Triss i Instastory

Nicci Hernestig fortsätter med sina fantastiska reklamidentifieringar!

Anitha Clemence ställer sig en smula frågande till spartipsen vad gäller elpriserna som presenterades i Nyhetsmorgon.

Katrin Zytomierska lärde sig uppenbart ingenting av att bli stämd av Polar Music Publishing för att ha använt en Abbalåt i sin reklamfilm. 
Här gjorde hon nämligen exakt samma sak, men med ”All I want for Christmas is you” med Mariah Carey. Hon hade tur att jag var på mitt mest pedagogiska humör när jag gick igenom det här med henne i storys så hon kunde ta ner den innan detta nådde rättighetshavarna för den här låten.

Hon kan se det som en tidigt julklapp! Ho, ho, ho!

84 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Är Emma så bra som alla flunsor säger? Vill höra av någon som inte får betalt för att tycka 😅

   Jag har hört gott om Emma sängar från ”vanliga” sponsrade människor, och de har vunnit bäst i test flera år i rad.
   Min nästa säng blir en Emma. Har inte råd just nu men snart så 🙂
   (dock hoppas jag kunna ta del av en rabattkod när det väl är dags)

   Ja vi ÄLSKAR vår Emmamadrass!

    Varför tycker ni om den?

   Vi är supernöjda med deras madrass!

   Emma madrass är väl nya Twistnshake, Daniel Wellington, Sinful, Matsmart eller typ Bobbys som aaaaaallla gör reklam för nu. Gärna med samma floskler som ”obsessed, bästa någonsin, storfavorit, maaaagisk” etc. Ingen originalitet överhuvudtaget. Sååå tröttsamt.
   Följer ingen influencer men det dyker upp ändå överallt…..

   Jag har haft en Emma i drygt ett år och är överraskat nöjd, trodde det mest skulle vara skräp/tappa formen direkt men inte det. Så skulle absolut rek. till dom som funderar på att köpa en =)

    Tack för alla svar 😊😊

    Varför köpte du den om du trodde den skulle tappa formen direkt? De är ju inte billiga direkt 😳

    Är det madrassen du pratar om eller hela sängen? Vad är så bra? Vad har du att jämföra med?

   Är otroligt nöjd med vår säng från Emma. Resårmadrass och bäddmadrass – sover som en gudinna. Hörde fin rabatt i en pod för två år sen och slog till eftersom vi var i behov av en ny säng.

   Tror typ att alla svar här (och kanske även frågan?) är fejkkommentarer från företaget Emma. Hade aldrig hört talas om dem nyligen och nu är de överallt.

    För att DU inte hört talas om dom så är der fejkkommentarer? 😅

    Så klart är det ”Emmafolk” som kommenterar.

  Dahmers och wollters insta…. ? 600 storys i minuten typ

   De är inte friska tyvärr. Stina är jag lite förvånad över, visst kan hon gräva ner sig i saker men hon är ändå en erfaren kvinna som borde kunna hålla huvudet klart.

   LD är ju inne i en av sina vanliga mentala tunnlar där hon brukar fastna i några månader innan hon byter grej. Hon borde stänga av internet och leva lite.

    Ja känns som galnast på internet just nu… tragiskt

    LD är ju inte frisk. Hon KOKAR till den grad att hon inte ens kan prata ordentligt när hon går igång.

     Nej precis. Hon har olika grejer i olika perioder som hon går igång på men hon går upp i varv lika mycket oavsett vad det är. När hon var arg på den där tjejen på Instagram till exempel, det var ju bara en privatperson men LD fastnade på exakt samma sätt, långa nätter där hon postade miljoner stories om den här tjejen och olika skärmdumpar. Nu är det Israel, men beteendet är exakt samma. Och sömnbrist gör ju inte psyket friskare precis.

   Jag kollade på Stinas Instagram igår och det var ju verkligen gravt antisemitiska saker hon skrivit. Sen gråter hon ut att DN skriver om hennes vidriga uttalanden.

    Och sen att hon erkänner det var faktafel men hon var ju upprörd… så då är det ok sprida lögner som andra går på

    Dahmer… mer än läskig för hon e så aggressiv.

     Om man spridit falsk information som dessutom har antisemitiska kopplingar borde man väl snarare vara tacksam för att det uppmärksammas? Kanske man till och med skulle ta och skämmas.

     Det här politiska läget har verkligen fått mig att helt tröttna på politiska influencers. Den där personkulten som bildas kring dem är inte sund för någon. Läs en tidning istället.

     Det blir också helt skevt att man manglar ut ”fakta” till tusentals och åter tusentals följare och sen blir man plötsligt en stackars privatperson mes sårat ego om man ifrågasätts.

     Ja, ursäkten var ännu sjukare. Samt att vilja stämma tidningarna som skriver att hon sprider uppenbara lögner. Ändå värdigt en feminist att hävda att våldtagna kvinnor inte våldtagits! Men hon verkar tro att om hon bölar så löser det sig.

      Och dahmer ursäktar hamas,”så går det efter 75 års förtryck”. ”Deras raketer har knappt dödat nån iaf”
      Å israelerna dödade sig själva 7 okt, ”det var inte meningen att hamas ens skulle passera festivalen”
      Hon e helt vansinnig..

       Hon repostar vad som helst. Hon har ingen koll alls på källkritik.
       Ekis Ekman som ändå är Pro-Palestina var tvungen att gå in och påpeka att LD delar fake news.
       Då svarar hon ”kollade typ inte haha”, samma svar så fort någon med hjärna kritiserar.

        Hon drar in sina barn också, så ett av dem hade hamnat i någon konflikt i skolan.
        Det berättar hon alltså själv..
        Jag undrar hur de mår.. och har en pappa som är lite mer balanserad.

       De sitter ju bara och hittar på. Jag har sett klipp där Hamas fångar och torterar en man för att han ska berätta var Reim ligger. Sen vadå ”de råkade bara passera”. Ja, men då så. Då är det ok att mörda, våldta och kidnappa hundratals människor! Jag blir fan vansinnig på dessa människors retorik!

       L va skriver hon så. Inte klokt.

        Kolla hennes insta och kommentarerna under när hon får lite mothugg.
        Tyvärr inte fejk news…..

    Ja de är inne i en sån grov och hatisk filterbubbla att de tror på allt de ser, repostar allt och bara grottar ner sig i hat.
    Hur kan man vara uppväxt i Sverige och ändå inte se båda sidor i den här konflikten? Det är ofattbart.

     Fast även om det är två sidor kan inte terrorister och deras dåd försvaras. Aldrig. Krigiska hemska as är dom.

      Nej, man kan inte försvara terrorister! Men jag kan ändå se till palestiniernas sida (ej Hamas, vanliga palestinier) och förstå dem. Jag känner personligen både palestinier och judiska och arabiska israeler, har pratat mycket med flera av dem och såklart man fattar hur det är, för var och en.
      Men för Instagramfeministerna är det otänkbart att inte blint lyssna på Hamas propaganda. Det är så konstigt! De är islamister, motsatsen till feminister!

    Tänka sig att ”feminister” som LD & Stina sprider lögnen att inga kvinnor blev våldtagna av hamas. Det där var droppen för mig.

    Jag har inte sett ett enda antisemitiskt uttalande från Stina. Däremot ett fördömande av Israels och Hamas dödande av oskyldiga.

     Då missade du en massa tok från igår. Klassiskt judehat och klassiska antisemitistiska konspirationsteorier kunde man läsa hos henne igår. Jag häpnade och blev chockad.

      Kollade igår och såg ingen antesemitism. Du kanske blandar ihop kritik mot staten Israel och tar det för kritik mot judar. Två skilda saker.

       Nej du den gubben går inte. Vi är många som såg hennes stories och det går inte att försköna eller försöka få till ”Israelkritik”.

        Vi är många med mig som också såg det och det fanns inte där. Vad sa hon som var antisemitiskt? Ge mig ett exempel i så fall.

     Hon sprider lögner som hon ej brytt sig om kolla upp först. Illa nog

     Att det var ueraeö själva som sköt ihjäl folk, att de stjäl organ, att inga kvinnor våldtagits? Är det inte antisemitisk enligt dig att få det som att de ljuger och håller på med en det ena och än det andra, för att förminska vad Hamas gjorde mot det judiska folket?

      Israel själva. 🤓

       LD fortsätter att försvara det på insta just nu, organstölderna, men slänger sen in nåt om att det visst var en enskild läkare och inte själva staten.. Vi vet ju att det finns ett problem med organstölder i världen typ, eller va f-n menar hon
       Och hon är så upprörd över att världen är helgalen…

        I det här fallet var det en enskild läkare som tog hud mm. Dessutom tog läkaren organ från ALLA, dvs israeler och palestinier så det var inget systematiskt mot just palestinierna.

        Ännu märkligare att erkänna att man har fel men ändå fortsätta använda sig av det argumentet.

         Jaha, ja precis, herregud. Som Wollter också, det är så hemskt det som händer så då kan jag dra rövarhistorier, spelar ingen roll.

      Hon citerade en felaktig källa men vad har det med antisemitism att göra. Vet du vad det ordet betyder?

       Härskarteknik och ”vet du vad xxx (insert valfritt välkänt ord) betyder?” fungerar inte här, det funkar bättre på en egen Instagram där man kan blockera och radera.

       Det tangerar antisemitism eftersom det hon spred liknar den typ av propaganda som spreds om judar innan andra världskriget. Då utmålades de som monster i Tyskland som kidnappade och åt ariska barn, t ex. Organstöldshistorien liknar den typen av propaganda.

   Feminister (extrema feminister, inte ”vanliga”) blir alltid spritt språngande galna förr eller senare, och speciellt när de blir äldre. De lever lite i sin egen värld, och då snurrar man ju på i sin egen bubbla, och då brister det väl då och då.

    Du är ju helt knäpp

    Var lever du själv i för värld undrar jag?!

     Det är annars ni som är knäppa och vidriga här inne. Att 6000 barn har dött pga Israel är helt ok för er alltså.? Och varför är det antisemitiskt eller ”judehat” för att man visar sanningen om hur politiker i Israel beter sig? När de är klara med Gaza så vill de sen ta över Libanon och Syrien.

      Det var återupprepning av antisemitiska medeltida myter om judar som var antisemitiskt. Inte kritik av Israels politiska ledning.

      Det är ingen normal människa som hejar på Israels bombningar i Gaza. Man kan vara PRO-Palestina utan att sprida antisemitism. Libanon, Iran och andra arabländer har hotat Israels existens sedan staten Israel bildades 1948. Sen ska vi inte prata om alla pogromer gentemot judarna i Mellanöstern långt långt bak i historien. De flesta arabländerna har dock släppt sitt judehat. Idag hotas Israel av hamas, houthirebellerna, hezbollah islamic jihad osv alla backade av Iran. Kanske dags för Iran att sluta hota Israel att de ska d*da varenda jude.

       Dessutom bombas Israel av Libanon och andra terrororganisationer från olika håll sedan kriget startade den 7 oktober.

      Snälla du ”hoppsan” lek inte dum .. du kör en LD & Stina-manipulation just nu. Vi kritiserar propagandan som sprider, stor skillnad.

       sprids*

      Oj oj du är verkligen rabiat judehatare. ”De vill ta över…” bekanta tongångar.,
      Du har inte tänkt på att om Hamas tar över ”from the river to the sea” så har inte judarna en enda liten jordplätt någonstans i hela världen? Medan muslimerna har enorma områden, många länder i Mellanöstern, Afrika, Asien?

      Barnen har dött pga hamas började kriga. Att du inte fattar det?

       Nej konflikten har pågått sen 1948. Inget av det här har hänt i ett vakuum. Det finns en lång historik (inte för att rättfärdiga någons sidas agerande).? Men nej det började inte 7 oktober.

   Fler och fler palestinier i Gaza är trötta på hamas (se twitter) men i västvärlden ropar naiva feminister och lgtbqia-personer att hamas är ”frihetskämpar”. Skrattretande.

  Har Nicci äntligen hittat en lägenhet och flyttat hemifrån, eller ska hon bo kvar hos mamsen?

   Hade jag varit hon hade jag bott med min mamma första tiden. Men hon sökte ju lägenhet, så hennes plan verkar ju iallafall vara att flytta. Vet inte om hon fått tag i någon än dock

    Varför skulle hon bo kvar hos sin mamma? Hur gammal är hon?

     Kanske eftersom hon och fadern separerat redan innan barnet är fött och hon verkar rätt trasig pga det. Har hon en bra kontakt med sin mamma är det ju fantastiskt att bo där och gå stöd, kärlek och hjälp med bebis den första tiden👍🏼👍🏼👍🏼

   Varför så nedlåtande?

   Jag hoppas hon kommer bo kvar hos mamsen och får allt stöd hon kan få.

    Men ellerhur, och oavsett egen lägenhet eller inte så tror jag inte hon kommer vilja sitta hemma helt ensam. Hennes mamma kommer ju garanterat vara där och stötta henne oavsett.

     Undras om hon och exet kommer ha dottern varannan vecka längre fram? Känns som en lågoddsare att det kommer bli tjafs om detta.

  Inlägg kring Katrins storys om mejlkorrespondensen mellan henne och Ringos lärare önskas..!

  Katrin Katrin hon kommer aldrig lära sig.

   Undrar om hon betalt böterna?

    Hon har väl överklagat men losar hon måste hon betala alternativt gå i konkurs.
    Maria Carey är så klart jätteglad och smickrad att Katrin valde just den låten.

  5 % rabatt?! Det var det snålaste. Man ger väl åtminstone 10 %. Pinsamt att ge 5 % bara.

   Och när man går in på hemsidan är det första som kommer upp ”gå med i vår Emma-familj och få 5% rabatt i välkomstgåva” så man behöver inte ens hennes kod. Och de har extrema prissänkningar just nu, känns lurt.

    Och med Mecenat Alumni får man just nu 6% såg jag
    😂

  Var ett riktigt tips på Nyhetsmorgon alltså att man ska gå med mössa och vantar inomhus för att man inte har råd att värma upp sitt hus? Vad rimligt 🥲

   Det var väl inget speciellt orimligt i det? Haha. Det tyckte inte jag iallafall.

   Har du inte råd att värma upp ordentligt, så blir det kallt. Så klä på dig mer. Simpelt o enkelt.

  följer någon Jelena fitness/dejtningsapp kontot? Tycker det ör så fel hennes story atm, hon hyrde en lägenhet som hon först ville köpa loss i framtiden för den var så fin och perfekt (privat person som hyr ut) gör sedan om massa i den lägenheten som i köket tex bänkskivan, mattorna i trappan etc för att sedan flytta ut nu och ”hänga” ut hyresvärden och hens lägenhet hur mycket hon ogillar den och la även ut en konversation mellan dom och om hur dålig personen är och lägenheten. Just nu en massa storys från lägenheten som hon flyttar ut ifrån idag alltså visar upp hela lägenheten alla rum etc och berättar hur dålig ful och kräk emojin etc. Varför gör man så? Jag vet ju inte hela storyn men så beter man sig väll inte? Hon har ju inte blivit lurad på något sätt och verkar ju göra vad hon vill i den lägenheten ändrat osv, så som jag förstår det, jätte fin lägenhet men hon bara spyr galla för hon är arg på personen som hyrde ut för hen kunde inte var tillgänglig när hen var på semester.

  Jag har också varit missnöjd med lägenheter men hänga ut någons privata hem inför flera tusentals följare om hur ful den är känns väl jätte fel?

   Hon gjorde ju lite samma sak i huset hon bodde k innan. Där blev det tjafs om någon elräkning mm. Helt galet att det är tredje huset på ett år som de flyttar till. Undrar hur länge hon kommer att vara sams med ägarna till det här huset?

   Jag gillar Jelena i grunden men det känns så himla struligt med alla flyttar, de har gjort slut och blivit ihop mm.

   Hur länge kommer det att fungera att bo i Vallentuna tror ni? Hur fint det nya boendet än må vara så ger jag det max ett år.

    Hon är alltid lika exalterad kring varje nytt boende, men det här nyaste FÖRSTÅR jag bara inte.. tre våningar med jätteliten yta på varje plan, vem vill springa så mycket i trappor? Och så extremt omysigt med hall kök och tv-rum i samma rum 🤣 Ser ut som de bor i en etta.. nej då var hennes förr-förr-förra lägenhet den bästa, där hon hade två balkonger och stort kök!

    Men med så grov ADHD blir det väl svårt att stanna på samma ställe mer än ett halvår. Saker måste förändras konstant, extremt rastlös människa.

     Tänker också hur sjukt dyrt det måste bli. Nästan allt dom köpt till förra lägenheten har dom sålt för lite och ingenting och nu står dom med ett nästan tomt hus som dom ska fylla med möbler.

  https://www.instagram.com/thessan.se/

  Snobben gör smygreklam för jackan och har mage att beklaga sig över hemfrid städ som enligt henne inte städar gruset under mattan. Att tiga kläder kan hon minsann för att göra smygeklam för Stenströms och Caliss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.