Är tärningen kastad?

Vår goda presstjänst @exonphspoilerse frågade sina följare vad det är för uttalande som Hanna Friberg och Lojsan Wallin gjort om Klara ”Tan by Klara” Elvgren och får dessa två svar. 
Lojsan ska tydligen ha sagt att Klara inte förtjänar sin framgång och sina Instagramföljare då hon inte kämpar lika hårt som Lojsan, och för att Lojsans kontexter är bättre. Detta sägs ungefär 40 minuter in i deras liveshow som du hittar högst upp i det här inlägget.
Nu är några av Klaras fans inne på Lojsans senaste Instagraminlägg och kritiserar detta, samma inlägg som Klara själv varit inne och lämnat ett hjärta på.

Hur ska detta sluta? Kommer de försöka sticka ut den andras ögon genom att kasta rabattkoder på varandra?
Kommer de göra det tyngsta man kan göra på Instagram – avfölja varandra – eller är detta bara lite vänskapligt gnabbandes som inte ska tas allt för seriöst?
Lite ”friendly banter” liksom…?

Kan tilläggas att i skrivande stund har de båda inte alls lika många följare. Klara har 275 000 medan Lojsan har 324 000.

84 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Glad jag inte följer någon av dom. Sandlådenivå! 😄

   Sandlådenivån är snarare de som går in och skriver massa upprörda kommentarer osv. Det var ju på skämt hon sa så när de körde lögndetektortest med jobbiga frågor. De är ju vänner.

    Låtsas camilla inte förstå så att det ska komma mängder av förklarande kommentarer eller flög detta över henne?

    Superroligt skämt.

   Låter sunt. Det är ju metanivå på nonsens alltihop.

  Vad menas med att den enas ”kontexter” är bättre?

   Tror att den som skickade meddelandet menar att ”kontexten är att Lojsans Instagram är bättre”. Så att sammanfattningsvis är Lojsans insta bättre.

    Menade de kontentan kanske?

     Jag tror att den som skrev tänkte skriva ”hon tycker” men skrev fel och telefonen rättade till kontexter

   De tror att det är ett finare ord för ”texter”, eller så tror de att det är det svenska ordet för ”content”.

    Hahahahhahahaha ja men lite som när Lojsan kallar julbord för ”Christmas table”. Skäms man inte?

  Vad gör Lojsan liksom? Nada

  Tror det är taget ur sin kontext.

   Det är det

  Vart ska detta ha skett? framgår inte någonstans.

   I showen, de körde ett lögndetektortest. Men var ju uppenbart att hon inte var seriös och de verkar ju inte vara ovänner eller något.

  Detta sägs i liveshowen, Hanna frågar Lojsan under lögndetektor.

  Men är det bara jag som reagerade på att att Buster köpte en Chanelväska till henne i utbyte mot att hon skulle gå troslös varje torsdag? Hon hade liksom tagit av sig trosorna när hon var med Hanna o Alice i Paris vid Eiffeltornet för hon kom på att det var torsdag? Vad är det för sjukt beteende.

   Eh vad läste jag precis?! 😮

   Hahaha men snälla kan ni slappna av😂 Det är en kul grej par gör, inget ”sjukt beteende”

    Kul grej par gör? Eh… vad känner du för par ?

     Vad är det som är så hemskt farligt med det här nu då?

     Du får det att låta som om det skulle röra sig om troslöshet mot huvudman.

     Men alla par har väl sina internbeteenden 🤣 och ingen av dom verkar ju lida av det.

      Här inne har alla sex en gång i veckan, lampan släckt och under täcket. Vill man krydda till det så byter man ställning eller busar till det med en rosa vibrator. Allt annat är synd och helveteseld.

       Synd om dom som bara har bra sex om tjejen står utan trosor framför Eiffeltornet. Och det gör man för att man fått en dyr handväska? Jösses vilka tomtar.

    Låter lite som prostitution… men visst, ”kul grej” absolut.

     Hahah va? Prostitution för att gå troslös för att göra sin man upphetsad ibland?

      Jag tror att liknelsen snarare handlar om att gå troslös i utbyte mot betalning (dyr väska). ☺️

     Jag håller typ med. Tyckte det var äckligt att han typ skulle köpa henne, mot någon fetisch eller något han verkar ha?

      Moralpaniken är total i kvällens kommentarsfält. Vuxna par som delar fetischer med varandra. Nä nu har det gått för långt.

       Uppenbarligen delar dom inte med varann, dom delar ju med till alla.

       Haha eller hur?!? En vuxen kvinna utan trosor, nä nu har det gått för långt!!

     Då vet du inte vad prostitution innebär.

  Men det var ju uppenbart att hon skämtade, de körde ett sånt lögndetektor-test med ”jobbiga” frågor i showen. De är ju vänner.

   Fast det är väl lika uppenbart att hon också är seriös, hon gör det till ett skämt men tycker man hör i undertonen att hon ändå menar det.

    Hahah men klart man ska hypea sig själv? Ni tar detta för seriöst. Båda sitter säkert och läser kommentarerna och asgarvar just nu

     För det första är hypea något av de värsta ord jag läst och för det andra så garvar nog vi andra mest i slutändan, vuxna människor där egoismen sprängt deras huvud till den grad att de sitter och jämför vilka vänner som har mer eller mindre följare än dom.

      Men ta ut pinnen ur röven 🤣 man måste inte ta allting på blodigt allvar.

       Du lurar verkligen dig själv om du inte tror att dessa människor inte bryr sig om vem som har mer följare än dom, men du är väl en av de som betalar 500 spänn för att sitta på första parkett och lyssna på dessa två busiga tjejer.

        Ironiskt att du söker så många bråk faktiskt..

         Finns inget att bråka om, att dessa människor bryr sig om hur många följare de och andra har är helt enkelt ett faktum. Säger man emot det är man förmodligen en av de som följer dom.

          För att vara en person som hackar på det språkliga i andras texter borde du använda de och dem istället för dom.

           Jag har aldrig någonsin kommenterat hur någon skriver här, så länge man förstår vad någon skriver ser jag inte syftet. Menar du att du tror att alla som skriver under namnet A är samma person? då förstår jag varför folk tror att man kommenterar mycket…

          Jag följer dom inte. Har aldrig gjort.

  Samma flunsor som brukar skrika att tjejer ska ”stötta varandra” när de får minsta kritik. Men helt OK tydligen för dem att trasha varandra…Vilken jäkla ankdamm.

   De trashar inte varandra 🤦🏻‍♀️ det är bara folk som är så himla lättkränkta.

  Här kan man se:

  https://vm.tiktok.com/ZGeYLJn5W/

  Hon är ju inte seriös. Folk behöver verkligen sluta vara så lättkränkta hela tiden, speciellt när personen det handlar om inte ens är kränkt själv.

  OT men snacka om att hela Therese Lindgren vs hästfolket tog en vändning efter att Therese bett om ursäkt för sitt misstag om att påstå att Philip piskar sin häst. Mindre trevliga filmer om Philip kom fram, han försvarar sig med att man måste ha en hård hand med mjuka bett, hela historian om helgestrand kommer fram och nu att ett av de kändaste inridningstallen i Skåne plågar hästarna. Hoppas det inte stannar här nu och att det sker en riktig rensning av både folk och metoder, för hästarnas skull.

   Dock gör hon samma hastiga uttalande när hon hävdar att VARENDA stall använder våld mot sina hästar och att INGEN inom hästvärlden använder sig av positiv förstärkning. Kan såklart inte lägga fram bevis när man frågar vad hon har fått det ifrån. Som sagt igår kom ett reklaminlägg direkt efter så det var med största sannolikhet bara ett sätt att tjäna mer pengar.

    Men ärligt talat vem bryr sig när 99% använder sig av positiv bestraffning? Tror du dom som använder förstärkande metoder blir ledsna av att hon skriver det? är med i många grupper med det syftet och har endast läst positiv respons på det Therese lägger upp eftersom det sällan tas upp på stora plattformar. Dessutom är det ju klockrent hur hon skriver att folk som håller på med ridsport inte själva ens vet vilken typ av inlärningsteori dom använder och hur det i sig gör våldet så normaliserat, för det är verkligen exakt så det är.

     Det är hennes brist på bevis och svartvita generaliseringar hon gör som jag reagerar på, med tanke på vilken ålder hennes följare har borde hon tänka på HUR hon uttrycker sig.

      Klart att hon inte lägger upp det negativa kommentarer eller någon som ifrågasätter henne 🤦🏻‍♀️

      Jag tycker att det låter väldigt mycket ”inte alla män” över sådana anmärkningar. Man behöver inga bevis för att veta att man använder bestraffning som inlärning inom hästhållning generellt.

       Det låter som att du inte är van vid källkritik..

  Men snälla gör inte en höna av en fjäder, DOM DRIVER!!!!!!!!!!!!!! Sluta att hänga på den där vidriga intrigmakerskan Nessa. Hon är ju VIDRIG på att piska upp stämningar! Häng inte PÅ!!!

   Man får ju ont i öronen av din kommentar.

    Ryggade tillbaka av alla utropstecken! Nästan som dom slog mig i ansiktet

     Det vände sig i magen och världen blev sig aldrig lik igen.

     Nästan som att dem tog mig i arslet läste jag…

    Ordet intrigmakerska har man ändå saknat. Sedan Astrid Lindgren tiderna
    Love 💜

     Man blir lite full i skratt när folk inte är så van vid vanliga svenska ord. Och dessutom håna den som använder det.

     Då är det nog du som inte läst så mycket, varken böcker, artiklar eller annat sedan Astrid Lindgren.

  OBS ALLA! Säg inget till skvallertanten Nessa om att Loisan bara driver, hon har gått i gång och startat en omröstning om man är team Loisan eller team Klara.😂

  Men gud det var ju sagt med glimten i ögat inget konstigt alls. SNÄLLA

  Att någon av dom kan leva på att prångla ut meningslöst innehåll är helt obegripligt.

   Håller med så mycket. Vad är det ens för människor som lyssnar och följer dessa? Att man på riktigt betalar för att gå och lyssna på vad sådana här människor har att säga…..

    Ändå är du här och läser och kommenterar om dem 🙈 nästan ännu värre haha. Så tror inte du ska döma deras lyssnare.

     Hur är det ännu värre? dom får exakt noll kronor av mig av att jag kommenterar här hur hjärndött hela spektaklet är.
     Jag dömer dom supermycket, man kan inte ha många celler kvar om man frivilligt betalar pengar för att lyssna på dessa människor.

      Det gör jag med. Sanslöst att så många ser upp till/är besatta av att följa dessa helt intetsägande människor. De flesta är ju dessutom bara som kloner av varandra. Samma kläder, inredning, fillers och brist på intressen annat än sig själva.

     Haha ja A verkar ju kommentera en hel del om detta hjärndöda gäng. Man kan nästan tro att hon är… intresserad.

      Nej förlåt A, jag ska inte bråka med dig.

      Jag vet hur svårt du har att låta bli tjafs och diskussion. Ha en fin kväll 😊🌺

      Gör det mig superintresserad av någonting för att jag delar min kritiska åsikt om någonting för att jag svarat på två kommentarer på ett inlägg? Jag har skrivit säkert 50 kommentarer om Camilla Axelsson som driver det stall som avslöjats för djurplågeri idag, gör det mig då helt besatt av henne? Det här är är en blogg som går ut på att granska och kritisera influencers och det de sysslar med, tål man inte det så är det väl snarare fel ställe för en att hänga på?

       Nej, men det gör dig intresserad nog för att diskutera det

       Om du inte tål att någon inte håller med dig så är nog inte den här bloggen något för dig.

  Är det bara jag som tyckte den liveshowen kändes otroligt stel och oplanerad?

   Verkligen! Kändes som de gick igenom showen för första gången och alla överraskningar de låtsades ha kändes fejk, de visste nog gott och väl vad som skulle hända. Kändes så stelt och att Buster skulle vara med hela tiden och va så påstridig? Låt tjejerna ha sin grej känner jag

  Kontexter hennes? 🤨 Vet personen vad ordet betyder?

  Känns som hela detta spektakel blev till så att Hanna skulle kunna få en scen och publik att trycka ner sitt ex framför. Tänk er va hon MJUGGAT nöjt inför den ex-pojkvän låten.
  Men ändå faller hon platt och bara verkar bitter ❤️

   Nej hon verkar inte ett dugg bitter. Sådan skillnad om man jämför Hannas uppbrott med ex Nicoles uppbrott. Hannas låt och tal var fint, Nicole däremot framstår som bitter. Vilket iof är förståeligt, men ändå så stor skillnad

    Jaha! Jag tycker både Nicole och Hanna låter bittra.
    Så olika det kan vara! Men tycker bägge verkar lika elaka och självupptagna 😄

  ’och för att Lojsans kontexter är bättre’

  Vad betyder det här? Kontexter???

   Kontent? Alltså material hon lägger upp kanske 🤔

  Camillas bok kom i rättan tid, som en bra betraktelse över en helt galen era av influänsermakt. HUR SJUKT ÄR DETTA, att vi ens ägnar Tjoffsan och Kloffsan ens EN MINUT av våra dyrbara liv. Tid vi aldrig får tillbaka, pga av dessa Låtsasmänniskor och låtsatsdraman.

   Det är ju gott hur mycket tid man lägger på den här bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.