Vad är du beredd att betala för?

Spännande nyheter!
Ni är så många som vill veta och följa med i min vardag bakom kulisserna, därför har jag nu blivit en del av plattformen Unfiltered där ni får ta del av massor av exklusivt content som… // Nicci Hernestig

Kan man betala för att få garanterat gråtfritt innehåll?
I så fall kan jag tänka mig att langa fram checkhäftet.

Facebook erbjuder även en reklamfri version av sin plattform, där du för 149 kr/månaden slipper all reklam.
Skulle du betala för det?

65 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vilken sjuk värld vi lever i, varför skulle man vilja ha selfies på någon? Dessutom betala för det? 😂

   Och nej betalar inte för Facebook lägger det på tidig pension istället! 😁

    Har dessutom slutat med Facebook för typ 8 år sedan. Instagram har väl samma nya betallösning men tänker definitivt inte betala.

   Dagens idolbilder kanske?!😁

   Folk betalade för Kim Kardashians bok Selfish, en bok med just… selfies 🙂

    Det bevisar ju verkligen vad dessa köpare är för typ av människor.

  Alltså vart är världen på väg? 🤯🤦‍♀️

   Ja, hur kommer det sig att dessa människor har blivit så uppblåsta och fulla av sig själva så dom ens tänker tanken att ta betalt för att dela bilder på sig själv. Och sitt liv…..

  Förstår att hon måste smida medan järnet är varmt iom att hon fått mer publicitet nu efter graviditeten men också den trasiga relationen. Men samtidigt känner jag bara ”neeeej gör inte detta, ha lite integritet för tusan och sälj inte ut allt av ditt liv just nu”.

   Jag hänger inte ens med vad som har hänt haha

  Varför inte fotbilder också? Blir nästa hållplats Onlyfans?

   Alltså är hon inte typ en onlyfans redan? Haha. Hennes, likt många andras, instagram är ju typ fylld av vad som närmar sig nakenbilder 🥹

   Sjukt hur detta normaliserats. För bara 20 år sedan hade det varit ytterst anmärkningsvärt men idag anses det helt rimligt för vem som helst att lägga upp allsköns mjukporr. 🥹

    Överskriv lite mer 🙂

     Var du inte född för 20 år sedan eller?

    Haha det är klart det är anmärkningsvärt, men följer man henne har man ju valt att följa en person som delar sånt innehåll. Jag hade definitivt höjt på ögonbrynen om någon vanlis man känner lagt ut den typen av bilder på sig själv.

  Ska jag betala för reklamfritt vill jag även slippa adlinks och betalda samarbeten..

   Det slipper man ju genom att följa de som inte delar adlinks och betalda samarbeten.

    Men man kan ju tycks att resten av personens flöde är intressant för det.

  Jag tror att du skulle tjäna på att undvika dina lätt spydiga kommentarer i dina inlägg, din jargong sätter ribban för kommentarsfältet. I oroliga tider blir man inte alltid sitt bästa jag och att sitta bakom en skärm och förlöjliga andra är då kanske ett sätt att må bättre själv om man får pika någon annan en stund. Du är jättebra på att gräva Camilla och syftet med denna blogg är säkert inte att det ska vara gull i gull men jag tycker så ofta att du lägger till en twist som triggar igång. Någon som håller med mig?

   Jag känner samma.

   Ja! Det är extra viktigt att vi är snälla mot varandra i dessa tider. Därmed inte sagt att man inte får vara kritisk, men det går att vara kritisk på ett konstruktivt sätt, utan tjyvnyp och pikar.

   Gull i gull var den gulligaste (och roligaste) särskrivningen på länge ❤

  Skulle varken betala för hennes grinande el reklamfritt på Fb ( om jag hade någon). Lägger pengarna på annat.

  Nej, betalar inte för instagram eller facebook.

  Var patreon på Spöktimmen tidigare, de hade då att man kunde betala för bonusmaterial som intervjuer, extra tillgång till merch, köpa biljetter tidigare osv. Jag betalade bara för ett reklamfritt avsnitt i månaden (50kr), kändes ändå värt att göra när jag upplevde att de la mer energi på betalavsnitten ibland. Gjorde detta till och med Halloween förra året, då släppte de ett betalt avsnitt som endast var bortklippt material från huvudpodden, alltså intervjusekvenser som ”inte fick plats”. De släppte då typ ett avsnitt varje dag med intervjuer, de var ungefär 45-60min långa så bonusmaterialet hade fått plats i huvudpodden. Jag och många andra kritiserade Spöktimmen för detta och ansåg att de skulle betala tillbaka eller släppa ett avsnitt som faktiskt var ett helt unikt avsnitt och inte bortklippta minuter från huvudpodden. Alternativt att de inte släppt ett avsnitt alls när de hade så mycket att göra.

  Linn och Jenny (tror dock mest att det var Linn) reagerade väldigt starkt på det här och hänvisa till att de släppt så många avsnitt, allt kan inte passa alla osv. Som vanligt väldigt döva för den sakliga kritiken de faktiskt fick. Fansen blev till viss del som förbytta och menade att alla var otacksamma för deras arbete, att de gör så mycket, passar det inte kan man dra osv. Jag förstår att de troligtvis är mellan 12-16 och kanske inte riktigt kan argumentera eller förstår vad kritiken faktiskt grundande sig i, men ändå lite… Irriterande. Dåligt. Tråkigt.

  Lyssnar knappt alls på podden längre.

   Jag har dragit mig för att betala för Spöktimmen av samma anledning men jag lyssnar flitigt på det som är gratis och spolar förbi all reklam. Blev nyligen prenumerant på Spår, kostar bara 30 kr typ. Det är kvalitativ journalistik som jag absolut hade kunnat betala mer för.

   Håller med. Jag var Patreon hos dem ett bra tag men till slut kände jag bara att deras avsnitt inte var värt 50 kr/mån. Vad blir det för mord? släpper FYRA avsnitt i månaden för 60 kr och det är så mycket mer värt. Tycker Spöktimmen har sånt omoget språk och har slutat lyssna helt faktiskt.

   jag tycker också att spöktimmen tappat det lite senaste året. Tappat det lite samt att det har blivit en annan tongång. Synd då det var min favoritpodd förut men ny lyssnar jag knappt.

  Tillgång till privata meddelanden? Alltså dessa flunsor blir ju bara värre och värre.. Om någon går på detta meddela gärna vad hennes ex har gjort så jag kan börja sova igen någon gång.

  Vad hände med:

  ”Facebook, it’s free and always will be”

  🤔

   Du måste ju inte betala. Facebook har egentligen aldrig varit gratis, du betalar med din info. Meta vet antagligen mer om dig än du gör själv.

  För mig kostar det ”bara ”119” kronor för att slippa reklam, jag skulle aldrig betala.

  Fast att det blir reklamfritt är ju bara en rökridå. Betalar du inte har de rätt att ta all din data. Är deras försök att komma runt Dataskyddsförordningen/GDPR efter att EU dragit åt snaran för dem. Helt sjukt att folk tror att det bara handlar om reklam.

   Det gynnar ju Meta om du *inte* väljer att betala varje månad för att slippa reklam.

   Om alla som använder Instagram skulle betala 149 kr i månaden för att slippa reklam förlorar Meta nog en hel del reklamintäkter, en förlust som säkert inte kompenseras av den här summan. Svär och lovar att företaget hoppas att majoriteten av användarna väljer gratisversionen så de kan fortsätta sälja våra uppgifter till who ever som betalar (och då menar jag verkligen who ever).

  Instagram goes onlyfans…. typ?

   Nej,,det är samma innehåll men utan reklam.

  När erbjuder Bloggbevakning ett betalalternativ för att slippa filmhelvetet som förföljer en? Den där som bara var ett test och skulle vara ”tillfällig”?
  Det är väl bara en tidsfråga.

   Är ju inte bloggbevaknings film, det är nyheter24. Camilla äger inte plattformen och bestämmer inte över det.

    Visst, men tycker inte det gör någon skillnad för min poäng, det ligger i tiden att ”betala eller få reklam tills du storknar” som alla gör nu. Disney+ är inte ens gratis med reklam, youtube vill tvinga en att inte använda adblockers.
    Personligen säger jag tack för att ni gav mig en väg ut. Kanske man kan göra nåt vettigt istället.

  ”Ofiltrerad insiderinfo om mitt liv”… Saknar ord.

   Aaaah hahaha jag håller med😄😬 aj aj aj det svider i ögonen av att läsa den meningen.

   Den här människan tycker verkligen att hon är speciell. Fantastiskt att vi kan få ta del av hennes liv…………..

  Inget fel att ha en betaltjänst.
  Men lite kul vad som här erbjuds, låter som det är Kim kardashian. Nicci
  är säkert jättegullig men en helt vanlig person. Hade förstått om hon ansträngt sig och fixat något lite mer exklusivt för sina medlemmar. Typ QoA med Sveriges bästa barnmorska. Exklusiv LIVE från förlossningen(sjukt att folk vill se sånt men det vill dom ju), rabattkoder bara för medlemmar, 3extra vloggar /veckan, en välkomst goodiebag.

  En stor hög av Influencers känns bara så lata

  På tal om att tjäna lite extra pengar… vem vill hyra Ida Warg & Pärlans hus i Marbella för 2000 EURO natten ??? 😅😅😅

  https://www.houseofmarbella.com/properties/exquisite-south-facing-modern-villa/

   Man hyr ju inte det ensam, isåfall är man ju ett gäng som delar på det

   Det är nåt som skaver med henne, nicci. Känns bara olustig

   Och minst 7 nätter… 🥲

  Märkte igår kväll att det var mer reklam än vanligt när man bläddrade bland stories osv på instagram. Jag tror snarare jag ser det som en anledning att hänga mindre på sociala medier faktiskt.

  Det år samma med TV4 play, nu när du kan betala för att slippa reklamen så är det dubbelt så mycket reklam i programmen.
  Dom fattar inte att folk tröttnar och slutar att titta istället.

   Fast man har ju alltid kunnat betala för att slippa reklam, bara att det hette cmore förut

    Hela 4:ans utbud är inte gratis nu, du måste betala för att få se allt direkt. Förr kunde man se serier och sådant i ett sträck.

   Ja TV4 play är verkligen urdåligt.
   Det ÄR 10 reklamer INNA (ja, det står i filmerna, ”annons 1 av 10”) samt 10 reklamer mitt i preogrammet.
   Nu syftar jag på ngt kort, som Solsidan.

   Dessutom försvinner Airplay:en när det är reklam. Visst det kanske är ett lokalt problem med just mina AppleTV.
   Men har man skickat programmet till TV:n försvinner det när det är reklamavbrott, och sen kan man inte se resten (iaf inte på tv)

    För att inte prata om vanliga 4:an. Vi brukar tävla mot varandra i soffan när vi kollar Postkodlotteriet. Ett halvtimmes program, blir inte många frågor med reklam, prisutdelningar, hans tramssnack och sen kommer den där tutan. Programmet borde vara en timme iaf.

  Nej Nicci, visa lite mognad och respekt mot dig själv och barnet.
  Dra dig undan och landa i föräldraskapet och var mamma på heltid. Varför fläka ut ditt privatliv som till största delen kommer handla om ditt nyfödda barn som behöver din uppmärksamhet.
  Du kommer inte ha den tid du tror att visa upp dig själv sminkad och poserande i en spegel. Var glad om du hinner ta en dusch ibland.
  Ta föräldraledigt och njut av det barn du trodde att du aldrig skulle få.

  Enda som är värt att betala extra för är att vara en patt till Flashback Forever 🤘🏼

   Jag är så besviken på dem(gillar dock podden). De sa från början att de aldrig skulle ha reklam i podden. Nu är det hur mycket som helst. De skapade en Fb-grupp, som de sen mer eller mindre la ner för att istället satsa Patreon. Det är bara reklam i gruppen nu.

  Vad heter nu den här webbsidan man kan gå in och se allt på instagram utan att ens ha ett konto.. Hjälp.. Någon som vet vad jag menar?

   Picuki ?

    Ja! Tack 🙂

   Instanavigation?

  Vilka är hennes målgrupp månne? Vilka är alla de som vill föLja meD BakOm KuLisSErna??

  Det känns som att influencerbranschen omformar människor till en hel drös med narcissister…. Eller var de kanske narcissister från början och hittade vägen in i branschen pga det? Lite hönan eller ägget-vibe 🙃

   Precis det där har jag funderat på SÅ MKT!
   Alla influencers är inte så, men väldigt många.

   Det är en sak att dela saker och prata om saker för att man fattar ”att det funkar”. Att man är smart å liksom utnyttjar soc medier för vad det är. Men det finns ju också en stor mängd som liksom antar att alla är intresserade av minsta millimeter av deras vardag. Och att allt som händer just dom är heeeeeelt otroligt speciellt eller fruuuuuktansvärt å hemskt. (Trots att precis varenda människa på jorden är med om samma sak, kallas ett liv)
   Samma personer brukar va snabba med att benämna följare som ”fans” alternativt pratar de om sina följare som ett gäng giriga stalkers.

   Jag har undrat var alla dessa människor var förut, innan blogg och insta mm? Var jobbade alla dessa se-mig-hör-mig människor då? Eller satt dom bara hemma på rummet? Obehagligt i alla fall. Vad ska det bli av dom? Ska dom leva så här resten av sitt liv?
   Farmor influenser, fotar sig i bh och träningsbyxor, visat på nätet hur man sminkar rynkigt ansikte?
   För jo, dom kommer bli rynkiga. Trots botox.

  Precis det där har jag funderat på SÅ MKT!
  Alla influencers är inte så, men väldigt många.

  Det är en sak att dela saker och prata om saker för att man fattar ”att det funkar”. Att man är smart å liksom utnyttjar soc medier för vad det är. Men det finns ju också en stor mängd som liksom antar att alla är intresserade av minsta millimeter av deras vardag. Och att allt som händer just dom är heeeeeelt otroligt speciellt eller fruuuuuktansvärt å hemskt. (Trots att precis varenda människa på jorden är med om samma sak, kallas ett liv)
  Samma personer brukar va snabba med att benämna följare som ”fans” alternativt pratar de om sina följare som ett gäng giriga stalkers.

  Betala för det där? Aldrig.

  Jag avslutade FB och messenger idag. Det är nog nu, längtar till fast telefonitiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.