Influencisk musikhjälp – uppdateras löpande

Musikhjälpen drog igång igår nere i Växjö och jag har samlat några olika initiativ från våra kära influencers.
Än så länge finns det inte jättemånga, men jag tänker att det nog kommer….

Ny:

Klicka HÄR för att komma till Hanna Friberg och Lojsan Wallins bössa där du kan vinna att hänga med dem under en heldag i Stockholm.

Vill du vara med och tävla om två biljetter till Benjamin Ingrosso – Better Days Tour 2024 + besök backstage kan du klicka HÄR!

HÄR kan du vinna en kväll tillsammans med Peg Parnevik on tour!

Laila Högfeldt har satt ihop 10 set med sitt företag Leniotes produkter som du kan tävla om HÄR! Laila gästar även buren idag kl 16.


Om du vill vara med och buda för att ta över Therese Lindgrens Instagramkonto för en dag så kan du klicka HÄR!

Spendera en italienska dag i Stockholm tillsammans med Nicole Falciani genom att lägga högsta bud HÄR!

Pascal Engman är kanske ingen influencer, men fasen vad jag hade velat bli en karaktär i hans nästa bok. Jag och Vanessa Frank mot världen!

Tycker du som jag att det låter som en dröm att få sjunga en duett med Molly Sandén på hennes turné så kan du klicka HÄR!

Det finns även mängder av olika bössor att stötta om man hellre vill göra det, och dem hittar du HÄR!
Sandra Beijers Facebookgrupp 925 har en årlig bössa som du hittar HÄR och Sandra gäster förresten även buren på fredag.
Jag hoppas Maja Nilsson Lindelöf startar en (eller tre) bössor även i år. År 2020 samlade hennes bössor in nästan 3 600 000 kronor.  

27 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tycker det är modigt av kändisar att ställa upp på sånt här. Själv skulle jag aldrig våga auktionera ut ”mitt själv” för tänk om ingen budar? Skulle ju skämmas ihjäl då.

   Det finns någon för alla😀 Funderar på vad jag skulle vilja buda på, som inte finns än. Vet ni?

    För något år sedan hade podden över min döda kropp en utlottning av att få delta i en polisspaning (iscensatt då). Hade varit sjukt kul och fortfarande putt över att jag inte vann😂

  Nyfiken på hur stor plats den karaktären tar i Pascals bok.

   Kommer den att ha personens verkliga namn? Jag har ett unikt namn, så det vore kul att dyka upp i en bok – eller inte.

    Men om du inte tycker att det skulle vara kul så budar du väl inte på just det priset?! Jag vill inte sjunga duett med någon, men det är ju enkelt genom att inte buda på ett sådant pris då.

     Okej.

    Hela poängen är ju att en av karaktärerna kommer ha ens namn/smeknamn. Det är det man budar på.

  Alltså återigen – Laila Högfeldt. Precis som underbara Clara så är hon en sån som ser HELT annorlunda ut på sina egna bilder jämfört med vanliga foton som andra tar. Om man googlar LH så ser hon ut som en vanlig söt tjej, på sina egna foton ser hon ut som Ms Universe typ. Jag förstår inte självbilden man får av det? Underbara Clara ser också otroligt stilig och förförisk ut på sina egna foton, vilket sug i blicken liksom! Alltid från bästa vinkeln och med röd, fyllig mun. Sen när man ser henne i tex Nyhetsmorgon så känner man inte ens igen henne, hon ser hon ut som en smårund tantalora, snäll och så men absolut inte ett dugg snygg. Jag kanske är elak nu men fan, SÅ stor skillnad är konstig mellan foto och verklighet.

   Äh, samma sak med mig. Klart man alltid ser bättre ut på sina egna bilder än om någon annan fotar. Vinklar och ljus är allt. 🙂

    Fast det håller jag inte med om! Jag tycker att du ser precis likadan ut. Det är nånting Lila och Clara gör med sina bilder, eller om det bara är så att vissa ser bra ut på stillbilder, jag vet inte.

    Eller hur, jag med. By the way är Laila otroligt vacker i verkligheten med 😊

     Otroligt vacker?

    Tar oxå bild med rätt vinkel 😉Tar någon annan foto på en så ser jag verkligen ut som någon annan. Men kolla musikhjälpen kl 16 då är Laila med 😊

   Faktiskt väldigt stor skillnad!

   Jag ser underbara Clara titt som tätt ”live” eftersom jag bor i Umeå och jag kan inte säga att jag håller med om att det skulle vara nån speciellt stor skillnad på hennes bilder och ”verkligheten”, iallafall inte mer än vad man kan förvänta sig. Är mer förvånad (och imponerad) över att hon är så piffig även en sketen onsdag på Coop.

    Någon mer som har provat hennes mascara? Köpt den några ggr men tycker den tar slut så snabbt! Eller blir helt torr. Man ska väl inte behöva blanda ut en mascara för 350kr efter typ två veckor? 🥴 trodde jag fått ett dåligt exemplar men är inne på tredje försöket och den torkar så fort! 😩

    Hon passar så mycket bättre i en sådan där rund lugg än den raka hon hade förut.

   Laila är snygg men hon har gjort MYCKET med sitt utseende. Kollar man tillbaka ett par år på hennes Instagram så ser hon helt annorlunda ut.

    Hon va snygg redan då men ja hon har nog en del botox ialf

   Fattar inte heller. Varför mixtra med bilder för att se ut som något helt annat än det man gör i verkligheten? Om jag själv vore offentlig (hemska tanke) och la ut bilder där allt var korrigerat till perfektion, och jag sen gick ut i verkliga livet, med de skavanker vi alla har till mans, blottlagda, så skulle jag skämmas ihjäl. Måste ju kännas sjukt obehagligt att förväntas se ut som Miss Universum irl, när man i själva verket är en average girl next door.

    Man behöver inte mixtra särskilt mycket, bara vinkel och ljus

   Är det bara jag som tycker att hon ser väldigt vanlig ut? Massa smink också oavsett bilder.

   Jag tycker att hon ser väldigt vanlig ut. En tjej med mycket smink.

    Ok, jsg tycker hon är vacker utan eller med smink

   Hur Clara ser ut i Nyhetsmorgon, kan det bero på sminket? Jag såg på Nyhetsmorgon häromdagen och blev chockad över det tjocka lagret smink som gästerna hade. Inte snyggt när det lägger sig i rynkorna.

  Hooja drog in en jädra massa pengar igår

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.