Happy honeymoon!

Wahlgren och Bauer är på semester på Seychellerna och får hjälp av hotellet att maxa romantiken med blomblad och hjärtan…. Och orden ”Happy honeymoon” skrivet med någon typ av växlighet på sängen.
Dock verkar inte paret har knutit hymens band, men gesten från hotellet är ju gullig, de har verkar ha gått ”all in” för sina gäster!

Kanske blev paret inspirerat av det här och gör paret slag i saken och gifter sig när de kommer till Arlanda? 
Om Margaux Dietz kunde ha ett baklängesbröllop (utan giltig vigselförättare) så kan väldet här paret ha varit på bröllopsresa före att de defacto blir man och hustru?
Who makes up these rules anyways?

 

56 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Pinsamt gjort av hotellet. Jag hade inte uppskattat det.

  Nu lever han livet. Bauer. Vilka resor, äventyr, lyx, lyxiga hus, lyxig mat, lyxiga resor, LYX, han får komma ut på. Med Pernillas pengar.

   Om hon inte fått detta gratis/sponsrat på något sätt. Men osmakligt på något sätt då Bauer åkte dit med första frun på deras bröllopsresa. Ja, Bauer lever livets glada dagar utan pengar.

    Utan pengar? Han har väl ett chefsjobb inom ICA. Antar att han inte jobbar gratis.

   Hur vet du att han har 0 kronor på kontot?

    Isf hade kronofodgen dragit det han är skyldig i uteblivet underhåll till sina barn.

     Om han inte höll sig undan från delgivningsmannen. Nu är det nog svårare att gömma sig såvida kronisen inte har dåliga knän och inte pallar med trappan😀

   Men lägg av med alla fördomar om honom. Det där är bara din egna påhittade sanning om att han skulle vara med henne enbart för pengarna.

    Inte enbart, kan ju vara skönt att ha någonstans att bo också. Har han betalt klart underhållet hos kronkalle tro?

   Han är väl stenrik med! 😄

    Stenrik med vadå?

     Jag jobbar på ICA och hans högt uppsatta jobb här ger bra med pengar iaf. Sen gör det nog honom inte stenrik men inte direkt fattig iaf 😅

      Ok, såg han fixade rabatt på PWs P har hybris. Tror du han kan fixa rabatt på Happy ending också? Vill så gärna se den😀

      Såg att han köpt in PW:s krämer😀

   Får också creeps av honom och att han utnyttjar henne totalt! 🤷🏻‍♀️ Hoppas förstås att jag bara helt missuppfattat honom från instagram osv då jag inte känner honom alls!

    Förstår mig inte på alla som typ känner att de får en känsla av hur han är bara genom att ha sett programmet, instagram eller liknande. Och kallar honom obehaglig osv, utan att ens komma med ett riktigt exempel på något riktigt dumt han gjort.

     Exempel 1. Hissen går sönder när det flyttas in i biancas lägenhet och han gör ett stort nummer av att berätta för reparatören i telefonen att han minsann flyttar in i sin bonusdotter bianca ingrossos lägenhet.
     Ba, ja, vi vet hur fränt du tycker det är.
     Exempel 2. Gnäller på blivande svärmor över hennes inredning och tycker hon ska rensa.
     Exempel 3. Klampar in på en poddgrej Pernilla och Sofia har med blommor, gör en bejublad entré (!) Och ingen fattar varför.
     Exempel 4. Godtar att det endaste han har i detta hus är en stol. Varför det? För att man värderar att vara med på teve högre?
     Exempel 5. Tatuerar in något datum efter en sekunds förhållande.
     Exempel 6. ”Hon vet vad som gäller det är träning 15 minuter om dagen” – sagt på telefonen om Pernilla till någon som lyssnar brevid.
     Svårt att misstolka saker som sker med en filmkamera.

      Och detta är vad vi får se. Hur är han när kamerorna har stängts av undrar man då. Kommer ihåg i ett avsnitt av Masked singer. Han traskade bara ut på scenen utan att säga någonting. Ingen fattade varför.. Han måste älska uppmärksamhet. Hur kan man ens säga till sin svärmor att hon har för mycket saker och borde rensa😂 Och skidresan, han bestämde allt, vad de skulle göra och vilka tider, alltså pallar inte..

    Olivia, då borde du kanske inte uttala dig så. Någonting du missuppfattat?

   Jag vill också leva livet i sus dus och lyx och äventyr och slippa jobba och vara utomlands i sol och värme hela november! Men kära tyvärr ner mig i en helt vanlig knegare med helt vanlig inkomst och inte fan sitter jag på en förmögenhet heller plus vi har barn och djur att försörja och ett jädra huslån att betala så här blir det inga äventyrliga långresor i november inte. Fuck!!! 😂

    Slippa jobba? Båda jobbar ju. PW jobbade dessutom hela sommaren, medan du kanske hade semester då? Någon som beklagar sig över huslån kommer inte att få någon sympati från mig. Du har väl själv valt att bo i hus?

     Hon har själv sagt att Allsången var max två dagars arbete/vecka.

     Det där lät ju mer som humoristiskt klagande. Ta inte allt på allvar.

   Ändå så konstigt resonemang det här. Får man bara bli kär och tillsammans med någon med samma ekonomiska situation? Hur många tusenlappar får det diffa? Får jag börja plugga och gå på CSN om jag har en högavlönad kille? Ska jag göra slut med någon som förlorar jobbet? Ska jag tacka nej till en andra dejt med någon för det framkommer att det finns gott med pengar?

    Jag skulle kolla hans historik. Har han varit otrogen och struntat i sina tidigare barn, ej betalt underhåll. Inte har något eget boende efter 50års ålder. Klarar inte av att behålla jobb. Ska bestämma hela tiden. Inte verkar ha några vänner. Ja, då är det red flags för mig..

     Eller hur, man kan vara hur trevlig och go som helst men stämmer allt det där så är det helt klart för många röda flaggor! Klart man kan ha otur på något plan i livet men inte på alla håll, hela tiden.

     Vadå inga vänner?

      Har du sett att han visat upp någon enda vän? Han smörar för Soffipropps snubbe, säkert hans förslag att de skulle hänga med fruarna och fjanta runt och göra bort sig.

     Har han varit otrogen och inte betalat underhåll?

      Svar, ja.

  CRINGE

  Dom flesta som åker dit har kanske smekmånad, är inte direkt som att åka till Spanien! 😄

   Man brukar ange det när man bokar isåfall. Oprofessionellt att anta att alla är där på smekmånad, känns inte så speciellt om de ändå gör såhär för alla

    Finns ju folk som anger att det är smekmånad för att få bättre rum/extra presenter på rummet/bättre service, kanske är så de gjort? Tror ändå seriösa hotell är rätt noga med att sånt här ska bli rätt, födelsedagar och annat – stor skillnad på intrycket om det stämmer jämfört med om det blir fel dag/fel firande etc.

    Japp, på detta hotell var de dessutom sjukt noggranna med att man kunde uppvisa vigselintyg vid incheck. Så pinsamt om man bara hittat på..

  Pratar Pernilla och Bauer engelska med varandra eller kör de sina egna modersmål? Är inte så insatt i Wahlgrenarna. Paow och Zobel körde engelska har jag för mig?

   De är båda svenska.

    Jaha, jag hade fått för mig att han pratade danska. Tack!

     😂😂😂

  Är det ett lr flera samarbeten, lr vill hon bara va lite ”bjussig” med var o vilka hotell dom befinner sig på/vilket flygbolag dom flyger med…Hilton o Emirates är taggade men inget om samarbete lr reklam. Asch hon vill nog bara slippa alla frågor, så dumt av mig att anta nåt annat.

   Såg att en resebyrå kommenterat typ alla bilderna, tror de även var inblandade i Saades Maldiverna-resa så antagligen är det samarbete med resebyrån.

   Är det verkligen så jobbigt att skriva ut hela ordet ”eller”?

    Svar ja.

  och, eller, vara, de, något

   Kommentar till 14:00

    Sofia/ Sluta bry dig😄

  Skulle Christian Bauer vara ihop med en hysteriskt fnittrande jättebebis om hon inte hette Pernilla Wahlgren och kunde erbjuda kändisskap, lyxhus på Lidingö, lyxhus i Spanien och lyxiga resor?
  Skulle Simon Sköld vara ihop med med 13 år äldre kvinna med flera barn från olika relationer om hon inte hette Camilla Läckberg och erbjuder ett liv i lyx? (Simon behövde ju inte lära sig om pengars värde utan fick flyga första klass som frun betalade).

  Förlåt men detta är mitt livs life hack. Säg vad ni vill, men skriver ALLTID i meddelande till hotellet att vi är på smekmånad. Sue me 🤷🏼‍♀️

   Hur går det? Har också funderat på att göra det efter att jag inte blev uppgraderad på min 30 års dag hahah

  Meddelade en gång hotellet vi skulle till att min man fyllde år, vilket var sant, och undrade om de hade en liten flagga eller nåt annat att ställa in på rummet. På rummet väntade ett fat med några bär, praliner och macaroner. Det kostade mig 200 kr visade det sig sen.

   Vad var det för sunkhotell så man slipper åka dit? Makaroner😉

  Enligt säkra källor gifter de sig i Marbella i mars

   Hoppas hon fattat att hon behöver skriva ordentligt med papper. Om han åker ut får han endast med sig stolen🪑

  Samarbete som inte reklammarkeras eller är WV-gänget med och filmar också…

  Hur som helst så verkar det vara uppgjort på något vis dvs. att de själva har sagt att de är nygifta, uppgradering på flyget, blommor etc., underligt att så många ger dem allt det här extra…

  Hela den familjen vill bara ha en massa uppmärksamhet. Säkert är hela resan sponsrad och filmas.

   Har Niclas och mamsen kommit hem från Spanien än?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.