Ny sponsoperation för Paow

Bildkälla: Paow Instastory

Den här gången ska hon till Turkiet för att få ytterligare en gratisoperation, och den här gången ska hon sänka sin panna.
Hon skriver i sina inlägg att pannan är hennes största osäkerhet och att hon blivit mobbad för den sedan hon var liten, samtidigt som hon säger i sin video att jag varken har dålig självkänsla, dåligt självförtroende och egentligt inte bryr sig så mycket om hur hon ser ut.

Kan vi kora årets mest ambivalenta uttalande här?
Du ser videon i Instagraminlägget här ovan.

89 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Stackars, stackars Paulina. Hjärtat blöder för hur hon formats och måste må av att ha ”utsatts” för sociala medier och destruktiva personer under så många år.

   Hon känns dock som en ganska elak person i grunden. Hon har ju blivit sån av nån anledning men ändå

    Men de mest trasiga människorna är just de som är mest elaka. Därför tycker jag också synd om henne.

     Ja, men hon känns ju som att hon blivit elak för att hon ”måste” vara på ett specifikt sätt. Det finns någonting med Paow som jag blir så ledsen över. Jag hoppas verkligen att hon kan komma till ro och få vara genuint lycklig. En sak är säker och det är att norrmannen måste bort.

      Hon är 30 år nu. Om hon haft det vettet och vilja vara genuin/ha harmoni hade det skett för länge sen – i och med andra livsval.

       Jag tror inte det är så lätt när man hamnat i ett visst hjulspår.

        Ibland har man dock också ett eget ansvar som en vuxen människa.

         Det kan vara svårt att ta ett eget ansvar om man inte tycker att man förtjänar något bättre eller annorlunda. Fatta hur man måste må om man är tillsammans med någon som pucklar på en och opererat i princip hela sin kropp när man är 30 år gammal. Gissar att hon kanske inte mår jättebra och kanske aldrig gjort. Jag hoppas att hon kan inse sitt eget värde någon dag och vända sitt liv.
         (Jo, jag vet att även tjejer med bra självkänsla kan råka ut för våld i nära relationer men i det här fallet finns det så mycket som pekar på extremt låg självkänsla, något många misshandlande män också dras till.)

        Hon har varit väldigt nonchalant och kaxig om att ha ett vanligt jobb bl.a. Fått miljoner råd om ekonomi mm
        Och nu gör hon porr..

       Ingen av oss vet hur hennes uppväxt egentligen sett ut och hur det format henne. Därför kan vi omöjligt sitta och hävda att hon, pga ålder och vilka, skulle varit där nu.
       Nej, en dålig uppväxt och dålig självkänsla ursäktar inte ett uselt beteende men ibland får vi ”vettiga” helt enkelt vara dom vettiga och vettiga personer förstår varför avvikande/dåliga beteenden uppstår.

       Jag tycker otroligt synd om henne trots att jag inte försvarar hennes beteende.

       Jag har själv ansetts vara lat, korkad, elak, dramatisk och usel.
       ADHD var svaret på det och jag tänker inte vara elak mot mig själv mer nu när jag vet att jag mått så dåligt pga diagnosen utan att veta varför.
       Man blir lätt elak när man inte mår bra.
       Det finns alltid något djupare än det du ser på internet.

    Tror hon kanske har blivit elak inte att hon är det i grunden.
    Hur som helst, tragiskt.

   Tar din kommentar som ironi och håller med, *stackars* Paow.
   Sen undrar jag rent generellt vilka som tycker att de här plastic fantastic-människorna är snygga? Alla Hollywoodfruar, Paowsar mf l med fixade ansikten, är det nån som tycker att det är snyggt, bra gjort, attraktivt, föryngrande? Jag bara stirrar av ren fascination, vilket naturligt ansikte som helst, hur fult eller rynkigt det än är, är bättre än de har svullna, onaturliga ansiktena. Blir det en vana att man ”ska” se ut så? När slutar man tycka att det bara är barockt?

    Det är ju synd om Paulina eftersom hon inte fattar sitt eget värde.

     Men hon ser ju liksom ner på vanlisar och har en allmänt taskig attityd.
     Hon tycker värde ligger i pengar mm
     Alla är inte goisar som tänker som ni…

     Tråkigt att hon haft mindre bra förebilder men vid det här laget borde hon kunnat vända skutan rätt. Eller ta hjälp

      Bara för att jag tycker synd om henne betyder det inte att jag gillar henne. Att hon har taskig attityd förändrar liksom inte det faktum att det är synd om henne 😅

       Nja själv tycker jag bara det är tragiskt, inte synd om henne då hon dagligen väljer sin nedåtspiral. Tack å lov är inga barn inblandade iaf

      Du tror inte att hon kanske innerst inne önskar att hon var en vanlis med massor av trygghet och stabilitet, alternativt önskar att hon kunde känna lycka/tillfredsställelse/harmoni i att vara en vanlis? Många som lever destruktiva liv saknar förmågan att kunna vara lyckliga i något ”tråkigt” och stabilt. Man letar kickar för att känna stunder av eufori och det eskalerar snabbt när effekten uteblir – man behöver mer och värre grejer för att känna någon lycka överhuvudtaget.
      Att vara elak är ofta ett skydd för att själv slippa elakheter.

    Ja på riktigt, undrar detsamma. De ser ut som läskiga robotar. En robot-arme.

   Som jag skrev förut är jag övertygad om att hon har någon form av intellektuell funktionsnedsättning. Hon är ofta motstridig i det hon uttalar sig om, hoppar fram och tillbaka. Jag tror inte heller att hennes föräldrar har varit goda föräldrar under hennes uppväxt.

    Ja! Hemskt att säga men något står inte rätt till i hjärnkontoret.

     Så säger man inte när man talar om någon med IF, vilket jag också tror hon har.

   Ja alltså jag har följt paow länge men efter breaket med dansken har verkligen allt gått spikrakt utför. Om man jämför före och efter bilder är skillnaden brutal. Som en tågkrasch jag inte kan kolla bort ifrån.
   Det känns så jäkla MÖRKT med norrmannen. Hon lägger upp klipp som jag tror hon tycker ser lyxiga ut, men som lämnar mig med ont i magen. Jag tolkar de som att de båda har utbredda problem med olika s*bst*ns*r. It takes one to know one så att säga. Finansierar det med of. Behöver hela tiden pusha gränser för vad de lägger upp. Herregud undra var det kommer sluta….

   Träffade Paow då och då innan hon blev offentlig och hon hade inte alls särskilt trevlig attityd då heller, så tror inte some är orsaken.

  Är utseendet så viktigt i dagens samhälle? Tragiskt.

   Det är väl ingen nyhet?

    Håller helt med, här har vi verkligen någon som levt under den största av stenar.

   Det här handlat egentligen inte om utseende alls. Det handlar om hennes självkänsla. Tänk om hon lagt alla dessa pengar på terapi och personlig utveckling.

  Det är så synd att det ska vara så viktigt för många att passa in i en utseendemall. Inte bara Paow utan alla därute som fixar till fullt normala, fungerande delar av sitt utseende. Många kvinnor har den där höga pannan med högt hårfäste. Har många gånger tänkt på hur vackert det är att inte alla ser lika ut.

  Svampbob – ”Patrik – är du också arg?”
  Patrik_____ – ”Jaa”
  Svampbob – ”Varför då?”
  Patrik_____ – ”Jag kan inte se min panna.”

  ”Tar mig för pannan” … (pun intended)

  Är det hennes jobb att bli opererad? Får hon betalt per operation eller gar hon ingått ett kontrakt på x antal operationer som hon sen måste genomföra?

   Hon får dom typ gratis, då hon gör reklam för det, och då opererar hon sig för hon gillar att operera sig…

    Vad ledsamt. Jag hoppas att hon slutar med det. Och att idioterna som delar ut gratis plastikkirurgi som reklam går i konkurs.

  Det känns som att en vacker dag kommer en operation bli hennes död. Är väl inget fel på hennes panna, hon kan väl ha lugg om hon tycker det. Blev hon nöjd med sin Barbiefiffi förresten?

   Hon borde tänka som Tyra Banks och vara nöjd över sin ”fivehead” 😊

  Sorgligt att hon tror att det är riktigt kärlek mellan henne och norrmannen. Tror hon att en normal kille skulle pusha en att spela in grövre och grövre porr på OF, för att sedan själv gladeligen ta emot pengar från det (det har hon ju själv sagt, att hon betalar allt). Sen att hon försöker intala sig själv att alla tycker hon är så snygg nu, 99% skulle garanterat säga att hon var sötare förut.

   Då är han ju en hallick!

   Ja, nu dök den där shemalen upp igen. Gick i på dens insta och där verkar även Christian vara med. Jaja, Paulina om du läser. Kan du inte åka hem, umgås med dina familj och dina katter?

   Fast det verkar hon ju inte tro? Hon verkar inte gilla honom alls baserat på vad hon postar. Jag tror att hon bara är med honom för att inte vara ensam.

  Så tragiskt. Som familjemedlem måste det vara svårt att se hennes destruktiva beteenden år ut och år in.

   Om man läser domen hennes mamma fick så förstår man att det är lätt att glida åt h*lvete i en sån familj. Skönt att det verkar gå bra för hennes lillasyster iallafall.

    Vad är det för dom?

     Vet ej om man får skriva ut det här. Domen finns på Flashback.

      Domar är offentliga handlingar, så det kan nog inte vara fråga om förtal om man delar det…

       Jo.

  Jag kan tänka mig att går man till en sån klinik på konsultation så är de inte sena med att komma med fler åsikter om vad man ”bör fixa”. Finns säkert kirurg/läkare där som kommenterat hennes panna och sått ett frö hos henne om att åtgärda det.

  Fy fan vilken läskig operation

   Handlar det om hårtransplantation? I så fall är den rätt normal. Har svårt att tro att det skulle handla om att slipa ner pannbenet, DET skulle vara läskigt.

  Jag visste inte ens att det var något som anses fult, hög panna alltså. Andra grejer kan jag förstå eftersom vi ständigt matas med vad som är normsnyggt, stora bröst framför små, smalare näsa, platt mage osv. Jag har alltid tyckt det är snyggt med hög panna, som t.ex Tyra Banks, Paow och Camilla och utifrån det trott att snygghetsnormen var hög panna framför låg. Fattar att komplex inte alltid behöver följa normer men blev bara förvånad.

   Kan faktiskt hålla med, har inte riktigt förstått detta. Alltid tänkt att ”liten” panna är fult, för jag har själv det och min frisör suckar ofta över mitt låga hårfäste som gör det lätt för färg/blekmedel att hamna nära ögonbrynen.

    Om du kollar så har nästan alla modeller liten panna

     Jag är old school och kan bara rabbla 90-tals modeller som Christy Turlington, Naomi, Tyra Banks haha… Tycker inte det pratades så mycket om pannor då, förutom att jag minns att Tyra skojade på sin show om ”I don’t have a forehead, I have five-head”. Men man har väl olika referensramar. Har personligen alltid tyckt att stor panna är ganska snyggt och ger bra underlag för en rejäl lugg, men jag är den konstiga kanske. Tycker Paows panna är fin, särskilt när hon har en snygg page. Så synd hon känner ett behov av att ändra sig själv hela tiden…

     Fast det stämmer ju inte. Att nästan alla modeller har låg panna. Hög, rundad panna tillhör det klassiska feminina utseendet

    Jag tror att normen och det som anses snyggast är en medelhög panna, alltså vare sig hög eller låg

   Tyra Banks har bl.a. pratat om sin ”five head” och hur man måste posera för att pannan ska se mindre ut.

   Har också hög panna och ”visste” inte att det var fult förrän jag såg kommentarer där folk hånade andra för det..

  Verkligen en speciell livsstil. Sälja nakenbilder för att försörja ett sorts lyx-backpackerliv med extrem konsumtion och droger. Jag blir helt tom i själen bara av att titta på eländet. De måste ju fråga sig själva vad meningen med livet är? Och vad de flyr ifrån.

   Det är inte bara nakenbilder….

    Mysigt. Och sen måla upp detta som någon attraktiv livsstil. Som är rimlig att vilja ha. Alltså ja jag vet inte, det är så mörkt.

    Gick nyss in på hennes Flashback tråd. Ångrar att jag såg de filerna som delades där 😩

     Haha, jag med – nu vill jag lobotomera hjärnan, hälla arsenik i ögonen osv.

  Förstår inte hur man vågar operera sig utomlands. Jag ser bara framför mig svettiga läkare, skitiga golv, kycklingar och åsnor som springer runt, korrupta system och inga försäkringar. Det är ju flera som har dött eller blivit svårt skadade, en annan svensk kvinna blev svårt hjärnskadad, kommer ihåg det så väl eftersom hennes man lämnade henne och blåste av bröllopet när hon blev skadad (hon gjorde operationen för att vara fin till bröllopet), män ändå alltså..

   Många sjukhus utomlands är ju dock finare och fräschare än sjukhus här i Sverige.

    Nja, titta på förekomsten av resistenta bakterier på sjukhus utanför Sverige och i synnerhet i länder som tex Turkiet dit många åker för skönhetsoperationer. Det är inte så hygieniskt.

     Bakterieresistensen beror knappast på ofräscha sjukhus utan pga att man får antibiotika på apotek utan recept, och det tas för minsta lilla förkylning.

   Haha oj ser ett sjukhus framför mig där åsnor ränner runt i operationssalar och getter slickar på väggarna…

    Och blir sövd med eter…

   Vilken otroligt fördomsfull bild av ”utomlands”

  Om hon nu får vad hon vill och blir behandlad bättre när han är opererad – hur kommer det sig att hon är tillsammmans med en misshandlande, sjukt jävla äcklig och ful kille?

   Ja alltså han är ju lätt den fulaste killen hon varit med, både personlighet och utseende 🙈

    Ja han är så VIDRIG

  Alltså de kommentarer hon la ut som ”mobbar hennes panna” var väl alla tvärtom? Försvarade hennes panna osv. Och tio år gamla? Känns som en konstig ursäkt att använda att hon blir mobbad för det och därför ska operera sig.

  Hon har historiens sämsta självkänsla…

  Jag har en känsla av att hon är beroende av operationer. Det finns alltid npgot nytt att fixa efter varje operation.
  Och tyvärr så är det många kliniker som tjänar pengar på detta.

  Varför inte bara gå till en psykolog, istället för att möblerna om hela kroppen. Det är så sorgligt! Hon var så söt innan hon började med alla operationer.

  Hoppas inte blir pannkaka av alltihop.

  Oerhört tragiskt och extremt att behöva gå så långt för att känna sig nöjd med sig själv. Jag hoppas inte att mina småsyskon följer denna individ. Hon behöver all hjälp hon kan få och borde genast läggas in på psykmottagning.

  Tänk om hon inte vaknar upp igen. Varje operation är en risk, och vid generell anestesi finns alltid en ökad risk att dö.

  Man kan faktiskt göra en hårtransplantation istället för att få ett lägre hårfäste istället för att göra ett sånt här stort ingrepp.. Julia Franzén gjorde det med sin vikar på båda sidorna. Men nu blir hon ju sponsrad och är ett tacksamt offer eftersom hon saknar konsekvenstänk. Och nej jag tycker inte att någon behöver göra något ingrepp alls för att bli mer ”normsnygg” men om man nu envisas så välj den snällare varianten.

  Jag kan känna trötthet över att det läggs så mycket resurser på den här typen av operationer som förstora rumpa, slipa ner sina egna tänder och skaffa turkish teeth och nu sänka pannan när det behövs läkarresurser på så många andra platser i världen. Om jag var läkare skulle jag hellre jobba med något vettigare där jag faktiskt ger vård till folk som behöver. Som vara allmänläkare på en vårdcentral t ex, de verkar ju alltid ha läkarbrist.

   Vet du vad en plastikkirurg jobbar med?

  Det sägs att intelligenta människor har hög panna….de med låg panna påstås likna Neanderthalare…Säkert en skröna.

   Vi kanske kan lämna kvar skallmätning i 50-talet?

  Minns jag fel eller sa inte paow ett tag sedan att det var sista operationen hon gjorde då (vad det nu var), och att hon var nöjd med sitt utseende och att hon hädanefter inte skulle lägga sig under kniven? Det verkar inte ha hållit så värst länge i det fallet…

  Jag skulle vilja skriva ett normalt empatiskt inlägg om att det går att till nära samma pris göra hårtransplantation och göra hårlinjen så som man vill ha den. Men Paow är så långt borta så jag bara ser en krasch i slow motion, i realtid. Finns det INGEN i hennes närhet som har the guts att hjälpa henne.

  Det finns även en risk att drabbas av mrsa, det är multiresistenta bakterier. Det är mer vanligt förekommande utomlands generellt. Speciellt om du blir opererad, eller inlagd på sjukhus.
  Operationen som ska ske med pannan verkar vara omfattande, och inget man ska ta lätt på.

  Kan rekommendera dokumentären på svt, skönhetens pris.
  Om dessa skönhetsoperationer i Turkiet.
  Hemsk att se alla dränageslangar efter ett rumplyft!

  Dokumentären heter Priset vi betalar, med Frida Söderlund

  jag själv är diagnostiserad med body dysmorphia disorder sen några år tillbaka, kanske är det något sådant som ligger bakom alla dessa operationer

  Jag har alltid tänkt att man fixar och trixar med lugg istället och att människor som har håret bakåt och en lång panna ( som Charlotte Perelli tex ) är nöjda med sin panna. Men det är klart att operation är att föredra före ett besök hos frissan =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.