Samir Badran delar My Martens ”förtals-inlägg”

Genom att utmåla en person som klandervärd kan man göra sig skyldig till förtal, vare sig det man säger eller skriver är sant eller ej. 
I helgen skrev jag ett inlägg om att My Martens blivit utsatt för ett samtal till sin blomsterbutik, som verkat haft som syfte att sabotera hennes affärer. My postade ett inlägg med namn, bild, arbetsplats och annat i ett Instagraminlägg, vilket tyvärr skulle kunna utgöra förtal, trots att många med mig förmodligen höll med om att det personen gjorde var mer än lumpet.
Jag sökte My Martens med frågan om hon tagit höjd för förtalsrisken när hon postade sitt inlägg, vilket hon inte svarade på.
My har 52 000 följare på sitt Instagramkonto vilket är en avsevärd mängd att sprida den här sortens inlägg till. Nu har Samir Badran delat hennes inlägg i sin story, med en bild där personens namn, bild, arbetsplats och partner syns tydligt.
Samir har 524 000 följare på Instagram och han delar det här inlägget rakt av. Nu är Samir Badran inte aktuell som raketforskare utan som artist som framför ”boolibompamusik” för barn i Melodifestivalen, men nog måste han någon gång hört talas om att det finns någonting som heter ”förtal”?
Hans delning är ju betydligt värre än Mys eftersom hans räckvidd är så mycket större än hennes, och spridandet av någon annans inlägg kan alltså vara förtal.

2016 skrev Mårten Schultz så här i SvD om just det här.
Bakgrunden var att Borås tingsrätt dömt en kvinna för grovt förtal för ett Facobook inlägg hon skrivit och publicerats och som sedan delats 2000 ggr innan det togs ner.

De flesta skriver kanske inte inlägg av det slag som den nu dömda kvinnan gjorde. Men ganska många gör som tvåtusen människor gjorde efter det här inlägget och spred det vidare. Och här kan det vara bra att komma ihåg att det är spridningen av uppgifter om exempelvis brott som kan ge upphov till förtalsansvar. Det ansvaret är inte begränsat till den som först sätter uppgiften i omlopp.

Detta aktualiserade sig också i förtalsrättegångarna som följde #Metoo där flera offentliga personer lyftes fram efter att de delat det inlägg som pekade ut en svensk, känd medieprofil som våldtäktsman.
Den gången straffades inte de som delat inlägget, men det kan vara bra att känna till att det är en faktiskt konsekvens av andras inlägg man väljer att dela i sina egna flöden.

103 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Oj, det var syrligt skrivet om vad Badran är eller inte är..

   Ja, kan det inte räknas som förtal😉

    Värdeomdömen, som att nån är ful eller sjunger dåligt, räknas inte som förtal.

     Eller korkad?

   Just den tonen tycker jag är så tråkig här. Älskar bloggbevakning, men för mig blir det lite svårt att ta till mig inläggen när den typen av hånande humor används.

    Just den tonen är ju det som gör att det inte blir platt och trist.

   Jag håller verkligen med.. Diskutera andras intelligens är ointelligent…. Även om det inte står rakt ut så förstår vi alla vad som menas. Usch, bully fasoner.

    Samir badran och My martens är bägge två riktiga korkbollar. Stäm mig Malin.

  Tänk om det inte är han som är stalker, men förmodligen har han försökt lura My och kanske trakasserat henne, men tänk om det inte är han.
  Men är han en trakasserande man så tycker jag han kan hängas ut 🤮
  Men ändå …tänk om han är oskyldig???

   Om han är oskyldig antar jag att han polisanmält henne. Hon såg ju hans nummer, han hade glömt att dölja det. Att SB inte är raketforskare, hur uttrycker du dig som Annie skulle sagt😂 Han lyckades ju dock bli mäklare. Men på en skum mäklarfirma..

    Man behöver inte vara raketforskare för att bli mäklare.

   Han ringde ju från sin egna telefon där han inte dolt sitt telefonnummer så din teori föll lite.

    Ok, men jag vill inte misstro My eller Samir …Men…tänk ändå om de hänger ut en oskyldig man…
    Är allt sant, verkar han väldigt obehaglig och då tycker jag han får skylla sig själv och då behöver han hjälp

     oavsett om han skyller sig själv eller ej så kvarstår faktum att det rör sig om förtal, sprida uppgift i syfte att skada
     Men mä ska ju i så fall anmäla och ange till åtal först, så inte säkert det blir ngt med det.

     My ska inte sprida information om andra på detta viset oavsett, det är det som är själva poängen.
     Tycker jag i alla fall.

      Ibland får man ta konsekvenserna 😊

     Vill du inte misstro Samir eller My Martens? Har du koll på vad dom gjort på sistone?

   Med tanke på Mys gränslösa lögner bör man faktiskt ifrågasätta sanningshalten i berättelsen.
   Hela tillvägagångssättet är Mys utsaga. Alla säger att han gjorde ju si, han gjorde så och bör skylla sig själv.
   Men my är faktiskt mytoman.

    Han hade ju beskrivit det på fb också. Eller menar du att det är hon som skrivit de inläggen?

     Mycket möjligt.
     Hon kan även läst fbinlägget och kokat ihop en efterhandskonstruktioner för att hämnas. Han kanske har kritiserat henne ngn gång så ville hon ge igen.

      Inte så troligt, bara genom att läsa hans inlägg på fb så fattar man ju att han inte skulle ha så många blommor.

       Och du kan med 100%säkerhet säga att det är den uthängd personen som skrivit. Det är Mys berättelse.

        Att du ogillar my har framgått, men här är det ju rätt så uppenbart att ”busringningen” har skett och att den som gjorde det gärna delade med sig av sitt lilla bus till vännerna i fb-tråden.

         Att samtalet ägt rum får man se som obestridbart. Att det var ett visst nickname på Flashback som gjorde samtalet är ju högst sannolikt, varför skulle personen bakom kontot hitta på det?

         Men att det är just den uthängde personen som står bakom Flashback-kontot och som My kunde koppla antalet till genom nummersökningen, finns annat ”bevis” på det än Mys ord?

         Jag säger inte att det inte stämmer, men VET man egentligen helt säkert?

          Om samtalet har ägt rum eller ej vet bara MM och den som påstås ha ringt samtalet samt ev. den som svarade.
          Förstår bara inte hur hon kan ha fått fram vem som står bakom ett specifikt konto på Flashback…

          Allt som skrivs på Flashback ska man ta med en nypa salt. Har sett en person som ljuger väldigt vitt och brett i tråden om BI, den s.k. hästbonden. Har aldrig förstått anledningen till att en del hittar på lögner.

           Hon har inte fått fram namnet på Fb-tråden. Han kallar sig GlennStefan där och tycker han är ball när han skriver om beställningen av blommorna vid stängningstid. Men som av en händelse har han inte skrivit mer på Fb, verkar ligga lågt nu. Bra att M ringde hans jobb, synd han var sjukskriven.

           Kopplingen mellan nick och person blir nog tydlig, eftersom bara den som faktiskt ringt samtalet kunde beskriva det efteråt på Flashback. Så där förstår jag att My lade ihop ett och ett och fick två.

           Men däremot förstår jag inte hur hon kan veta att denna person har gjort fler saker mot henne? Det verkar hon övertygad om, trots att detta är första gången hon kan se hans nummer. Känner hon igen rösten så himla väl från andra samtal? Låter inte de flesta karlar hyfsat likadant? Har hon spelat in andra samtal och sitter och jämför dem? Har hon sett personen smyga runt i buskarna och känner igen honom när hon ser hans bild på Facebook? Eller hur vet hon?

           Hon påstår att han skrivit massor av inlägg om henne på Flashback. Hans nick har skrivit en hel del. Men inte om henne. Nån på Flashback sa att de hittade tre inlägg. Jag hittar bara två när jag letar, varav ett är beskrivningen av busringningen. Det kanske finns en förklaring som jag inte förstår. Men varför hävdar My att han skrivit ”måååånga kommentarer” med ”rena lögner” och så hittar jag bara dessa två inlägg?

           Jag får inte detta att gå ihop. Och tyvärr bidrar det till att jag tar hennes utsagor med en rejäl nypa salt.

        Ja jag tror inte hon har tagit en random människa och hängt ut.

         Tror inte säger du.
         Tycker man ska vara 100% innan man deltar i drev mot någon.

    Att skriva att någon är mytoman får man verkligen göra så? Allvarligt tycker jag.

    Vad är det som hon ljugit om? Från en som inte följer henne..

   Och även om detta telefonsamtal kan knytas till honom så betyder ju inte det att tidigare saker som hon anklagar honom för kan göra det. Hon påstår ju att hon är en av de två som stalkat henne en längre tid, det är inte bara telefonsamtalet ang. de 100 blommorna hon skriver om.

  Den här SB verkar inte tänka längre än näsan räcker…
  … sparar stories där man filmar fortkörning samt filmar med mobil vid bilkörning…

   Sandra Beijer?

   Samir Badran

  Hon lade upp samma inlägg på Facebook och därifrån har det delats vidare av andra (25 delningar hittills).

  Den uthängda personen har antagligen en familj som kommer bli drabbade av denna uthängning av MM och SB.
  Försvarar inte den uthängdes odrägliga beteende (om det är sanning bakom inlägget) men det är inte ok att hänga ut folk på det här viset.

  Folk kommer troligtvis ge sig på personens familj/vänner dvs. oskyldiga blir attackerade p.g.a. att någon annan ev. betett sig illa.
  Tänkte MM och SB på detta?

   Jag hade gjort samma sak. Om du hade en butik, hade du uppskattat detta? Normala människor ger sig inte på ”stalkerns” familj el vänner. Samma med Dumpen. Han borde själv ha tänkt efter innan, en 14årings beteende att busringa.

    Förstår hur du tänker men ibland måste man tänka längre än näsan räcker.

    Om jag hade haft företag så hade jag betett mig mer professionellt än denna MM har gjort dvs. inte hängt ut någon på detta sätt. Man kan berätta om saker och ting utan att lägga ut namn, tel.nr. osv. Hon beter sig som en 14-åring själv.

    Om detta har skett så rör det sig inte om en normal person, så långt håller jag med dig. En sådan här uthängning kan däremot drabba oskyldiga dvs. anhöriga/vänner.

    Hade du t.ex. tyckt det var ok om det var en nära släkting till dig som blivit uthängd och att du sedan hade blivit påhoppad av andra icke normala människor…
    Det är bara att titta på sociala medier för att se hur många som beter sig som idioter i kommentarsfälten.

     Stalkers och andra förbrytare vill att man tiger om det dom gör. Gör aldrig det. Det är farliga människor och ju fler som vet ju mer håller dom sig undan
     En del verkar vara lite naiva här. Har själv varit utsatt och polisen frågade om jag ville åtala honom.

      Stalkers är lite väl överdrivet myntat kort för att flunsorna ska få lite extra likes och styrkekramar.

   Då får han ta ansvar för hur familjen påverkas. Hans handling, hans konsekvenser.

    Konsekvenser som drabbar någon annan.

    Om hans familj inte är inblandade i det hela så ska väl inte de behöva ta konsekvenserna av hans handlingar…

  För att vara utsatt för flera stalkers är hon väldigt frikostig att dela med sig vart hon är och vad hon gör.
  Saken med My Martens är att hon dramatisera allt. Ljuger och har ständigt den blöta offerkoftan på. Det är en anledning till att hon aldrig kan behålla vänner. Hon vill så gärna vara intressant men det var längesedan hon var c kändis. En mer bedräglig och desperat kvinna har jag aldrig stött på.
  Lägger in egna omdömen för sin blombutik på Hitta.se. Togs dock bort när någon påpekade det. Men fick väldigt många höga omdömen inom loppet av några dagar. Kom även in negativa men dom togs bort. Att hon hänger ut mannen som hon nu gjort säger mycket om henne. Att det var korkat gjort av mannen Ja. Men My fick nu chansen att få sympatier och gråta ut lite. Och rikta solljuset mot någon annan när hon blev ifrågasatt i frågan om omdömena på Hitta. Hon är för mig en obehaglig liten människa. Lite Narcissist varning.

  Sammanfattning:

  -Någon med lägre begåvningsmängd busringer från sin mobil till My. (hävdar att han gjort en beställning men informeras att sådan ej finns, ingen skada skedd)
  -Samma (troligtvis) person skryter om det på Flashback.

  Thats it.

  My:s reaktion: söker upp personen på socialamedier, kontaktar hans arbete (!), outar hans Flashbacks-id, sprider bild på honom samt hans fru/kvinna och ytterligare information om honom till TUSENTALS personer.

  Jahapp

   Du missade precis allt med samtalet du. Det var en prestation om något…

    Personen hävdar att han gjort en stor beställning som han då får besked om inte finns.
    Dvs en busrigning.

    Vad missade jag?

     Precis så. En busringning.
     Så uppfattade jag det också.

     Försökte han inte övertyga personen som svarade att han visst hade lagt en beställning via my? Missar kan ju ske, rätt så uppenbart att han ville att de snabbt skulle behöva beställa 100 blommor som ingen ville köpa. Vad var annars ”buset”?

      Nja, utifrån personens egen beskrivning på Fb så låter det mera som en busringning än ett försök till bedrägeri. Han påstår att han lagt den här beställningen och frågar efter My. Men han verkar inte försöka få dem att ta hem 100 orkidéer till dagen därpå. Det verkar mer handla om att skapa förvirring. Inte heller Mys beskrivning antyder något om en genuin bedrägeri-beställning, snarare tvärtom. På frågor om vart beställningen skulle gå så tycks han inte svara utförligt. Han ges chansen att lämna uppgifter om detta, men nappar inte på den den kroken.

      Hade det varit ett bedrägeri och ett seriöst försök att ställa till det för Mys affärsverksamhet så hade väl ändå personen dragit till med ett random företag i närområdet och hoppats på att de skulle översvämmas av 100 orkidëer dagen därpå?

      Jag kanske är naiv, men jag tycker att detta låter mycket mer som en busringning. Återigen absolut inte okej och jag förstår att det var obehagligt. Men så seriöst och skrämmande som My målar upp det har jag svårt att få det till. Och jag ser inte var bevisen finns för upprepade trakasserier från just den här personen?

    Upplys oss gärna hur samtalet gick till .

     Han har själv beskrivit samtalet i hennes tråd på flb. Om du vill läsa hans version av samtalet

      Allt som skrivs där är inte sant…

   Vad tror du själv att hans syfte med ”busringningen” var?

   För övrigt slutade man busringa när man fyllde 14 typ. Efter det är det inte ”bus”.

   Hur kan hon veta till 100% att det är ju denne man som har detta användarnamn på Flashback?
   Är inte personerna där anonyma?

   Dessutom spelade hon in ett samtal hon inte själv deltog i utan att berätta det för uppringaren.
   Det är olagligt! (4:e kapitlet 9a i brottsbalken).

   OK – samtalet var larvigt men MYtomanens reaktion och avslöjande av hans identitet namn, jobb mm) och användarnamn på flashback är bara gjort för att skada honom så mycket som möjligt. Det tror jag också är straffbart!
   Sen behöver MM lära sig vad en stalker är. En ”busringning” är inte stalking.
   https://postimg.cc/CRrBnYPd

  OT: jag skulle vilja prata lite om Hanna Friberg och hur det slutade med ” hennes ” hund. Hon var så så arg när hon fick kommentarer i början om hur ogenomtänkt allt var och att det ändå kommer sluta med att hennes föräldrar tar över hunden ( dom verkar väldigt glada över det 😄 )
  Och nu visar det sig att Hugo bor på heltid hos hennes föräldrar. Hon är verkligen poster girl för hur man måste tänka till ordentligt och att en hund inte är en instagram accessoar

   Hunden bor hos hennes föräldrar eftersom hon befinner sig i New York sen ett par månader tillbaka. Hur det blir när hon kommer tillbaka till Stockholm återstår att se.

    Hugo har inte bott med henne på månader. Redan innan NY. Så nej han bor inte med Hanna alls längre. Enbart med hennes föräldrar

    Hela sommaren reste ju Hanna runt och hunden bodde hos hennes föräldrar. Så sista halvåret har hunden spenderar sporadiskt tid med Hanna. Lite lustigt att hon skriver att hennes pappa nu är Hugos favorit. Vad kdn det bero på? Kanske att Hanna fullständigt övergett sin hund för att resa runt till Ibiza mm i somras och sen dra ett par månader till New York.

   Det gick fort. Men man kände väl lite vecka ett att det inte skulle funka? Hon sa ju väldigt tidigt att hon var helt slut och sen var hunden rumsren men bara hos hennes föräldrar.

   Såklart oansvarigt men också mänskligt, vi tar alla på oss för mkt ibland och gör ogenomtänkta beslut. Finns nog ingen här som inte signat upp sig på för mkt och behövt backa.

    Nej jag håller med dig på ett sätt.
    Men sedan tycker jag att det är lite värre misstag att göra när det handlar om en levande varelse. Och man hade kanske haft mer förståelse om
    Hanna sagt det du säger. Jag har bara hört henne komma med bortförklaringar pch sura tillsägelser om någon frågar, men kanske har missat hennes förklaring någonstans?

     Hon behöver inte förklara ett dugg för dig Stina, eller någon annan. Du kan tycka vad du vill, men du har inte med det att göra. Dessutom mår ju hunden bra.

      Jag heter sina. Har du missat att detta är ett öppet diskussions forum? 😄 Så här pratar jag om vad jag vill och allt jag tycker att jag hr med att göra. Hanna är offentlig = it is up for discussion.
      Allt gott

     Jag graderar inte misstag, som jag skrev så är det ju oansvarigt men vi alla gör ju misstag. Tar ett jobb vi sen inte klarar, jobbar för mkt å märker sen hur det går ut över ens barn, sätter stenhårda träningsmål å får ortorexi eller utmattning. Tar på oss för höga lån å omkostnader så vi måste flytta tillslut, eller ta ett extra jobb, eller för vissa -låta kronofogden komma.

     Det är lätt att säga att det är minsann fruktansvärt och dumt men vi är ju alla bara människor. Vi lever i en samtid där det blir för mkt för oss alla. Höga krav från alla håll. Det blir fel. Och det är inte lätt att leva å fatta beslut 2023.

     Om nu Hanna beslutat att hunden får stanna hos föräldrarna för hon inte har tid och hon kanske märkte att hunden inte trivdes med allt fläng -då är det ju det bästa beslutet för hunden å väldigt ansvarsfullt av henne ist för att fortsätta med nått som (ev) är dåligt.
     Fler borde kasta in handduken, i tid, inte när allt gått åt helvette❤️

    Synd bara när det man ”signat upp sig för” är en levande varelse som är beroende av dig, och inte en fest som man får ge återbud till.

     Hunden tänker nog inte att dess riktiga matte har övergett den. Den trivs säkert bra där den bor nu.

     Det är en hund, som nu bor hos hennes föräldrar istället, inte ett barn som hon har övergett,

      Ingen har jämfört Hugo med ett barn. En hund är fortfarande ett ansvar. Och jag tycker denna diskussion är viktigt för jag tycker inte det är att vifta bort att köpa ett liv för att sedan ångra sig. Nu hade Hugo tur för att Hannas föräldrar kunde ställa upp och ta över. Men så är det inte alltid och vips har vi en massa hundar som bort på shelters/hundstall och dyl. Det är det viktiga i denna diskussion. Hanna har gjort allt detta offentligt därför är det enkelt att använda henne som ett exempel.

     Just därför är det kanske bäst att hunden stanna hos föräldrarna. Den levande varelsen kanske har det bättre där

  Tycker det personen gjort är under all kritik. Och att My skriver ut personens identitet är även det under all kritik. Även att Samir delar det vidare.
  Men för mig som inte följer varken Samir eller My så fick ju jag reda på det här. Och jag hade aldrig gått in på Mys Instagram om du inte skrivit om det här för att jag var nyfiken om hon plockat bort inlägget. Så nu har jag ju sett vem det är.
  Menar inte att det du skriver är förtal, absolut inte, men likväl är det spridning av detta inlägg.

  Hon har varit rejält i ropet My Martens de senaste veckorna. ”Äntligen” fick hon lite ryggdunkar och styrkekramar och kunde byta fokus efter alla hennes feltramp. Tror verkligen inte hon har några stalkers utan bara folk som stör sig på hennes mytomani.

  Ja nu tror hon att hennes stalker har ritat snoppar på hennes bil. 😂
  https://postimg.cc/sMhXYF0K
  https://postimg.cc/hfR3DVRj
  https://postimg.cc/fVfb27D0

   Har sett bilar längs vägen i min by där ungarna ritat penisar i snön. Är hennes ”stalker” här också tro?
   *Världen befolkas av mig, mig o mig o mig, bara mig (och min mamma)*

   Hoppas hon sover i bilen inatt utifall den förskräckliga människan åter passerar. Hinner hon ta en bild har hon content några dagar till. Det märks att hon njuter av uppmärksamheten hon får nu. Busringaren har ju gjort henne en tjänst 📞

  Jag är kluven. Å ena sidan tycker jag att det är helt rätt att folk få stå till svars för sånt här. Å andra sidan blir jag lite orolig av att hänga ut en person på det här sättet. Är det en person som inte så stabil kan det kanske leda att personen mår otroligt dåligt eller rent av tar livet av sig…

  Förtal är det bara om nån kritiserar den stackars influencern själv, alla andra får skylla sig själv om de blir uthängda av en influencer för att ha sagt eller gjort något taskigt. Med det sagt var det här ju lite mer än ”gjort nåt taskigt”. Rena personuppgifter är dock bäst att lämna till Polisen i samband med en polisanmälan, istället för att posta på sociala medier.

  Nu har någon dessutom ritat en snopp i snön på hennes bil!

  Det är väl nåt som hänt många och åter många. Men hon tycks koppla det till den så kallade stalking hon säger sig vara utsatt för.

   Jag har aldrig fått någon snopp på min bil. Har du?

    Jag har ingen bil men jag har fått snopp.

     😂🏆

     He he, lucky you😀

     Jag också, men det var länge sen och bilen är ett avställt lik. Det är slut på nöjen mao. Det är ett skit att vara gammal och fattig.

    Nej men min granne. Och min man.

     Aldrig hört talas om. Men däremot att ngn gjort snoppkonst av snö på andras tomter.

      Det är väl lite motsvarande typ av tilltag. Inget direkt ovanligt, och inget som i första hand stalkers ägnar sig åt.

    Har sett många bilar med fingeritade snoppar på, händer ju hela tiden så det är inget som just stalkers ägnar sig åt utan mest random snorungar. Om nu just hennes bil var den enda som fick en snopp på sig så var nog det mest troligt en slump bara.

  My är så jä*la korkad så klockorna stannar.

   Varför då? Har aldrig fattat drevet mot henne. Känner inte henne el vad hon gjort heller, berätta.

   Skulle inte förvåna mig om hon hann beställa 100 orkidéer innan poletten trillade ner. Därav ilskan ✌️🌵

    Ja, och vem får betala för dessa isf. Inte Stefan Staffan Stalledräng iaf. Hoppas inte hans sambo är med på dessa barnsligheter också. Och plocka ner Hammarbyflaggan, du skitar ner vår klubb. Sätt upp en Vallmo ist.

     Du verkar helt snurrig. Skriv till S och beklaga dig istället. Han är ju lätt att hitta nuförtiden. Jag är den sista människan att äga någon jävla flagga. Trams!
     #roterapåenkaktus

      Och din skadeglädje över att M ev skulle beställt 100 Orkidéer. Du verkar lika mogen som Stalledrängen.

   Tänk om du blev utsatt och någon skrev så om dej. Läs dn hur vanligt det är med stalkers. Det är ett britt och inget att skämta om.

    Nä, britter är inget att leka med.

     Varken britter eller Britt.

      Tror hen menar brottare.

    Ingen tror på att han är hennes stalker. Ever heard of ”ropa varg”?

  Bra gjort av My att hänga ut honom. Hon tar en kalkylerad risk att åtalas för förtal och det är det säkert värt.

  Så hon har en ”huvudstalker” också, två stycken stalkers alltså? Jag tror inte hon har någon särskild stalker faktiskt men hon vet att det ger uppmärksamhet och sympatier att ha det, och genom att skriva om det så får hon eventuellt fler följare, klick och följarna stannar kvar för att få veta vad hon mer ska berätta. Hon har alltid haft något som man ska vilja följa av nyfikenhet som sjukdomar och saker hon ”ska berätta snart” och nu är det stalkers. Johanna Toftby hade ju en stalker så det vill väl My också ha just för att få uppmärksamhet tror jag (alltså inte råka ut för det på riktigt el allvarligt), sedan mannen som busringt var ju galet och My ser till att dra fördelar av det och ger igen med råge. Hon har ju påstått att hon utsattes för trakasserier långt innan hon ens blev känd också.

   Hade hon haft en riktig stalker hade hon nog inte bosatt sig på markplan, skrivit utförligt om var hon befinner sig typ hela tiden och inte sällan även i förväg, delat rätt närgången info om sin son o s v.

   Läs hennes tråd på föashback. Psykfall och stalkers.

    Är det hennes stalkers som skriver där menar du? 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.