Onlyfans med mamma?


Kammi Rosenskjold berättar i Aftonbladet om hur det är att sälja nakenbilder på Onlyfans, och att ha en mamma som går i samma fotspår.
Kammi arbetar heltid som influencer på Instagram och Youtube, medan mamma Anja jobbar kvar i kundtjänst. Dock är hon ledig varannan fredag och viger den dagen till att fotografera innehåll till sitt konto.
Enligt Cluee News drar mamman in runt 25-30 000 kr/månad medan Kammi landar på runt 100 000 kr.

Nu gör ju inte Kammi och hennes mamma innehåll tillsammans på Onlyfans, men vad skulle ni tycka om att ha en mamma som säljer nakenbilder? Måste det vara okej med det, bara för att man själv säljer liknande bilder?

57 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det var detta jag försökte skriva om på öppet spår igår, vet inte om jag fick respons för hamnade i modd. Men så sjukt 😳

   Ja fy fan vad sjukt och varför skriver media om det här????

   Så tråkig utveckling, borde inte mamman ist förklara att dottern förtjänar bättre?

    Tycker också att det är sjukt. Jag arbetar också inom kundtjänst och har verkligen ingen lön att skryta om.

    Hade jag varit utomeuropeisk på arbetstillstånd så hade jag åkt ut ur Sverige.

    Så egentligen är situationen i sig sjuk, i förhållande till samhället?

    Jag har en kandidat från universitetet men har, för mina barn skull, valt att bo på en mindre ort. Så hur ”gör man rätt”? Går det ens?

  På tal om klistermärken på iittalaglas och att gå utan vantar på vintern..

  Knasigt

  Säljer dom endast bilder på sig själva i underkläder och får 100.000 i månaden, när dom inte ens är snygga?! Fattar isf varför detta lockar så många unga tjejer och förstår också att paow som säljer p*rr tjänar hur mycket som helst.

   Problemet är ju att man med tiden ofta måste sälja grövre saker för att behålla samma ersättning

    Ja precis, är ju inte den summan per månad löpande för lite bilder. OF-kvinnor som berättat har sagt att det börjat så och sen minskar summan såvida man inte börjat med grövre material.

    Men vad är det för äckel som sitter och köper?

   Nej inte endast bilder i underkläder. Inte Kammi iaf. Hon stoppar upp saker i de hål hon har på kroppen. Säkerligen sex/porr med.

   OF är inte bilder i underkläder. Det är porr.

    Egentligen vet jag inte, men har hört att du kan sälja bilder på typ dina fötter, eller i underkläder eller porr.
    Kunden önskar och du visar. Rätta mig gärna.

     Stämmer att somliga visar sig i underkläder, andra nakna men censurerar könet men de flesta av de som tjänar stora pengar visa rätt grova saker. Bilder och videos från diverse konton läcker titt som tätt på Reddit och Flashback. Det är utifrån de läckta bilderna jag baserar mitt påstående.
     Tror att Kammis bilder och videos finns på Flashback.

  Min mamma är 86 år. Skulle hon kunna stärka upp folkpensionen med 30 000 i månaden genom att lägga ut nakenbilder – go for it, säger jag! 😊

   Håller helt med!
   Vuxen människa och bestämmer själv. Dick hade jag inte viljat att mina barn visste om det. Och inte att det hade skett när jag gick i skolan.
   Men go for it!

    Ganska dubbelt tänkande från ditt håll. Go for it, men inte om du blir lidande….
    Det är ju det som är grejen, att barn eller andra omkring, blir lidande. På olika vis. Du skulle inte vilja att dina barn visste men om de fick reda på det då? Hur gör du du? Du skulle inte velat att din mamma gjorde det… alltså tänk lite längre, vill man att ens mamma,syrra, dotter, vän, säljer sin kropp?
    Det är ju något som är fel då.

   Det är 2023 och folk säger go for it till att sälja sin kropp helt sjukt.
   Och d e knappt några män som gör of.

   Varför går vi tillbaka i tiden? Folk tappar rättigheter världen över, rasism, kvinnohat, homofobi så långt ögat kan nå.

   Vad hände??

  Generationstrauma som inte läker utan tar sig nya uttryck, det är bara sorgligt. Jag hoppas båda två kan finna lugn, stabilitet och lycka i livet istället för denna nya inkomstkälla.

   Tänkte samma tanke. ❤️

  Är det internationella nudes-dagen idag eller? Först fråga oss om vi skickat nakenbilder och sedan undrar du vad vi skulle tycka om att ha en mamma med ett OF-konto?

  Minsta möjliga insats till högsta möjliga pris? Sälj grej med tjej 👏

  Tröttsamma inlägg. Kan ju skriva om Sandra Beijer istället och novellen Smal.

   Vad är det med den man ska skriva om?

   Ja så on brand

  Inte konstigt att kvinnor fortfarande reduceras till sitt kön.
  Brist på självrespekt och integritet mäts i pengar. För pengar är det stora kvittot på framgång.

  Super märkligt tycker jag men mycket pengar.

   Är det verkligen mycket pengar? De flesta broar till ett anständigt jobb är ju nu brända…

    Ja 100 tusen i månaden skulle jag absolut säga är mycket pengar, och är man smart och lägger undan och sparar kan man nog klara sig länge beroende på hur länge hon gjort det och hur länge hon tänker hålla på. Men ja du har rätt i att mycket är förstört i framtiden.

  Det är år 2023 och kvinnor rakar sina kön,fyller sina läppar,bröst och rövar . Som grädde på moset normaliseras det att kvinnor säljer sig på OF. Härligt framåtsträvande mänskligheten är el inte…
  Katrin Z lilla horfest var ju bara en skojsigt oförarglig maskerad jämfört med detta.

   Var normaliseras det?

    Jo men visst görs det väl ändå en del försök till att normalisera det som nån slags ny feminism och där kvinnan ”själv väljer” vad hur mycket man vill visa. Man framställer det som nån slags modern ”Pretty Woman” där dom säger ”We say who, we say when, we say how much”.

    Förstår inte hur man kan prostituera sig (för det är ju det det är) bara för att få lite extra cash så man kan åka utomlands flera ggr per år eller köpa en designerväska. Men det säger väl en hel del om samtiden och vilka värden folk har idag, tyvärr.

     Håller med till tusen och åter tusen procent.
     Man undrar ju hur samhället kommer se ut om 5-10 år.

  Jag hade aldrig velat att min mamma sålde bilder på sig själv sådär. Nu har jag mycket självrespekt och integritet, som jag ärvt av henne. Så det skulle aldrig förekomma för oss, men hade hon gjort det hade hon fått göra ett val: sluta skämma ut sig själv och sina nära/kära. Eller tjäna pengar på att gamla gubbar och snorungar till pojkar köper hennes bilder.

   Tror att fler unga tjejer kommer börja med Onlyfans om man bara ser det som en väg till lätta pengar. Det hjälper inte heller att gen Z i verkar värdera pengar över allt och inte vill arbeta vanliga dagar 😐

    Förstår och håller med dig!
    Har märkt av det att den generationen ungdomar som är idag (obs: nej, inte alla), vill tjäna lätta, snabba och mycket pengar. Så sorgligt att de ser influenser-livet som det enda eller att uppenbarligen sälja sig på only fans.

  Ja min mamma är ju en vuxen människa så hon försörjer sig och lägger tid och energi på vad hon själv vill.

  Största idioterna är ju männen som köper då det finns gratis f***a i uppsjö på nätet.

  Om en 51-åring kan tjäna 30.000 kr/mån på OF tänk då vad en ung tjej kan tjäna, förmodligen det tiodubbla. Mamman hade ju egentligen inte behövt jobba i kundtjänsten mer, 30.000 klarar man ju sig på, om det är efter skatt? eller det är kanske före skatt, men hon kanske vill tjäna mer pengar än så ändå iofs, många vill väl tjäna så mycket som möjligt.

   Framför allt hoppas jag att de skattar. Jag gissar före skatt.

  HUR blev det socialt accepterat att prostituera sig 😥 fan man gråter över samtiden

   Fjärde vågens feminism

    Det är pga p*rribdustrin, inte feminismen!

   Så vidrigt.

   Så oerhört sorgligt

   Och varför skriver Aftonbladet och ger dom gratis reklam.

    Hon den där Skugge (sålde inte hon bilder också?) ska ju vara med i något tv program snart, tror det var malou och prata om just only fans

  Om min mamma skulle lägga ut bilder tagna på sig själv naken till allmän försäljning, då skulle jag bli förbannad och vägra prata med henne.

  Nu har min mamma så pass mycket innanför pannbenet, att hon aldrig skulle göra det. Inte för att andra som säljer naket inte har vätt i skallen, det säger jag inte

  Kan vi lita på summorna då? En OF-kreatör som varit aktiv på TikTok blev ju nyligen exposad om att ljuga angående sin inkomst på OF. Hade väl uppgett typ 60.000, fick i själva verket knappt ett par tusen kronor.

  När de tjänar så pass mkt pengar öppet, skattas det eller hur fasen gör dom? Kan ju inte va kul o dra in 60 lax o sen betala grov skatt för det där sen när man visat våfflan för hela världen liksom. Hade gärna tagit några tusen extra men aldrig sänka mig så lågt att dela min kropp för pengar på bild som kan användas för alla som betalar.

   Visat våfflan för hela världen 😂😂😂😂🤣🤣 bästa jag hört. Och håller helt med dig

  Som Denise Richards och hennes dotter 🙃

  Är inte Mirka Norrström och hennes unge på OF? Skitbra förebild till sina TRETTON ungar! 🙄

   Jo, måste ju kännas våädigt märkligt för barnen. Min dotter skulle dom jag gjorde detta!

  Sägs ju att mamman som tidigare deltagit i en tv-såpa om sin stora familj även har döttrar som har OF. Att hon själv har det är ingen hemlighet.

  Jag jobbade på ett företag som Kammi tjänade pengar via för ca 10 år sedan. Det var så tydligt att både hon och mamman har dåligt med inkomst och i stort sett gör vad som krävs för att tjäna pengar. Minns inte i helhet men det jag minns är att mamman var rätt beroende av att Kammi tjänade pengar…

   Men vad konstigt att inte mamman har egen inkomst att kunna leva av.

  Välkommen till 2023, där man säljer sin kropp, själ och integritet för att kunna konsumera onödiga saker. I mina ögon djupt tragiskt samt en förtvivlande samhällsutveckling. Hoppas att dessa individer inte ångrar sig i framtiden och önskar all styrka för dem att se sin värdighet och värde en vacker dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.