Okej?

Inläggets illustration är en smula…märklig…
Vad är det med influencers som gör att de ofta väljer en bild som har noll och ingenting med inlägget i sig att göra. Skriv istället bara ”Felt cute, might delete later” istället för att låtsas som att det inte alls är lite märkligt att posta en avklädd bild med en text om att åka hem till sina barn.

Och nej, skiter fullständigt i vilka ”vi” är.

1, 2, 3….jaja, kvinnohat och allt det….

119 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Varför visar hon upp sig i underkläder? Gör hon någon reklam/samarbete med något märke?

   Därför hon vill bli känd och en del influenser har mindre gränser änn vi vanlisar.

   Sex säljer. That’s why.

    Runt 90% av dom som kommenterar på hennes instagram är kvinnor.

    I detta fall är det nog mer en jakt på nästa man/blivande pappa.

     Har en annan teori. Jag tror att en del vill dra nytta av att ha en snygging som kompis. Så om snyggingen får fördelar från omgivningen (män), så kan kompisen dra nytta av de också. Influencerna ser sedan vilka mönster som ger följare – även om de kanske inte kan förklara varför det sker.

     Tänk mean girl högstadielogik – fast varför borde det upphöra helt hos vuxna? Om det kanske varit så i miljontals år?

      Var det inte hon som skrev ett inlägg om att ”älska sig själv och sin kropp”? Varför står hon på tå och är böjd i sin posering?

       Hon kanske älskar sig själv och sin kropp när hon står på tå😉

       Hon ser ju helt skev ut? Alltså det är något med poseringen, som att hon står dubbelvikt typ?

        Håller med. För lite upptill och för stor nedtill. Handlar om proportioner.

  Har hon gjort en bbl?

   Tänkte samma, men är nog bara hur bilden är tagen

   Det är bara 80-talsmodellen på trosorna.

    Häng mig högt, bryr mig inte. Ska hon göra ingrepp/operationer så borde hon ta bort i stället för att fylla på.

   Tror inte det? Folk som gör BBL brukar ha mer runda höfter.

  En lägenhet att använda i jakten på babydaddy nr4.

   Men kom ihåg: han får inte ha några barn sedan tidigare😉

   ?

    Linn har själv sagt det i något sammanhang att killen hon dejtar/blir ihop med inte får ha barn sen tidigare. Det blir tydligen för rörigt för Linn. Sen att killen bara ska acceptera att Linn har tre barn sen tidigare med tre pappor att ta hänsyn till är inga problem.

     Visar ju bara vilket ego hon är. Om pappan har barn sedan tidigare kan han dessutom vara mognare och då kanske förhållandet kan hålla för en gångs skull. (Menar inte att exen varit omogna). Men nä, Linn vill inte ha andras gökungar men de ska acceptera hennes.

     Märkligt att spotta på of o poängterar att det skulle hon minsann aldrig ha. Men så fort hon blir singel så ska det tas bilder i underkläder hela tiden. Vad är skillnaden….?

  Kvinnokroppar säljer, man stannar till och läser inlägget. Tråkigt men sant.

  Tror mest hon gillade färgerna och bakgrunden tillsammans, och att hon såklart vill visa upp sin fina kropp. Linn är ju väldigt estetisk och tänker igenom sina bilder. Hon är väl florist och har ett öga för sånt menar jag.
  Med vi menar hon sin syrran och syrrans kille. Såg att de var där tillsammans.
  Håll inte på o skriv massa elaka saker om Linn nu. Visst hon har barn med 3 olika killar, men tror ni hon valt att ha det så eller? Hon är en supermamma som blev mamma ung och nu vill hon såklart leva det livet hon gått miste om. Så länge hon inte missköter sina barn så är iaf jag glad för hennes skull.

   Eh ja, hon har valt det? Tvingade nån henne eller? 😄

   Tror du lösningen med lilltjejen blir bra? S jobbar och på detta har han träningar flera ggr i veckan samt matcher på helgen. Hoppas verkligen inte hon skaffar ett fjärde barn för snabbt nu. Vad sägs om att man lär känna varandra ett tag innan så kanske det inte behövt bli separation varje gång.

    Håller med! Tycker så synd om den flickan som lämnas på dagis kl 07, hämtas när pappa jobbat färdigt kl 16 för att då lämnas direkt hos pappans kompisar för att pappan ska spela hockey på ”elitnivå”.
    Sedan hämtas hon sent på kvällen igen när pappan tränat klart. Flickan är inte ens två år gammal……Han träffar alltså inte henne alls på vardagarna och på helgerna är det matcher och då är hon återigen hos pappans kompisar. Otroligt märkligt upplägg och synd om flickan som får skickas runt hos kompisar sådär…….När hon är hos mamman får hon sitt privatliv exponerat och får även agera som levande reklampelare tillsammans med sina systrar för diverse produkter mamman vill kränga.

     Linn visste om detta när de skaffade barn ihop, han tränar, har matcher, är borta mycket. Då tycker hon sökert det är ok att han löser det på sitt sätt om inte så kan hon ju göra nåt åt saken. Hon skulle inte sluta med sitt jobb…..

      Vad sjukt det vore att anpassa sitt liv till att man får barn trots att man spelar ✨hockey✨

     Man får ju även hoppas på att dessa kompisar är bra med flickan..

    Det är väl inte Linns fel att Simon prioriterar helt galet?

     Ska han sluta med hockeyn nu för att Linn helt plötsligt väljer att flytta till Stockholm för att leva tonårsliv? De var överens innan om att S skulle få utöva sin hockey och Linn då skulle ta mer ansvar. Kan tycka det är Linn som prioriterar helt galet. Kan rekommendera henne en sterilisering nu.

      På vilket sätt hjälper en sterilisering nu ett barn som redan finns?

       För att slippa framtida problem med ännu ett barn och separation..

      Har det framkommit vad det är för viktigt jobb hon har i Stockholm varannan vecka?

      Fast det är ju helt sinnessjukt att anta att Linn ska ta ansvar för Simons sportutövande/hobby även efter en separation? Han måste ta ansvar och hållas ansvarig för sina egna prioriteringar, det är verkligen inte Linns sak tycker jag. Hockeyn är dessutom bara en hobby, som Simon låter fullständigt ta över livet utan någon som helst åtanke på vad som är bäst för Belle. Linn håller iaf sina personliga utsvävningar till de barnfria veckorna. På sina veckor med barnen verkar hon göra allt hon kan för att barnen ska ha det bra (är iaf min tolkning), hämtar tidigt på förskolan, pysslar, gör saker med barnen. Det är inte Linns uppgift att fixa Simons liv.

       Han kanske tänker en hockeykarriär i framtiden som ett jobb? Linns prioriteringar att festa i Stockholm är väl knappast vettigt?

        Det är väl lite sent att starta en hockeykarriär i hans ålder?

         Laget spelar i division 1, vet ej hur de ligger i tabellen om de har chans att gå upp. Men Linn hade kanske hoppas på att han skulle bli proffs utomlands? Men oj, hur skulle det kunna pusslas ihop med de andra 2 prinsessornas pappor då🤔

        Han är på tok för dålig för det och får det att låta som han spelar på elitnivå. Div 1 är det extremt många som kan komma till även fast man spelar som en kratta.

       Då kanske Linn ska hålla sig ifrån hockeykillar framöver om hon bara tänker stötta deras intresse så länge de har ett aktivt förhållande…vilket inte brukar vara så länge.

        Är du seriös?!

       Det är ju svårt det där, när de skaffade barnet så visste de ju båda förutsättningarna men valde ändå att skaffa ett barn. Så sorgligt sen att han inte kan inse att livet förändras och att man måste anpassa sig. Anser helt klart att han är ”värst” men ärligt, hade det varit mitt barn och han verkligen vägrade sluta hade jag nog inte fixat att veta att min ettåring levde på det viset varannan vecka.

        Han har ju ett kontrakt, det är ju inte bara att sluta mitt en säsong som vissa verkar tro…
        Då får Linn kanske vänta med att leva Stockholmsliv till han isåfall kommer ur kotraktet.

         Hon borde vänta med sitt festa-och-leva-singelliv i Stockholm i typ 15 år till, eftersom hon va ”smart” nog att skaffa tre barn superung och inte tog sig tiden att utforska sånt innan.

         Tror kanske inte så många vet att man får betalt samt skriver kontrakt för säsonger även i hockeyettan.. vet inte alls vad han sitter på för avtal men vet en del som avbrutit sin säsong har fått betala all utrustning som de använt osv. Kan ju tänka hur många klubbor som går av på en säsong och de är inte direkt gratis.

         Så ekonomiskt kanske man faktiskt inte kan göra de, kan finnas sponsor med i bilden osv. Nu vet jag inte alls hur duktig han är, men skönt att se att de finns någon annan som tänker att de kan finnas flera aspekter i en sak.

         Han skrev på det efter Belle var född, alltså att spela i klubben har är i nu. Han skrev även ut på simningars att hockey skulle gå framför allt dvs Belle. Så är väll han ansvar att spela på den nivån som han klarar av för att kunna vara i Belle liv. Är inte Linns uppgift att se till att han tar sitt ansvar. För hockeyn i hanns fall är en hobby och inget mer

      Ja, jag tycker nog att man som förälder får ge upp en del saker om livet ändrar sig och ens barn far illa. Faktiskt.

   Oj, skulle kunna tro att du är hennes syster med denna hyllning.

    Haha det är misstänkt när någon inte är negativ här inne 🤣 vem säger det mest om?

   Hon har ju själv skrivit att alla barnen var planerade så hon har i högsta grad valt den familjekonstellation hon har. Ställer mig frågande till att folk kallar henne ”supermamma”, vad är så super i hennes moderskap? Är det sönderexponeringen av barnen som gör henne super?

    När jag separerade var jag barnledig varannan helg. Inte så vanligt med varannan vecka då. Ingen bil och 2 timmars resväg till och från jobbet varje dag, sedan handla mat och hämta på dagis. Nej, vad gör henne till supermamma eg?

     🏅

    Exakt! Sluta använd det ordet. ”Du är en sån power mom” skriver folk utifrån några bilder de sett på insta. För det första säger ju det ingenting om hur man är dom mamma. (Kolla vara Ruby Franke som hade sina barn inlåsta i källaren men på insta å youtube var allt perfekt å glatt)
    För det andra indikerar det att vissa mammor är mkt bättre än andra. Det ger bara ångest och otillräcklighetskänslor till många som följer. Ja det finns några procent SKITMOTSOR där ute. Men dom flesta kämpar å gör sitt bästa utifrån sina förutsättningar❤️

   ”Leva det livet hon gått miste om”? Låter så tragiskt. ”Göra det bästa av situationen” kanske är mer passande?

   ”Leva det liv hon gått miste om”. Leka tonårsliv kan man göra när barnen är större. Tycker det inte är rätt mot yngsta dottern.

   Det är ju helt självvalt att skaffa barn med tre olika snubbar. Sen har väl alla ungarna kommer riktigt fort? Jävligt märklig situation att självmant sätta sig i.

   Hur definierar du supermamma?

   Hon har valt att skaffa barn igen efter några få månaders relation inte bara en utan två gånger och detta med ett par års mellanrum. Hon har knappast ”råkat” bli gravid.

  Vad fan har hon gjort med trosorna? 😄

   Dragit upp de alldeles för högt. Alternativt sitter de fast med toppen i ryggen😀

   Det är 80-talsmodell.

    Yup. Sådär såg alla ut för 40 år sedan.

  Kommer alltid lättklädda bilder när hon är singel. Alltid samma mönster.
  Sorgligt men sant.

  Tycker det är sorgligt och fruktansvärt hemskt att man väljer att leva på att sälja sina barns integritet och att expolatera dem. De stackars flickorna får ju ständigt göra reklam för diverse produkter i sin mammas kanaler eller så blir de uppklädda i prinsessklänningar på ”proffsfotograferingar” var femte minut. Finns ett omättligt behov hos Linn att bli fotograferad som en prinsessa hos div olika fotografer genom ”samarbete”…….Allt måste ju vara så perfekt.

   Har också tänkt på de här ”prinsessiga” bilderna, men inte som perfekta utan att de är så märkliga. Väldigt mkt 80-tals vibe på dom och ibland lite så mormon-sektiga. Kanske är det bilder som ska likna när hon själv var liten eller nått.

   Tyvärr vet de som följer henne allt om dessa barn. De vet allt om potträning, badrutiner, vilka trosor barnen använder osv. Detta bör vara olagligt.

    Har hon på riktigt lagt ut om barnens trosor?

     Ja, hon gör det varje gång ett barn ska bli blöjfri. Och sen någon gång efter det för att påpeka hur bra det gått. Jag kan berätta exakt vilken modell på trosor barnen har. Hur sjukt är inte det. Följer inte ens henne.

      Undras hur många peddos som upptäckt det🤮

      Hon har även lagt ut filmer där barnen (de två äldsta i alla fall) är med och handlar och själv väljer trosor, som då bara råkar bara rosa med volang och gullegull som mamma Linn älskar.

     Ja det finns filmer på det också. Allt är content i hennes värld med noll känsla för integritet noll konsekvänstänk.

   En bekant till mig är en av de som följer Linn och kommenterar ”såååååå vacker!!” under varje inlägg. De delar samma estetik och hon har också unga döttrar (”mammas lilla prinsessa, mammas lilla fashionista”) som kläs upp och exponeras ständigt på instagram, inte sällan i reklamsamarbeten. Min bekantas egen mamma var lika utseendefixerad vid sig själv och sina barn och de ärvde hennes kritiska syn på den egna kroppen och utseendet, med ätstörningsproblematik och skönhetsingrepp i ung ålder. Jag vet inte riktigt vad jag vill komma fram till här, men blir så beklämd av att se hur barnen vid endast något års ålder har anammat en utomstående, värderande blick på sig själva.

  Ät det någon som vet vad Lykos goodiebag innehåll när det är sånt rabalder? Var man inte en av dom 500 första kunderna ska man väl vara utan? Kändes som att det var en tydligt kommunikation där? Vad är det med dagens ungdomar? Gå till tidningen och gnälla.

   Undrar också, värde 3000 kr? Grejen är väl att brudarna slagits och trängt sig fram i kön, folk har svimmat osv. De borde haft en box i affären där folk skrivit namn och nr på en lapp så kunde de haft utlottning ist efteråt.

   3500kr* , de var många som hade trängts sig och fått goodiebag före de som typ sovit där osv. Dock dåligt skött av lyko från första början, varför locka dit massa barn/ungdomar som ändå inte kommer spendera pengar och som bara vill ha det som är gratis

    Det är väl inte Lykos fel att stan svämmar över av bortskämda snorungar som inte kan bete sig i kö? Och hur kan föräldrar släppa sina 13-14-15 åringar att stå på plattan hela natten? Nej Lyko tvingade ingen till något, de körde sina erbjudanden som alla butiker gör

    Fast ansvaret ligger väl inte riktigt hos lyko. Bara för att vissa människor beter sig som djur ska väl inte det drabba lyko kan jag tycka! Sen kanske de borde räknat de första 500 som var där redan dagen innan, men lätt att vara efterklok 🥸

   Såg någon som la upp innehållet i tik tok, tyvärr kommer jag inte ihåg vem, dök bara upp i mitt flöde, och goodiebagen såg väldigt välfylld och fin ut , borde gå att söka på 😊

   Men de som stod i kön var väl mest unga tjejer? Jag som 30 åring med jobb kan köpa de produkter jag vill ha men är man 16 och intresserad av hudvård kan det ju absolut vara värt produkter för 3500kr. Sen har Lyko uppmuntrat folk att tälta utanför, det borde de få massiv kritik för med tanke på deras publiks ålder.

   Såg några goodiebag-hauls på tiktok. Mest hårprodukter, lite parfymtester, tror knappt det var något smink iaf. Nån mascara från Isadora typ.

   Men så jävla löjligt dock. För det första så allt kaos och KÖ för en jävla goodiebag?? Och för det andra, såna gnällspikar! Läste i något kommentarsfält ”jag och min syster har gråtit i två dagar nu”🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

    Jag gick förbi kön vid elva och såg folk som inte kunde andas för de grinade så. Förlåt men den där generationen… så himla curlade att går något emot dem rasar deras värld.

     Ja det är fan pinsamt. Dock är det väl föräldrarnas fel i grunden, men ändå.

   Fast här tycker jag Lyko är de som bör få kritik. De har ju gjort massor av marknadsföring för sig när de filmat köer osv och hypat alltihop. Jag är vuxen, har egen inkomst osv men tycker ändå att det var ruskigt mycket pengar i den goodiebagen. Tänk då hur mycket det är för en ung tjej, speciellt nu när många har det tuffare ekonomiskt. Det är nog mängder av barn och unga som får känna av det i sina familjer, och då är det ännu lättare att förstå hypen. Att skamma tonåringar som är just tonåringar för deras beteende känns bara lågt, det minns man ju själv hur allt kändes livsviktigt i den åldern.

   Varför i all världen gjorde Lyko så? Det hade varit tusen ggr bättre om de antingen hade ett visst köpkrav (”handla för 100 kronor, få en goodiebag”) eller en mer rimlig nivå på allt, som att innehållet är värt 500 eller så. Då lär det aldrig blivit samma upphaussning som det blev nu.

   Jag har nu i efterhand gått in och tittat på marknadsföringen på instagram/TikTok och det här med att de aldrig kunde väntat sig sån anstormning låter väldigt naivt, måste jag säga. För herreG vilket program de byggt upp. Inte bara med goodiebagsen utan med allt innehåll.

   Googla så hittar du svaret, det gjorde jag.

  När kom vi överens om att trosor ska bäras i höjd med naveln? Och kan jag börja med det nu eller har det tåget gått? / 80-talist

   Det är åtminstone skönare än de trosor som har låg midja och rullar ihop sig så fort man tar ett steg.

    Aldrig haft sådant problem. Kanske köper fel storlek eller modell för din kropp?

     Ja låga trosor är fel modell för mig. Tacka vet jag de höga. Vilket ju var min poäng att trosor kommer i olika modeller för att vi gillar olika trosor

   Alla mina går över naveln, något annat pallar jag inte.

   Haha vem bryr sig om trosmode!!! Så länge man inte är influencer och postar avklädda bilder på sociala medier brukar det vara rätt få personer som ser dem, eller?😅 ha vilka trosor du vill! Jag kör bara high waist pga att det är skönare.

   Behöver vi vara överens om vilka trosor som är okej att bära?

    Ja, det handlar om trosbekännelsen.

  Jag känner såhär; låt henne. Som någon annan har kommenterat så säljer kvinnokroppen vilket är ett stort och strukturellt problem vilket får Linn med flera att publicera en viss typ av bilder. Du gör inte saken bättre och din kommentar gällande kvinnohat är raljant och allmänt dum.

   Nä tycker faktiskt det är bättre om vi avnormaliserar sexualiseringen av kvinnokroppen istället. Att kvinnor ska stå och se sexiga ut i jättemärkliga sammanhang är inte normalt och bidrar inte till något bra

   Älskar ditt nick 😂

  Hon lägger rätt regelbundet upp sånna här bilder. Vet inte om hon är inspirerad av Therese kanske🤷🏼‍♀️ som brukar göra det på samma märkliga sätt. T brukar ju se till att sexa till sina thumbnails för att få fler views också. En av alla anledningar som gjort att jag inte följer henne längre och gått från att verkligen gilla T till att känna rätt stark avsmak.

  Ett otroligt bekräftelsebehov, ett tomt inre eller bara ett gränslöst sätt att tjäna pengar?!

   Alla 3.

  En lite sorglig spaning jag har är att många som söker bekräftelse i sociala medier har en komplicerad relation till minst en förälder. Skulle nästan vilja forska i ämnet. Som att det finns ett hål (tomrum) följare får fylla med hjärtan och beröm. Men hålet saknar botten. 💔

   Har sånna jävla skitföräldrar å inga nära band i familjen men jag tycker detta är störtpinsamt å skulle aldrig göra såhär. Jag vill absolut ha bekräftelse, har varit lite väl bekräftelsesökande från partners. Men inte från främlingar!
   Som person vill jag ha bekräftelse på att jag är värd nått. Att jag är smart, att jag är duktig, att jag har koll på min skit.

    Kände faktiskt när jag skrev det att det skulle kunna stöta någon och borde kanske ha lagt till att inte alla (långt ifrån) med komplicerad relation till förälder söker bekräftelse i sociala medier. Men för mig är det självklart. ❤️❤️ Kram!

     Blev absolut inte stött. Utan gav en annan bild bara. Alla blir inte triggade och helt galna av andra åsikter/tankar än ens egna så som influencers ofta blir.

      Och när jag ser sånna typ av bilder tänker jag på slitz å hur trashigt man tyckte det va när jag var yngre. Den typen av tjej va inte högstatus direkt så skulle aldrig ta sånna bilder för att visa allmänheten. T har ju dock sagt att hon tänkte eller tillochmed skickade in bilder till slitz.

      Med det sagt så tycker jag inte man ska se ner på dom tjejerna och jag har en annan syn på det idag som vuxen. En av dom vi skrattade åt då är ju prinsessa idag så man kan bevisligen ändras å ha mkt annat inom sig också❤️

   Det här tror jag med, kanske inte specifikt sociala medier men bekräftelse i allmänhet. Det är inte förrän jag blev vuxen på riktigt som jag förstått hur mycket min barndom och föräldrarelation har påverkat mig i relationen till mig själv och till andra människor – på ett riktigt osunt sätt.

    Vad fin du är. Självinsikt är läkande. ❤️

  Jag är nyfiken på varför ett sånt här ointressant konto har över 100tusen följare. Sockersött,tillrättalagt,trist och tämligen opersonligt. Vilka är ni som följer och varför? Varför vill ni se bilder på hennes barn och skvallra om hennes relationsstatus?

   Var hon inte med i Unga mammor eller nåt sånt?
   Kanske de som följer sånna program som är följare till kontot?
   Tycker dock pappapappadptter år ännu värre!!

    Jag är helt övertygad om att pappapappadöttrarna har en fin barndom och att de blir helt överösta med kärlek och inte lider det minsta just nu. MEN. Det gör ju på riktigt ont i själen att tänka på att de här flickorna ska växa upp en dag och förstå att hela fucking Sverige har fått tillgång till deras historia långt innan de ens fått chansen att förstå den själv. Den äldsta blev omhändertagen av myndigheterna pga missbrukande föräldrar. Den yngsta blev först till genom donator och sedan bortlämnad av mamman pga att hon prioriterade sina äldre barn. Båda två lär att ha en del att bearbeta om man säger så. Sen kom de till papporna och vi får ta del av allt de tänker, säger och gör. Det ser fint och mysigt och kärleksfullt ut, men känns så jävla sorgligt bara.

     Håller med! Fruktansvärt hur de exponerar de stackars döttrarna! Samma med Melinda Jacobs söner – de har heller inte fått äga sin historien om sina egna liv eller fått välja när, hur eller ens OM de vill dela den med resten av världen. Nu har Pappapappadotter och Melinda redan valt att berätta hela deras privata historia för hundratals främlingar på nätet långt innan de ens förstår den själv…..

     Sen får de kanske dämpa sig med skönhetsoperationer, hamsterkinder mm. Det är tjejer som ska ha dessa som förebilder och vi vet ju hur skevt det kan bli.

   Hon har byggt upp sitt konto på att mass kommentera andras konton. Så hon har nog många ”instagram kompisar”. Typ skrivit ”finis” till MÅNGA influensers under lång tid. Tills de svarar. Under en period tyckte jag att man såg hennes kommentarer överallt.

   Det undrar jag också! Men inte henne specifikt utan alla med sånna konton. Det är hjärndött å så otroligt ointressant. Dom gör liksom inget, kan inget, klär sig inte annorlunda… Det finns liksom ingenting

    Jag gillar ibland gå in och kolla hennes konto för att det är som en drama serie. Hon är förälskad stup i kvarten och planerar barn efter 1 månad. Hon har aldrig vart så kär sen gör de slut helt plötsligt. Hon tar med bebisar på första dejten och direkt familjebilder i matchande pyjamaser. Det är kaos, konstant. Allt hon gör hade jag gjort tvärt om men det är fascinerande hur någon fungerar på det sättet. Som en bilkrasch. Sen att barnen hamnar i kläm och exploateras konstant är tyvärr fruktansvärt hemskt.

     Intressant! Lite som kardashians alltså?! Du följer för dramat och intrigerna liksom? Så lär det ju va med rätt många.

   Popcorn drama 🍿

  Blir det inte kallt att åka sådär. Jag hade satt på en mössa iallafall. Här är det snö idag.

  Var nyfiken att se vilka som följer henne.
  Hon har gjort då man inte kan kolla det. VARFÖR DÅ tänker jag. Visste inte man kunde göra det. Vad döljer man?

  Konstigt att insta har den funktionen, blir ju väldigt lätt att köpa följare då🤔🤔🤔 Eller va oärlig mot samarbetspartners…

   Var tvungen att kolla och jag kan se vilka som följer henne. Jag gör det inte.

    Är du säker? Kollade flera stora konton. Vissa står det ”endast xx kan se alla följare” vissa är det bara att skrolla

  Lite komiskt på hennes frågestund. När hon skriver att hon aldrig skulle starta en of, att de går emot allt hon står för…
  Nej men lägga ut likande avklätt innehåll för visningar på din öppna Instagram så du får mer följare och samarbeten = mer pengar. De är absolut inte samma sak 🙃

  Så komiskt att hon har tagit bilden vid kakelugnen för att det ska se lyxigt ut, när det är en liten tråkig skrubb hon bor i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.