De dementerar operationen

@zaralarsson

Replying to @M like stop it!!! Its gonna make me act up

♬ original sound – Zara Larsson

I början av December gick Zara Larsson ut på Tiktok och dementerade ryktet som Nessa och @exonphspoilerse spred på Instagram, och som handlade om att hon skulle gjort en bbl (Brazilian butt lift) vilket innebär att man fettsuger delar av kroppen för att sedan spruta in fettet i rumpan.
Enligt Zara så har hon bara varit på gymmet, men säger samtidigt att hon ska träna ännu mer inför sommaren för att ha en ännu mer framträdande rumpa än nu.
Hon ser det hela som en komplimang av sällan skådat slag.

Nu gör influencern Amanda Lundgren ungefär samma sak efter att ha fått frågon om huruvida hon gjort en bbl eller inte.
Hon skriver att hon alltid haft den här storleken på rumpa, ända sedan hon var 14 år gammal men tillägger att hon är duktig på att posera när hon ska ta en bild – så som hon gör här ovan. Står hon mer ”normalt” så försvinner hela rumpan på bild.

Så så var det med det…
Inga ”brazilian butt lifts” här alltså.

85 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Alltså sådär ser min rumpa också ut, helt naturligt. Har stora lår också. Många tjejer som tränar mycket ser ut så!

   Ja, det är inget konstigt. När det rör sig om faktiskt BBL så är ofta ett rätt tydligt tecken att någon plötsligt fått väldigt putande rumpa (men inte nödvändigtvis särskilt bred) men fortfarande har väääldigt smala lår. Antingen har man naturligt en relativt stor rumpa och därmed inget plötsligt som dyker upp, eller så har man tränat sig till en stor rumpa – men det tar tid och med det kommer lårmuskler.

    Dessutom ser BBL’s alltid exakt ut som att någon stoppat in ballonger i rumpan. Man kan se det på hur någon rör sig. Muskler dallrar inte.

     Avslappnande muskler dallrar i allra högsta grad.

      Och muskler med fett ovanpå dallrar också. Och en bakdel som endast består av fett (utan bbl) dallrar givetvis med.

     Skulle tro att det var tvärtom, att naturligt fett dallrar, och naturligt tränade muskler dallrar men lite mindre men att en BBL blir lite mer onaturligt spänd.
     För ett tiotal år sedan tränade jag en svensk kändis som väldigt uppenbart precis hade gjort en BBL och hennes bakdel var typ helt still trots många hopp upp och ner.

    1. Man kan göra rumpan och höftpartiet bredare genom att spruta in fett på olika ställen.

    2. Man kan ha stora lår, breda höfter och liten rumpa naturligt. Även mycket tränade lår och liten rumpa, och det är inte ovanligt att väldigt tränade tjejer gör BBL.

    3. Man kan både göra större och mindre bakdelar med BBL, resultatet kan således också bli mer eller mindre uppenbart. Vissa sprutar bara in litegrann för att få ett litet lyft typ.

    4. Många som redan har var gemene man skulle klassa som ”en stor rumpa” gör också BBL. Både tjejer som tränat sig till en större rumpa och tjejer som naturligt har mycket fett, eller både och, för att antingen förbättra formen eller bara öka volymen.

    Och gällande inlägget, säger inte att dessa tjejer de facto gjort rumpan, det har jag ingen aning om. Men, något man efter ganska många år på internet kanske borde blivit varse är väl ändå att bara för att en person dementerar ett visst ingrepp betyder det inte att personen inte genomgått det. Det är tvärtom vanligare att människor förnekar ingrepp än att de är öppna med vad de gjort.

    Jag syftar alltså på konstaterandet;

    ”Så så var det med det…
    Inga ”brazilian butt lifts” här alltså.”

    Om det nu inte är typ ironiskt skrivet så framstår det ju som ganska… naivt? 😅

  Guys!! Cringe-varning på Zara.

  OT
  HT:s tråd på flback måste vara det vidrigaste. Tittar särskilt på nicken fru krokodil och glitterfian. Tycker man kan kritisera mkt men tråden består av typ 2% valid grejer och resten piss.

  Undrar om de läser där. Isf fattar jag inte hur ni kan skriva såna saker och sen inte vara rädda för dålig karma. Man skriver inte såna saker utan att det ”straffar sig”.

   Läser här! Inte där.

   Mmmm jag har skrivit lite i tråden (dock inte dom nick du nämner) i början för jag tycker fenomet ivflunsor som skapar content baserat på ofrivillig barnlöshet är väldigt sjukt och intressant att diskutera men tråden har spårat fullständigt och folk drar slutsatser om att fannis sambo kommer lämna henne innan sommaren och att hon ser ut som någon kommendoran(?) från emil i lönneberga.

   Vill inte läsa. Varför vill man gå på en nybliven mamma som hade en tuff förlossning och förlorat ett barn i magen sent innan?
   Vilka sorgliga individer

   Vem är HT?

    Helen Torsgården?

     Nää, det kan det inte vara.

      Nej, vet inte om man får skriva ut hennes namn. Men det är hon som nyligen fick barn efter att ha kämpat med ivf osv i flera år och gjorde content om det på instagram

       Hannah Traaf?

    Hanna Theorin

   Ingen nyhet att idioter håller till där direkt 😂

    De var ju här först och startade tråden sen för att många anmälde deras kommentarer. Så samma skit hänger uppenbarligen här.

    Men ändå, flera skriver ”jag har själv barn” öööh.. Och ändå skriver de så sinnessjuka grejer?! Skrattar åt allt, driver med utseende, vad de säger/inte säger, gör/inte gör.

    Nån ville soc.anm HT för att barnet såg efter ut och undernärd eller vad det var. Folk är inte kloka 🫣

   Var in och läste lite nu. Usch!! Och hur de sitter och skrattar åt att Fs återinföring skulle misslyckas igen. Vilka små små människor som skriver där inne alltså.

    Ibland kan jag tycka vissa trådar är humoristiska eller att några individer får ta lite skit med allt de förorsakat – MEN. Denna tråden, som främst rör HT och Fan*i, är absolut inte rolig. alls.

    Folket som skriver är uppenbarligen besatta av dessa unga mödrar som kämpar på. Som om de inte fått utstå nog. Hur kan man håna någon och hoppas de inte ska få sitt efterlängtade barn? Eller klanga på en nybliven mamma? Get a grip och sluta besattheten, känner jag.

   Ibland kan jag tycka vissa trådar är humoristiska eller att några individer får ta lite skit med allt de förorsakat – MEN. Denna tråden, som främst rör HT och Fanni, är absolut inte rolig. alls.

   Folket som skriver är uppenbarligen besatta av dessa unga mödrar som kämpar på. Som om de inte fått utstå nog. Hur kan man håna någon och hoppas de inte ska få sitt efterlängtade barn? Eller klanga på en nybliven mamma? Get a grip och sluta besattheten, känner jag.

   Tycker också tråden är hemsk!! Finns så mycket att diskutera men så fokuserar dom på helt hemska och oväsentliga grejer. Vad har utseende och hur dom pratar och rör ansiktet något med något att göra? Mådde så illa när dom skrev om hur HT inte verkade lycklig med bebisen. Klagade på att hon inte la ut bilder på L och sen klagar dom på när hon lägger ut bilder. Åh blir så upprörd! Hoppas verkligen att varken FD eller HT läser där, och om dom gör det – hoppas dom förstår att 99% av tråden bara är skit som majoriteten inte håller med om!

  Varför pratar hon som att hon är från orten?

   Enskede ÄR orten…

    Enskede är verkligen inte orten… Du är själv välkommen till söderort för att bilda dig en egen uppfattning.

    Hahaha. Inte ens enskededalen kan kallas för orten. Och resten av Enskede är mestadels villor i 15-miljonersklassen.

    Du behöver inte ens uttala dig när uppenbart inte är ifrån Stockholm din jävla bonde

  Det är ju en komplimang om man tränar med fokus på ben/rumpa? Kul att andra ser ens resultat liksom.

  Blir så stressad av zara L, haha…

  Gud så skönt att få veta en gång för alla! Jag som har legat sömnlös om nätterna och undrat!!

   Är du så lättpåverkad att du sover dåligt för en sån sak??

    🚀🚀🚀🚀

     Och ironi var verkligen inte din grej.

  Tycker Bianca har likadant pratsätt som Zara, någondera som inspirerar den andra eller..? Väldigt jobbigt att lyssna på för övrigt.

  Ofräsch kommentar. Hon får väl se ut hur hon vill, är inget du behöver fokusera på.

   Kliv av din alldeles för höga häst och skrolla bak till inlägget 6 december 09:00 som handlar om just Amanda.
   Ser dig inte vara där och veva mot ”ofräscha” kommentarer.

   Har inte heller påstått att hon inte får se ut som hon vill, men det är nog svårt att förstå för dig.

    Vet inte ens vad för inlägg du pratar om, har inte ens läst. Men hade självklart sagt ifrån där också om jag såg denna typen av kommentar. Sen gör det inte dig bättre att du svarar som man gjorde när man var liten ”’men han då, han gjorde också så”.

    Hahah wtf Lewis? Vadå så bara för att hon inte var med i det inlägget för hon kanske inte läst det får hon inte säga till mot din otroligt vidriga kommentar?

    Och vad menar du – hon får alltså se ut som hon vill enligt dig, men du får kommentera det?

     Exakt.
     Hon får se ut precis som hon vill och jag får kommentera det precis så mycket jag vill oavsett vad du tycker eller ”känner”.

     Och läs inlägget som jag hänvisar till så ser du att min kommentar var ganska oskyldig.

     Men som vanligt handlar det inte om vad man säger utan vem som säger det.

      Men herregud, har du en dålig kväll eller varför skulle jag bedriva någon personlig häxjakt mot just dig, känner inte ens dig 🤦🏻‍♀️

       Får du väll fråga dej själv om du vill bedriva häxjakt varför du gör det.

      Och någon annan får kommentera din kommentar oavsett vad du tycker om det.

      Nej, du får faktiskt inte kommentera andras utseende hur du vill. Spelar roll om folk säger värre saker än du, din kommentar var fortfarande äcklig.

       Ok Emma, det får du tycka och det kan man förstå. Samtidigt är det ännu äckligare att tjejer fyller sina ansikten med gift och kemikalier som kostar mycket pengar. De köper värdelösa förfulande injektioner.

        Men det kan man väl diskutera i stort, utan att gå till angrepp mot enskilda?

         Kan man verkligen diskutera det i stort och samtidigt låtsas att varje enskild individ som lägger sina pengar på att köpa förfulandes sprutor inte är en del av problemet?

    Alla kanske inte hänger här 24/7 och läser alla kommentarer? 😅

   Fast på riktigt: hon är influencer och hon har gjort sådär med sitt ansikte och lägger upp massa bilder på det. Får man på riktigt inte kommentera då? Inte som att det är en privatperson med 150 följare och sitt eget ansikte hon föddes med…

    Man behöver inte skriva nervärderande om någons utseende på det sättet. Vad är poängen med det?

     Verkligen. Amanda tycker väl uppenbarligen om att se ut sådär, ingen tvingar dig att se ut så.

     Poängen är väl helt enkelt att säga emot den här normen att unga tjejer ska ha biffiga kinder och köttiga läppar. Någon måste ju börja, alla kan inte fortsätta låtsas att ”de tycker att de är fina och då är det ok”. Nej det är inte ok att massor av unga tjejer med helt normala liv luras att köpa meningslösa sprutor som gör dem fulare och måste köpas igen och igen.

  När jag vägde 65 kg till mina små 162 cm längd så fick jag hela tiden höra att jag har en stor rumpa som säkert mest var fett. Nu när jag väger 50 kg vilket jag är bekväm med, så har jag fortfarande en väldigt putig och rund rumpa men absolut inte stor eller mellan stor. Jag tränar aldrig och har bättre kropp efter jag födde barn än innan plus inga bristningar vissa har bara tur genom genetik och att inte behöva äta 4000 kcal om dagen. Så nej alla tränar inte ihjäl sig eller svälter sig eller gör bbl. Tack och hej

  Okej. Så vi godkänner Zaras förklaring att hon har tränat men inte Biancas? 🤔

   För att bygga rumpa på gymmet krävs också att du äter mycket. Sen att bygga rumpa utan att bygga lår är inte särskilt troligt.

   Den ena är öppen med att hon inte äter, medan den andra har ett fysiskt krävande yrke och har muskler på andra ställen på kroppen.

   Zara har alltid haft lite put det är ibgen bbl

   Bianca är extremt smal på alla kroppsdelar som enligt smalnormen inte får vara stora, men hon har stor röv, stora tuttar och runda kinder. Det kan man inte ha naturligt om resten av kroppen är trådsmal.

    Jo visst det kan man jag är 163 cm och väger 52 kg jag är smal på armar ben mage men har rund och putig rumpa och storlek c på brösten och har fått bättre kropp efter förlossningen, plus inga bristningar. Alla gör inte bbl eller svälter sig. Ps tränar ingenting och äter godssaker flera gånger i veckan..och nej har inget med genetik och göra då jag vägt 25 kg mer förut

     Du har fött barn så går inte att jämföra

      Haha innan var min kropp snygg med hade bröst och rumpa och smal kropp hela mitt liv utan att träna eller svälta mig.

       Du vägde 25 kg mer till dina 152 cm? 77kg alltså och du var ändå smal? 🙄

        Lol

     Klart din kropp (och dess förutsättningar) har med genetik att göra. Eller vad menar du?!

     Giselle, i förra kommentaren var du 162 cm och vägde 50 kg. Sedan dess har du växt och är 163 cm lång och väger 52 kg? Ok.

      Ja jag är inte helt säker på min läng men mellan 162-163 och jag pendlar mellan två kilo ibland tre haha inte så konstigt avundsjuka människor

       Jag måste erkänna att jag blir lite avundsjuk på människor som är så fulla av sig själva att de blir såhär upprymda av att hävda sin självupplevda förträfflighet i ett anonymt kommentarsfält, i synnerhet alla slutsatser om andras avundsjuka som ständigt dras baserat på kommentarer som till 0% ens antyder något sådant… 😂

   Bianca tränar väl inte ens, hade ju 100% blivit content av det någon gång ifall hon brukade hänga på gymmet

   Tack för alla input! Följer inte Bianca men vet från tv mm att hon äter dåligt så det borde jag ha tänkt på. 🙏🏻

  En naturligt stor rumpa brukar ha lite mer häng, inte börja högt upp med putet så att säga. Att träna upp en stor rumpa tar ett par år med intensiv benträning och mycket mat. Dessutom ser man på baksida lår, vader osv är rejält tonade.

   Efter att hennes nudes läckte blev det rätt tydligt att det gjorts nån BBL

    Den är ju inte ens stor!

    Isåfall hade den nog varit större. Hon tränar och är aktiv, inte konstigt att ha den kroppen då. Ser verkligen ut som hon gjort något sånt, varför skulle hon ens ta den risken.

    Haha oj missade ett väldigt viktigt INTE i min kommentar.. alltså att hon INTE gjort någon BBL

     Tänkte väl 😂

     Oj missade också ett inte i min kommentar såg jag nu på min 19.40 kommentar 🙈

  Varför har reklamen här inne börjat lägga sig över kommentarer? Går inte att scrolla bort heller då den bara följer med över kommentarerna den döljer. Värdelöst.

   Tror det är Nyheter24 som börjar bli giriga, är ju bara mer reklam för varje dag typ och den blir större och större. Vem har ens massa reklam i sitt kommentarsfält 🤔

   Fruktansvärt irriterande 😡

   Ska kolla på det.

    Tack 😁👍

  Tone Sekelius har gjort en BBL.

  Det ”nya” är att det sprutas in sculptra i röven (liquid bbl) – INTE samma sak som den intellegensreserven gör i Turkiet. B och A.S påstås ha gjort en bbl och då är det denna variant. Inte samma risker. Så det är inte helt världsfrånvänt att även Z kan ha gjort det och inte endast är ’RDL’s’

  Sättet hon pratar på är inte charmigt. Det är väldigt mkt Ricki Lakes gäster på 90-talet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.