Sista chansen att förboka en signerad kopia av min bok!

Influencers har på kort tid blivit gigantiska maktfaktorer i våra liv, ändå är det få som bryr sig om att granska dem. I De kallar oss influencers berättar Camilla »Bloggbevakning« Gervide den definitiva storyn om den svenska influencervärlden, från de första stapplande inläggen till dagens hyperprofessionaliserade pengamaskiner. Vad är det som har hänt, och varför blev det som det blev?

Genom kända och tidigare okända berättelser om några av de största profilernas framgångar och snedsteg skildrar den här boken en ny värld. En värld där många verkar beredda att gå precis hur långt som helst i jakten på pengar, uppmärksamhet och status.

Men utan publik ingen att influera. Därför vänder Camilla Gervide också på linsen: Vilka är vi som slaviskt följer en värld vi älskar att hata? Och vilket ansvar har vi?

Nu äntligen finns min bok tillgänglig att förboka eftersom den släpps alldeles snart – nämligen den 24 november.
Det här är någonting jag arbetat och arbetat om sedan början på året och går nu att förbeställa HÄR på Bokus där man just nu även får den signerad. (I begränsad upplaga)
Boken kostar 239 kr. 

45 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Roligt 05:30 inlägg🙄

   Godmorgon på dig också solstråle ☀️🥳

    Vem f-n är en solstråle 05:30 på morgonen?!?😅😅😅

     De som är morgonpigga😎

     Jag men jag är.iwtället ingen solstråle efter 20.00 😅

  Vem är målgrupp till den här boken? Tycker den känns väldigt irrelevant för oss bloggläsare, likväl som för influencers. Förstår då inte riktigt vem den skrivits för:

   Antagligen samma målgrupp som läser denna bloggen🤷‍♀️

    Med tanke på nivån som verkar krävas på böcker när andra författare diskuteras här inne (valfri flunsa som skrivit en bok, Läckberg osv.) så kommer nog inte den här boken hålla måttet för bloggens läsare. Jag kommer vänta på ljudboken tror jag.

     Det beror på vem som läser in den

      Är innehållet i böcker annorlunda kontra ljudböcker🤓

       Nej men det är väl lite som att läsa en bok i comic sans. Skulle förstöra min läsupplevelse i alla fall.

       uppläsare är olika bra och en del gör inte boken rättvisa helt enkelt.

        Skulle aldrig pallat lyssna på Kristina Lugn. Hörde dottern blivit fråntagen barnen förresten, trist..

    Av vad jag förstått kommer den inte innehålla skvaller eller info om influenser utan mer om fenomenet? Det är inte jag särskilt intresserad av att veta mer om, även om jag läser den här bloggen.

    Men vi som läser den här bloggen har ju redan koll på fenomenet influencers.

  Alltså har jag blivit snål? Tycker det är så dyrt 😂 har böcker alltid kostat så mycket?

  Antar att jag mest köpt böcker på rea och inte förbokat en bok.

  Hur många sidor är boken på, Camilla?

   Jag gillar att läsa men lånar nästan bara på biblioteket. Tycker böcker är dyrt med tanke på att jag bara läser en bok en gång och sen samlar den damm.

    Jag har en del böcker jag läst ca 20 gånger. En bok kan verkligen betyda mycket. Älskar böcker.

     Vill du ge tips på några böcker du läst flera gånger?
     Låter så mysigt tycker jag. Är avis på dom som läste alla Harry Potter-böckerna när dom släpptes och som läser om dom ibland, känns så mysigt 😍

     Jag är dålig på att ta mig tid till att läsa. Tiden finns liksom men enklare att glo på en serie😅

     Så kan det vara. Jag skrev ju bara hur det är för mig.

     Ja visst kan en bok betyda mycket. Jag äger verkligen inte många böcker men har läst flera som verkligen har gjort avtryck. Avtrycket finns kvar oavsett om jag äger boken eller inte. Och vill jag läsa igen så finns den att låna om på bibblo.

   Det jag stör mig på är att frakten är fri om den kostat 10 kr mer😉

    Köp en reapocket för 19kr då så har du en billig julklapp 😊

     Kommer denna på pocket innan jul då menar du? Har du strukit julduken än😀

      Nej

    Det där var ju intressant. På bilden står det fri frakt över 199 kr men klickar man på länken är det precis som du säger fri frakt över 249 kr helt plötsligt. Varför har detta ändrats? Lite småsnålt kan man tycka och ganska säker att fler skulle köpa boken om det var fri frakt. Gervide – detta är kanske något att kolla upp?

   Jag köpte Charlotte Kallas självbiografi signerad, kostade samma tror jag. Kanske standardpris för ”kändisböcker”?
   Som väl är finns ju biblioteket, egentligen borde jag lånat Kallas bok (precis som jag planerar att göra med Camillas) för jag tror inte jag kommer att vilja läsa den mer än en gång ändå.

  Och vad är tanken med bubbelgummet? Känns lite Emma Bunton 1999 och inte så seriöst.

   Jag tycker bilden är häftig och kul.

   Kolla underrubriken så förstår du.

    Du tänker att det skulle vara någon slags symbol för en ”influencerbubbla” som snart kommer spricka?

   Grinig much. Som nån sa, läs på omslaget så kanske det kopplar.

    Om någon redan sagt det, varför känner su behovet av att upprepa det?
    Det var inte ens ett förtydligande du kom med. Du var bara grinig mot någon du tyckte var grinig.

    Jag hatar tuggummi. Folk slänger de överallt.

    Och har branschen verkligen spräckt? Kanske med framtida konkurrens från AI influencers, men annars tror jag att deras BNP som reklampelare bara ökar tills det stagnerar och följer med konjunkturcyklerna som alla andra branscher gör.

  Här var det positivt!

   Till skillnad från alla andra inlägg?

   Som man skördar får man så, heter det ju

    Som man sår får man skörda heter det väl? Som man bäddar får man ligga, nä förresten. Den man ligger med får bädda😉

  Jag är i alla fall nyfiken på boken och ser fram emot att läsa den!

  Jag kunde tänka mig att köpa boken men är rädd att den inte ska handla om de stora influencers utan typ My Martens och Sandra Beijer som jag bara vet om för att de skrivs om här (och är totalt överrepresenterade på denna blogg jmf m antal följare och hur ointressanta de är)

  Kommer boken på ljudbok? I så fall blir det 100% ett inköp i det formatet

  Jag ser också fram emot att läsa boken!

  Rolig bokidé!

  Spännande och se hur många som köper denna bok!

   Med tanke på hur mycket reklam det gjorts för boken så skulle det inte förvåna mig om antalet är rätt litet.

   Testade att lägga 900st signerade i kundkorgen och det var inga problem 🤷‍♀️

  Väntar på ljudboken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.