32 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ot: Tanbyklara och Kenza bara råkar ha likadana jackor på sig idag med samma tillbehör, nämligen en reklamlänk 😂

   Jack-fan är såklart ifrån adoore:)

    Men klaras uppenbara blackfishing/mulattfishing???

     När? Hur?

     Du använder ett rasistiskt uttryck, vilket säger mer om din inställning till hennes familj. Äckligt att försöka ta ner något fint bara för att det inte skulle vara tänkbart i din värld att skaffa barn med en afroperson.

     Kan ni inte bara ge er som uttrycker det här rasistiska? Blandade familjer kommer att fortsätta finnas även om det provocerar dig. En vit kvinna med en vit partner får hylla sin familj, partner och barn. Vad f*n är skillnaden, mer än er feltolkning pga. av ett fokus på hudfärg!? Fundera istället över ditt behov av att göra den här feltolkningen!

      Tror hon menar att klara använder jättemkt bus för att vara mörkare.

       Det personen uttryckte var inte på något sätt kopplat till det du nämner om b.u.s. så förstår inte varför du försöker reducera ner det som sades samt flika in något helt annat som inte ens nämnde. Det är fint att snälltolka, men låt det inte gå till överdrift! Personen får helt enkelt stå för sitt rasistiska uttryck.

       Den där Klara har som de flesta influencers använt b.u.s. långt innan hon träffade sin nuvarande partner. Det som uttrycktes här ovan handlar inte om den produkten. Det här är rasism!

        Om jag nu förstår dig rätt så tror jag att du skulle vinna mycket på att förklara att det är m-ordet som är rasistiskt och som du reagerar på? Sorry not sorry men du kan inte förvänta dig att kreti och pleti i Sverige är medvetna om m-ordets historia på samma sätt som dom kan vara medvetna om n-ordet. Styrk gärna med förklaring eller argument nästa gång, vi kommer aldrig få folk runtomkring oss att förstå annars.

       Det var absolut i relationen till hennes överkonsumerande av brun utan sol.
       Är själv gift med en man ifrån ett afrikanskt land så dra inte in rasism i det här tack.

  Hon är så träffande

  HT idag efter att ha blivit ifrågasatt gällande reklammarkering 🙃

   Vad har hon gjort? Visste inte att man fick skriva om henne här…

    Hon la upp nån kryptisk story om att hon ”inte var så social på Instagram idag” och att hon ”behöver fokusera på livet i övrigt”. 😂

     Haha okej, vilket liv då? Hon gör ju ingenting om dagarna och verkar lägga över mycket ansvar på sin kille

      Hon har ju berättat att hon har svåra förlossningsskador. Jag har turen att inte veta hur det känns, men antar att det hindrar en i mycket. Tur att hon har en bra partner då.

   Reagerade igår när dom inte kunde ta sig till BVC pga inga vinterdäck på bilen.. ta bussen??!

    Vilken buss? Seriöst, så ignorant att tro att det finns passande kollektivtrafik överallt i landet.

     Hon bor på en ort som mäter 4 km från norra stan till södra. Ta fötterna.

     Extra viktigt isf att se till så att bilen har vinterdäck denna årstid 🫶🏻

  Älskar henne

  OT: Annawii med på Drömpyramiden ikväll. Kikade in hennes blogg och Insta för första gången på säkert flera år, och blev chockad över två saker. Att hennes man tragiskt gått bort, och att hon verkar blivit ätstörd. Inte så konstigt kanske efter en sorg, men oj vilket body-checking content hon lägger ut ibland, fokus på revben, smala axlar, nyckelben osv.

  Jaja. Sorgligt i alla fall, önskar henne lycka och hälsa.

   ja, hon har blivit tunnare men håller inte med om att bilder med fokus på revben och sånt. Tycker hon lägger ut exakt samma bilder som alltid.
   Undrar vad som hände med hennes man? 🙁

    Han dog i en båtolycka för 2 år sen under en fisketur.

    Detta diskuterades för ett par inlägg sen (hennes avsmalnade fokus alltså) och någon sa en viktig sak om kontroll, att när något händer som man inte kan kontrollera så försöker man kontrollera det man kan – som matintag och vikt tex. Extra enkelt med tidigare ätstörning i bagaget.

     jo, men vad hände liksom? Och vila var med, var det nån annan som dog? konstigt att man inte sett nån artikel eller nåt om det

      Fast olyckor sker ju varje dag? Inte för att förminska det som hände (hemsk händelse så klart), men när några snubbar råkar ut för en olycka i en liten by i Norrland, och en avlider, så är det ju knappast så att Aftonbladet blåser upp det på förstasidan? Fanns inga brottsmisstankar eller andra konstigheter inblandade. En person drunknade så det vi alla kan lära oss är att aldrig skippa flytvästen!

    Njae, det är allt mycket fokus på låren och gapet däremellan, även revbenen accentueras hårt och benen i stora stövlar. Där är en look helt enkelt. Det är synd, Anna skulle snarare kunna lägga på 10 kg med kameran. Tycker kanske det är tydligast när man ser hela blygdbenet som står ut. Har själv vart där. Lätt hänt ändå.

    Jag har inte kikat på hennes konto på många år men jo första jag ser är ju sådana bilder

   Nu har jag också sett, oj vad annorlunda hon såg ut i TV jämfört med de bilder hon själv lägger upp? Håller med om att det är märkligt fokus på hennes content, hade aldrig reagerat på TV-bilderna dock. Generellt hade det inte skadat att vara mer naturlig på Instagram.

  Hahahhahaha HT var min sponta tanke efter hennes senaste inlägg i storyn 🤣

   Jag inser att jag inte har så bra koll på influencervärlden när jag har absolut noll aning om vem HT är 😀

  Ett tragiskt ändå att hon är så träffande!
  För visst lever många särskilt influencers mer i mobilen än i riktiga livet.

  De tror på riktigt att folk sitter och kollar på klockan ”när ska hon posta igen?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.