”alla” snygga coola tjejer på instagram klipper skarp page den här hösten. Väldigt snyggt.

   Kvinnopagefällan.

  Verkligen inte! Så snygg! 😍

  Åhh vem är bild nr 2 nu igen??

   Reagerade inte alls förren jag läste din fråga och nu kan jag inte sluta tänka på att jag känner igen henne så mycket men inte kan kan komma på vem det är 😂

   Tror att både bild 1 och 2 är Kate, Jon o Kate plus 8

   Kate Gosselin. Från Jon & Kate plus 8

   Bild 1 och 2 är samma person. Det är kate gosslin som hade en reality serie om familjen med massa barn (dom fick 6 barn samtidigt)

   Är det någon som redan sagt att hon heter Kate? Det är samma person på både bild 1 och 2, om ingen redan sagt det.

   Sorry, kunde inte låta bli 🙈😂

    Haha tänkte på samma men kommentarerna är skrivna nästan exakt samtidigt, de såg nog inte varandras

    Eftersom ingen har nämnt det kan jag informera att det är Kate Gosselin,
    amerikansk tv-personlighet. Kul fakta är att det faktiskt är samma person på både första och andra bilden.

  En ordentlig känga mot Bianca av klimat- och miljöministern i hennes intervju med DI idag:

  ”Jag har så svårt för att de ska vara idoler för unga, främst kvinnor, i dagens samhälle. Det tycker jag bara är deprimerande in i själen, jag hade önskat att man såg ett intresse i annat.”

   Så intressant att en politiker lägger över ansvaret på en enskild individ. Vad är det vi egentligen har politiker till? Jo, att leda och lösa problem!

    Hon fick frågan vad hon tycker om Bianca personligen. Men håller med dig generellt!

   Jag tycker inte att en minister ska kritisera en enskild person på det här sättet. Hon kunde ha sagt ”många influenser saluför en livstil som enbart går ut på att konsumera och det är inte hållbart” istället t ex. Nu valde hon att peka ut Bianca som troligen är den flunsa i Sverige som startat flest framgångsrika bolag och anställt flest personer och alltså bidragit till samhället med arbetstillfällen och en jädra massa skatt.

    Nu är hon ju inte den enda men alla hennes företag och hon själv sysslar med just konsumtionshets. Jag är helt med kulturministern här att Bianca skulle kunna använda sin position som förebild för unga tjejer till att uppmuntra mer miljötänk och konsumtionskritik. Känns inte Bianca väldigt omodern, och som om hon lever i sin egen lilla lustiga värld?

  För mig är det en Kate-frisyr ingen Karen… även om det kanske bor en Karen i henne. Hon hade dock denna frisyr långt innan jag hörde talas om Karen-typen

  OT: Pappappadotter har postat ett reklaminlägg för vaccin mot vattkoppor men har stängt av kommentarsfältet vilket de aldrig brukar göra. Kan det möjligtvis bero på att de inte vill ha samma kritik för sitt samarbete för det vaccinet som Tiingelinn fick som gjorde att hon snabbt plockade ner det igen…..?

   Vad är det för kritik? Är det ett dåligt vaccin? Frågar av okunskap då jag funderat på att vaccinera 9åringen mot vattkoppor.

  OT: Någon annan som reagerade på Therese Lindgrens story om hennes nya jourhemsdjur som är en kackerlacka? 😂 Jag älskar alla sorters djur, även djur som andra ogillar som råttor etc., men jag drar nog ändå gränsen vid kackerlackor. 😬

  En av familjerna från serien med de med massor av barn har sina yngsta barn hos fosterfamilj. Så tragiskt att medvetet sätta så många barn till livet och sedan inte ta hand om det. Tragiskt om föräldraförmågan inte finns men stackars barn.

  Camilla, landet heter Thailand – inte Thaland.

  ”om hon klippte den kortare” – inte ”kortade”.

  Du slarvar.

   Vilken tur att du förstod ändå 🙂

   Kul ändå att senaste inlägget handlar om stavning osv…

  Hon borde fokusera på sina porrfilmer istället för att bry sig om hennes hår. Kanske hon måste göra en underlivsoperation igen?

   Varför är du så vidrig mot henne? Kvinnohatet osar om dig.

  Det där är ju inte en Karenfrilla!

  Ni som är unga och trendiga, vad ska en kvinna över 40 ha för frisyr för att inte ge Karen-associationer? Jag orkar inte ha långt hår och trivs inte i page.

  Egentligen struntar jag i vad folk tycker, men jag är nyfiken på om det finns korta frisyrer som kvinnor som är typ 40-60 kan ha utan att associeras med en Karen. (Förresten, tänk om det är de medelålders kvinnorna och frissorna i små städer som har facit på hur man ska se ut? Jag säger inte att det är så, men tänk om..?)

  Lite tröttsamt ängsligt väl? Kan inte alla få ha den frisyr man gillar å trivs i? Ska tom frisyrkorridoren bli lika smal som åsiktskorridoren?
  Förresten vadå ingen i Sthlm ser ut sådär? Tycker den blonda längst ner till höger liknar Jenny Strömstedts frilla. Hur okay somhelst. Oavsett storstad eller orten. Jag själv är så himla himla glad att jag ens har hår som jag snart kan klippa en frisyr av. Flera år av håravfall som nu verkar ha stannat av. Så jäkla glad för det 🙂
  Kramar till er alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.