Dasha goes serveringspersonal

Bildkälla: Dasha Girine Instastory

Dasha Girine släpper den ryska kaviaren och champagneglaset för att rycka in och jobba extra på svärföräldrarnas restaurang när det vankas julbord. 
Det är ingen tråkig gratisreklam hon bjuder föräldrarna på, i och med sitt inlägg, men kul ändå att veta att till och med Dasha kan kavla upp ärmarna och plocka disk, för jag kan inte tänka mig att hon bara ska stå i ett hörn och tjattra med eventuella gäster. Det är nog inget influenciskt ”meet n greet” om man säger så, så det är lite kul.
Men kul ändå, för nu har ju Dasha och Alexandra någonting att prata mer om i sin podd. Alexandra har ju en serie där hon testar på olika jobb, och nu kan ju Dasha sticka in med egna erfarenheter. Att jobba på julbord är ingen lek.

Så…
Vill du blir serverad av självaste Dasha Girine så vet du vart du ska bege dig i helgen.
Dalarö is the place to be!Jag har läst och tagit till mig gårdagens kritik. Jag uppskattar den. Och er. 💜

27 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Var det inte hon som drämde en juice i kassan på nåt fik? Vore ju onekligen intressant att bete sig på samma sätt mot en viss extrajobbande servitris.

  Men nä. Jag kan bete mig till skillnad mot låtsasnyrika ryssar med fläckiga Chanelväskor.

   Hon lackade väl över någon juice och tyckte att personalen skulle komma ut med nya juicer till hennes bil. Vi får väl hoppas att ”henne” gäster kan bete sig bättre än så.

   Vad har nationalitet med beteende att göra?

    Eller tänker du att Dashas ursprung är ett invektiv?

     Nä. Men jag är gift med en så jag är ganska van vid tantrums a la tvååring när alla inte dansar efter ens pipa.

    Det har inget med nationalitet att göra utan det anonym syftar på är en stereotyp och stereotyper är till viss del sanna.

    Citat från självaste Putin: ”The nouveau riche all of a sudden got rich very quickly but cannot manage their wealth without showing it off all the time.”

   2 fel blir inte ett rätt, onödig kommentar?

  I den här bloggen händer det titt som tätt att andra influencers blir kritiserade när de pudlar. Kritiken för hur de skrivit sina publika ursäkter är oftast inte nådig. Det är för falskt, kommer inte från hjärtat, känns som att det skrivits av en PR-byrå eller så har den skrivits bara för att rädda sitt ansikte.

  Är det en sådan här ursäkt man är ute efter istället? Bara ett enkelt ” Jag har läst och tagit till gårdagens kritik. Jag uppskattar den. Och er. 💜”?
  Inget löfte på bot och bättring? Inget förklarande av sitt beteende, ingen utläggning att man förstår var kritiken kommer ifrån eller något annat? Är det sånt ”trams” man inte vill läsa?

   Vad är det för kritik hon fått?

    Ah hittade inlägget. Att folk inte förstått att Camilla hatar smala kvinnor är lite skrattretande. Blev så uppenbart i sommar när hon började anklaga naturligt smala kvinnor för att vara anorektiker.

     Snacka om att helt missat poängen i kritiken mot ”pro-ana-bilder”. Alla andra smala kvinnor som stämde in i kritiken, hatar de också smala kvinnor? Och läkarna? Och ätstörningsexperterna? Hatar de alla smala kvinnor?

  Jag måste vara trött för jag kommer inte ihåg någon kritik.
  Tycker en del tar det så allvarligt.

  Har du lyssnat på kritiken borde du ta bort inlägget med paow!kr

   Det står ingenstans att kritiken är lyssnad på. Bara läst 😉

    När kritiken är i skriftlig form så innebär väl läst ”lyssnad på”, eftersom det finns något ljud. Det är i alla fall så jag tänker… 😊

     En lite autistisk bokstavlig tolkning med andra ord 😉
     Att lyssna på något kan också innebära ta in, åhöra, uppfånga, hörsamma och beakta.
     Som i motsats till att ignorera något.

     Det behöver nödvändigtvis inte vara på något som kommer i form av ljudvågor. Det kan även vara skriftlig form man hörsammar och beaktar information och lyssnar på feedback.

     Man kan läsa något och fortfarande ignorera det man läst.

  Hade varit intressant att läsa en granskning av Johanna Bladh, intervjuer med tidigare kollegor etc. Stämmer anklagelserna emot henne är det ju höjden av skenhelighet att hon blivit ombedd att skriva en bok om ”tjejpepp”.

   Amir Akrouti delade på sin story här om dagen där folk skrivit till honom hur flera personer blivit mobbade/utfrysta av henne. Han känner också någon som har jobbat med henne och som säger samma sak. Tror inte han ljuger om detta.

   Instämmer!!!!!

   Hon verkar vara en av de som Camilla inte granskar så väl, så förvänta dig inte att det kommer något…

  Är det någon som vet något om hon Siri Barje som lagar mat? Kommer hon från pengar?

   Undrar också! Hon är ju i samma gäng som Yoga Girl och O Rothschild, om jag förstått det rätt har de växt upp tillsammans och verkar ha varit (och är fortsatt) extremt ekonomiskt priviligierade.

   Alla tre är från Lidingö och från samma gäng ja.

   Olivias pappa har tjänat mycket mycket pengar på sina företag. Varken Rakel eller Siri kommer från någon överklass direkt (mer än ja herregud de är uppväxta i hus och har rest under uppväxten, men inte multum-miljoner). Siri är från mer helylle-kärnfamilj med Rakel ju har växt upp under mycket mer ”struliga” förhållanden med knepiga relationer och en rejäl stjärn-familj.

    Ja Rakel verkar inte ha haft det så lätt med svåra familjeförhållanden, men hennes pappa verkar iaf rik utöver det vanliga nu. Nu senast bjöd han väl 16 närmsta familjemedlemmar på flådig businessclass all inclusive 10-dagars resa till Maldiverna för att fira sin 60-årsdag. Hans flådiga nybygge är inget för en fattig direkt 😅 Bara utgick från att hennes pappa alltid haft det gott ställt då hon skrivit mycket om hur hon rest runt i världen med sin pappa och hur hon skickades på ”retreats” för att få ordning på sitt liv i tonåren typ

    Rakels pappa är väl pilot och verkar ha väldigt gott om pengar

  Nu är hon ju krogtjej sen way back å har väl serverat i hela sitt liv. Verkar älska matlagning å att bjuda hem folk till middag hemma också så skulle nog säga att detta är helt i linje med vem hon är. Tror hon ”jobbat” på sin killes restauranger i stan också.

  Tycker det är roligare med Ebba von Sydow isf som står å serverar kakor i Dalarna på deras väveri eller butik där uppe. Det känns långt från hennes glam-liv men så jäkla härligt! Blev nästan sugen på att börja följa henne pga det.

  Dasha jobbade ju som servitris på Laroy under en massa år så visst kan hon kavla upp ärmarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.