Att lasra bort fjun

Haft fläta. Såg på Instagram att Therese Lindgren lasrar bort sitt underhår. Det tycker jag verkar jättekonstigt. Gulligt med fjun ju. // Flora Wiström

Enligt Floras blogg så håller Therese Lindgren på att lsarna bort sitt fjuniga bebishår, vilket hon tycker låter jättekonstigt, och jag är benägen att hålla med. Nu har jag inte sett Therese inlägg själv, så jag vet inte om det är fjunen i nacken eller bebishåren i pannan som ska gå detta lasrade öde till mötes, men ändå….?

Har man inte slut på saker att engagera sig i om man tycker att fjun är ett så pass stort problem att de behöver lasras bort? 
Kan inte ge henne två kackerlackor och en näve vandrande pinnar att ta hand om istället så hon får något annat att fokusera på? 😉 Lite som en tidig julklapp?

38 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Grävande och excellent journalistik ♥️

      Varför sånt tjat om grävande? Bloggen handlar om vad som skrivs på andra bloggar. Är just det här inlägget trist i ditt tycke, scrolla vidare. Är hela bloggen trist i ditt tycke, hitta en annan blogg.

      Vi får skylla på alla tråkiga influensers som inte hittar på något häpnadsväckande att läsa om.

    Är väl inte konstigare än Bianca som rycker med pincett för perfekt hårfäste. Jag har oxå hår som växer konstigt i nacken, vid sidan av halsen. Rakar med rakkniv och fula polisonger som aldrig blir långa, dom borde jag lasra men nä inga pengar

      Solstrålen här: Jag hade ett guldhalsband som alltid trasslade in sig i nackhåret. När jag tog av det satt typ halva kalufsen där i låset😀

    Kul med ett till utseende/kropp/vad är normalt på kroppen inlägg idag!
    De behöver vi definitivt massor med av kände du, ja…

    Vad händer med bloggbevakning egentligen ?🤦🏾‍♀️

      Det är nog snarare så att den här bloggen aldrig utvecklas. Till skillnad från vad du gör, med personlig utveckling och mognad kommer också lägre och lägre tolerans för idioti.

      Hon kör väl ett spel som alla andra influensers. Låtsas bry sig om att man inte ska kommentera personers utseende, går på häxjakt på de som hon anser bidrar till utseendehets, medan hon som vanligt inte har någon som helst självinsikt.

    När man har för mycket pengar och fritid 😉

      Man behöver väl inte ha för mycket fritid för att man lasrar bort hår 🤔

        Jo absolut.

          Haha herregud, hur lite tid har ni??

            Aslite! Jobbar heltid, 60 minuters pendling = borta från hemmet 10 timmar varje dag. Utöver det gå ut med hund, träna, handla, laga mat, tvätta, städa, umgås med mannen och vänner. Så jävla tid över till annat verkligen!

              Du är alltså en helt vanlig person med ett rimligt schema. Klart du har tid att gå på en behandling i 30 minuter!

                Haha nej läste du inte mitt inlägg? Är hemma 17.30, ska gå med hunden hunden 60 minuter. Sedan träna, handla och laga mat två timmar ish, då är klockan 20.30. Diska och städa köket är färdigt 21.00. Så nope, har inte 30 minuter över till något sådant.

      Hon lägger väl tiden på det i stället för att läsa och kommentera inlägg här inne.

    Vad är det konstiga med att lasra bort hår? Det är det väl många som gör?

      Tydligen ”Isarna” man numer bort hår..Ny metod?

    Varför skriver du ett inlägg om något du inte ens sett själv? 🤔 Alla gör väl saker som man egentligen inte behöver göra, så förstår inte varför du behövde låta så nervärderande. Dagens inlägg kändes verkligen inte så fredagspeppiga, åtminstone inte detta eller det om Paow

      Håller verkligen med. Under all jäkla kritik inläggen 😩

      Hahahahahahaha, ni är så roliga. Läs Bamse i stället.

        Läser Bamse också 😊 men man kan ha en åsikt om gårdagens inlägg oavsett 🤪

    Flora ❤❤❤

    Men uuuuuäääää vilken vidrig bild!!!!

      Håller med! Det om nåt borde vara ”trigger”varning.

        Helt enig. 🤢

        Jag tänkte precis det. Dom där krypen, är bland det vidrigaste som finns. Ge mig råttor, ormar och spindlar, men utrota kackerlackor, snälla.

    Varför utgår du ifrån att hon tycker att fjunen är ett stort problem? Man kan välja att lasra bort hår bara för att man kan och vill. Behöver inte vara värsta grejen.

      Fast varför är frågan? Jäkla utseendehysteri som alla bara sväljer med hull och hår (höhö), jag är så oerhört trött på den här skitvärlden när det gäller att ta bort eller operera dit något som inte finns.

    Känns som ett riktigt lågvattenmärke det här inlägget.
    Och konstigt att göra narr av hennes djurengagemang…
    Nej fy, gör om gör rätt säger jag.

      Det känns lite som att det här börjar bli ett socialt experiment där Camilla kollar var gränsen går

      Suck på dig.

        Suck på dig själv.

    Har man slut på saker att skriva om när man ska kritisera vad andra gör med sin kroppsbehåring?

    Men fy vilket lågt och elakt inlägg

    Har följt den här bloggen ett tag nu. Inte för att jag gillar den, för, för mig står denna blogg för allt annat än vad riktig bevakning verkligen är! Utan för att se om det någonsin blir en förändring.

    Många gånger har jag funderat över hur det kan komma sig att en blogg som denna får fortsätta och existera trots påhopp på andra människor, samt att sprida saker genom att använda sig av: ” Men det ligger ju redan öppet, någon annan har ju redan skrivit osv osv”. Ett tag var det verkligen fritt fall på vilka inlägg som publicerades, bevakning var ett ord som verkligen gled över horisonten för berörda parter.

    Dock ser jag en ljusning i mörkret angående detta med vad som verkligen är okej att skriva om och dela på denna på denna blogg. Jag ser att fler och fler av er läsare som går in här, har börjat att själva ifrågasätta vad som är rätt och fel. VAD är egentligen rätt att sprida, skriva, lyfta och lufta till allmän beskådning! VAR går gränsen för vad som är okej och vad som helt enkelt bara är en form av maktmissbruk!

    Jag vet att jag är en obekväm läsare! Jag har varit i mod hur länge som helst nu, just för att jag ifrågasätter syftet och målet samt tillvägagångssättet för denna blogg. Mig gör det inget för jag har inget behov eller önskan att bli en i raden som håller med och eldar på samt lyfter den som sitter bakom tangentbordet till denna blogg, tvärt om! Jag har aldrig och kommer aldrig att acceptera mobbning oavsett om det sker fysiskt eller bakom en skärm på sociala medier.

    Jag har sagt det förr och säger det återigen, att bevaka och lyfta felaktigheter går att göra på en konstruktivt och bra sätt! Frågan är väl bara vad syftet är !?

    Jag har svårt att tolka ”underhår” (som det ju står i sitt citat, det står inte fjunigt bebishår) som något annat än håret i nacken. Håret i pannan hamnar sällan under resten, liksom…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.