Tre frågor

Vad tror vi den norske sponssnubben opererat mer än näsan? Har han fettsugit sig och gjort en bbl?

Gucca på taco är väl självklart?

Borde Annica Englund göra comeback som dj?

95 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Norrmannen har opererat näsan och fettsugit kind/haka samt mage.

  Comeback och comeback, vore väl kul om hon ville men hon är väl ingen berömd dj direkt

  Har gett upp på guacamole eftersom det blivit helt OMÖJLIGT att köpa bra avokado? Jag veeet hur jag ska känna på avokadon men så många gånger affärerna bara har gröna eller genomruttna avokados.

   Jag köper alltid fryst. Tärnad. Den tinar ganska fort. Har dock inte provat att göra just guacamole av dom men dom smakar bra så tror inte det är några problem. Värt att testa.

    Sån köper alltid jag o gör guacamole av, funkar hur bra som helst 👍🏼

    Håller inte med, tycker inte att den är lika god. Jag köper alltid avokado till guacamole i ”självsalladsdisken”. Då vet man att den är ok😀

     Vet du om att även avokadon i salladsdisken är fryst?

      Va, är det sant? Köpte fryst en gång, tyckte den smakade skit. El rättare sagt inget alls.

     Den i salladsdisken är fryst från början 😁

   Kan man inte lämna tillbaka om man har kvitto?

    Klart man kan men det räddar inte taco-kvällen

     Jo man kan lämna tillbaka och få dubbla pengarna tillbaka eller dubbla varan. Det heter färskvarugaranti! Inte många som vet om det.. inte ens alla anställda vet om det. Ibland får man bråka först. Gäller inte på alla butiker, men på alla coop och tex på större ica butiker som kvantum/maxi. Glöm inte att nämna FÄRSKVARUGARANTI HÖRRNI! /FD coopanställd.

      Men sluta, jag hade kunnat leva gott på alla extra avokadosar jag tydligen skulle ha haft rätt till 😩😂

   Köp fryst. Funkar kanon.

    Det är ju inte så gott. Blir någon oskön bismak

     Ja det går väll att jämföra med en färsk men då får man ju köpa färsk och hoppas den är okej 😅

      Haha ja det blir sällan bra tyvärr 🥲 blir så ledsen över avokado, varför är den bara perfekt i typ 15 sekunder

    Ja den frysta är toppen!!

    Näpp, den frysta smakar skit.
    Ska va färsk men tyvärr helt jävla omöjligt att hitta bra avokado i Sverige.

     Beställ direkt från Spanien så är dom alltid bra. Finca solmark! Svensk kille som odlar i Spanien. Så nöjd

    Men inte god.

   Tack alla, hade inte ens tänkt tanken på att använda fryst avokado till guacamole så det blir det nästa gång!

   Gör ärtguacca, dvs gröna frysta ärtor som bas. 🙂

    Åh berätta hur exakt, eller dela recept? Haha. Låter gott!

  Han har förlängt pillevitten också. Guacamole är ju halva Tacosen typ, så smaskigt😀

   bläää för äcklets pillevitt och guacemole i nästan samma mening

    Snorre med dirre…

  Kan utesluta allt till tacos utom just guacamolen. Mer gucca åt folket!

  Avokado i den här ekonomin?

   Tacos är lyxmat nu. Tomater, paprika, avokado…. Svin dyrt.

    Äsch planera handlingen lite så behöver det inte dra iväg 🙂

     Haha ja, tre fyra veckor sen har du din tacokväll. Gillar fö guac, fyller inget syfte till tacon, köper i princip aldrig avokado pga anledning.

      Vad läste jag precis? 🤯

       Planera handlingen antar jag syftar till att köpa ingredienserna när det är rätt pris. Sett till tacons i regel många ingredienser lär du behöva planera ett tag. Resten var bara personliga åsikter om guacamole, som inlägget handlade om.

       Du gillar förövrigt Guac och det fyller ingen syfte till tacon och därför köper du nästan aldrig avokado pga anledning 🤔

        Fast utan därför.

    Jag håller med om att det är dyrt att äta taco.Det är många ingredienser och de kostar mycket.Vi äter det sällan numera, matpriserna har ju ökat ungefär 25% på 18 månader👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻😱

     Tacos behöver inte vara dyrt om man inte nödvändigtvis måste äta dem på precis samma sätt som man brukar. Jag gör med en varm svart bönröra, creamed corn, lime, picklad rödlök, ibland rödkål eller vad jag nu har hemma. Kryddar med vitlök, chili, lime, koriander(köper fryst), spiskummin. Kostar kanske 20kr per person så verkligen inte dyrt eller svårt att göra.

      Fast det där är ju inte ”svenne-tacos”, så kanske inte så konstigt om det inte blir så dyrt.
      Det är ganska stor prisskillnad på bönor och nötfärs.

       Missade du första meningen?

    Håller med, blivit dyrare. Men jag brukar planera så tacos blir ena dagen, sen typ hamburgare nästa. Så har man redan alla grönsakerna ( och kött om man gör egna hamburgare) hemma och kan kombinera två maträtter. Känns som jag spar in på det sättet.

   Alla lever inte på gränsen.

    Även fast man inte lever på gränsen är det galenskap att köpa paprika för 90kr/kg

     29:90-49:90/kg senaste veckorna men visst

     Paprikan har ju fluktuerat mellan 30-100 i flera år.

      Och jag fattar inte hur folk hittar så dyr paprika? Mina har aldrig kostat mig mer än typ 10 kronor… men jag köper ju inga mängder…

     Den har aldrig kostat det hos mig. Och man väljer ju själv, påverkar det en inte och man älskar paprika så varför inte? Har köpt bra mycket onödigare saker än så. Dock hör paprika inte till tacos enligt mig.

  Dödsallergisk mot avokado så inget för mig.

   Beklagar 😔

  Fattar inte, betyder inte båda alternativen på annicas fråga ja?

   Vad är det att inte fatta? 😂

   Ja det var nog meningen också 😊

  Är det en liten handväska med dränage han bär runt på?

   Nä, det är kateter från pillevitten efter operationen. Inget 6 på 6 dagar nu😀

    Så dränage alltså?

    Har han gjort snoppen? Jag följer han på snapchat men fattar inte vad han säger 🤪

     Förhoppningsvis är det kirurgen som har ”gjort” snoppen, inte han själv😂

    Men det är väl lika bra om Paow gjort fiffi. Så hon inte läker dåligt nu igen. Eller har jag missförstått? Är det inte hennes kille.

   Det ser ut som så, ja 🙂

   Han har enligt Paulina fettsugit magen.

    Håller han på att tappa hakan? Bandaget.. Trodde han var värsta Anabolasnubben, behöver man fettsuga sig då🤔

  Jag är så himla nyfiken på hur vi kommer se ut när vi blir gamla. Kommer man fortsätta med operationerna/fillers efter en viss ålder eller kommer det fortsätta. Alla tatueringar o piercings o silikonbröst.
  Jag menar det, jag är verkligen nyfiken! Menar det inte som dömande, folk får gör vad som vill med sina kroppar, utan jag är verkligen genuint nyfiken.

   Men har verkligen ”alla” hakat på fillers och operationer? 70-talisterna har väl nöjt sig med lite botox i pannan, 80-talisterna har ”gjort brösten” som blev ”förstörda av barnen” och 90-talisterna är så unga och vackra i mina ögon så jag kan inte se vad de gjort.

    Jag var på klassfest nyligen för min sjuåring. Jag räknade ut att ungefär hälften av mammorna som var där hade gjort nåt i fejset. Några rejäla ankläppar och stela fillers-ansikten minglade runt. Blev lite chockad faktiskt. Själv har jag också gjort botox och fillers, så jag är också en del av statistiken.

     Vad är det för ålder på er mammor? Är själv 40 nu men fick barn sent så äldsta början skolan nästa år. Kommer man känna sig gammal om man inte ”fixat” nåt?😅😆

      Jag är 42, mina barn är 7 och 5. Jag har inte fixat nåt. Är nöjd med mitt utseende, det kunde varit värre. Har inga problem med att åldras. När jag var ung hade jag jättedåligt självförtroende, fasen vilket slöseri skönhet är på unga människor, som ändå inte uppskattar det 🙈

     Haha, när min dotter gick på dagis var jag lite äldre (Max 5 år) än de andra kompisarnas mammor. Där var det också ett gäng som hade gjort hela kittet. Tuttar, stela ansikten och läppar. Men de var liksom som en egen liten kategori de familjerna. Exakt de inredningsdetaljerna som trendade då, en vit SUV och ute-spa…

     Var på föräldramöte i höstas för mitt ena barn som börjat 7an. I hans förra klass var alla föräldrar väldigt naturliga och ofixade så jag fick en chock när föräldrarna i denna klass var SÅ fixade, smala, vältränade osv. Gissar att alla var 35-45 år. Kände mig nästan lite ful och tråkig när jag gick därifrån..

      ahhh minns när min dotter var på kalas och Emma Wiklund var där med sin dotter…. har ingen aning om ifall hon var fixad då men apropå att känna sig ful och tråkig i sammanhanget

       Emma har väl alltid varit naturlig om någon?

     Vad tjusigt det låter. Är det plötsligt inne att vara WT eller?

    Jag har inte. 39 år och au natural, förutom hårfärgen då.

    Är 42 och har inte gjort något alls. Men jag är mycket frestad ska erkännas för det är inte helt enkelt att acceptera åldrandet med allt mer synliga rynkor o s v. Kommer dock fortsätta stå emot just eftersom jag är mamma. Vill inte lära mina barn annat än att man duger som man är. Får väl hoppas att den där acceptansen infinner sig på riktigt hos mig också 😅

     Jag har precis samma tanke. Min dotter fick för sig ett tag att hon ville göra näsan när hon blev 18, nu inser hon hur vacker hon är även utan smink och blondering och de där lösögonfransarna hon hade ett tag. Känns trist om jag skulle ”tävla” med henne om utseendet, jag är ju inte 20.

   Jag är 38 och fixar bara håret, lite för många gråa hår för min smak nu. Känner ingen i min ålder som gjort ngt med utseendet. Är det kanske den yngre generationen eller beror det på var man bor? Är uppvuxen i universitetsstad. Har tatueringar men de bryr jag mig inte så mkt om hur de kommer se ur när jag blir gammal. Man lever bara en gång, bara att köra på och göra vad man vill!

    Jag är drygt 50 och har ej gjort något ingrepp/fillers eller tatueringar. Har aldrig haft byggda fransar eller fusknaglar.
    Det är inget jag vill lägga pengar på, och jag är jättenöjd med den jag är.
    Jag satsar på träning och att ha en snygg klädstil🕶️👗

   Jag är 50+, har inte gjort något och kommer inte göra något. Vad skulle jag göra det för? Det är helt ointressant för mig att se yngre ut än 50+, jag ÄR ju 50+. Jag kommer liksom inte leva längre även om jag tar bort alla rynkor och ser yngre ut. Ålder är ändå ålder.

    Jag är snart 40 och har gjort botox och fillers i omgångar. Till skillnad från många andra har jag inte lagt in 1-2 ml i läpparna utan runt 0,25-0,5 ml, vilket har gett ett naturligt resultat. Jag vet att många resultat inte är naturliga, men de som är det syns det inte (förutom att man ser piggare ut).

    Jag kommer göra ett halslyft som äldre. Inte för att jag vill se ut som 20, utan för att jag redan nu saknar käklinje. Har alltid haft en vek haka och nästan obefintlig käklinje. Nu när jag börjar åldras och huden i ansiktet märkbart sjunkit nedåt, ser det konstigt ut. Jag fick se en bild tagen på mig nyligen och ansiktet och halsen ser ut att hänga samman. Det är ingen överdrift, utan käklinjen syns inte överhuvudtaget.

    Jag anser mig varken vara bättre eller sämre p g a mina ingrepp. Jag anser inte att det är vad som avgör en människas värde.

   50 år har gjort en fettsugning och har två till inplanerade inom kort, dock inte av estetiska skäl.
   Blekt hår och fransar har jag också,

    Antar att du menar att du har ögonfransförlängning, inte att du blekt fransarna? 😄

     hahaha nej, de få och korta fransar jag har är för bleka redan, så korrekt uppfattat 😀

  Är det tredje inlägget om paows väns operation under den här helgen?

   Det märks att du är van att jobba med siffror! 😉

   Det är skönt att någon snackar om det. Sorry men jag HATAR att det blivit så vanligt att ingen lägger bryr sig?! Det är äckligt att se vad som hänt med samhället, där det är okej att snacka om fillers, botox och vilja ändra hela sig själv vid åldern 18 år. Förr var det liksom någon kändis hit eller dit som gjorde det, nu är det på så nära håll.

  ”Comeback som DJ”

  Hahahahahaha … tvivlar på att hon kan producera musik.
  Hon används väl som ett varumärke som man gör med alla influencers.
  Nu har hon ju stigit i värde när hon ska bli fru Lindhom oxå.

  Hon trycker på play och kallar sig DJ.

   Fru Lindholm

  Man handlar med toogoodtogoo så blir man inte bli dyrt med mat! 😍😁 Till tacos så ska det vara vitlök och creme fraiche avokado inte alls vintigt.

   *vintigt!! 😂

    Men vad fan ger upp! God natt 😂

     Nej! Kom tillbaka! Vad är det för ord du försöker skriva som blir vintigt? Bra nyfiken nu.

      Viktigt, om det ska vara så viktigt😉

  Kan vi ägna en sekund att prata om hur jävla lätta Rosanna och Sanna kom undan sina antisemtiska uttalanden? Så trött. Rosanna var ute på Stureplan redan Dan efter och la glatt upp bilder som om inget hade hänt, omgiven av andra kändisar. Samma tuffar på som vanligt hon med. Noll reflektion. En ursäkt
  som var lam och försvann efter ett dygn.

  Nej, man har inte guacamole på tacos! Guac har man till nachos. 🥑

   Och till tacos om man vill.

  Eftersom ca 84 av 86 kommentarer just nu handlar om avocado så säger jag nej Annica, gör inte comeback, majoriteten saknar dig icke i båset 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.