Phillipe Cohen rasar efter uppbrottet från Bianca Ingrosso

Häromdagen skrev jag om Medieakademins maktbarometer vad gäller matkreatörer och restauranger på sociala medier, och en det inte gått så bra för är Phillipe Cohen – kanske mest känd för den stora massan som av och på-pojkvän till Bianca Ingrosso under flertalet år. 
Idag har paret gått skilda vägar och Phillipe är nybliven sambo med flickvännen Rebecca Lindbergh, men medan förhållandet verkar gå som tåget så har Phillips placering på topplistorna rasat som i fritt fall – vilket förmodligen är en konsekvens av att inte längre förekomma i och promotas på Bianca Ingrossos sociala medier med miljontals följare.

På listan över svenska matinfluencers 2023 hamnade Phillipe Cohen på plats tre på topplistan “Årets förlorare” som listar de matinfluencers som tappat flest placeringar under senaste året på plattformarna X, Tiktok, Instagram, Youtube och Facebook. Totalt har Phillipe Cohen tappat hela 420 placeringar och ligger nu på plats 957.
Mest rasade Phillipe Cohen på listan för matkreatörer på Youtube. Där hamnar han på andra plats över de som tappat flest placeringar genom att tappa 693 placeringar på YouTube där han är nu på plats 1066.

Han har i alla fall tur i kärlek, och det räcker kanske gott och väl för honom? 🙂

48 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Och tur i restaurang* Ted är ett helt fantastiskt ställe. Bra vibe, goda drinkar och alltid fullt med glada människor

   Fast om du kollar med anställda så är det inte ett bra ställe. Otroligt rörigt ledarskap.

   Maten då?

  Fick läsa 2 gånger, trodde han blev rasande på matakademin 😅
  Ja nu har kanske Oliver tagit över Phillipes popularitet 💫

   Click bait-rubrik minsann

    Lite spänningshöjare skadar ju inte.

  Varför räknas Zeina som en ”förlorare” på maktbarometern? Hon har 434 000 följare, får tusentals likes och hundratals kommenterar på sina inlägg på Instagram? Dessutom syns hon väl regelbundet i tv och har släppt matprodukter som säljs i vanliga mataffärer. Om det räknas som ”förlorare” så verkar den där mätning totalt skev.

   Det handlar alltså om datan på Youtube, inte för hennes bolag. Det kan tex vara att hon hade ett väldigt bra år förra året och inte satsat på Youtube i år.

   Hon har inte varit aktiv på youtube på typ över 1år, så det är inte så konstigt att hon hamnar på den listan.

    Okej, tack för svar! Förstod inte att det bara handlade om Youtube. Men om hon slutat helt med Youtube, varför är hon ens med på listan? Borde inte bara de som är skriva räknas med?

  Sliskig typ. Aldrig gillat honom. Skönt att Bianca blev av med honom till slut, hon var ju konstant ledsen och förstörd på grund av hur han lekte med henne.

   Men vaa? Han var väl inte sliskig. Supersöt och charmig skulle jag säga. Det hedrar honom att han inte ville bli känd genom hennes kanaler – jämför med Bauer som trivs som fisken…

   Ps dom två passade inte ihop punkt slut. Vi har väl alla varit med om att ha träffat någon som vi inte passar ihop med hur mycket vi än försökt eller? Ds

    Vadå punkt slut? Du har väl ingen aning om hur han var mot henne. Dock taskigt av honom att ta tillbaka henne så många gånger bara för att göra slut igen när han vet hur föst hon var vid honom.

     Fäst*

     Du har ingen aning om hur hon var mot honom heller så..

    Det var väl just det han blev, ”känd”, för att han var tillsammans med Bianca. Utan henne hade du inte ens vetat vem han är.

     Utan Bianca hade nog många flera varit okända 😉

    Han har varit otrogen iaf en gång på ett hotell-event. För mig räknas det som sliskig typ.

    Nä, det är långt ifrån alla som har sådana häftiga bråk att grannarna reagerar och vid upprepande gånger kommer ner och undrar vad som pågår!

   Ja för allt var säkert hans fel.

   Hon är ju alltid ledsen och förstörd vem hon än är med. B med sina PMS är nog inte att leka med. Bra att Philippa blev fri från B. Samma med Philip och Peg, hur stod han ut😉 Nä, det gjorde han inte heller..

   Vilket skitigt sladdersnack!! Om ngn betett sig billigt o slisskigt så är det väl hon!!! Kan inte ha varit lätt för honom med hennes labila utbrott för skitsaker. Hur äckligt måste det inte varit för honom, att vara med en brud som ständigt spyr upp maten för att hålla sig smal, fräscht för en kille att lyssna på detta spyhulkande kräkningar? 🤮 O en sådan egotrippad brud, står ingen normal kille ut med i längden.

    Ja, måste ju vara kul att stå och göra sig till med en romantisk middag för att hon ska spy upp den sedan. Och kul att gosa med den truten efteråt, urk. Varför lägger hon inte in sig på ett påkostat behandlingshem?

    Den här vidriga kommentaren borde du fan ta bort, Camilla.

     Vad är vidrigt med den, sanningen svider el? Eller var det behandlingshemmet som var vidrigt?

     Det kommer aldrig att hända. Hon avskyr B alldeles för mycket för att inte finna njutning i sådana kommentarer.

   Jag känner inte någon av dom, men har en känsla av att det inte är lätt att vara ihop med Bianca och alla hennes nycker och krav.
   Det lilla jag sett av honom tycker jag han verkade skön och lättsam, men att han fick nog av hennes utbrott. But who knows.

    Han kommer också från en dysfunktionell familj. Vad får dig att tro att han kom ut ur det helskinnad och beter sig ypperligt?

  Han har ju dock inte fortsatt med Youtube, den senaste videon är ju upplagd för ett år sedan.

  Men är ju inte så konstigt, han är inte aktiv på youtube längre, inte postat på över ett år, så tror inte youtuber är något han satsar på att försöka bli. Och det enda han gör på instagram är ju att posta lite storys ibland. Han hade nog kunnat bli större om han ville. Detta verkar självvalt.

   Håller med! Han hade kunnat bli mycket större om han velat men heder till honom som inte bryr sig om att synas överallt.

  Sista meningen är så märklig, hans restauranger verkar ju väldigt omtyckta så han har inte bara ”tur” i kärlekslivet. Har aldrig hört honom säga att han vill satsa fullt ut på att bli influenser.

   Men ellerhur, och han satsar ju inte ens på det. Han har instagram men det har väl jättemånga. Och youtubekanalen verkar han tröttnat på.

  Hans tjej däremot verkar utnyttja intresset folk har för henne. Börjar uppdatera sin Instagram frekvent från att göra det mindre sällan innan, sen i somras har hon kört på. Häromdagen starta hon TikTok också och har lagt ut flertalet videos om dagen

  Jag tror det är hans som har gått vinnande ur hela detta debaklet. Både på kärleksfronten och karriärmässigt. Går ju jättebra för både Ted och posto pasta 😄 Om jag får gissa så tror inte jag att Philippe var problemet i hans tidigare relation. Jag tror att hans ex var (är?) oerhört svår att leva med och nog den som skapade mest problem i relationen. Tråkigt att han har fått stämpeln som en dålig kille🥲

   Båda är vinnare med tanke på att de inte passade med varandra.

   Fast så som han höll på var ju inte schysst, att göra slut en gång om året och sedan ta tillbaka henne gång på gång. Har själv ett ex som höll på sådär. Kanske absolut ta på mig att en del bråk osv var mitt fel. Men det tog väldigt hårt att vara så kär och att han ”lekte” med mina känslor på det sättet och inte bara lämnade mig på riktigt så jag kunde få gå vidare.

    Du får ju vara lite källkritisk, hur mycket av deras historia kommer från henne och WV och hur många gånger har han gett sitt perspektiv?

    Ah jag fattar! Ja sånt kan vara jobbigt.
    Men det verkar inte vara det som skett, dom verkar ha gjort slut med varandra lika många gånger. Så tror inte att det på något sätt är synd om Bianca mer än Philippe.

     Fast hon har ju varit helt förstörd varje gång typ och pratat om att han hon vill ha tillbaka honom osv. Men nu sista gång verkar det ju äntligen varit ett gemensamt beslut.

      Hahah hmm och allt Bianca säger är sant? Vi har alla hört om deras bråk och sett dom i tv. Jag tycker bianca är en lika god kålsupare även om hon gråter ut i tv

       Jag säger inte att alla bråk är hans fel. Men är ganska uppenbart att det är han som lämnat flest gånger. Det ch hon har väl heller aldrig sagt att det är hans fel att relationen inte funkade.

       Skrev jag att bara han gjort fel? Jag tog bara upp att det är väldigt taskigt att göra så. De har nog sårat varandra och bråkat båda två. Vissa personer passar helt enkelt inte ihop.

      Då kan han knappast varit en dålig pojkvän eftersom hon gråtit o deppat efter honom varje gång han inte längre orkat med hennes ostabila psyke, o dessa ständiga ”paket” av kläder o skit som levereras ständigt o upptar gela lägenheten, vilken normal kille orkar med hennes desperata influencerjagande av klick o ständigt nya ”content” som ska fotas hela hela tiden. INGEN kille orkar med en självupptagen människa som speglar sig själv i sin egen spegelbild o beundrar sig själv, ingen kille orkar med det.

  VAD VILL VI HA? ÖS
  NÄR VILL VI HA DET? KL. 20 (eller bara nu)

  Inget Öppet spår ikväll?

   Nu så, jag glömde tiden framför fotbollsmatchen.

  Någon som vet hur det kommer sig att det inte finns någon Flashbacktråd eller liknande om Lovisa Wallins man Buster Reuterswärd? Tycker det är konstigt att han är så lite omnämd på internet…
  Är nyfiken på att veta mer om honom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.