Pontus Rasmussons nya cover om att skicka nakenbilder

Problematiska Pontus Rasmusson har släppt ytterligare en cover, och den här gången är det på låten ”Send it” av Austin Mahone, som handlar om att uppmana tjejer att skicka nakenbilder på sig själv. 

Okay now send it to my phone like a message that’s unreadSend it to my phone, new nude picture, open leg

Pontus Rasmusson har en målgrupp bestående av barn och ungdomar som på intet vis behöver uppmuntran eller en normalisering av nakenbilder och att skicka dem kors och tvärs i etern. 
Att Pontus dessutom ser ut som en porrskådis från Pornhub gör det hela än mer osmakligt.
Jag vet inte vad han är ute efter för ”look” men ”sexy teacher” kanske?
Snälla Pontus, det är inte okej för dig att klä ut dig till det här, ens på halloween!
Ick!

För den som inte hängt med så stängde Youtube ner alla Pontus Rasmussons olika kanaler, för att ha brutit mot plattformens barnsäkerhetspolicy, vilken förbjuder innehåll som sexualiserar minderåriga.

Tack för tips!

89 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nick Carter ringde från 1998 och vill ha tillbaks sin frisyr…

   Nämn inte Nick Carter i samma mening som den dära avarten 😰

    Varför får man inte nämna N.C i samma mening? Är det för att N.C blivit stämd av flertalet kvinnor för sexuella övergrepp medan P.R verkar lyckas hålla sina obskyra och sexuella tankar till att endast vara tankar och inte handling?

     Dock är ju Nick Carter känd och inte blivit dömd för något av detta. Så det finns ingen fakta/dom på att han har gjort något som dom påstår.

   Dock har 50% av unga killar a som börjar på jobbet nu den frisyren

  Trodde verkligen inte att han kunde bli sliskigare, men se här står jag med skägget i brevlådan.

   Det går att lasra bort

    Tack, tror jag…?

  Man undrar ju varför han inte ger sig. Och hur var det med hans mammas cancer?

   Mammans cancer verkar stämma. Men ja, sjukt, han har verkligen inga gränser.

    Hur vet vi att det stämmer?

  Så tråkig att läsa om…. Kan vi inte vara bestämma att han inte längre är influencer. Typ som vi verkar gjort med Margaux?

   Jo men så viktigt att uppmärksamma alla föräldrar på detta

  P-Pontus i farten igen. Hur kommer degen in? Mamma och pappa går ju på bidrag, och p-Pontus kan inte dra in några större summor på sitt, ja, vad det nu är han håller på med.

  Och hur länge ska han bo kvar hemma? Lilla gubben, har du blivit av med oskulden än?

   Är väl inget fel med att vara oskuld dock? Tycker det är tråkigt att sådant dras upp som nedvärderande.

    Ja det där sista var onödigt skrivet

    Det är ett mått på social kompetens. Precis som det är konstigt med vuxna som aldrig haft ett jobb, eller bor hemma, eller inte har några vänner.

     Nej, sluta!

     Är det ett mått på social kompetens att ha haft samlag? Absolut dummaste jag har hört.

     Nej, lägg av! Jag förlorade min oskuld sent men det är inget fel på mig. Jag ville helt enkelt bara vänta tills jag var i ett seriöst förhållande. Tycker verkligen inte man ska använda det som ett nervärderande uttryck.

     Det är jättemånga som inte har några vänner i vuxen ålder, det är inget fel eller konstigt.

      Fast jo det är konstigt? Människan är en social varelse i grunden.

       Men det är inte helt lätt att skaffa nya vänner. Man kanske tappat kontakten osv med sina gamla gymnasievänner. Min mamma har inga vänner som hon umgås med eller pratar med privat, men hon är social på jobbet och med familjen/släkten. Vet flera i samma situation och folk har ju även uttryckt att de känner likadant här och eftersökt ”hitta nya vänner”-inlägg osv. Absolut att det är något som inte står rätt till när det kommer till Pontus, men tycker du är väldigt nervärderande och taskig som påstår sånt här.

        Tillägg: tycker du låter som en elak och dömande högstadieelev.

        Forskningen visar att det är viktigt för människan att ha sociala kontakter, förebygger demens bl a. Men i din mammas fall kanske hon nöjer sig med arbetskamraterna.

         Jag är introvert, blir helt slutkörd om jag är social, alltså helt dränerad i flera dagar. Jag har dock stor familj, många barn och make, så jag känner att jag inte ens har utrymme för socialt umgänge utan för det. Och jag vill inte ha det på annat sätt heller. Jag tycker dom konstiga är dom som måste träffa folk hela tiden. Men du ser, vi är alla olika. Jag förlorade oskulden tidigt så det kanske jämnar ut sig enligt dig då? 😉

       Finn en del som är introverta dvs. dessa personer har inte lika stort socialt behov.
       De trivs bättre för sig själva och ska väl inte räknas som konstiga bara för det…

     Oj så dömande. Brist på social kompetens är snare när man inte klarar av att förhålla sig till människor som avviker från den egna snäva normen.

      Jag ser inte fram emot att behöva betala skatt för Pontus och alla andra som inte försöker och sedan får det traggligt senare i livet. Det är så jag förhåller mig till dem.

       Personer som Pontus är ett problem ja. Men sitt inte och döm alla introverta osv. Men jag hoppas du enbart försöker provocera. Men tycker ändå du ska tänka dig för vad du skriver. Finns många som kan ta illa upp av det där. Bättre att vi är snälla mot varandra ☺️❤️

     Anonym 15.56 – Det är absolut inte ett mått på social kompetens eller något konstigt. Din kommentar säger mer om dig skulle jag säga…

    Problemet med Pontus är dock att han beter sig som en 14 åring som tycker det är ”sjukt ballt med sex”. Det är absolut inget fel att vara oskuld sent, men de flesta pratar om det med sina vänner i samma ålder. Pontus tar ut sina fantasier mot sin målgrupp som är barn…
    Hade han varit normal hade ämnet varit avdramatiserat men nu gör han det till en konstig och ganska sjuk grej…
    Så aa TS har en poäng.

     Nej, ts har fortfarande inte en poäng. Finns många i 25-årsåldern som fortfarande tycker att sex är döhäftigt. Vi har ett gäng influencers i 30-årsåldern som tycker att sex är det ballaste som finns.

     Pontus agerar helt sjukt på så många sätt, men håll kritiken saklig och relevant. Om han förlorat oskulden eller inte är varken sakligt eller relevant.

      Det syftar till att hade han varit sexuellt aktiv hade inte sex varit sån central del i hans content. Han beter sig som en 14 åring och låter det vara centralt i sitt innehåll riktat till barn. Hade han haft ”massa coolt sex” kunde han ta med med sina polare. Nu får han ut dessa tankar mot barn. Han känns desperat vilket är ett problem just för det är han.
      Andra människor har jag inga synpunkter på.

       En normal 25-åring som inte haft sex skulle ju inte göra sexuellt content riktat till barn oavsett om han hade vänner eller inte. En normal 25-åring vill inte sexualisera barn, oskuld eller inte.
       Att han gör opassande content riktat till barn har inget att göra med om han är oskuld eller inte, eller om han har vänner eller inte.

  OT! Men är det inte helt sjukt hur många medelålderskvinnor som skyddad NW inne på morsans instagram haha?? ”Hon bjöd in till de”,”så onödigt att starta drev mot honom” osv osv osv. Skrattar mig genom kommenterana för det är så himla absurt.

   Under vilken bild skriver de så, hittar inte

    Eller aha. Trodde du menade Pernillas

   Sådär är de flesta äldre damer, jag vet många kvinnor 55+ som tycker att kvinnor får skylla sig själva att de blir våldtagna/misshandlade t ex, ”Hon får skylla sig själv, hon flirtade säkert med honom”. Äldre kvinnor är ”pick me”-girls allihopa och står på männens sida, eftersom det är det enda sättet för dom att fortsätta få uppmärksamhet av män, eftersom de inte längre får uppmärksamhet pga sitt utseende och männen inte längre vill ha sex med dom eftersom de är för gamla, och därför så ”hänger de kvar” på männen på andra sätt.

    Vilken härlig analys!

    Jag vet ingen 55+ kvinna som tänker så.. De är ”pick me” girls? Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt din analys.

     Lina har trollat i månader här nu.

      Klart hon trollar, hoppas jag. Men hon har ändå just nu fått 17 personer som håller med henne

     Håller absolut inte med om det hon skriver, men det finns tyvärr tragiskt många äldre kvinnor som håller män om ryggen oavsett vad. Paolos kommentarsfält var ju likadant – stöttande ord av män i alla åldrar och äldre kvinnor.
     Min egen svärmor, närmare 70 år, frågade ”jaha men visste han om att hon förväntade sig att han skulle ta hand om barnet den dagen?”, när jag berättade om en kompis barn som dog till följd av pappans fylla. Enligt henne var alltså den första kommentaren och naturliga följdfrågan om mamman varit tydlig med att pappan, som orsakade sitt barns död, skulle ta hand om barnet. Inte ”varför drack han när han skulle ta hand om barnet”. Allt är alltid kvinnors fel enligt vissa.

    Åh Lina, kan du snälla inte bara ta en mental health day?

     Haha men varför hon är ju otroligt rolig

    Också – vem vill ha sex med gamla snubbar? Man får väl hoppas att både män och kvinnor är mer än sina utseenden

    Undrar om det bakom Lina döljer sig en riktig människa eller är det en algoritm som sitter och spyr ur sig dynga.

    ”De flesta”

    Och det vet du hur?

    Om du har tur blir du också 55+ en dag Lina

   Vem är NW?

    Biancas farbror

     Morbror sorry

    Pernillas bror

   Oj, hon bjöd in till att flöjta alltså😀 Och stackaren kunde inte säga nej el ta bort hennes hand från organet och ryta till? Vilken toffel isf.

    Att han tog ut 1000 kr i kontanter innan han gick dit var säkert bara en slump. not.

     Och han önskade att han hade ett kvitto på en ångmaskin? att visa upp😂

    Men ellerhur, det är ju ett övergrepp isåfall. Men nej som ovan skriver, att han tog ut kontanterna innan visar att han mycket väl visste vad som väntade.

    Haha exakt! Sett så många kärringar som skriver ”Vi tror inte på sån skvallerblaska Christina!” man ba, han är dömd? Det är inget hittepå haha. ”Snart är det någon annan som får drev emot sig” ja om den personen köpt sex så hoppas jag fan det.

     Drottningens brorson. Har alltid tyckt Oliver I varit vettig att hålla sig undan den här cirkusfamiljens rampljus men han verkar visa sig mer och mer nu. Ska laga mat i 4ans morgonprogram t ex. Är det nya bruttan som kostar money, är hon flunsa el?

    Jag läste någonstans att kvinnor på massagesalongerna tjänar 2400 kr i månaden och tvingas erbjuda happy ending för att klara sig. Extremt sorgligt. De 1000 för happy ending lär inte gå direkt till dem eftersom de bokförs (det var bl a därför NW kunde fällas)

     Kostar en handtralla 1000 kr? Min särbo ska bara veta hur bra han har det😂

  Kreap.

   *creep

    Tänkte genast på när Nando handlar ”creepy paper”.

    https://youtu.be/Aw-Or3AMJW0?si=bxOpueJNLc4KhW9R

     Älskar nandor!! 😅

  Hur gick det med Polis-karriären? Han pluggade ju till Polis?

   Han sa att han skulle börja plugga till polis vilket han inte gjorde.

    Vilken jävla tur att han inte gjorde det.

     Han hade inte antagits ändå

  Men……. Men ….. Nä, jag saknar ord, plötsligt. Hur tänker han? Är det ett sista desperat försök att få in pengar om det så blir det sista han gör (som ”influencer”). Ett sista skrik, liksom.

  Har han ingen vettig att prata med? Nån att bolla sina galna ideér med? Nån som kan ge honom lite argument, lite input, lite klokhet i vansinnet?

   Ge honom lön för att bete sig så kommer han bete sig.

    Det är inte så det funkar.

  OT, men vem är denna Frej Larsson som vill att tjejer ska skicka tuttbilder till honom. De ska i sin tur upp på ett OFkonto och pengarna ska gå till befolkningen i Gaza. Vilken tomte, kan han inte lägga upp snoppbilder på sin egna el drar den inte in några stålar isf..

   Frej är väl främst känd som artist i Far & Son och Maskinen. Men han har också sugit i sig enorma mängder illegala substanser, så hjärnkontoret är nog ganska svajigt så att säga…

    Ok, en rappare läste jag. Det säger allt…

   När man inte känner till artisten och endast kan tänka på Farbror Frej blev det där om möjligt ännu konstigare

   🤯🤯

  Känns Som en tidsfråga innan han hamnar på
  Dumpen.

  Har pratat och informerat barnbarn och syskonbarn plus deras föräldrar om vilken helt förfärlig vidrig människa han är och varför det han gör är så fel.

  Känns viktigt att ta det pratet med barnen. ❤️

  Han är nån rappare som redan får massa tuttbilder. Han hymlar inte om att bilderna ska upp på of och pengarna ska till gaza – ”tits for gaza” är väl hans slogan. Ser inte riktigt problemet, är väl ingen som tvingas skicka bilder till hans insamling?

   Det var ett svar på frej larssons of-konto….

   Kan du inte byta nick till Anonym🙄 och skicka snoppbilder till honom? Snops for Gaza.

    Nja. Det kan du göra själv om du vill.

     Jag har ingen pillevitt😀

  Om du skriver varningstexten istället för att bara lägga in en bild så kommer den upp i Googles sökningar.
  Och det är väl därför du gör de här inläggen? För att varna föräldrar och barn?

  Jag tycker typ synd om honom. Han verkar i sitt bildspråk ha fastnat i att när man ska vara sexig måste man göra typiskt porriga utvikningsbruds-poser. Det är förlegade poser för kvinnor och har definitivt aldrig varit typiskt manligt. Visst kan det vara ett könsöverskridande vi ser (och kör på för all del, I’m ALL FOR IT- dock inte till barn), men tror liksom att han har missförstått allt så grovt. Han vill desperat utstråla ”sexig man”, men verkar vara helt clueless. Jag har sett bilder på när han har ett finger i munnen, rör sina läppar sensuellt, slickar sig om läpparna med sängkammarblick, osv osv. Typiska porr-manér a la 2000-talets Slitz, men inte osar det stereotyp alfahanne direkt…

  Snacka om att inte ha lyssnat på låten. Han sjunger intre alls något om några nudes? lol

  Såg att han har utlyst någon slags tävling på Tik Tok, där man ska använda sig av den trötta låten. Givetvis så är det ett hemligt pris som säkert inte existerar, som allt annat han har gått ut med. Misstänker att han får pengar från stim men det här jag ingen aning om. Någon som vet?
  Mamma Rasmusson kör samma innehåll som Pontus gjorde på sin kanal, ingen är väl förvånad. Ser bara löjligt ut när hon sätter handen under hakan, huvudet på sned. Ni har säkert sett att det är vad alla influenser gör. Snart böjer hon väl knät också på bild.

  Jag tittar inte på deras kanal bara på reaktionsvieos. Skulle aldrig ge deras kanal en sk visning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.