Det var som fan!

Paow befinner sig just nu i Turkiet för lite sponsoperationer. Den operation hon pratat mest om på sina sociala medier var en pannförminskning, alltså där du mer eller mindre skalperas och sedan flyttar fram och syr fast alltsammans igen.
Nu meddelar hon att den turkiska sponskirurgen nekat henne den operationen eftersom ärren blir så fula.
Sponskliniken och dess läkare har alltså en gräns för vad de kan tänka sig att göra med människors kroppar på operationsbordet, och det behövdes en Paow och hennes missnöje med det egna utseendet för att den gränsen skulle materialisera sig? Fascinerande!

Så om inte ens sponskliniken i Turkiet kan tänka sig att göra den här operationen, vem ska hon vända sig till för skalpering?

50 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Om nu pannan är ett sånt problem, borde inte en bra frisör kunna fixa det med en snajsig lugg eller nått?

   Ja, hon borde kamma till sig och fixa lugg😀

   Ja, min son som arbetar som frisör gör dagligen hårinsättningar på personer som har t ex höga pannor som döljer det fint, om man så vill.
   Jag har hög panna och väljer inte att ha snedlugg, som Paow, som jag tycker framhäver pannan mer.

   Hört att det finns ett driftigt gäng som kallar sig ”Inglorious Bastards” som sysslar med skalpering. Kanske något för Paow.

    Paow borde åka till ett U-land och hjälpa andra människor. Lite volontär-jobb. Tror det skulle göra henne väldigt gott. Få lite perspektiv liksom.
    Att hon ogillar sin panna, det kan hon ju göra, men den är vacker tycker jag.
    Nä Paow, släpp spegeln och börja lev livet nu!

  Är det möjligt att googla fram beskrivning och göra själv?
  Eller blir det bara pannkaka?

   Klarar hon (pann)biffen själv tror du🤔

    Skäggbiffen har hon ju iaf klarat av😀

   Googla fram beskrivning på hur man skalperar sig själv?

    Var nog inte seriöst menat

    Är det verkligen svårt att förstå att det var ett skämt?

  Jag fattar inte varför hon inte bara gör en hårtransplantation

   Eller en total face off. Why not

    Jag är ju dock helt seriös.
    Varför flytta hela skalpen, när man bara kan göra en hårtransplantation?

     Jag tror inte att hårsäckarna frodas på ett område som inte är avsedd för dom. Paow har mycket panna, inte skalp. Om man försöker plantera en hårsäck mitt i din panna så kommer den förmodligen dö.

  Jag får ont bara jag läser om det här ingreppet.
  Hon gör porr på of, är ihop med en idiot, har ingen fast punkt i livet, men tycker pannan är det största problemet….

   Man måste projicera på något?

  OT. Skämtar genietsoderholm om att han fått ptsd-symtom av kriget? (inlägg och story på insta)

   Han är verkligen bland det mest obehagliga vi har. Men det här tar ju ändå priset.

    Har så svårt att avgöra när/om han skämtar eller inte i många situationer. Tyckte det här lät för konstigt för att vara sant? Menar inte att förminska honom, men vad är det han fått PTSD av? Titta på (förvisso jättehemska) bilder?

    Han delade inlägg där han tyckte det var ”skönt att någon talade om Israels lögner” där någon förnekade att kvinnor hade våldtagits av Hamas.

   Han borde sluta ta 🍄

    Tycker tvärtom – fler borde käka svamp så skulle världen vara finare!

   Han är seriös. Bipolär? Verkar extremt manisk

    Sluta dela ut diagnoser hit och dit.

   Vet inte vad jag tycker riktigt, han kan verkligen blomma ut ihop med andra, podden med Julia är fan bästa som hänt mig. Tyckte första Sorry var delvis skitbra men var mest Ola som intresserade mig. Sen när han hade podden med Schulman som inte är en sympatisk person var det som att de drog fram varandras sämsta sidor, där tyckte jag han va rätt vidrig

   Han är 100% seriös. Jag lyssnar ibland på Gott snack i bakgrunden och det blir bara värre och värre. För någon vecka sedan var det en svensk kille som bodde och arbeta i Israel. Fredrik lät märkbart irriterad på honom fast han var extremt ödmjuk och ”försiktig” när han inte höll med Fredrik och övriga. Han hänger konstant ut Calle S och är helt besatt av Palestina. Nu är jag PRO-Israel men försöker ändå lyssna på båda sidorna men det här blir bara löjligt. Kommer aldrig mer skänka en kronor eller på något sätt bidra till Fredriks grejer igen. Synd bara att jag gillar Rullar vi men kommer behöva sluta lyssna på grund av Fredrik.

    Herregud, vad jag hatar när folk måste labla sig själva som ”pro-Israel”.

  Uschhh får ont hela kroppen bara läsa om sånt operation!!
  Vill hon känna smärta och obehag-något är riktigt fel på paw.
  Vet att hon är vuxen,men borde någon mera vuxen ( något mellan pannbenet!!!) prata med henne ang.alla onödiga operation!

   De här operationerna är ett självskadebeteende,ett beroende och en ond cirkel. Jag kan tänka mig att kliniken är väldigt generös med smärtstillande dvs morfinpreparat. Kroppen blir otroligt snabbt beroende av morfin och det kan nog upplevas både som en fysisk och psykisk kick att göra såna här ingrepp efteråt när man går på tabletter.

    Hon kan skaffa morfin utan att opereras, tro mig.

  Har tack vare Paow insett att jag ser likadan ut, och det är ju de facto inte så vackert. Ju mer jag stirrar på det desto mer stör jag mig. Skulle aldrig operera mig eller dylikt, men när hon har en låg tröskel för operationer samt antagligen stirrar på bilder av sig själv hela tiden kan jag väl ändå förstå att hon vill fixa det. Men tycker fortfarande det är sjukt att genomgå en operation pga utseendet.

  Ehh. Nä, så är det inte. Det är verkligen inte halva huvudet som är utan hår. Hög panna kanske hon har, men hellre det än ett hårfäste som sitter ihop med ögonbrynen.

   Hög panna har alltid setts som ett tecken på intelligens 🙂

    Ingen regel utan undantag😉

   Instämmer, finns mkt intressant att skriva om där Cam Cam.
   Samma sak händer på Land.se tyvärr, de slutar också med bloggare.

  En av de värsta sakerna med att vara influencer måste vara att ”behöva” ta så mycket selfies och bli kritiserad för sitt utseende. Jag skulle se mig själv som en 7.5/10, jag är inget speciellt men inte heller ful (tycker jag), men tar jag en selfie så är jag nöjd i typ 30sek och sen har jag analyserat sönder bilden och hittat flertalet fel och plötsligt är jag en svag 3a möjligtvis haha.
  Men att då ladda upp den och sen ha diverse främlingar som också pekar ut alla felen jag redan har sett själv, plus fler, herregud jag skulle inte klara en vecka 😂

  (Ja, det är självvalt att vara influencer och ja jag är kanske svag, jag bara analyserar for fun)

  Skriv inte mer om henne, hon känns så trasig.

   Jag håller verkligen med! Känns som att de här inläggen bara förstör henne ännu mer, och att man gör sig lustig på hennes beroenden.
   En blogg av den här storleken borde inte göra underhållning av en uppenbart trasig person.

  Undra vad hon gjorde i stället?

   Lagade en trasig tutte samt fixade ngt stygn i Barbiemuffen.

  Tror att en kommentar som din är riktigt dåligt för henne att läsa. Dessutom är det ju inte sant.

  No shit Sherlock! 😂 hon-kanske-ska-sluta-med-skönhetsingrepp-nu-då-och-se-det-som-ett-tecken-från-ovan

  Jag håller med om att det är dags att ta en paus från att skriva om Paow, låt henne vara. Det är inte kul att läsa om.

  Känns inte rätt att skriva om Paow när man förstår att hon antagligen inte mår bäst. Finns massor annat/andra att skriva om även om jag förstår att du vet att Paow inlägg triggar igång läsare att lämna kommentarer.

  Jag tror att Paows konstanta operationer är ett substitut för att hon aldrig har/haft ett riktigt jobb. Operationerna är någonting hon måste boka, hålla tider till, förbereda sig lite, ha möte med läkaren, sen är det lite rutiner kring eftervård osv. Det är hennes enda erfarenhet av rutin och struktur – att operera sig – och därför dras hon till det. Hon ser också resultat av någonting, vilket vi andra gör på våra arbeten. Hon vet inte hur det är att behöva gå upp, gå till ett jobb, ha möten, genomföra en arbetsuppgift, ha möte med chefen osv så detta är hennes egna, sorgliga, trasiga variant av det. Hon känner på något sätt att hon ”gör något” annat än att resa och supa.

   Intressant analys! Ligger nog absolut något i det.

  Finns det inte pann-toupéer? Om inte så varsågod Paow, en affärsidé från mig till dig.

  Håller med att sluta skriva om paow. Hon verkar må piss. Är bara sorgligt att läsa om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.