Biancas kärleksinlägg till brorsonen

Bianca Ingrosso har postat ett inlägg tillägnat sin lilla brorson – storebror Olivers son – i vilket hon skriver ”Du vet det inte än men du förde oss alla närmare” och hur mycket hon redan älskar honom. 
Under inlägget skriver följarna att det verkligen syns hur mycket hon älskar den lilla bebisen, vilket så klart är jättefint, men många skriver också saker som dessa, vilket inte känns så snällt med tanke på att Bianca blev gravid i Wahlgrens Värld och gjorde abort trots att hon egentligen inte ville det. Hon har ju pratat om sin längtan efter att bli en ung mamma, och då hade nog jag blivit mer sorgsen av att få sådana här kommentarer, trots att avsikten är en annan.

Men jag håller med om en sak – inlägget fullkomligt LYSER kärlek!
❤️❤️❤️

158 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  hon är nog tacksam över aborten idag med tanke på situationen med phillipe

   Tror jag absolut inte.

    Va fan vet nån av er huruvida hon är tacksam eller ej?? Skärp er.

     Här inne är väl alla relationsexperter?

      Experter på andras relationer, inte sina egna 😜 lex öppet spår

       Precis!

    Tror faktiskt hon var tvek på den sista. Hon kunde väl behålla barnet även om det var slut. Och Fille borde lära sig vad en kondom är f ö. Är det någon som vet hur det funkar att vara gravid med Bullimi? Fatta om Filles nya blir gravid, då bryter B ihop.

   Varför ens spekulera i det?

    Gränslöst usch

   Spelar det någon roll?! Gjort är gjort.

    Berättade hon inte någon gång att hon gjort typ 5 aborter?

     Jo hon har berätta att hon gjort flera aborter, 5 vet jag inte men det låter ju inte som en person som vill ha barn i så fall. Vill så gärna ha barn, vill ha många barn och vara en ung mamma men gör abort 5 gånger – makes no sense men det är mycket Bianca säger som inte riktigt går ihop. Det går inte att lita på vad hon säger.

      Fast hon vill väl ha en kärnfamilj och inte skaffa barn som ensamstående

       Då blir hon den första kärnfamiljen i den klanen🤔svårt att tänka mig. Tänkte på sångerskan som blev gravid med sin nya snubbe första natten. Hon gjorde abort, sedan ville de ha barn senare men blev inga. Måste kännas surt, tror det är slut där nu🙁

      Hon skulle ju inte kunna leva som hon gör nu i alla fall.

     Jag har gjort en abort och även om jag inte vill ha barn så är just abort något jag helst inte går igenom igen.

   Man får inte kommentera att någon skulle passa som mamma men man får spekulera i huruvida någon är nöjd över sin abort eller inte.

    Nej det får man inte. Bara för att en idiot spekulerar betyder inte det att det är okej.

    Man får tydligen inte skriva att hon gjort flera aborter heller, fastän hon själv berättat det offentligt, och tydligen får man inte skriva att Bianca är självupptagen och utseendefixerad fastän alla vet det och alla kan se det, det skulle hon nog inte förneka själv heller. Så märkligt.

     Men är du 10 år eller?
     Gå och rulla dig i bubbelplast eller nåt istället

     Var väl inte riktigt det du sa väl?! Håll dig till sanningen om du ska grina om det.

     Men skärp dig.

     Vad är märkligt? Det du pratar om, skriver ju folk överallt? Sluta svamla.

   Och vad hade det med detta fina inlägget att göra?

   Vad gullig Zoe och Olivers son är! De verkar, från vad man ser, vara helt fantastiska och närvarande föräldrar. 🫶🏻

    Hur ser du det? Genuin fråga.

    Hoppas bara inte Oliver behöver jobba ihjäl sig på restaurangen så mamman får ta hela lasset hemma. Men de har kanske en barnflicka.

  Alla barn förtjänar många vuxna i deras liv som älskar dom och vill deras bästa ❤️ det får man inte för mycket av

   Hemkst nu med rättegången om föräldrarna som gav dottern ättika.. finns verkligen såna v-der därute..
   Ibland önskar man att det fanns barn-körkort

    Vanliga människor borde kontrolleras lika hårt som de som vill adoptera.

     Ja! Återinför tvångssteriliseringarna! 🤦‍♀️
     Hur tänker du dig att det skulle gå till? Ska man svara på frågor? Ska alla som svarar nej på frågan om man får slå barn få en grön stämpel? Är handikappade godkända som föräldrar? Diabetiker? Överviktiga? Ska vi mäta skallar? Ska vi lagstifta mot knull?

      Är helt för allt det du sa. Det kan man absolut läsa in i min kommentar.

       Hur ska de här lämplighetskontrollerna gå till tänker du då?

        Ungefär som en lämplighetskoll vid adoption. Inget konstigt.

         Hur hindrar man folköl att skaffa barn då om de inte anses lämpliga?

          Folköl är nog aldrig lämpliga som föräldrar. Om det nu inte är så att 50cl burkarna är föräldrar till 33cl, men jag kan inte uttala mig om deras förmåga att vara bra föräldrar.

         Det är konstigt! Vad händer om man inte klarar medgivandeutredningen då? Görs den före man planerar bli gravid, under graviditet eller efter förlossning?

          Jag tror att de flesta är medvetna om bristerna i att biologiska föräldrar borde kontrolleras lika hårt som adoptivföräldrar och är väl medvetna om att det i praktiken inte går att genomföra. Det är ett så kallat orealistiskt önskemål för att belysa dels det absurda i kontroll vs icke kontroll, dels en slags önskan att barn inte ska fara illa.

     Själv reagerar jag mycket på att barn kallas till tandläkaren och ett barn med fullkomligt förstörda tänder, kan gå under radarn på det sättet är absurt. Mina föräldrar fick en socialutredning, när jag var barn eftersom de tog mig och syskonen till en privat tandläkare och avböjde Folktandvårdens kallelser. Det var så klart olustigt, men ändå fint att en del reagerade och ville dubbelkolla att det stod rätt till.

     Den familjen har fått en del kallelser till tandläkaren och hade någon tittat på barnets förstörda tänder, hade det kunnat uppdagats tidigare. Jag köper inte att ingen vuxen har noterat något avvikande! Personer måste släppa det krampaktiga taget om tanken att alla föräldrar gör sitt bästa och alla föräldrar vet bäst vad deras barn behöver (det gäller för många men absolut inte alla tragiskt nog).

     Vi har för många rättsfall som visar på att en del föräldrar är sadister och fullkomligt inkompetenta i föräldrarollen.

    De har begått flera andra övergrepp på flickan också. Totalt vidriga människor. Har läst delar av fup. Man tappar hoppet om mänskligheten ibland. Värsta som finns är när barn eller djur, som inte kan försvara sig, far illa.

     Varför går man in och läser som privatperson av ren nyfikenhet bara för att man kan? Bryr man sig respekterar man barnets integritet.

     Sekretessen borde dessutom stärkas i det här fallet för barnets skull!

     Jag studerar juridik och jag har blivit uppmuntrad till att läsa de här grövre fallen (också i de juridiska arkiven), men orkar inte just nu (haft mycket läsning och uppgifter, med övergrepp av barn).

     Av ren nyfikenhet från min sida. Hur kommer det sig att ni är inne och läser, ni som inte tillför någonting positivt för barnet i det här fallet? Det har stått mer än nog i dagstidningar om hur hon har blivit behandlad. Hur kommer det sig att det inte räckte för er?

      Kan inte svara för just det här fruktansvärda fallet, men jag tycker själv det är lärorikt att läsa FUP:ar. Att få insyn i hur svenska myndigheter jobbar och hur rättsväsendet fungerar. Håller med om att mycket är integritetskränkande för den enskilde, men jag brukar mest fokusera på polisförhör, uppgifter kring den åtalade, hur polisen lägger pusslet osv.

       Jo tjena….

    Tycker minsann att de föräldrarna borde tvångssteriliseraas iaf. Så de inte råkar skaffa fler barn att förstöra livet för.

    Praktexempel på att folk ska sluta säga ”det gör ont i mamma/pappa hjärtat”…

    Ja, det fallet är verkligen det mest hemska jag läst/hört om. Och då har jag bara följt typ ”Aftonsbladets liverapportering” och deras artiklar.

    Begriper inte varför man ska sitta och läsa FUP i detta fall, i synnerhet då mycket inte verkar vara sekretssbelagt/maskat.

    Föräldrarna som gjort det här är monster och inget annat.

  På ämnet ändå. Jag tycker att frågan ”när” man ska skaffa barn, ”om” man ska skaffa barn, om man vill ha barn är ofin. Men vad tycker ni om frågan ”har du barn?” Jag har aldrig tänkt på den som ofin men såg en influencer bli vansinnig när den frågan kom. Jag får frågan ibland som en slags inkluderande fråga om det pratas barn vid lunchbordet men tycker inte alls att den är känslig. Lite som att det pratas om hus och de frågar en om man också bor i hus typ.

  Vad säger ni andra?

   Beror ju på vem som frågar och i vilken kontext. På en arbetsplats med nya kollegor/kunder skulle jag bli obekväm. Vill inte bli dömd om huruvida jag har barn eller ej

    Men jag menar, om man sitter några stycken och pratar om sina hundar/barn/hus/semestrar är det så ofint då att fråga den som också sitter vid samma bord om den också har hund/barn/hus/semesterplaner? Jag tänker att man gör det för att inkludera den i samtalet eller kanske byta ämne om den inte har hund eller barn eller hus. Som av artighet typ.

     Om man inte får prata om/fråga om så har man kanske inte så mycket att prata om? Det är ju ett sätt att lära känna varandra.

      Måste du fråga någonting kring den saken? Vad ger det dig! Testa att vänta in andra istället! Låt den du prata med berätta självmant om den känner för det.

      Det är ju snarare så att personer inte har något att prata om när de springer i cirklar kring ämnet: barn/familj/husdjur.

     Jag hade blivit obekväm. Tycker man låter personen isåfall själv avslöja det

      Trevligt om alla sitter tyst och väntar på att någon ska avslöja basic fakta om sig själv. Får hoppas att faktan inte kränker någon annan bara.

      Så hur föreslår du att man inkluderar någon i samtalet utan att ställa frågor?

      Obekväm? För att någon frågar om du har barn? Du måste ha det svårt med det sociala livet, jösses.

    Vadå dömd? Om jag frågar någon om hen har barn så dömer jag väl inte den personen för det? Jag frågar väl för att jag vill lära känna personen ifråga? Får man inte fråga om ngn är gift då heller? Eller vilka intressen den ägnar sin fritid åt? För då kan jag döma henom efter det? Herregud, denna snöflingegeneration…

     Nu när du och många envisas med de där familjefrågorna, måste ni ha förmågan att inse att alla inte frågar och tar emot på samma sätt som ni gör.

     Lägg sedan till hur tröttsamt det är att som kvinna i tid och otid bli frågad om man har man och barn. Det är en bedömning även om du inte ser det som en. Vad ska ni med informationen och varför är det så intressant? Varför har ni inte andra frågor att ställa? Bedömningen sker eftersom du som många andra ställer frågan oftare till andra kvinnor än till män. Det frågas om ofta i en kontext som inte på något sätt berör barn/manlig partner/familjebildande.

     Bara den här veckan har jag själv blivit tillfrågad om just barn och man ÅTTA gånger. Fattar ni hur hjärndött och tröttsamt det är…vecka efter veckan och år efter år! F*n ge er!
     Sen frågar en del i en förhoppning om att få berätta, men ingen bryr sig om era ungar eller er ”förträffliga” man!!

    T ex vid sammankomster av olika slag när man ska presentera sej. Oftast säger folk nåt i stil med Hej jag heter Greta, jag är gift och har två barn. När jag presenterar mej så nämner jag inga barn, för jag har inga och det ska jag väl inte behöva tala om? Men mer än en gång har jag fått frågan; Men har du inga barn då? Och då måste jag svara nej. Och helt plötsligt så ska diskuteras det varför!! Dom har ingen aning om vilken situation dom sätter mej i. Dom har ingen aning om om det har varit en jävligt jobbig resa att få veta att jag inte kan, eller om det är ett ”egoistiskt” val att inte skaffa och då ska jag få höra att jag inte vet nåt om livet för jag har ju inga baaarn å så vidare.
    Aaa… F’låt att jag rantade lite. 🙂 Häpp!

     Fast i frågan ”Men har du inga barn då?” finns ju en underliggande värdering. Det är inte samma sak som att bland andra frågor undra ”har du barn/familj?” t ex.

   Jag tycker inte det är ett dugg känsligt. Men man kanske inte behöver fråga varför utan bara fortsätta prata om ditt och datt.

    Nej att fråga varför eller börja ifrågasätta är oerhört ofint. Det håller jag med om och skulle aldrig göra.

    Men nu får ju f-n folk ge sig! Självklart frågar man inte någon om hen är gravid, när existerande barn ska få syskon, när hen ska ”skaffa barn” osv men att fråga någon om personen har barn är ju en helt vanlig konversationsfråga! Igen, säger personen nej så frågar man självklart inte varför eller liknande men själva frågan måste få ställas att någon blir kränkt.

    Alla har absolut sina triggers men snart får vi inte fråga ”har du husdjur?” för människan kanske avskyr djur, eller förlorade sitt djur förra veckan, och vi får inte fråga om hen bor i närheten för människan är kanske hemlös!

    Ja, jag överdriver nu men jag blir faktiskt trött nu! 😂

     Allt det där är ju självklart för dig och mig.

     Det har ju redan gått till överdrift med husdjur som nyss gått bort etc, ser det i Facebookgrupper ibland. Tycker det är så jävla löjligt, man kan verkligen inte tänka på alla exakt hela tiden, folk måste lära sig att tänka lite längre än näsan räcker och se att sånt som hör livet till kommer alltid pågå för alla andra. Man får vara ledsen över saker, men inte förbjuda andra att prata om det.

      Om man inte kan stå ut med den jobbiga känsla man får av frågan ”har du husdjur?” när ens katt nyss dött bör man kanske inte skaffa husdjur. Skaffa ett gosedjur istället, i så fall.

     Kontoret du skriver ”…Självklart frågar man inte någon om hen är gravid,” Endast en HON kan bli gravid!! Fast du kanske är en av dom som lever i en sagovärld och tror att män kan bli gravida. 🙄

      Åh vad gulligt att du tyckte det var det som var det viktiga här!

       Ja jag tycker det är väldigt viktigt att man har klart för sig att det BARA är kvinnor/HON som kan vara gravida, allt annat är bara trams och sagor.

        Fast nu är det ju inte så. För män som har bytt kön från kvinna till man kan få barn om livmodern är kvar. Det var ju ett jäkla liv om det för något år sen att denna grupp blev steriliserad innan men nu blir de inte det. Så ja en person som är man kan få barn. Sen är det nog inte supervanligt….

         om en person som är man får barn så är det fortfarande en kvinna som får barn, det spelar ingen roll vad man identifierar sig med när det kommer till biologisk fortplantning 😂

      Endast en person med livmoder kan bli gravid, ja, men en person med livmoder kan identifiera sig som något annat än HON, därav hen.

      Men för att svara på din sarkasm – Nej, jag lever inte i en sagovärld där jag tror att någon utan livmoder kan bli gravid. Men jag är lesbisk, och ”umgås i kretsar” med många lgbtq+ så det ligger naturligt för mig numera att prata utifrån hen.

      Det är inte för alla och jag är j-vligt okej med det, men jag gastar inte om att du måste säga hen så låt oss enas om att jag kan säga det och du kan säga hon/han. Det påverkar inte min dag ett dugg 🙂

       😂🤣🙄

        Vad skrattar du åt? Du fick ett informativt svar i god ton när du själv uppför dig som någon som precis firat sin 12-årsdag.

     Man behöver dock aldrig fråga om någon har barn eftersom folk som har det, ofelbart alltid nämner det cirka en sekund in i samtalet – oavsett kontext.

      Knappast 🙄

    Håller med. Får ibland frågan om jag har barn. Jag svarar nej, samtalet går vidare. Vad är problemet??

   Nej men någon jävla måtta får det väl vara. Ska man aldrig få fråga om någon har barn, partner, var den bor eller om den inte vill vara med på jobbfikan och äta en kanelbulle? 😂 Självklart kan vissa frågor vara extremt triggande som ”har du barn?” (om du försökt skaffa barn i 5 år och haft ett missfall senast förra månaden, vi alla fattar det) men det är liksom upp till oss som har känsliga saker i livet att kunna hantera dessa enkla frågor utan ont uppsåt. ❄️❄️❄️❄️❄️

   Jag personligen har inte reagerat på den utan tycker som dig och innan jag fick barn tyckte jag inte det var konstigt heller när jag fick frågan men jag kan förstå att den är jobbig om man är mitt uppe i att försöka bli gravid eller till och med gett upp. Men det är ändå en vanlig fråga (och de som har barn älskar att berätta om sina barn då) och så länge det inte blir obekväma följdfrågor på ett nej eller att samma person frågar 711 gånger tycker jag inte att det är något fel i den.

   Inga problem med den frågan tycker jag. Däremot om svaret är ”nej, har inga barn” så kan man ge fan i att rota i VARFÖR. Där passerar man en gräns.

    Vilket många gör. Folk har inga spärrar alls.

     Då får man ju självklart med all rätt sätta en gräns där och säga ifrån då, men att gasta över frågan ”har du barn?” är unreasonable.

     Ja jag vet, tyvärr. 🙁

   Jag vill inte ha barn och blir absolut inte störd av frågan. Däremot om personen slänger ur sig någon kommentar där hen tar för givet att jag vill ha det men att det inte blivit så, eller att det beror på antingen det eller det så säger jag ifrån på ett eller annat sätt.
   Eller allmänt får det att låta som att det är synd om mig som inte har barn, typ får lite sorg i rösten när jag säger att jag inte har barn, haha. Beroende på hur frågan är ställd och sammanhang kan jag slänga in att jag inte vill ha barn, men det beror som sagt på.

   Har du barn? tycker jag inte är en ofin fråga men om någon svarar nej tycker jag det är ofint att fråga varför inte då? För ofrivilligt barnlösa blir det jobbigt. Sen har jag märkt att en del speciellt de som har barn själva verkar tycka det är lite konstigt om folk i medelåldern inte har barn speciellt om de lever i en relation och det är ju urbota dumt, alla kan inte få barn och alla vill inte barn.

    Om man tycker det är konstigt så har man ju inte alla hästar hemma. Visst för 20-30 år sen var det kanske inte så vanligt att VÄLJA att inte skaffa barn, men infertilitet har ju alltid funnits så full utan barn är ju en del av ett samhälle.

    Men det är väl inte så konstigt? Det är ju en otroligt stark biologisk norm att skaffa barn och något de flesta gör. På samma sätt skaffar många barn av bara farten och funderar inte över andra alternativ och tycker därmed att barnfria gör ett konstigt val.

   Jag tycker inte frågan är väldigt ofin, däremot nästan garanterat onödig. Folk brukar ofta ganska snabbt nämna sina barn, vilket ju är hjärtevärmande. Om någon inte talar om barn kan man nästan utgå från att de inga har, eller har skäl att inte diskutera sina barn. Jag har personligen ställt frågan i ett läge då det hade varit bättre att låta bli.

   Hur ser din familj ut? Kanske?

    Jobbigt för den som inte har familj.

    Bara för att du omformulerar frågan, har du inte rört dig bort från ämnet!

  Ok men detta då: jag har barn och en av mina bästa vänner är ofrivilligt barnlös. Vi är ett litet gäng med 4 bästa vänner.

  Jag fattar att det är känsligt när de försöker men inte har fått barn, men är ju helt omöjligt att inte prata om mitt barn med mina bästa vänner. Det känns lika elakt att exkludera dem från alla snaps med barnet. Vill ju att de ska bli nära.

  Vad tycker ni, ska man låta bli att prata om egna barn runt bästavänner som är ofrivilligt barnlösa? Skulle absolut undvika det med mindre nära personer alltså

   Om man är riktigt nära vänner så skulle jag fråga henne hur hon vill att jag ska göra. Förklara att jag vill stötta och finnas där samtidigt som jag inte vill exkludera.

   Nej var som du är. Blir bara ännu värre att utesluta henne från ditt liv, men kanske tänka till att inte posta 511 bilder om dagen på ditt barn det vill ingen se ärligt talat oavsett livssituation.

    510 går bra👍🏼

    Ingen? Jag tittar gärna på 511 bilder på mina vänners barn 😊

    Håller helt med, andras barn är mycket ointressanta. Mycket. Och då har jag egna, det ökar ändå toleransnivån något. Men för någon utan barn kan jag tänka att det är lika intressant som att kolla på färg som torkar.

   Absolut prata om dina barn, men inte gnälla. Att vara ofrivilligt barnlös och få höra av andra som vet om det att ”åååh lilla Stina sov så dåligt inatt, jag är så trött” eller ”suck lille Hugo är förkyld igen” är väldigt provocerande i stunden. Jag var själv ofrivilligt barnlös. Har nu 2 små barn. Klart det är sjukt påfrestande och tröttsamt ibland. Men det klagar jag om åt de som är i samma småbarns-livsskede. Åt mina vänner som ännu kämpar skulle jag aldrig klaga över sånt, då jag ju uppnått deras största dröm. Men vi talar såklart om mina barn och vardagen, det är ju en stor del av mitt liv.

   Undvik tycker jag.

   Om ni är så bra vänner så är det väl bara att fråga?
   Ha en öppen dialog om det.
   Hur sjutton ska vi veta hur din kompis känner? Hon kanske är okej med att du snackar om barn. Eller så är hon det inte. Fråga!

    Har såklart frågat. Hon säger artigt att hon gärna vill höra massor om mitt barn men det känns ändå som att jag vill dra en stramare gräns för att skona henne.

     Det mest respektfulla är väl att lyssna på hur hon vill att du beter dig då?!

   Jag är helt ointresserad av mina nära vänner barn så blir glad att slippa höra barnprat, endast för att det är så ofantligt tråkigt och ointressant ämne. Varför känner du att du måste prata om dina barn? Jag älskar fotboll men sitter inte och pratar om det med mina vänner som inte bryr sig. Man kan ju faktiskt anpassa vad msn pratar om, om det nu är känsligt för personen ifråga.

    Haha eller hur, ingen skulle vilja höra mig snacka fotboll heller men så fort det handlar om barn måste man vara intresserad.

    Håller helt med. Har inga egna barn (bonusar dock) men känner även folk som har barn som tycker det är världens tråkigaste att höra om andras barn. Eller det beror ju på, men mycket av barnpratet är ju dödstråkigt och ointressant och typ klyschigt. Däremot tycker jan det vara intressant att diskutera föräldraskap/uppfostran, så länge man får tycka lika mycket oavsett man har egna barn eller inte (man kan ju vara jättekunnig och insiktsfull även utan egna barn). Det jobbiga är ju när man får typ kommentarer som ”du vet inte för du har inte fött barn” eller ”LIVET ÄR SÅ MYCKET MER” som kommentaren till Bianca, den är ju katastrof. Man kan faktiskt ha inkluderande samtal kring barn/föräldraskap även med folk som inte har barn.

    Men man får väl känna in hur ens vänner är, vad de tycker och känner eller? Svårt att svara generellt.

   Jag levde i många år med ofrivillig barnlöshet som de flesta runtom mig var medveten om. Det hade känts oerhört konstigt om mina vänner som hade barn inte hade pratat om dem, med mig eller med varandra. Däremot vore det inte så kul om det hela tiden handlat om att barn är livets sanna mening och att det nästan bara snackats om förlossningar och bebisar och allt sånt. Men det hände aldrig, utan barnen var liksom en del bland andra.

  Hon lägger ju ut mer content på ungen än var de egentliga päronen gör, hon tror typ det är hennes kid. Ser bara creepy ut

   Hon vet att hon får många likes då.

   Oliver har ju integritet. Det vet ju Bianca inte ens vad det är.

   Såklart att någon hackkyckling vaknar till liv så fort det handlar om Bianca. Inget kan hon göra rätt

    Med hackkyckling menas den som blir utsatt för mobbning. Var det det du menade?

     Hehe, det är sant. Men tror nog att du förstår vad jag menade, eller fattar du verkligen inte?

  Jag tycker att det är märkligt (pratar nu inte om Bianca) utan rent allmänt när folk säger saker i stil som kommentarerna i kommentarsfältet. Det är väl väldigt unga människor som kommenterat just där (verkar det som?) men äldre säger ju också så.
  ”Du passar som mamma, du kommer att blir en bra mamma”. HUR kan man veta det?

   Men exakt?

  Jag tycker att du måste ta ansvar för ditt kommentarsfält.

   Men va?

  ”Du passar som mamma” etc. Baserat på bilder, hur det ser ut? Märkligt.

   Men uppenbarligen är många av hennes ”fans” typ 11 år. Vad förväntar man sig.

  Stackars pojke som redan används som content

  Fint inlägg av henne, men hon valde själv att göra abort och får bara ta sådana påståenden.

   Vad i helvete är det för kommentar?

   Nu kommer en ”dum” kommentar men jag tar mig friheten när du skrev så urbota dumt. Jag får känslan att du är en sån människa som klagar på att kvinnor gör abort, men samtidigt har starka åsikter om barn som får växa upp i sådana förhållanden där föräldrarna inte kan tillgodose deras behov av ekonomiska och/eller sociala skäl. Och om du inte är en sån människa, så finns det andra den träffar.

    Hon har tjatat i evigheter att hon vill ha barn. Att hon vill bli en ung mamma. Hon har alltid fått kommentarer om att hon passar som mamma. Så blir hon gravid(5ggr?) och gör abort. Då får följarna inte skriva sådana kommentarer längre? Rimmar illa.

     Men hon vill ju ha en pappa till sina barn också och inte starta familj ensam.

      Då är det ju urbota dumt att bli gravid.

       Känner på mig att du är en av dem som kan hävda att ngn fångade en karl genom att bli gravid med flit….

        Jag vet att du är en korkskalle.

  Dessa SPÅN alltså… Har det brunnit i huvudet?

   Förlåt men jag fattar verkligen inte. Får man alltså inte säga till en kvinna som gjort abort att hon skulle vara en fin mamma?

    Sinnessjukt!

    Vad vet de om huruvida hon skulle vara en fin mamma? Är alla som någorlunda normalt kan hålla i ett barn ämnade att bli fantastiska föräldrar? Hur ser man ut om man håller ett barn men INTE skulle bli en fin mamma?
    Det är bara en idiotisk och pinsam kommentar. Om jag håller i en slev, får jag väl inte kommentaren DU SKULLE BLI EN FANTASTISK KOCK!!

  Vad har det med att hon är så kärleksfull med sin brorson att göra och att det kommenteras att hon kommer bli en fin mamma?!
  Så vidrigt att du tar upp detta fina med hennes abort – du sjunker mer och mer, Camilla!

  Så fin den första bilden är.😊

  Ursäkta bitterheten men måste man skriva älska TRE gånger? Vad betyder det ens vid det laget? Hon pratar om sin brorson på samma sätt som om sina caia-produkter typ

   Du fattar ju verkligen ingenting? 😂

   Men lägg ägg. Låter henne skriva älska hur många gånger hon vill. Och såklart är det en annan kärlek till hennes brorson än till Caia

    Eller hur, jag kan absolut ifrågasätta hur Bianca resonerar ibland, men huruvida hon verkligen älskar sin brorson och att vara faster? Not so much!

   Oj så bitter

   Men det är typ en tradition inom deras familj att säga så

  Folk som skriver så vill ju bara såra henne. De är avundsjuka och detta har hon inte – alltså trycker de till henne.
  Tyvärr tror jag det.

  OT: Elena B har börjat med Onlyfans

   Det verkar vara helt ok nuförtiden att hora sig.

    Hon har ju erfarenhet av att sälja sin kropp så. Pengarna efter mannens död kanske börjar sina.

     Hon har väl en ny snubbe? Fattas bara att Greta börjar med OF nu också så finns det inget mer som kommer chocka mig. Tror jag..

  Tråkigt att det kommer upp en massa reklam för nikotinprodukter på den här bloggen. Hur tänker du kring det?

   Jag ser ingen reklam för nikotinprodukter, jag ser bara handväskor.

   Det är Google ads så du får reklam som korrelerar med vad du brukar googla på eller vad någon annan på din ip adress brukar kolla på

  Varför inga sena och tidiga inlägg längre? Gervide

   Det kommer återkomma stadigvarandes så fort all press och media för boken lugnar ner sig. 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.