288 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Har någon influenser skrivit om att Therese slutar med YT? Inte sett någon men känns som det borde vara en större grej i ”branschen”?

   Nja men varför egentligen? Dem ser ju inte varandra som kollegor på det sättet och i så fall tror jag det dröjer några dagar. Influencer är ju inte kända för att själva ha koll 😉

   Vad menar du? Varför skulle de skriva om det? 🧐

    Haha, jag vet inte egentligen. Men känns som att ifall Klara hade slutat hade varit 50 st influensers som la upp storys om det och var ledsna. Men är väl för att hon umgås mer med influensers iofs😂

     Men Klara kommer aldrig sluta haha

     Men så är det väl. Therese är väl inte direkt kompis med någon annan influencer. Hade typ blivit mer förvånad om någon hade nämnt det än att ingen gör det.

   Hon tjänar väl tillräckligt bra på reklamen hon gör via instagram och det tar dessutom mindre tid och energi att göra korta reels än långa youtubevideos. Smooth ursäkt dock att säga att man ska satsa på att rädda djur när hon egentligen gör samma förflyttning som ”alla” andra gör / gjort.

    Hon är en hycklare som alla andra i den branschen.

    Du tänker att hela hennes engagemang med djur och djurfonden är en dimridå för att hon egentligen bara vill syssla med instagram? Therese har fortfarande till skillnad ifrån andra som slutat med youtube mellan 250-500 000 tittare på varje video.
    Du låter som en väldigt bitter person.

   Lisette har.
   Mest för att de är kompisar tror jag

   Nathalie S, Lisette och exonph.. är de jag kommer på att jag sett.

   Malin Christina har lagt upp en video på youtube.

  Tankar om Sandra Beijers novell om smalhets? Kändes rätt obehaglig att lyssna på, lite för självbiografisk

  Hur hanterar man kollegor som beter sig som att vi går på högstadiet?

   På viket sätt? Kan vara chefens uppgift att hantera.

   Struntar i det.

   Prata med chefen och se vad du får för respons där, är chefen inte direkt intresserad att ta tag i det, så är det inte så mycket att göra. Tyvärr upplevt det själv flera gånger med en chef som inte bryr sig.

    Allt beror ju på situationen men som chef tycker jag det är svårt att agera på en situation där man inte bevittnat ett beteende själv. Självklart har man ett ansvar som chef men jag tycker även att vuxna på en arbetsplats har ett eget ansvar att hantera situationer som uppstår kollegor emellan. Funkar det inte ska chefen självklart agera.

     Jag håller med dig. Jag tycker inte det är upp till chefen. Vad ska hon göra?
     Vuxna människor borde kunna stå på sig mer. Inte konstigt att mobbning existerar.

     Det snackas skit om kollegor och ingen vågar säga ifrån för då kanske man blir den det snackas om.
     Egentligen är det ca 4 kollegor som snackar skit och resten hakar på för att inte bli den det snackas om.
     Jag är en som inte hakar på så nu verkar det som att det ska börja snackas om mig.

   Tar ner dom till lågstadiet.

   Man är den vuxna och håller sig från dramat och beter sig professionellt.

  Exonph skrev om att någon A har gjort fettsugning för att få rumpan att se större ut… är det A S eller vad tror ni?

   Ja

   Ja 100% Ali*e S*enlöf

    Är hon singel nu?

     Det skvallrades om det i sanning och konsekvens-podden men hon lägger upp youtube-klipp med henne och kärleken så tror inte de

   Min första tanke när du skrev initialerna var Anitha Schulman… måste uppdatera mina referenser

    Min var Antonija mandir..

     Ah Antonija är ingen dålig gissning heller

      Jo, dålig, hon slutar inte ens på S

    Min första var Alex Schulman 😂😂😂

  Vet ni om Steam hotel kommer ha black friday erbjudande? Nån med inside information hehe… ska boka ett datum men kanske värt att ha is i magen just denna veckan?

   Ja ha is i magen och anmäl dig till deras nyhetsbrev ifall de skickar ut information om rabatter under veckan, sen är det ju bara att avregistrera👍🏼

   De hotell som är anknutna till ”samma kedja” har släppt gemensamma erbjudanden i förra veckan (Steam är med): https://www.essgroup.se/julklappen/?utm_source=braze&utm_medium=email&utm_campaign=julklappen_do_2023&utm_content=ellery_fas1_hype_reminder&lid=2dba8he10ct6

  Tips på förrätter, enklare. Är lite less på toast med skagenröra. Men annan toast kanske. Har lufttorkad skinka i frysen 😃.

  Utan avokado dock.

   Kanske inte säsong men en riktigt god kantarellsmörgås är ju alltid gott

   Älskar att göra en salladsbädd med lite balsamico direkt på en assiett, sedan en rostmacka med smör, på med chèvre, in i ugnen. Sedan honung & valnötter på. Lägg det på salladsbädden. MUMS.

    Ja chèvre chaud är gott!

   Kräftskagen med Västerbotten 😉

   Nej men ibland är en enkel caprese gott, gärna med grön och röd tomat. Catarina Köning gör goda förrätter tycker jag 😄

   Toast med en klick smetana/creme fraîche, hackad rödlöken, dill/gräslök och tångkaviar.

   Superenkelt och supergott!

   Mina favoriter:
   Krispig råraka med smetana, rökt lax och rödlök.
   Liten bit Västerbottenpaj med löjrom och gräddfil. Grovt bröd med hemmagjord skagenröra, dill och citron.
   Åh sugen jag blev 😄

   Italienska parmarullar eller melon med lufttorkad skinka.

   En slags ’bruschetta’. Dela Körsbärstomater el liknande, hackad vitlök, basilika, olivolja och balsamvinäger efter tycke och smak.. blanda ihop! Värm något slags bröd ex. baguette eller ev toast i ugn och lägg på lufttorkad skinka och sedan tomatblandningen!

   Carpaccio med ruccola och parmesan är gott. Eller råbiff mmmm

   Tack för alla tips 😃

   🤍❤️Caprese❤️🤍

   Chèvre chaud.

   Liten västerbottenpaj med rödlök, rom och cremefraich som topping eller kantareller

   Langos

    Är det bara jag som inte tycker om Langos🙁 Västerbottenpajen med allt smaskens lät gott😀

  När ni intervjuat för ett nytt jobb, hur länge efter referenskoll har ni fått ett erbjudande/besked?

  Och till er som rekryterat på ett företag (ej rekryteringsfirma), tar ni referenser på flera kandidater eller endast den ni specifikt önskar anställa?

   Ibland har det gått ett par dagar, Ibland månader. Det beror nog på en massa saker 🙂

    Oj månader? Är man ens intresserad längre då haha

   Vi brukar ta referenser på 2 – 3 st. Ibland är det ju så att den man erbjuder jobbet tackar nej eller att man inte kommer överens om lön eller liknande och för att slippa gå tillbaka så långt i rekryteringsprocessen ser vi till att ha alternativ.

    Hur förhandlar man trevligast om lön vid ett erbjudande? Det här är mitt andra jobb i livet och jag vill inte riskera att förlora erbjudandet om lönen ligger under det jag kan acceptera. 😊

     När jag började på mitt jobb ville jag ha 33, vilket var strax under snitt. De erbjöd 30, jag sa 35 så vi enades om 32,5

     Precis så som anonym här skriver. Börja hellre högt än lågt. Det ger utrymme för förhandling men skickar också en bra signal om att du tror på dig själv och vet ditt värde.
     Lycka till!

      Tack för tips!

   Men det beror väl väldigt mycket på vad för typ av jobb. Jag har fått skriva avtal direkt på anställningsintervju. Ett annat jobb fick jag innan de ringde referenserna. Skrev dock kontrakt efter.

  Tanken är detta ska bli en rolig tråd

  Blir ni paranoid över något?

  Jag håller på att leta jobb nu men inte sagt det till mitt nuvarande jobb än. Men varje gång jag skickar iväg ett mail där jag söker någon tjänst, så är jag lite rädd för att jag råker skriva in mailen till mitt nuvarande jobb istället och de ska råka få reda på det så😅😅

   Jag dubbelkollar ALLTID mail och sms för att inte skicka fel. Råkade en gång sms:a min killes bäste vän istället för min vän om att vi bråkat och han verkade vilja göra slut… Jag och hans kompis var typ på ”trevligt att träffas”-nivå. Ville DÖ.

    Hahaha! Fyyyyy fan vad jobbigt 😂
    Jag skulle skriva till en kompis att vi kunde ses men att jag bara var tvungen att träffa x (killen jag dejtade) och göra slut först.
    Problemet var att jag råkade skicka det till honom istället.

   Var ska jag börja..

   Inte stänga spisen innan jag går ut, inte låsa dörren, smsa/maila fel person, smsa innan jag är klar med texten… Finns säkert fler saker 😆 men livet blev enklare när jag slutade använda värmeverktyg i håret, nu behöver jag bara stressa över spisen 😆😆

    Spännande vad likes jag får, jag trodde jag var typ ensam om att vara helt galen 😅. Svärmor brukar retas när jag går runt sista varvet hemma innan vi ska iväg någonstans. ”Kollade du verkligen spisen?” 😭.

     Finns inget värre än när folk säger så. Det enda man kan tänka på sen

   Jag kan ibland få för mig att jag inte stängt av spisen/kaffebryggaren/släckt ett tänt ljus/låst dörren när jag är på väg hemifrån.
   Ibland vänder jag när jag sprungit ner för flera trappor, går upp och låser upp dörren och dubbelkollar allt viktigt, innan jag springer ner igen. Gärna när jag har bråttom till en buss…

    Ja, det är värst när man är stressad 😭. Tror jag kollar spisen säkert 5 gånger ibland.

    Har börjat kontrollera mig själv dock, är inte totalt katastrofal längre… 👏👏👏

   När jag bodde i lägenhet hade jag paranoia för att råka stänga ute en av katterna på balkongen så den fick sitta utan mat och vatten hela dagen när jag var på jobbet. Hände aldrig och jag kollade jämt att katterna var inne båda två men kunde få tokångest ändå på jobbet för jag fick för mig att en av dem satt ute och inte kom in, speciellt om det var dåligt väder.

   Kollar att nyckeln är i väskan innan jag smäller igen dörren. Vet inte varför men min värsta skräck är att antingen bli inlåst eller utelåst.

   Flyttade nyligen hemifrån, och har börjat noja mycket över att ha glömt att låsa dörren eller att rentav ha lämnat den helt öppen. Ibland är jag sjukt glömsk och tappar bort grejer osv så det hade inte förvånat mig om det faktiskt hände någon gång. Ibland skenar katastroftankarna iväg ytterligare och jag föreställer mig att jag får en notis från aftonbladet om att det brinner i mitt bostadsområde, eller att jag kommer hem och ser att det brinner för fullt. Ibland på kvällen nojar jag också över att det är någon som försöker ta sig in också, och reagerar på minsta lilla knak… allt detta brukar vara värst i stressiga perioder men annars brukar jag kunna slå bort tankar som dessa.

  Paows senaste story… börjar pengarna sina nu efter alla ”lyxhotell” och dr*ger så hon måste sälja sig ännu mer… får en klump i magen

   Följer inte och hon är privat – vad gör hon i sin senaste story?

    Hon är helt naken, sitter i badkar och har vatten som täcker muffen precis & text över brösten

   Det har hon väl varit öppen med, att nu när hon inte kan göra samarbeten osv så är det OF som gäller

  Har så himla svårt för hur Victoria törnegren för content av sin dotter. Någon influenser som ni tycker går över gränsen gällande just detta?

   Typ alla? Men swedish family till exempel gör det väldigt mycket.

   Tiingelinn!

   Gabjossposs

    Oj tycker barnen är med men liksom.. hon outar dem aldrig.

     Oj, tycker tvärtom? Vi vet ju typ allt om jolies hjärtfel osv då hon skrivit om det så mkt på bloggen

     Hon använder de så ofta i reklamsammanhang och lägger ut bilder när de badar nakna, det om något är ju integritetskränkande.

      Och bilder när de sover halvnakna.

   Elsa Bratt

   Alla!
   Alla influencers går över gränsen med barnen.

    Nja, tycker IL sköter det bra.

   Elsa Bratt. Man har sett hennes barn i alla olika situationer och humör, med och utan kläder och hon skriver i princip allt om deras personligheter. Kan inte förstå hur man kan tycka att det känns okej att tusentals okända människor vet så mycket om ens barn.

   Pappapappadotter, Sanna Bråding, Bingo Rimér
   mfl

   3res på Instagram, barnen är med intyg varenda reklaminlägg. De ska stylas i olika kläder som jag inte är helt säkert på att de själva vill…

    Jag har avföljt henne pga detta. Började följa henne då jag gillar hennes trädgårdsinlägg och inredning, men tycker det har blivit alldeles för mycket barn. Speciellt nu när hon fått en bebis.

   Varför då? Vi vet ju ingenting om hennes barn. Tror inte de lider av att vara i Paris direkt, vara klädda i svart för att passa in i en bild. Vickan har ju själv sagt att hennes stora dotter vill klä sig som ”mamma”. De är ju dessutom med sina föräldrar och har säkerligen färglada kläder hemma.
   Då finns det andra influensers som outar sina barn på betydligt värre sätt!

  Letar ni något speciellt till Black Friday?

  Jag är ute efter 2 byråer, en surfplatta, dammsugare, jeans och skjorta från Dressmann, behöver nog en ny mascara också 🤔💸💸💸.

  Hoppas det blir bra priser på allt det 😃.

   5st julklappar, hotellerbjudande, hoppas även tui/ving kommer med något riktigt bra erbjudande på sommarresor men det är nog bara önsketänkande…

   Ja en vinterjacka. Parkas ej dun halvlång och huva.
   Stadium hade inte mycket att välja på.
   Däremot hade dom fler parkas för män. ?

    Kolla Sebago! De har parkas på 70%.

     Åh vad bra. 😊

   En parfym, väljer mellan YSL Libre och Carolina Herrera Very Good Girl Glam och försöker scanna hela internet typ efter bästa priserna och om det lönar sig att beställa på black friday/nu eller med studentrabatt så jag jämför sönder typ😅

   En badrumsmatta och ett duschdraperi

   Och julklappar till min familj

    Köpte Good Girl då jag hört så bra om den, får seriöst migrän av den trots att jag ser mig själv som ”opåklädd” utan parfym.

     Vilken av dem, den jag skrev? Den jag funderar på fick jag som test när jag köpte en annan (Prada Paradoxe, älskarrrr) och jag slogs flera gånger av hur gott den doftade! Det var nästan så jag ville lämna tillbaka Prada då den var oöppnad och köpa den från Carolina Herrera istället😍

   Läppstift från MAC, Velvet Teddy.

    Mac har 30% på sin egen hemsida. Beställer nästan alltid därifrån när jag ska ha något. Handlar man över en viss summa får man ofta gåvor. Tips!

   Jag är också på jakt efter en surfplatta, kan du rekommendera någon? Har inte haft innan, så jag är inte helt på det klara med vad jag söker. I första hand ska jag ha den till att läsa böcker på.

   Jag är på jakt efter en varsin tv till mina tonårsdöttrar, får se om jag hittar nåt bra erbjudande eller om man kan köpa senare till liknande pris. I övrigt behöver jag inte köpa nåt.

  Programmet Good luck guys. Vad tycker ni? Jag tycker det är ett roligt koncept men hade velat att de inte åkte ut under programmets gång utan vann fördelar i tävlingarna och sen hade en slut-tävling med vinnare. Och vilka hejar ni på? 😉

  Kan man kontakta en studievägledare, exempelvis på SU, om man inte går där (men kanske ska det)?

   Ja, det kan man.
   Det går bra att kontakta dem även som en som bara funderar på att söka dit. 🙂

    Tack! Har mejlat en nu ☺️

  Fick idag veta att min crush skaffat flickvän. Mig ville han inte ens dejta i början på året men tyckte ändå att vi skulle vara kompisar för han gillade att umgås med mig och blir glad och lycklig av att se mig. Vi sågs senast i slutet på juli. Började dejta en ny kille för tre veckor sedan som örfilade mig när vi låg…. Det går inte bra nu och allt känns bara hopplöst. Ville bara skriva av mig för allt känns blä och går emot mig.

   Jobbigt med period när mycket krånglar till det. Kram.

   Ibland kommer allt skit på en gång – ketchupeffekten – hav förtröstan – det kommer bli bättre jag lovar. Efter regn kommer sol.
   Önskar dig allt gott! Ta hand om dig!

   Örfil vid sex oombett?!? RED FLAG! 🚩🚩🚩

    Ja och jag sa till direkt att jag inte gillade det. Han bad om ursäkt och fortsatte med det han höll på med, och jag låg där som helt förstenad med tårar som rann. Det värsta jag någonsin varit med om…jag som tyckte jag var duktig som skulle gå vidare från min crush. Nu blir det inget mer dejtande…

     Men fy fan. Lider verkligen med dig. Borde inte ha fortsatt överhuvudtaget. 🙁 (lägger de inte på dig alltså utan killen)

      Nej det borde det inte, hade han slutat så hade jag bett honom att lämna mitt hem. Men nu fortsatte han bara som inget hade hänt och det chockade mig väldigt mkt. Trodde aldrig att jag skulle reagera så i en sån situation, så det var också väldigt chockerande att jag låg där som förstenad.

       Våldtäkt.

       Det är en naturlig panikreaktion, att bli förstenad / freeze / spela död. Jag reagerar också så, det är egentligen en överlevnadsreaktion. Bra att du inser att du ska lämna. Men gå inte och förvänta dig nu att alla är sådana!

     Varför gå i säng med någon du känt i tre veckor?

      Man kan ligga med nån första gången utan att det är konstigt!

      Bete dig.

      Skulle tre veckor vara kort tid?? Jag gick i säng igår med en som jag känt i tre timmar. Är det inte ok?

      ”Gå i säng”, okej 1800-talet.

       Nej knulla runt bara 😉

       Haha! Förlåt, vad hade du önskat för vokabulär?

      Förvänta dej bottenskrapet när du är så naiv att tro män vill dej väl 🤷🏼‍♀️

  Någon som väntar antagningsbesked inför januari?
  Antagningsbeskedet kommer ju den 11 december, och det känns som en evighet tills dess!!

   Håller med, det känns som att tiden går sååå långsamt!

   Vad har du sökt?☺️ jag pluggar redan men har sökt 15hp extra, en juridikkurs, får se om jag hoppar på den om jag kommer in. Vårt schema verkar, enligt föregående års studenter, bli väldigt glest en period så antingen pluggar jag ”dubbelt” eller så jobbar jag lite mer🤔🙂

    Jag har sökt Kandidatprogram i samhällsanalys. 🙂

     Jag kan underlätta din uppsats: samhället går år helsicke. Nä, skämt åsido, låter som ett intressant ämne! Vad vill du jobba med efteråt?

  Butiker som Boozt och Zalando.. Känns som deras priser är hela skeva. Kan skilja mellan olika dagar och Boozt har alltid nån form av rea så man inte vet vad produkten ska kosta..Brukar ni handla i dessa nätbutiker?

   Boozt sänder ofta priser inför helgen. Kolla på en vara i veckan och gå in på helgen och kolla igen så är priset oftast sänkt…

   Älskar Boozt och tycker de har grymt utbud med bra priser! Det står ju vad ordinarie pris/tidigare pris varit om det är nedsatt, så håller inte med dig

   Ja tycker framförallt att Boozt är bra.

   Jag älskar Boozt men är tyvärr blockad från att handla därifrån eftersom jag la två ganska stora beställningar och skickade tillbaka ungefär hälften. Jag var mellan storlekar då. Sjukt drygt men bara att hacka i sig!

    Oj men man kan väl inte bli blockad så lätt? Kan förstå om man skickar tillbaka grejer väldigt ofta och knappt behåller något. Men en gång??

  Vad tycker ni om Sandras senaste novell, Smal? Känns som att hon, Bilgren och Wood kämpar på med smalhetsen.

  De flesta inom flunsvärlden håller på med smalhetsen men en del är extra påtagliga.

  Tomas Kaya fortsätter försöka få folk att tro att han är förskollärare. Helt utan utbildning (outbildad barnskötare). Sen går han på kändisar föräldraskap offentligt. Skulle aldrig göra det som förskollärare. När jag frågade om varför han taggade sina inlägg med lärare när han ej är det så blockade han mig. Men han har all rätt att kritisera andra ”för man som vuxen måste tåla kritik”

   Vad menar du med outbildad barnskötare, antingen är man väl barnskötare eller inte?

    Man blir anställd som outbildad barnskötare om man saknar utbildning.

     Så även en barnskötare med utbildning ingår i outbildad barnskötare?

      Nej då är man barnskötare

    Nej det är ingen skyddad titel. Vem som helst kan jobba som barnskötare.

     På pappret så står de outbildad barnskötare då det faktiskt är en utbildning som krävs för det. Men det är ju inte ens barnskötare han uppger att han är utan förskollärare och det är en skyddad titel

      Jaså? Jag gick in på hans tiktok nu och där står det förskolepedagog.

       Han skriver det i bio. Men taggar alla inlägg med #lärare #lärarepåinstagram osv. Samt när han var med i talang sa han att han var förskollärare. Det hänger kvar. Blir konstigt när han säljer föreläsningar ovan på det.

        Vad gjorde han i Talang?

       Han kallade sig själv för förskollärare förut och har kvar inlägg ”…jag som förskollärare”. Eller på tiktok ”en dag som förskollärare”. Men han kallar sig även förskolepedagog. Men tar bort alla kommentarer som frågar om hans utbildning.

        Men han slänger ju sig bara med titlar för de ska låta bra. Förskolepedagog är ju inget som finns? Sök på det och de kommer endast upp ”förskollärare” = han försöker bara hitta ett sätt att säga de utan att säga de

   På hans LinkedIn står det att han gått förskollärarprogrammet på Mälardalens universitet.

    Ja men han har faktiskt vid ett tillfälle erkänt att han inte är förskollärare utan hoppade av utbildningen. Efter det fortfarande han att kalla sig förskollärare. Så det måste ha vart oerhört lite han pluggat om han inte förstår skillnaden mellan lärare och barnskötare. Men visst ser det bra ut att ha på linkedin in. Ingen ljuger ju där.

     Och ingen kollar upp det…

   Hahahajaka därför han inte svarade mig när jag frågade om utbildning. Tror t.o.m. jag blev blockad. Men men lilla gubben…

    Jag blev också blockad. Andra ska klara kritik men inte han.

  Tips på hudkräm när ens hud är så torr så den flagnar?

   Sheasmör!!!!

   Miniderm

   Nya krämen från Bepanthen Derma Restoring är helt underbar för torr och känslig hud, använder den själv just nu och blivit ny favorit. Så bra på alla sätt! Ej sponsrad, bara jättenöjd 😀

   HTH! Finns överallt,typ Ica,coop mm.

  I dag på ica har dom höjt matvaror igen.
  Det är inte bra. Hur ska det sluta.

   Ja det oroar mig med

   Jag har mer och mer börjat kampanjpriserna styra hur jag handlar. Och är t.ex laxfiléer billiga en vecka, men jag inte ska äta det just den veckan, då köper jag ändå och fryser in, och så gör jag med mycket så än så länge känns det som att jag har koll på läget, men det kan ju svänga snabbt..

    Jo men för dem som redan har handlat så innan allt öka får ju ingen förändring. Och även extra priserna är sämre än tidigare

  Stör mig på alla som julpyntar nu. Mest för att jag sen vet att de är SÅÅ nöjda med sig själva 08.02 den 25 december när de städat undan julen.

   Håller med. Ingen har något tålamod längre. Låt julen va i december då det är jul. Det är liksom 2 veckor till första advent?

    Måste det handla om tålamod då? 😊 de kanske bara vill njuta av julen lite längre.

     Men de brukar ju ha panik typ redan på julaftons morgon att de tröttnat på jul…… zzzz…

      Jag har inte julpyntat än men känner att jag hellre har pyntat långt före julafton än efter. Tiden innan julen är mysig och man har något att se fram emot, efter typ annandagen känner jag att nu är det över och då kan allt lika gärna tas bort 🙈 Och då ser jag fram emot nästa grej istället, nyår 😄 Men förstår att alla inte känner likadant, såklart 😊

       Men julen börjar ju på julafton 😭. Min brorsdotter var helt i chock när jag sa det 😳😆.

        Jo visst men ska man inte pynta något före julafton då? 😅 Dessutom har väl tomtar och mycket annat pynt inget med Jesus födelse att göra ändå? 😊

         Haha jag tänkte mer på att städa undan julen till annandagen 😅.

         Men vi kör tomtar och ljus och gran (oklädd) fram till 23e (vi firar ju advent) och sen klär vi granen och kastar upp glitter och så där det nu ska vara för att fira jul 😃😃😃. Så det är mysigt men typ stillsamt under advent och sen smäller det till jul 💥😅.

         Tomten är väl dock inspirerad av St. Nikolaus, så helt irrelevant är det inte 😆.

          Ja okej, förstår 😄 Vet ju att julen inte är ”slut” då men i min familj firar vi inget särskilt efter annandagen så för mig känns det över 😊
          Haha just det, inte så insatt i historien bakom tomten tyvärr 😁

           Alltså det är ju så, jag försöker desperat komma på hur man ska behålla feststämning under hela julen för barnen 😅 måste hitta på nå fina traditioner 😆. Har för mig att de 3 vise männen kommer med gåvor någon gång i januari i vissa länder 😅🤔.

           Vise männen firas på trettondedagen, så antar att det är 6 januari som det kan finnas den typen av tradition. Förresten var inte tre stycken enligt Bibeln.

           Ja på epifania, det är fullt rimligt, funderade på om det kunde vara så men det var så långt jag orkade.

           Det kan nog stämma, men för det första tror jag att det är en liten tradition så det är inte så viktigt men annars är det ju något som är just en tradition och man får luta sig på det :).

       Människor som julpyntar i oktober, hetsar över klappar från november, tar bort granen 25/12 och undrar varför de känner sig stressade och mår skit sen. Ja kanske för att det inte är normalt att vara galen i tre månader för en dag som varar 24 timmar. Använd hjärnan vänligen.

     Håller med! Det är så kort period på året, låt folk. Jag har fått upp ljusslinga på balkongräcket och en amaryllis som slagit ut, resten av pyntet kommer senare.

     Får mitt första barn i månadsskiftet och har bestämt mig för att jag får börja lyssna på julmusik först när vi är på förlossningen ✨️🤶👶 Längtar så mycket!

      Ljusslinga och en amaryllis tycker jag är bara mysigt i november! Nu menade (iaf jag) om full-on julpynt denna tid, dvs julgran, ljusstakar, julmusik, lussebak osv.

      Äh ljusslinga låter som vinterdekoration! Amaryllisen får jag fundera på 😉.

      Grattis! Åh vad härligt! Både med bebis och julmusik (främst bebis kanske 😉) ❤️.

      Julmusik oh no! Hur ska jag lyckas undvika Feliz Navidad, låten som ALDRIG tar slut? Varje gång jag tror att nu är det över börjar de om med I wanna wish you a merry Christmas bla bla bla. 😂

       Haha! Älskar jul/adventsmusik men nu när du säger det så håller jag helt med om Feliz Navidad 😆.

   Jag såg en julgran hemma hos någon när vi var ute och gick idag 😭.

    Emmamelins klädde väl granen redan förra veckan 😀

   Jag kommer julpynta imorgon men däremot tar jag inte bort julen förrän den ska bort, den 13:e januari.

   Haha jag med. Blir förbannad på folk som klär julgranen nu, borde vara böter på det.

    Haha jag förespråkar dödstraff, det är viktigt att vi kommer till rätta med detta! 😉

   Ja håller med, lite väl tidigt imo.

   Jag ÄLSKAR att julpynta tidigt. Ha dessa mysiga och annars gråa veckor fram till jul med julpynt, baka och pyssel med barnen. För mig börjar julstämningen nu och sen blir julafton som ett härligt crescendo på alltihop. Brukar plocka bort allt efter nyårsafton sen. Tänk vad fantastiskt att vi alla kan göra precis som man vill i sitt eget hem. 😉

    Nej absolut inte fantastiskt, vi sitter ju och planerar böter eller dödstraff för såna som er 😉😉😉.

    Måste dock bekänna att förra året när jag väntade sonen hade jag sjuk craving på Julmust och drack så fort det började säljas… Så jag antar att jag också blir avrättad 😅. Om jag nu inte kan skylla min dårskap på gravidhormoner 😆.

     Jag har faktiskt aldrig gått så långt som att kräva dödsstraff, bara att alla som pyntar utanför otillåten tid t ex folk som klär julgranar i november ska tvingas gå i oranga overaller med fotbojor och plocka skräp längs med vägar sådär som fångar gör i USA.

      Vi kan säkert komma fram till något alla (på vår sida) är relativt nöjda med 🥰.

    Det är pga galningar som du som att butikerna hetsar sönder i tre månader, konsumtionen på julkraffs lär vara rekordhög och det påverkar alla.

   Tycket det är för mycket reklam m m om julen. Jisses. Tom en filmkanal har tagit bort filmer och har nu bara om julen. Alla likadana. Typ par träffas o hon får en valp i julklapp. Det kommer dom ha fram till jul. Ånej.

   Tror det blir vanligare för folk vill ha in något roligt och positivt när mycket annat just nu är så deppigt och tragiskt.

   Jag har inte börjat än men fattar inte dem som julpyntar veckan innan julafton. Orka göra allt det jobbet för en vecka? Så för mig dyker de upp några dagar innan advent eller december (beroende på vad som kommer först haha)

    Men pyntet stannar såklart framme ända till julen är slut. Så sätter man upp det en vecka före ju så är det nästan fyra veckor kvar 🙂

     Ja men det gör jag ändå. Sätter upp det tidigt och tar bort i januari. Det är ju inte så att du måste hålla dig till de ena eller andra

  Tror ni det blir ett julmirakel för FD?

   Hoppas det. Mäste vara extremt jobbigt och påfrestande att det aldrig verkar ta sig.

    Jag hoppas också att det tar sig men man oroar sig ändå över hennes psykiska mående.

     Varför oroar DU dig? 😂😂😂

   Nej tror inte det…

   Nej har en känsla att antingen händer något som försenar återföring till efter jul eller så fäster inte ägget igen

   Jag hoppas för hennes skull.

   Hoppas att snöflingan hänger med hela vägen. Hon har ju mycket stöd från följarna men det måste vara påfrestande de dagar hon bara vill dra något gammalt över sig. Att göra content av det under så lång tid, hennes personlighet smälter ju ihop med infertiliteten till slut.

   Nä jag tror hon behöver mer hjälp än vad Sverige kan erbjuda, typ från dr Olga eller liknande.

   Ja jag hoppas så! O jag tror hon verkligen hade mått bra av o komma ut ordentligt på dagarna, typ ha kollegor, uppgifter och något att vila hjärnan på lite. Det måste vara så kämpigt att jobba hemma med alla sina tankar, ofta själv hemma. Vi kämpade också och att få vila lite på jobbet ibland va verkligen skönt och nyttigt.

  Skillnaden när P Roberto åkte fast i jämförelse med Nicke. Skillnaden mellan folk och folk…..

   Men vad är det folk inte fattar? PR gick själv ut direkt och berättade om det

    Haha ja folk fattar verkligen inte…

   Jaså, vad är skillnaden då?

   Det har ju med förtal att göra, så länge han själv inte går ut med det så kommer det vara tyst.

   Ja det är verkligen skillnad.
   Eller författare och partiledare som blir misshandelsdömda men fortsätter sina karriärer som om inget hade hänt..

   Obs att jag inte vet, men det jag har läst så menar N att en happy ending har skett. PR köpte sex. Dels som flera skriver så satt PR i nyhetssoffan dagen därpå och pratade, dels kanske det finns en skillnad i att köpa sex?

    Sex är sex även om det inte är penetrerande sex.

  Har precis sjukskrivit mig för veckan. Känns så fantastiskt skönt att ha gjort det.

  Jag är gravid i vecka 21 och har varit tydlig med både teamledare och chef vilka mina begränsningar är, samt när mitt allmäntillstånd blivit påverkat av någon anledning. Min chef är lyhörd och fantastisk på alla sätt och vis. Min teamledare har inte lyssnat på mina önskemål (som chef då godkänt) utan fortsatt som vanligt. Det har varit så pass illa att jag gråtit på vägen hem från jobbet, när jag får någonting bokat på mig fast jag sagt att jag inte vill ta nya saker, produktionskrav osv.

  Så, det känns skönt att ha gjort det här för mig en vecka. Halvvägs avstämning med barnmorskan på tisdag, vet inte riktigt vad jag ska säga till henne om situationen just nu. Men det löser sig nog med tiden.

   Fy va tråkigt med en teamledare som inte förstår. Ta hand om dig!

  Tips på hur man på ett bra sätt berättar för en nära vän att man är gravid när man vet att den andra kämpar och genomgår IVF? Vill inte göra henne ledsen och är samtidigt jätteglad själv såklart 🥹❤️ kanske någon som själv gått igenom IVF och vet hur ni önskar att era kompisar hade berättat?

   Jag har inte gjort IVF men jag har fått missfall och sedan fått kämpa för att bli gravid. En vän till mig blev gravid ungefär samtidigt som jag fick mitt andra missfall. Hon berättade på ett jättebra sätt: hon skickade ett meddelande och sa att hon var gravid och att hon ville att jag skulle veta det. Hon skrev också att vi kunde prata om det så lite eller mycket som jag ville.

   Jag uppskattade att få ett meddelande istället för samtal eller att hon berättade IRL för jag fick då en chans att reagera i ensamhet, utan att behöva låtsas vara bara glad på en gång. Jag var ju glad men ledsen samtidigt och behövde få processa lite själv.

   Jag blev sen gravid ett par månader efter bara så i slutänden fick vi dela våra graviditeter med varandra. Det var otroligt fint ❤️.

    Håller med ovanstående. Vad du än gör, se till att meddela detta i skrift, och inte över en kaffe, över facetime eller vanligt telefonsamtal. Din vän kommer säkert vara glad för din skull, men det är lättare att hypa upp det i skrift än att vara tapper över telefon.

    Min bästa väninna fick sitt första barn med IVF, och jag gick något år senare igenom samma procedur med sämre utfall. Hon berättade över telefon att hon blivit spontant gravid med sitt andra barn och jag blev förstås glad för hennes skull, men kan fortfarande två år senare ha dåligt samvete eller känna mig kass för att jag BORDE ha låtit gladare, och inte så förvirrad/chockad. Jag är annars bra på att fejka, men här önskar jag att jag bara hade fått det på skrift så man kan skicka hundra glada emojis istället. Blev lite förvånad över att hon valde att ta det över telefon.

    Bra tips! Jag har tänkt att det är snällare att säga det på telefon eller i verkligheten istället för sms men kanske är helt tvärtom för att man ska hinna reagera ifred 🤗

     Upplevt de flera gånger när alla andra springer förbi än och vi själva kämpade i 7 år… sms och låt henne smälta det. Blir hennes reaktion inte jätteglad så är det inte pga dig utan hennes situation som hon sörjer.

     Min syster ringde mig på FaceTime och berättade om sin andra graviditet (jag hade inte ens uppnått 1 trots börjat flera år innan hon ens tänkte på sitt första). Jag höll upp fasaden och gratulerade. Sen bröt jag ihop. Efteråt har hon uttryckt att hon tyckte de kändes konstigt att jag va glad på FaceTime när hon visste hur ledsen jag blev. Och jag trodde jag gjorde rätt som höll upp fasaden…

     Ja, det är lätt att känna att sms är opersonligt eller okänsligt men just i det här fallet så tycker jag verkligen inte det. Jag började gråta när jag fick min väns sms, för att jag var glad för hennes skull och ledsen för min egen. Hade jag haft henne i telefon eller framför mig hade det ställt så stora krav på mig att hålla ihop det.

     Så jag röstar meddelande! Och ha tålamod och förståelse om hon inte orkar vara så intresserad av din graviditet. Det är ingenting personligt emot dig.

   Kanske att du berättar via telefon/sms så hon hinner landa i det och inte behöver fejka att hon blir ledsen framför dig?

   Har inte upplevt det själv men har en kusin som är ofrivilligt barnlös och kämpat med ivf utan framgång.
   Hon blev enormt ledsen när vännerna glatt berättade att dom var gravida.
   Men när vi pratade om det så sa hon själv att det finns inget sätt att berätta det på som inte gör henne ledsen.
   Det vore värre, uttryckte hon, om hon var den sista som fick veta utav någon slags rädsla för att göra henne ledsen.

   Men sen fanns det också skillnad på hur de olika vännerna berättade. En del gick varsamt fram medan en del berättade för att sen aldrig sluta prata om det.

   Jag tänker att du känner din vän bäst av oss här inne och bäst vet hur du ska berätta. Det går ju att berätta varsamt och ändå fånga upp henne och hennes reaktioner och få till ett bra samtal. Det är ju ok att hon blir både glad och ledsen.

   Och du, grattis ❤️

   Skicka sms/meddelande. Så kan hon ifred bli ledsen om det är den reaktion som dyker upp. Kan kännas väldigt utlämnande att få veta på ett kafé eller bland andra vänner. Men annars är det bara att dra av plåstret och hoppas det känns okej för henne.
   Och grattis! 🙂

   Grattis! F.d. ofrivilligt barnlös här, höll på med ivf i flera år. Fint att du tänker på hur du berättar för din vän på bästa sätt.

   Jag föredrog 100% sms. Och vänta inte utan berätta samtidigt som du berättar för andra. De som gjorde det bäst frågade också hur involverad jag ville vara kring graviditeten.

   Man säger det bara. Vuxna människor måste acceptera att alla har olika förutsättningar.

    Absolut, men det skadar ju inte att försöka göra det på ett omtänksamt sätt och med respekt för vad den andra går igenom.

  Finns nog inget som stör mig mer just nu än influencers som gör pyssel osv som om de kommit på idén när det i själva verket gjorts tusen gånger tidigare på konton från andra länder eller enkelt går att hitta på pinterest. Helt ok att inspireras men stååå för det dååå. Sluta låtsas.. ”kolla så himla kreativ jag är, dela gärna ni gör detta pysslet jag kommit på heeelt själv”

  Snubblade över ”Moa Magdalena”’s Instagram, gamla ”Moa Murderess” och fick en chock av att följarna gått från 14000 (sist jag kollade) till över 200 000 nu. Visst måste det innebära att hon köper sina följare?

   Det beror på när senast du kollade.

    Det var iofs några månader sedan, men då vet jag att hon kämpade med att få sina följare över till sitt nya konto, och det gamla kontot hade väl också ca 200 000 följare, och många av de kontona borde vara ”döda konton”. Hon har dolt vilka som följer henne, jag ser att jag bara har 2 vänner som följer henne + 5 stycken vegan-konton, tyckte det lät så lite, och sen att bara ca 2000-3000 gillar hennes inlägg.

     Men hon fick väl tillbaka sitt gamla konto? = följarantalet ändras då hon sen bytte namn på kontot

     Hon har ju bytt tillbaka till sitt gamla konto, där hon har många fler följare

   Precis som de ovan skrev, du kollar inte på samma konton.

  Har vanessa lindblad opererat näsan? Hon bianca manager eller vad hon ör. Sett flera prata om det ska dock tydligen vara längesen men ör nyfiken bara!

   Inte tänkt på det men det har hon säkert…

   100%. Hon är iranier. De är väl mest kända för näsoperationer samt kebab.

   Ja det har hon, jämför hennes näsa nu med gamla ”mingelbilder” på Stureplan som dyker upp när man googlar upp henne. Näsans topp hängde ner mer förut. Brösten har även gjorts typ förra året

    hon har likt bibbz även gjort en lunch lipo + rumpa

   Ja det har hon. Hon har även bytt namn till ett ”svenskt namn”. Det berättar hon i Biancadokumentären.

  TW Blödning tidig graviditet.. v.9 och upptäckte precis en mindre blödning. Vet att det är vanligt med blödningar men samtidigt är det ju precis lika vanligt med missfall. Har ett MA bakom mig därav konstant oro. Gjorde VUL förra veckan där man såg hjärtslag. Någon som varit med om liknande där allt gått bra? Behöver lite solskenshistorier.

   Jag hade två blödningar varav en med klump, är i vecka 20 nu och allt bra såhär långt

  Jag har helt missat detta med väskförbudet. Huuuur har man tänkt? Hur gör ni andra kvinnor som inte har på er kläder med fickor? Ska på ett event i helgen men nu blev jag sugen på att avboka. Orkar inte hålla alla grejer i handen liksom!

   Jag undrar också! Ska på Taylor Swift i maj. Hur ska jag få med telefon, plånbok med leg och bilnyckel? Jag äger typ inga plagg med riktiga fickor? Hur gör man? 🫣

    Det finns ju genomskinliga väskor 🤷🏻‍♀️

     Det är inte godkänt tyvärr

    Kanske en jacka med fickor med dragkedja? Du får köpa ett sådant där mobilfodral med liten plånbok och snöre som man kan hänga runt halsen kanske.

    Räcker väl med mobilen allt det du nämner kan du ha i den i olika appar.

     Eh nej tack

      Använd Apple Pay bara

     Bilnyckel? Om man har en Tesla kanske, det har jag tyvärr inte :((

    Lägg mobilen, leg o betalkort i bh:n. alt.låna ett par byxor med fickor.

   Förstår inte heller hur det är tänkt att fungera. Är det ok att gå ut med en utilityväst? Får man ha midjebälte med fickor och hur stora får fickorna vara innan det blir en magväska? Och var går gränsen mellan en plånbok och en handväska av clutchmodell? Kommer garderober att nu behöva ansvara för värdesaker så att man kan lämna hemnycklarna i jackan? Känns ju inte så sannolikt.. Men framförallt, var fan ska jag ha mina saker nånstans??

    Bra fråga.. de roliga e att jag har en jacka som har så sjukt stora fickor så jag hade kunnat få plats med allt möjligt där i. Så just det här med väska känns så konstigt att stoppa på alla grejer samtidigt som man är glad över säkerhetsaspekten. Det är ju ändå det de handlar om

   Jag kommer bli populärast bland alla kompisar. Jag behöver ha tillgång till medicin hela tiden och är därmed undantagen väskförbudet. Så min handväska lär väl rymma allas mobiltelefoner, nycklar och plånböcker.

   Cargobyxor med extra fickor på benen. Klänningar kan man ju bara glömma framöver…

   Det är ju inte väskförbud på alla event, bara riktigt stora evenemang som ändå kräver tillstånd av polisen.

   Då jag var ung och lat och gick och klubbade köpte jag en bh i 2st större och hade mobil, pengar, legg osv i den 🤣 verkar bli lönsamt igen 😅

   Jag har en ganska så stor plånbok så tar med mig den plus min medicin i den då. Och mobilen i jackfickan. Idiotiskt!

    Varför är det idiotiskt? Är ju en säkerhetsfråga. Herregud välj kläder med fickor den kvällen så är problemet löst. Var på Globen förra veckan och hade mobil, plånbok och bilnyckel i jackfickan. Vad är problemet? Ni är gnälliga.

     Var på Globen igår. Prioriterade och tog endast med nyckel, mobil (flipcase med kortficka ftw) , läppbalsam och öronproppar.

   De verkar ha justerat så att man får ha små väskor, har sett den infon på flera evenemangs infosidor.

    Man får ta med skötväskor. Köp en sådan och stoppa prylarna i 😂🐾

     Fast då får du väl köpa ett barn också. Skulle tro att du måste visa att du har ett spädbarn med dig för att få ta med skötväska. Men du kanske kan låna ett av en kompis? Då får du ta med dig väska på eventet och spädbarnsföräldrarna får egentid. Win-win! 😀

      Man kan väl peka på partnern. Säga att hen inte kan hålla tätt🤔

  Var/hur hittar man fina tavlor? Gärna lite större
  Tack för tips!

  Jag har en undran om hantverkare. Hade två snickare inne i lägenheten för att lägga nytt golv i hallen. De lade nytt golv i hallen pga att de själva förstörde tidigare lagt golv (ett år gammalt) i och med en annan renovering i min lägenhet. När jag kommer hem och de är klara tackar jag för utfört jobb, och sedan märker jag det jag tycker är märkligt; de har tagit tops och tandpetare från mitt badrumsskåp och lagt på handfatet i badrummet, och flyttat runt saker i badrumsskåpet. Det är märken på väggar och i tak som att de smällt i saker i dem och det var skräp i diskhon. Jag väntade mer än sex månader på att de skulle åtgärda skadan på golvet och har tjatat varje vecka. Är trött som kund och blev extra trött när jag fick städa efter dem. Skiter i skräpet i diskhon, men använda tandpetare och tops hade de iaf kunnat kasta. Är detta vanligt, att hantverkare gör jobb och använder kundens saker? De tar saker och behöver inte städa efter sig, eller?

   Du skulle ha tagit bilder på allt och skickat till deras chef, kan garantera att sånt inte ingår i deras arbetsbeskrivning.

    Det var ägaren av företaget som var här. Han var rätt så irriterad redan som det var, innan jag märkte att de använt saker och inte kastat dem.

     Fy vad oproffsigt, jag hade nog sett till att ge de ett dåligt omdöme och aldrig kontaktat de igen. Fortsätter de såhär med andra kunder kommer de skjuta sig själva i foten.

    Särskilt inte att använda kundens tops och tandpetare! Nej, men skämt åsido, önskar folk kunde bli bättre på att säga till när tjänster eller varor inte är enligt överenskommelse eller konstiga situationer uppstår. Upplever många bara finner sig. Vet att det kan kännas svårt och ovant, men saker ska skötas professionellt och gå rätt till. Märkena i väggar och tak lär ju finnas kvar, så jag håller med anonym ovan, ta bild och berätta vad du möttes av i övrigt.

     Har varit tillsammans med en rörmokare, han sa att de får inte ens låna kundens toalett om de skulle behöva. Kom ihåg ett reportage jag läste om ett par som hade hantverkare hemma för att renovera badrummet. Paret hade alarm med övervakning i huset, det visade sig på filmen att en av hantverkarna ställde sig och kissade i handfatet i köket🤮 Han gjorde en PW helt enkelt..

  Worge & Ingrossos försök till TikTok trenderna… det är inte bra. Håll er till de ni kan istället för att försöka ge er på de.
  Senast en grej som B la upp på instastory precis.

   Och du kanske inte var jättebra på att skriva, men sluta inte för det!

    Jo, JO måste sluta upp med att skriva!

   Haha vem bryr sig hur bra någon är på TikTok trender 😂

  Bästa fotkrämen för spruckna hälar?

   Helosan ☺️

    Instämmer! Köpte en fil och den gröna helosan från Apotea, fungerar jättebra!

   O’Keeffe’s for Healthy Feet

   Footmender

  Proteinpulver från Protein.se, vad tycker ni som testat?

   Jag tycker de är bra. Kanske lite för lite utbud i kategorin ”Stronger” . Men annars har jag inte mycket att klaga på. Jag har dock inte testat så många andra märken så har egentligen inte så mycket att jämföra med

  Hej,
  Känns konstigt att fråga i ett forum, men mina tankar håller på att förgöra mig så jag vill se om jag kan få lite oberoende råd på vägen. Varit ihop med en kille i 8 år som har en dotter sedan tidigare relation. Jag trivs så innerligt bra med dem och vi lever som en liten familj. Jag känner dock sista åren att jag trivs mer när vi är alla tre på barnveckor än när jag och min kille är ensamma. Då blir det hela lite mer stelt och onaturligt. Vi har liksom inte riktigt den naturliga gnistan, men funkar så bra i familjekonstellationen. Jag blir ofta väldigt mentalt trött då han har höga förväntningar på att allt ska vara på topp hela tiden. För två år sedan gjorde vi slut (på mitt initiativ) då jag kände att det saknades något mellan oss och att jag inte upplevde mig avslappnad i vår relation. Jag träffade då en kille under några månader som jag trivdes så bra med. Han är varm, mysig och jag känner hur jag kan vara 100% mig själv där, jag kände livsglädje med honom. Efter ett tag blev min förra bonusdotter svårt sjuk och det slutade med att jag och mitt ex återförenades och har kämpat tillsammans genom hennes sjukdom som nu är bra. Nu sitter jag helt förvirrad och vet inte vad vår relation baseras på. Är det äkta kärlek eller var det kämparglöden och tryggheten i varandra som förde oss samman i den svåra situationen? Jag tänker på han jag dejtade under de tre månaderna varje dag, och känner mig så fruktansvärt hemsk. Ena sekunden vet jag att jag borde lämna, andra sekunden inte. ♥️

   Tycker att det låter konstigt att det är så stelt och onaturligt mellan er efter flera år ihop. Har han ens något som får dig att stanna förutom hans dotter? Om jag var du skulle jag lämna och satsa på den andra killen som uppenbarligen får dig att känna allt det där som man bör känna i en relation.

   Jag skulle lämna efter vad du berättat. Barnet växer och du kan inte bara leva genom hans barn, måste finnas annat också. Vet han om den där andra killen?

    Tack för era svar ♥️
    Det vi har är väldigt mycket intellektuellt utbyte av varandra. Han är väldigt framåt, vill leva ett extremt händelserikt liv och lägger stor fokus på sin personliga framgång. Det har gått väldigt bra för honom under åren, men jag har känt mig tom och som om jag ”suttit i passagerarsätet” under alla år. Jag känner mig utmattad av så många järn i elden och vill helst leva ett lugnt och mysigt liv utan alla extravaganser runt om. Dock älskar jag hans dotter mer än något annat och även honom (men kanske mer som en vän och trygghet?). Det känns onaturligt när vi är fysiska med varandra och jag märker att det gör honom frustrerad, vilket ibland får mig att göra saker jag innerst inne inte har lust med. Han vet att jag träffade en kille under den tiden vi var ifrån varandra, men inte att mina tankar finns mycket hos honom nu. Jag har givetvis ingen kontakt med den andra killen. Jag tror att sjukdomen liksom satte allt på on-hold och vi bara kämpade tillsammans med skygglappar på. Men att det nog är dags att starta ett nytt kapitel nu ♥️ Vill så gärna ha egna barn, men känns inte 100% i denna relation och tiden rinner ifrån mig.

  MOLLY och Ross har slutat följa varandra IGEN 😂😂 hur fan orkar dom????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.