Paows nyårsafton slutade så där…

Nyårsafton spenderade Paow och hennes pojkvän Christian på Hotel At Six vid Brunkebergstorg.
Enligt hennes Instagranstories så blev hon utslängd därifrån efter att hon beklagat sig över alla unga tjejer som hotellet tillåter sitta i lobbyn och dricka samt trakassera gästerna. När hon sa ifrån då de betalat 6000kr för sin vistelse så kastades hon alltså ut, och nu skriver hon spaltmeter om hur dåligt hotellet är, med dålig service, äckliga handdukar och otrevlig personal.

Jag förstår mest inte varför hon ”gav dem ytterligare en chans” när hon redan sedan tidigare fastslagit att det är det värsta hotellet hon bott på servicemässigt. Kanske var alla andra hotell i hela Stockholm fullbokade? 🤷🏼‍♀️

93 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Små tjejer? Hur små var de? Under 1,60?

  Skämt åsido men hennes skrivspråk är hemskt.

   Drägg? Tillåt mig att småle😂 Min killgissning är att det var tjafs mellan kärleksparet. Igen🙄

   Hennes språk är under all kritik i både skrift och tal 🤯 Hon låter som en mellanstadieelev.

    Livets hårda skola. Den har ganska kass svenskaundervisning. Lex SD.

  Jo. Så var det säkert!

  Tramsfrans var först

   Som vanligt.

   Börjar också känna att det hämtas lite väl mycket ”inspiration” från Tramsfrans. Räcker typ med att följa honom på IG.

    Eller lyssna på podden

     Vilken podd? 🙂 // anonym 15.28

    Men suck, ”inspiration” hämtas ju från andra bloggare, så varför inte från Tramsfrans? Jag läser tex inte Tramsfrans så då läser jag här. Sluta gnäll, det är frivilligt att vara här.

     Kan jag få en krona för varje gång någon påpekar att det är frivilligt att vara här?

  Bor ofta på hotell pga reser mycket i jobbet – Sverige har verkligen en riktigt låg nivå på service/hotellstandard! (bor i London så blir hotell även när jag åker ”hem” till Sverige). Genuint nyfiken på hur/varför det har blivit så?

   Fast London har ju ännu sämre standard. Du får inte samma standard i London för 1500 kr som du får i Sverige för samma peng.

    Bodde på ett billigt hotell i London 2020, det var dom skönaste sängar jsg någonsin sovit i. Fräscht, rent och tyst. 😍🥰Frukosten hade kanske kunnat vara något bättre, men vi blev mätta.🙂

   Nu brukar jag inte bo på lyxhotell utan hotell i mellanprisklassen, och där kan jag inte hålla med dig, jag tycker det är högre standard i Sverige än många andra länder iallafall Europa och USA.

    Ja. Bara varit på ett mellanklasshotell i London. Sunkig heltäckningsmatta i badrummet som gick ändå upp till badkaret. Kompisen hade mögel i sitt rum.

     London är ju kända för sina sunkiga hotell i mellanklassen.

     London får man betala bra för att det inte ska vara sunkigt, det finns billigare pärlor men de är få…

   Har helt annan bild.
   Elite, Best Western, Scandic är kedjor som jag tycker håller bra standard i Sverige (med undantag för vissa Best Western hotell)

   England däremot känns ibland som ett uland är det gäller byggnader och inredning samt möjlighet att faktiskt hålla rent… (heltäckningsmattans drömland)

   Däremot, tar du in på ett random Grand-hotell i en mellanstor stad i Sverige så kanske det är lite slitet.

   Därför att i Sverige är det fult att ge service. Ingen ska känna att den står ”under” och tjänar någon. ”Vi är alla lika mycket värda”. Begreppet service existerar extremt dåligt i Sverige. Helt annat i USA och England

    Eh nja… Aldrig upplevt att det är ”fult” att ge service i Sverige.

    Håller så med. Min man är amerikan och jag svensk. Vi får helt olika service beroende på vem det är. Det är så illa att jag alltid pratar engelska när jag är på hotell. Man får en helt annan service. På svenska är det mer ”vem fan tror du att du är”.

   I London behöver du gå upp en hotellklasd jfr andra storstäder. Och det är även dyrare än andra storstäder jfr vad du får.

   Jag har och reser väldigt mycket och tycker själv att det är svårt att slå standarden i Sverige. Typ Scandic har varit bättre än många 4-5 stjärnor utomlands, i allt från service till renlighet och mat.

    Håller med.

    Oj, vilka hotell har du bott på? Scandic är ju vaken speciellt service minded eller fräscha. Su kiga konferensanlåggningar, gammal heltäckningsmatta och avskavd färg på alla lister. Servicen är som någon som ser ner på en.

     Scandic finns på alla nivåer från riktigt fräscht till bra sunkigt så du kan inte dra alla över en kam.

     Låter som om det var längesen du var på en Scandic. De har renoverats o är fräscha nu

   Jag reser minsann också mycket och London är inte känt för sin hotellstandard om jag säger så.

   Svårt,att få tag i bra personal.
   Dåliga på att ta intryck från internationella hotell.
   Finns det ngt hotell i Sthlm tex som har bra frukost?
   Har aldrig bott på Ett hem dock.

    Nu gillar jag inte alls stora bufféer, men tycker hotell skeppsholmen har jättebra frukost. Aldrig bott på Ett Hem men varit där på frukost och lunch flera gånger – väldigt bra.

  Arbetade på At Six, kan säga det är säääämsta arbetsplatsen jag varit på…receptionschefen sa att om man ler gör man dåligt jobb. Behandlade alla som skräp och sparkade alla bara för han ville sätta sin prägel.

   Saker som aldrig har hänt 500kr tack.

    Glad för din skull, att du inte har erfarenhet av hur tappade folk kan vara <3

   Hoppsan, då har det varit annan personal när vi bott på AT Six. Vi har upplevt jättefin service, senast nu i november.

    Hoppsan.. Nej, använd inte det ordet så. 🤢

  Har faktiskt svårt att se att detta är hela sanningen… att slänga ut en betalande gäst är nog inget som sker vind för våg.

  Och hur utslängd blev hon? Utslängd ur lobbyn och tillsagd att gå till sitt rum?

   Gissar att det ligger en hund begraven i denna lilla saga. Eller en hel kennel, med tanke på Paows track record.

    En användare på Flashback skriver att ”pojkvännen” frågat på sin Instagram om någon visste var hon var. Så endast hon ska ha blivit utkastad då? Känns snarare som att de bråkat och skrikit och därför har hon blivit utkastad…

   Och var befann sig pojkvännen? Han letar ju efter henne idag. Nä, ligger en gravad hund här..

   This! Med tanke på Paows track record av att puttas, knuffas, nypa, spotta, och klösa, som konflikthantering, sååå… lol

   Men sen när är Paow saklig och lugn när hon framför sina åsikter? Speciellt om hon har tagit några glas, som känns troligt med tanke på att det var nyår.

  Att hotellet släpper in drägg som är skrikiga och otrevliga är i och för sig sant mtp inlägget…

   Haha, spot on!

   Hahaha, exakt så!

  Alltså herregud. Paow beter sig verkligen pundigt. Allt är alla andras fel, inga vänner kvar, aldrig eget ansvar över något. Hennes ”lyxiga” updates med den obehagliga pojkvännen känns allt annat än lyxigt utan bara tragiskt.

   Men hon lever väl ganska destruktivt. Brukar lätt bli så då.

  Hon har visst otur med det mesta som hon företar sig. Så märkligt?!

  Fylleinlägg.

  Eller så var det hon och norrmannen som bråkade…… sist de var ute var det glest med uppdateringar efterrått.

  Kan man ha på sig klackskor alltså menar inte stripparskor, på min dotters kalas hon fyller 3 och vi ska ha lite gäster hemma hos oss men min mans familj påpekar ibland att varför sminkar du dig och varför har du klackskor vi är ju inomhus… eller frågar men får du IntE ONt. jag växte upp med att kvinnorna fixar upp sig själva och har klackskor vart dom än känner för. Jag vill ju självklart vara vacker och snygg med mina nya klackar och jag är ju the host för min dotters kalas som är jätte stort för mig varje år och då tycker jag det är lämpligt att jag har klackar. men vågar typ inte bli ifrågasatt och sen skämmas….vad tycker ni

   Herregud ta på dig vilka skor du vill!!!!!!!!

   Förstår tyvärr inte grejen med att ha klackar inomhus eller ens andra skor om man inte har typ problem med fötterna och inte kan gå i strumplästen. Men är ju annorlunda vad man själv är uppväxt med. Skulle säga att majoriteten av Sverige inte har skor inomhus i ett hem. Sen är det väl din dotter som ska vara i centrum, inte du? 😊

    Det är ju hennes hem och golv och hon är ju van vid att man gör så och vill va fin. Alla är olika.

    Det är ju brukligt att ha skor på sig på finare tillställningar. Vi var 25 personer här igår med skor. På barnkalas är det kanske inte lika vanligt men det handlar ju om kultur och traditioner.

    På en fest hemma hos nån, om man är uppklädd i snygg outfit, är det trist att gå i strumplästen,därför tar man med ett par snygga skor att använda inomhus. Det är t.o.m nåt som Magdalena Ribbing tyckte var lämpligt!

   Ha inneskor du. Jag förstår vad du menar med att klä upp sig. I min familj har vi alltid haft inneskor när vi klätt upp oss, jag menar gå i kostym eller smoking och strumpor? Nej det går bort.

    👏

   Konstiga människor som ifrågasätter vad andra har för skor på sig, ohyfsat! Säg kallt till dem att du har på dig vad du vill och de kan ha vad de vill, det är din kropp och ditt val. Slutdiskuterat.

    Det är väl klart att du ska stå i centrum med dina snygga skor på din lilla dotters födelsedag. Go for it!

     Stå i centrum för att hon har ett par skor på sig???

     Precis! Gabjoss gör ju så, så varför inte?! 😇 Barnkalas iförd nästan bara underkläder samt höga klackar. ”Se mig! Se mig!” Varför ska man låta barnet stå i centrum på sitt eget kalas?? Nej kalas ordnas ju såklart för att mamma ska få bekräftelse. 😤

      Hela ens barn födelsedag handlar ju om Barnet. Nu bad jag ej om tips för mitt barns kalas utan för kläder jag tänkte ha på mig skulle inte lagt så mycket tanke på det om inte folk ifrågasatte. Och nej jag visar inte mina bröst eller ser slampig ut som andra. Utan jag frågade bara en fråga om klackskor. Och nej mitt barn är hela min värld och sin familjs alla ögon är alltid på henne. Men ni som svarat elakt måste må otroligt dåligt med er själva för att ni gör min klädstil till en grej om mitt barn.

      Du är ju inte klok jag tänkte ha på mig en klänning till knäna och knappt nåt smink och mina klackskor på 6 cm. Ingen klubbstil utan kanske office style typ. Väldigt classy. Så nej du kan faktiskt logga ut med dina vanföreställningar. Och ja man får faktiskt fixa upp sig som mamma och se framemot massa saker på ens barns födelsedag inte bara än själv men du kanske inte kan tänk på flera saker samtidigt….

     Men snälla, hon kan väl få va uppklädd
     och känna sig fin på sin dotters födelsedag? Tror inte folk bryr sig mindre om dottern för det eller att kalaset blir sämre. Om din partner fyller år, får du inte klä upp dig då?

   Att du ens behöver fråga okända om detta. Du gör väl som du vill i ditt eget hem. Folk är så jävla osäkra idag att främlingars svar betyder mer än att använda sin egen hjärna och tänka till

   Ha det du tycker är fint på ett familjekalas, strunta i kommentarer från andra. Vissa människor blir glada när andra är uppklädda och ger en genuint trevlig kommentar och andra ger en syrlig ’ska du på fest eller…’ kanske pga de känner att de själva inte ansträngt sig och känner sig fel.

   Jag skulle personligen aldrig vara utan skor eller tofflor inomhus, även hemma men den diskussionen har vi haft här några gånger 🙂

   Jag antar att du är en vuxen människa. Vuxna människor klarar av att själv bestämma vad de ska ha på sig i sitt eget hem. Gör som du vill. Och kanske investera i en ryggrad?

    Du är vuxen nog att vara förälder till ett barn men inte vuxen nog att bestämma själv om du ska ha inneskor ett par timmar i ditt egna hem?

     Men sluta! Har ni vaknat pp fel sida eller har en hud gjord av teflon?
     Såklart man som mamma kan bli sårad av såna kommentarer.
     Svara på frågan eller var tyst istället för att håna

  Grammatiken…

  Vem är egentligen problemet när problem uppstår i varje kuliss man kommer till?

   Bästa kommentaren.

   Kuliss är inte rätt ord här.

  Tror absolut inte hon blev utslängd pga att hon säger till personalen om stökiga personer..

  ”Släpper in dregg”?? Syftar hon på sig själv också då?!! Sen förstår jag om hon blir utkastad och få dåligt service om hon dras med post Malone som röker brasa, maja, braja och vad allt det heter så skorstenarna i koncentrationsläger mer blir som glöd jämför med hans åtgång! Sen släpptes hon själv in när hon var småglin och på den tiden var hon ju ta mig tusan jävligt lite själv🤪

   Är du nazist Anna? Får obehagliga vibbar av främlingsfientlighet ur ditt inlägg.

    Va? Kan INGEN läsa längre!?

   Inte alla som drar liknelser med koncentrationsläger för något sånt här på det sättet. Extremt obehagligt

  Mycket som har utlämnats i vad som egentligen hände tror jag.

  Sen förstår jag absolut inte varför man går till ett hotell som man vet är uselt och alltid ger dålig service (enligt henne själv).

  Har bott på det hotellet tidigare. Alltid varit nöjd och bra personal.
  Tänker att det beror väl på hur man själv beter sig.
  Har nog aldrig bott på ett hotell där servicen varit dålig / otrevlig personal.
  Visst vissa hotell har varit slitna men så är det ibland.

  Om Post Malone sagt det så. 🤷🏼‍♀️

  Ingen som bevittnat detta spektakel?

  Haha va jag pratade om min look för hennes födelsedag och menade att folk frågar mig varför jag är så uppfixad och samma på nyår… och det är för att det är en stor dag för mig för att min dotter är allt för mig punkt.

  Och nej går inte med skor inomhus annars..Jag är svensk. Men jag växte upp med att kvinnor i min omgivning när det var fest eller nån tillställning hade klackskor på sig för deras look för det tillfället.

   Men då så. Din familj, dina traditioner.

   Snälla, sluta skriv som du pratar!

  Har själv bott både på Hobo och at six och har bara positivt att säga om dem. Jag är ganska övertygad om att det ligger mer bakom den här historien då Paow inte är verkar vara känd för sitt trevliga och väluppfostrade sätt.

  Jag kan inte riktigt uttrycka mig kring om det Paow skriver hände faktiskt stämmer. Men är det sant så är det ju otroligt roligt.

  Däremot så har jag spenderat ett dygn med konferens, övernattning och middag på At Six och det var inte mycket som blev rätt. Servicen var verkligen något av ett skämt (glömma mat till 3-4 personer vid lunch och servera fel mat vid middag) mm. Skulle inte rekommendera att lägga sina pengar där helt enkelt.

  Vad fick du vibbar av att jag är någon nazist? Du får jätte gärna förklara HUR du tänker kring dina vibbar, inte bara häva hur ”är du nazist Anna…” och hur tolkar du främlingfientligheten i min kommentar?? Det enda kopplingen är att jag använde ”skorstenarna i koncentrationsläger” i min text. Det kan jag förklara att som han och hans sällskap rökte på när han var och härjade vid hans Sverigebesök så kändes det på långa vägar i korridorerna där han bodde som också råkade vara min arbetsplats! Policyn finns men även undantag förekommer, dock allt för oftare…

  Det är hon som betett sig illa återigen och därför åkt ut. Det är ju alltid andras fel enligt Paow

  Ständigt fascinerad över hur Paulina som är yngre än mig kan hamna i fler draman än jag varit med om under hela mitt liv, troligtvis alla kommande inräknade också.

  Jag har alltid funderat på hur mycket folk nyttjar service på hotell. Vad nyttjar man egentligen på hotell? Hur ofta kommer man ens i kontakt med nån som jobbar där förutom i receptionen? Aldrig pratat med någon öht utöver personalen i receptionen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.