Warg/Pärleros hyr ut sin villa

Någon som ska till Marbella och inte har något boende?
Nu kan man hyra Ida Warg och Alexander Pärleros hus i Marbella för 23 300 kr/natten med ett minimum av 7 nätter, men du får inte ha några fester.
Huset har fem sovrum och presenteras som en villa med stora ytor att ”underhålla” på, vilket får mig att under över var gränsen går för att någonting ska räknas som en fest, i Marbella mått mätt?

Är det antalet personer som avgör, mängden alkohol eller nivån på ljud och musik?

65 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  163000 kr för en vecka och de har mage att förbjuda fester?

   Om jag hyrde ut min lyx villa i Marbella, värderad till det uthyrningspriset så skulle jag inte heller vilja att ett gäng ungdomar med rika föräldrar hyrde det och körde sprut-fest och kraschar hela huset.

    Tog för givet att de har en åldergräns på deras gäster. Tror inte det är många, överlag, som hyr ut sitt hem till ett gäng 18 åringar.

     25- eller 30-åringar kan väl också festa. 🙄

   På tal om stat/stad i veckan så är josefinesyoga på statsbesök idag😎

   Urfräckt ang priser. Money talks. 💰💰💰

  Helt sjukt, bor mycket hellre på lyxhotell istället än nåns hus.

   Vilken tur att man inte är tvungen att välja lyxvillan då!

  För dom pengarna känns det som det finns väldigt många bättre alternativ.

  Wtf? Bra att hyra ut sitt hus och tjäna på det. Men 160000 för en vecka? Är dem sinnessjuka??

  Var på en extremt lyxig kryssning förra året (Silver Moon i caribbien). Där kostade en biljett för mig ca 100000. Då fick man konstant lyx, egen butler, man fick se öarna i Karibien, den finaste mat du kan tänka dig, service dygnet runt osv osv.

  Att Pärleros och wargen har mage att hyra ut sitt hus för tom dyrare pris än biljetten jag pratade om är sinnesjukt. Som dem har noll verklighetsuppfattning? Blir chockad.

   Det är vad det kostar, alla husen på sidan ligger runt det priset. Så är nog inte de själva som kommit på priset utan det har blivit ”värderat” eller vad man ska säga

    Huset är sjukt stort och fräscht för att vara Spanien och dom bor i ett gated community i en rik del av Marbella med nära till allt – det är otroligt mycket pengar, men helt ”normalt” där.

   Det var ju dock din miljöer, det här är vad det kostar för huset som många kan dela på.

    Din biljett!

   Deras hus kostar ju inte 160k per person? 10 personer (fem sovrum) betalar bara 16k var. Ganska stor skillnad

  Får man hyra till att ha gruppsex? Om man inte stönar högt🥳

   Eh???? Va???????!!!!!

    Kallas för skämt. Chilla

   Blääää, vad äckligt! Vidrigt med människor som har gruppsex. Att ha sex med 1 person är ju äckligt nog ”bara” det, så mycket bakterier och slem, geggigt, slemmigt, massa kroppsvätskor, och tänk alla bakterier, och kvalster från kläder och bakterier från underkläder och sånt, och att då FLERA människor delar på detta… blääää!! Inte konstigt att människor får så mycket sjukdomar och virus och skit. Jag får aldrig virus och sånt, jag blir aldrig sjuk, och jag har heller aldrig sex, det är knappast en slump.

    Trött på ditt trollande Lina !

    Du är underhållande hela du Lina.

    Äger du en mobil? Du skulle bara veta hur mycket bakterier som finns på den😳

     Glömde Lina, vad tycker du om att dina föräldrar smutsade ner sig 😀

    Kan man inte blocka denna Lina?

    Är du Hanna Widerstedt?

   Lösningen heter gag-ball 👍🏼

    Skicka en till Lina, en som är desinficerad😀

  Dör!! 😂

  Verkar inte som uthyrningen motiveras av någon kris i hushållskassan.
  Ida Warg fick för egen del utdelning från det egna bolaget Ida Warg AB tidigare i år med 4,3 miljoner och nu kommer det ytterligare pengar till hennes bolag Ida Warg Invest från det hälftenägda bolaget Ida Warg Beauty i form av utdelning på 7,5 miljoner. Läser jag på Breakit.
  Ida Wargs två helägda bolag har ca 32 miljoner kr i eget kapital och reserver.
  I Ida Warg Beauty finns drygt 41 miljoner.
  https://www.breakit.se/artikel/37865/ida-wargs-vinst-sjunker-unnar-sig-miljonutdelning

  163.000 kr för 1 vecka, vem tror de ska hyra?! Elon Musk?! Vem fan skulle betala 163.000 kr för 1 vecka i någon annans hus. Inte ens Elon skulle göra det. Då kan man lika gärna bo på lyxhotell ju, där ingår ju dessutom frukost och annat.

   Men spelar du korkad? Ingen enskild person hyr knappast huset till sig själv. Det finns fem sovrum, så det är ju säkert ett helt resesällskap som delar på det.

    Med fem sovrum kan man alternativt vara fem par som delar på huset en vecka. 16 000 per person för en vecka skulle jag säga är en billig semester…

     Så ska du ha mat och flyg på det. Runt 24 tusen för en vecka är inget jag tycker känns så billigt.

      Men inget extremt heller

     16 000 per person bara för boende. Inte hela semestern.

     Nja, inte per person, blir ju 32000 per hushåll då, för endast boende. Inte oöverkomligt men inte billigt.

   ”Inte ens Elon skulle göra det?” Haha va, han hyr säkert hus dyrare än så på semestern.

    Haha sån sjuk kommentar, Elon betalar säkert 163K per natt

  Vad ingår? Städ, tvätt, hushållerska, kock, glamteam… då skulle man kanske överväga det.🤑

   Skulle tro att en dammråtta ingår…. Eller en mini kaktus

  1april kom väldigt sent i år ..

   Men det är vad det kostar när man ska hyra hus. Tror inte hon tänker att en fattig student från Sverige ska hyra. Är väl ett gäng (behöver inte ens vara svenskar) som har gott med pengar. Alla husen på hemsidan ligger ju typ i den prisklassen.

  Det är väl inte så jättedyrt egentligen. Huset har fem sovrum, så om flera personer delar på summan blir det inte extremt dyrt. 14 000 euro för en vecka, fem par/tio personer som delar på priset blir ju 1400 per person per vecka. Med tanke på att man får ett helt hus med pool och bakgård är priset relativt standard. Delade nyligen en villa med sju sovrum i Grekland. Bodde med familjen och några släktingar, alla betalade 1000 euro per man för en veckas vistelse.

   Skulle aldrig betala 32 000 kr för en vecka och dela huset med 4 andra par, hur goda vänner vi än var. Kan få en juniorsvit för samma pengar på 5 stjärniga hotell, där frukost, och städning ingår varje dag. För att inte nämna tillgång till stora poolområden, trädgård, golfbana, tennisbana, spa och en massa annat bra. Nej tack.

    Jag hyr nog hellre ett eget hus än bor på hotell. På hotellen finns tusen andra svenska eller andra européer. Är mer intresserad av att ha ett eget boende och inte omges av en massa andra turister.

     Hyr du Warg/Pärleroos hus är det exakt vad du kommer att vara, omgiven av snobbiga svenskar utan klass och stil men som tjänat bra med pengar på att sälja skit. Att åka till Marbella är som att åka till Kannarieöarna, samma klientell men med större plånbok.

    Nej tack, säger du 🙂 Samtidigt måste du förstå att det finns folk med större umgängen som spenderar sina semestrar så.

     Drömmen!

    Ge mig ett exempel på det hotellet tack!
    Bor du på ett femstjärnigt hotell och dessutom i sviten på till exempel Four Seasons, Six Senses etc så ligger det närmare upp mot 30 000 per natt.

    Vilket femstjärnigt hotell i Europa kan du bo på en juniorsvit för 32 för en vecka?🤣 ett vanligt rum brukar kosta ca 7-12K natten och sviterna någonstans +20-25 per natt i många fall betydligt mer

     Har du aldrig förhandlat pris på din hotellvistelse? Köper du listpriser rakt upp och ner? Får du all din prisinformation genom google? Inte ens då förstår jag hur du lyckas betala 20-25k/natt.

      Ge ett namn på ett femstjärnigt hotell i Europa där du kan bo i en svit för 32k. Förstår att det kanske finns i Bulgarien eller kanske Alcudia på Mallorca, men det ska nog inte jämföras med klientelet som åker till Marbella.

      Fattar inte riktigt din kommentar? Jag har bott på många av hotellen själv, dock oftast inte i svit men när jag bokar får jag alltid all prisinformation per rumstyp direkt av hotellet eller via reseagenturen. Många 5-stjärniga hotell är så dyra per natt t ex Belmond Recidencia på Mallorca eller Ritz Paris för en juniorsvit. Brukar betala en del med poäng men har aldrig lyckats förhandla priset på ett sånt hotell, det låter spektakulärt att lyckas med. Sen är det såklart att man kan bli uppgraderad men det finns absolut hotellgäster som betalar det per natt eller mer.

   Jag tror att du behöver ha koll på skillnaden mellan att ha råd och att något är dyrt. Något kan absolut vara dyrt även om individer har råd!

  Många i det här kommentarsfältet verkar åka på billiga charterresor och det märks. Alla har inte en lika liten budget för sin resor.

   Varför vill man slänga pengarna i sjön? Oavsett bankkonto?

    Om man tjänar mycket pengar och inte har så mycket semester heller så är det vanligt att vilja resa otroligt bekvämt med toppservice och fina miljöer, så det är inte pengar i sjön för dom.

  Jag har en stenrik bror, som slutade att jobba när han var 50 för att kunna resa och spela golf och umgås med andra rikingar. Om det här huset ligger nära en bra golfbana är det precis ett sånt ställe han och hans vänner skulle hyra. Jag gissar att I och A räknar med att hyra ut det max 6-10 veckor om året och är nöjda med det.

  Var ska dom bo då? Eller har dom 2 hus i Marbella??

  Vem hyr ut till ungdomar då? Vuxna kan ju festa utan förstöra

  Två saker som är bra med hotellsemester, man får hotellfrukost och sen går man ut och när man kommer tillbaka har något bäddat ens säng. Så jag föredrar hotell framför att hyra plus bor jag på hotell så bidrar jag till arbetstillfällen på orten jag besöker. Ett stor problem som många populära städer som Barcelona och NY har med airbnb och liknande privata uthyrare är att rika köper upp bostäder enbart för hyra ut vilket trissar upp priserna så lokalbefolkningen har inte råd med bostäder. Flera städer har ju förbjudit airbnb eller kommer att göra det på grund av det problemet.

  Blev så förvånad när folk i kommentarerna reagerar över priset ? Jag och min familj hyr lägenhet i Kroatien ( pool finns) och det ligger på samma pris trots sämre standard. Tyckte detta va ett bra pris , och trodde på allvar att priset skulle vara 22 ungefär

  Läste nyss om lyxhuset Matthew Perry hyrde i Los Angeles medans hans eget renoverades. 49000 $/månad – en halv miljon. Pärleros ska alltså ha mer i månaden..

  Jag vill åka med min egen familj på semester. Hade aldrig velat dela hus med vänner. Fast jag undrar ju var familjen som äger huset ska ta vägen??

  Var ska de själva bo?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.