Nudes?

Bianca Ingrosso leker ”Jag har aldrig..” med sina gäster i sin talkshow ”Bianca” där ett av påståendena är ”Jag har aldrig skickat nudes”, på vilket Peter Stormare och Marianne Mörck ser ut som två frågetecken. 
”Vad är nudes?” 😁 Kanske är det en generationsfråga? Att både känna till OCH att skicka nudes, som alltså är nakenbilder?

Har DU skickat nudes?
Och då tänker jag efterfrågade och/eller uppskattade bilder, och inte äckliga ”dick picks” som ingen människa vill se frivilligt. 🤮

66 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vem är han William?

   Nylander spelar för NHL laget Toronto Maple Leafs.

    Tack!

  Nä, aldrig skickat nudes. Fattar bättre att om det tar slut är bilderna på villovägar. Såklart en viktig fråga för B.

  Nej.

  Att aldrig skicka något naket eliminerar risken att jag:
  1. skickar till fel person -felskick
  alternativt att
  2. rätt person senare blivit fel person (ett ex.) och då delar med sig till massa fler felpersoner.

   Varför fattar inte alla det, kan man ju undra.

  Skulle aldrig får för mig att skicka sådana bilder till någon.

  Mitt ex älskade min röv så jag skickade en snygg bild på den…från sidan – retuscherad.
  Det var inte det han var ute efter dock – han ville ha riktiga ”nudes” men det fick han inte.

   Ok…

  Har skickat nudes, dock inga där de går att se att det är jag om de sprids. Den som känner ingen mig på de bilderna har redan sett de delarna.

   Jag är glad att du tänkt dig för innan du skickat nudes men jag tänker såhär:
   Jag vill inte att någon alls ska se mina privata delar. Bara de som får se dem live.
   Det spelar, för mig, ingen roll om min chef vet att det är jag eller inte, det är fortfarande lika kränkande att han ens sett min kropp.

    Så får man så klart tänka om man vill. Ja tvingar absolut inte någon att skicka bilder bara för att jag själv gjort det. Så här tänker jag, andra tänker annorlunda.

     Jag gav bara min personliga åsikt men jag hoppas samtidigt att de som vill skicka nudes gör som du. Det är det säkraste sättet att skicka nudes. Sen är människor ibland skamlösa och visar bilder ”kolla mitt ex Anonyms bröst”. Plötsligt har någon man känner/är bekant med sett ens bröst eller vaageene. Hoppas du valde män med omsorg.

      Ja det hoppas jag att alla gör (väljer män med omsorg) oavsett om man skickar nudes eller inte 😊👍 man kan bli sviken på många sätt om man inte gör det.

       Jag var inte lika smart som du när det gällde männen men jag hade lite vett så mina bilder finns ingenstans. Förutom på forum för folk som vill se nakna kvinnor inne på allmänna toaletter…antar jag. 🙁

     Du gillar tanken på att folk du inte känner, ser din nakna kropp? Vem som helst liksom?

  Men viktigast av allt. Är nudes wt eller inte? Och är de mer eller mindre wt om man har vantar på sig på bilderna?

   Så länge Iittala klistermärket är kvar så är det wt.

    Jag skickade nudes till min kille när jag hade vantar på mig och ett Iittala märke mitt på fiffin

     Skulle jag reklammärkt förresten?

      Nä, man behöver inte reklammärka begagnade varor. XD

       Skojaaaa

       😂😂😂😂 den här tanten är verkligen begagnad!!
       (Är anonym 16:07 och 16:08)

  Skickat många, både nudes och cl*t pics men aldrig där mitt ansikte är synligt. Mest till pojkvän och seriöst icke-förhållande där man samtidigt skriver vad man vill göra med varandra. Jag tänder på det, dom tänder på det. Gör det mig WT så bring on the Iittala-klistermärken och lämna vantarna hemma!

   Cl!tpic var ny för mig.

    För mig med. Man lär sig alltid ngt nytt här.

   Uuu, clitpic lät vidrigt!
   Vem vill ha det??😄
   Muttan kan jag fatta, men dra fram klittan?😂

    Det heter clitpic men är självklart inte en bild på nån som dragit fram enbart klittan. Det är en bild på f!ttan, eller ja muttan som du kallar det.

  Jag har skickat många nudes, men aldrig med mitt ansikte på bilden. Både till pojkvänner och hookups. Ser liksom inget moraliskt fel eller rätt i det, inget någon ska shameas för. Tycker många kommentarer här låter dömande. 😅

   Det är nog mycket en generationsfråga. Jag läser många dömande kommentarer som 45+ och med en helt annat syn på nakenbilder 🫠

    Helt off topic men Bianca har en person som Marianne Mörck i studion och ställer frågor om nudes. Du har ett visst antal frågor på dig till gästerna som programledare men väljer en sådan. Samma gäller många andra gäster som har så mycket att berätta. Hade Nelson Mandela suttit i soffan hade han nog fått frågor om gruppsex typ. Jag förstår att det är ett underhållningsprogram men någonstans måste man väl förstå att för de flesta är det inte intressant med dessa frågor. När något djupare berörs avbryter man med ny fråga eller ny gäst. Respektlöst men en spegling av vår tid när ytlighet och sex verkar vara det mest intressanta.

     Men gästerna vet väl vad de tackar ja till? Eller menar du att de tror att de ska till typ Skavlan?

      Det är jag helt övertygad om att de vet men det var ju inte poängen.

     Det är ju i alla fall definitivt en spegelbild av Bianca. Varför beter hon sig så stört hela tiden?

      Jag förstår inte. Det är ju som om frågorna kom från en ungdomstidning på 90-talet. Hur många tycker det är kul då man passerat 20? De flesta gästerna ser obekväma ut och den enda som fnissar är Bianca.

   Är vitsen att mottagaren ska flöjta/gnugga bäver till dessa foton? Ist för att porrsurfa😂

  Försök ha långdistansförhållande eller liknande utan att skicka nudes 🙃 inte för att man behöver ha ett skäl egentligen. Såklart man inte vill att ens nakenbilder ska hamna på villovägar, men jag har haft relationer med killar jag litat på och har nog fått fler nudes än jag skickat själv hehe

   Jag bodde i ett land och min pojkvän i ett annat i tre år utan att skicka en enda nude, jag tog inte av mig kläderna på FaceTime heller. Det höll ändå 🙂

    👏

    Det är då de ligger med andra under tiden. Eller chattar med fler på sidan om

     Tror du dom gör det mindre om dom får nudes?

     Tror du jag gjorde det också då? Newsflash: ingen av oss brydde oss om andra under tiden vi hade distansförhållande. Det finns folk som är kära på riktigt och klarar att hålla sig till en person.

     Att skicka nudes är inte heller en garanti mot otrohet faktiskt.

   Eh, det har jag haft, fanns inte smartphones då.

  Om jag skickar?
  Jag säljer foton och videos, på egen hand dvs ej på OF.
  Ibland är intresset stort, ibland får man ligga i så att säga.
  Skulle aldrig skicka nudes gratis till en främling då jag lägger tid på ex gymkort, fotoutrustning, fina underkläder mm.

  Allt kostar 😉

  Aldrig skickat och aldrig fått. Tycker det är äckligt, och alla kroppar ser ju dessutom ungefär likadana ut = tråkigt.

   Vilket konstigt resonemang. Då kan du ligga med vem som helst då också för alla manskroppar har en baguette och alla kvinnokroppar ett hål?

    En tanke; det finns ju faktiskt folk som ligger med personer de är attraherade av eller känner något för.
    Jag anser att ditt resonemang är väldigt konstigt.
    Jag tycker generellt att kvinnokroppen är estetiskt mer tilltalande, men skulle inte vilja ligga med en kvinna då jag inte attraheras av kvinnor

    Skulle inte säga att alla manskroppar har en baguette, en del har snarare skrämda skölpaddshuvuden 🐢som drar sig tillbaka. Men det är ju kanske inte alltid skruvens fel om muttern är för stor😀

   Lina, är det du? Har du gått över till tjejer än el hur går det? Kanske kan du uppvakta den nya snygga 18åringen på jobbet? Under kan ske..

  Nej bevare mig väl det skonar jag folk från! 😄

  Vet inte om det är en generationsfråga, ”Malin” i Saltkråkan fick dickpics redan på sin tid, tydligen.

  Företeelsen är inte en generationsfråga. Det är benämningen som är.
  Förr i tiden blandade vi inte i engelskan så förbannat mycket. Förr i tiden hette det munktröja, läppglans och långkalsonger.
  Så hette det också nakenbilder, inte ”nudes”.

  Ställ frågan så att alla förstår, så får man ett svar från alla.

   Nu blir jag jättenyfiken… vad kallar man långkalsonger idag? Själv säger jag underställ om jag har matchande tröja till men annars är det ju långkallingar. Samma med läppglans? Om det inte är lipsyl eller cerat?

   Munktröja antar jag är hoodie? Själv säger jag tjocktröja 😅

    Långfillebrapper?

    Lipgloss?

  Det är kanske leggings?

   Detta skulle va svar åt långkallingar frågan.

   Det är ju inte samma sak.

   ”Förr i tiden” hade inte tjejer långkalsonger. Då gällde strumpbyxor.

  Yes, skickar massor till min kk. Men jag skickar bara på snap, så jag ser ju om han sparar vilket han aldrig gör (självklart kan han fota av med en annan telefon men det tror jag faktiskt inte han gör😂). Sen litar jag på honom till 110% och tror faktiskt aldrig han skulle visa dom, vi har respekt för varandra även i tider då vi träffas mindre (vi har känt varandra i sex år fram och tillbaka) så känner jag mig faktiskt inte ett dugg orolig. Tycker nudes är spännande och lite sexigt, han skickar massor till mig med

   Såååå många som litat till 110%.

  Tror inte jag skickat något helnaket ngn gång, men kanske lite vågade bilder via msn någon gång för 15 år sedan… (:
  Finns ev någon bild av mig där jag ger ett bj taget med systemkamera (också nästan 15 år sedan, vart tar tiden vägen?), men fotografen i fråga var i ett förhållande då så jag misstänker att den bilden raderats. Skitsamma tänker jag idag.
  Klart det skulle vara trist om bilden dyker upp igen men jag har aldrig tänkt bli politiker eller kändis så de bilder som finns på mig är ändå ”värdelösa”. Har inga pengar att pressas på heller.
  Det är från en tid då jag var ung, skamlös och vacker och smal, knappt någon skulle känna igen mig.

   Sög du av en kille som du visste var i en relation?

   Vacker och smal är alltså synonymt… suck.

    Inte riktigt det som står men om du vill tolka det så så….
    Det var nog mer ett sätt att säga att numer är jag inte ung, har något mer skam i kroppen , ser lite mer alldaglig ut samt är ca 20 kg tyngre.

  Bara jag som tycker det är awkward att Marianne Mörck tafsar på hockeyspelaren? Man ser hur obehagligt han tycker situationen är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.