Ett öppet meddelande till alla föräldrar

Bildkälla: Pontus Rasmusson Snapchat

Gå in och säkerställ att era barn och ungdomar inte (INTE!!!!!) följer Pontus Rasmusson på sociala medier.
Hans senaste uppdateringar innehåller bland annat den här bilden där han – som jag tolkar det – har ett stadigt tag runt sitt könsorgan. Med tanke på att han bland annat blivit avstängd från Youtube för att ha brutit mot brutit mot företagets policy gällande sexualisering av minderåriga så kan man inte annat än vara ”better safe than sorry”.
Hide yer kidz.

Tack för tips!

111 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tror du glömt ett ”inte” där i början? 🫠

  Tror du missade ett ”inte”

   Inte tror du väl att det inte finns någon rimlig tolkning för att inte missförstå avsaknaden av inte inte?

    Nu gav du mig huvudvärk 🤯

    Haha, snyggt.
    Men, jag övervägde faktiskt en kort stund att det skulle kunna vara ett illa valt tillfälle av Camilla att vara ironisk.
    Men det var bara ett typo

  Inte ska det stå va?

  Glömt ett ”inte” i första meningen hoppas jag? 😉

  Korrekturläsning vore på sin plats innan du publicerar dina alster.

  Aj aj inte glömma inte Camilla!

  INTE!!!

  Du borde nog kontrolläsa dina inlägg först. Är ju ett ganska kort inlägg så hade väl inte tagit speciellt lång tid 🤔

  @gervide du missade nog ett inte. Tack för att du varnar om detta!

  Står på hans insta att han ska utbilda sig till polis?!

   Mhm. Han kommer säkert in.

    Det betyder inte att han får jobb sen, intervjuerna är tuffa av en anledning.

     Tror Rebecka-insekt var sarkastisk, men nej han lär inte få vare sig utbildningen eller jobbet

      Svarade på Marias kommentar.

     Samtliga krav har sänkts till polisutbildningen pga de med läshuvud studerar vidare in på Universiteten, till yrken med hög lön. Det har blivit så att man kommer in på polisutbildningen med väldigt låga betyg, för yrket har ingen status o är oerhört lågavlönat, vilket det alltid varit. Så inget förvånar en vilka stolpskott som kommit in på utbild o redan gjort bort sig.

      Man måste fortfarande klara konditionstest och nåt muskeltest för att komma in och det ingår fortfarande viss IQ-test så jag tror det blir svårt för Pontan. Han måste bli starkare och smartare för att komma in och sen ska han ju fixa utbildning också. Tror att ”hej förut försörjde jag mig genom att lura barn på pengar och ragga på småflickor” kanske inte är så värst poppis hälsningsfras där…

      Nej, samtliga krav har inte sänkts! Vissa krav har höjts, och psykologsamtalen är väldigt tuffa….

      Polisutbildningarna bedrivs vid universitet vilket bidrar till utbildningens och yrkets (professionens) akademisering. Dessutom finns det redan forskarutbildning inom polisyrket även om det oftast bedrivs inom andra discipliner än polisiärt arbete.

      Det är inte riktigt sant, du behöver inte ha högst betyg man går efter lämplighet både vad gäller fysik och det är även psykologsamtal som gäller.

       Man måste även genomföra en SÄK/RK intervju, dvs dom gör en bakgrundskoll på hela ditt liv. Skulder, eventuella domar, umgängeskrets och framförallt, hur du betett dig på nätet m.m Gäller polisutb samt typ alla statliga anställningar där man arbetar med sekretess etc. Så han är körd redan där, oroa er inte. Den här snubben kommer INTE bli polis

     Tror inte han kommer ta sig igenom antagningstesterna 3 kopplat till den psykologiska lämpligheten, lär han inte ta sig igenom.

     Jag har svårt att se att P.R. skulle vara 1 av 5 av de sökande som skulle ta sig in, trots att de har sänkt IQ-delen med 5 hack, eftersom de går in för få annars. Man blir mörkrädd!

    ”mannen”, mytomanen och…skulle inte tro det va. Förvisso sänkta inträdeskrav, men nej, han kommer inte komma in på polishögskolan om han så biffade upp sig och lärde sig Nationalencyklopedin utantill.

    Men vad är det här för oförskämt namn på sig själv?
    Antar att du menar hon som är nyckelpigan som synts på långe. Varför vill du hoppa på henne??

  OT
  Nån som följer dahmer, som spårat rejältt men verkar flyga under radarn.
  Nu har hon slagit ihop sig med ”geniet”… Och så hyllar hon morden på vita bönder i Afrika ”som man skördar får man”

   hon är nyskild och verkar ha tappat det helt

    Hur vet du att hon är nyskild? Hennes äktenskap har det skvallrats om i evigheter

     Stod på en post på insta att hon lämnat in skilsmässopapper för någon/några dagar sen

     Man kan kolla Oskars Instagram att han har en ny tjej

      Förstår honom🙄 Det går fort i hockey. För karlar..

      Vad heter Oscars instagram?

    oj blir man sådär av att skilja sig ; )

     Vet inte, har aldrig skilt mig

     Jag var allt annat än stabil när jag skilde mig 🤣

      Samma här! 😅

    Såhär skriver hon: Har heller aldrig hört någon som fördömer morden på vita farmare i Sydafrika. Man har sagt ” ja som man skördar får man så”
    Texten ligger över en Wikipediatext som förklarar låten ”Kill the Boer”.
    Ingenstans skriver hon att det är hennes personliga åsikter utan hon gör en jämförelse.

     Har inte hört att någon normal tycka mord är ok

     Som när hon inte tycker hamas mördat el våldtagit nån. Den jämförelsen menar du?

      Litar inte riktigt på det du tillskriver henne eftersom du feltolkar detta. Stor chans att du har fultolkat annat också.

       Hon har ett helt klipp där hon jämför det som en dörrmatta som brinner lite. Men ok andra måste också ha missförstått henne totalt då. Det vore skönt!

        Du missförstod inte. Har också sett den. Hon säger rätt ut att hon inte bryr sig om ifall någon blivit våldtagen eftersom det pågår ett folkmord. Med andra ord är det mycket värre. Sen att Hamas dödat en hel del, det kvittar. Hon gillar att ställa olika saker mot varandra. Man kan ju annars tycka att det är hemskt med både folkmord och våldtäkt och ha två tankar i skallen samtidigt. Det ena måste inte utesluta det andra.

         Tack! Ja vet, läskigt med folk som inte fattar problemet

        Även stories om hur bra och roliga huthirebellerna i Jemen är, har jag sett hos LD senaste veckorna.

        Tror de flesta av oss förfasas av det som händer i Gaza, men att använda den retorik som LD har nu är en ren björntjänst till palestinierna…

   Vågar inte skriva ngt neggigt om henne längre. Fick så mkt skit när jag skrev att mina ögon led i somras när hon hade tofsar på tuttarna på Pride. De har inte hämtat sig ännu👀

    Men du passar på att kommentera hennes kropp igen nu när du ser en möjlighet?
    Kritisera hennes åsikter, inte hennes yttre, så får du mindre skit ska du se.

     Jag ville inte se hennes tofsvippor. Ingen förvarning fick man heller 😳 Ser en möjlighet? Min syn är fortfarande i chock.

      Sök hjälp, du verkar vara väldigt fragil som blir så skärrad av ett par pattar.

   Ja hon är helt manisk. Vad händer???

   Men du, läs om och läs rätt. Du kanske får jobba lite på läsförståelsen innan du ska återberätta saker.

    Vad var osant? Hon friskriver hamas från typ hela 7 okt oxå

     Vidrigt hur hon går loss om att det minsann inte finns bevis för att hamas våldtagit gisslan. ”Hypotetiska eventuella våldtäkter” är oviktiga enligt LD. Blir mållös av hennes galenskap.

     Mitt svar hamnade längre upp av nån anledning.

     Hon har också skrivit i princip att hon ”förstår” att Hamas finns eller att terrorgruppen bildats då folket varit förtryckta så länge. Så även det är bara Israels ”fel”. Tycker det är så obehagligt med människor som har ett så totalt svart/vitt tänk. Oftast vänsterpartister. Alla andra är idioter.

      Nja skulle väl säga att svart/vitt är typiskt för bägge extrema sidor. Det är dock lättare att identifiera det svartvita med den sida individen själv inte sympatiserar med.

      Vad gäller analysen om varför terrorgrupper bildas är den ganska basic och inte alls fel. Här finns en bra bok om ämnet. https://www.routledge.com/The-Ethics-of-War-and-Peace-An-Introduction/Frowe/p/book/9781032230542#

       Oavsett varför en terrorgrupp bildas, är det väl ingen ursäkt och gör det knappast rätt.

       En filosof som skriver om terror? Tja varför inte men ingenstans jag skulle gå för att förstå psykologin bakom terrororganisationer. Det finns en vilja bland vissa politiska inriktningar att romantisera kring terrorism som om det finns förmildrande omständigheter till mördandet. Terrorism är per definition att systematiskt och hänsynslöst använda våld för att skapa största möjliga förstörelse och räddsla hos sin motståndare.

   Hon behöver logga ut och besöka verkligheten. Det är inte bra att mata sig med propaganda och mördade människor dag ut och dag in. Hoppas hon har någon vän som kan hjälpa henne

    Jag tror inte vännerna vågar ta upp att det hon gör är osunt!

     Hon är på riktigt radikaliserad.
     Det förvånar mig idag att människor har så svårt att skilja på saker och ting. Borde man inte vara överens om att det är vidrigt när ALLA oskyldiga mördas. Oavsett geografi eller ursprung? Hur kan det vara mer hemskt att befolkningen dör i ett land, än i ett annat? Då har man fan tappat det. Det är INGET Israeliskt barns fel att maktgalna män i Israel krigar. Det är INGET Palestinskt barns fel att terrorgruppen Hamas bildats. De vill bara leva sina liv i fred. Få gå i skolan. Få växa upp. Det är ofattbart hur man kan ställa sig så enkelt på någons ”sida”. Det är inte civilbefolkningen som bombar. Herregud.

    Jag tror det just är propagandan som hon vill motverka.

   Flyger väl inte helt under radarn, det var ju till exempel någon Linnea som skrev på Threads om LD:s våldtäktsförnekelser. De som är vänner och bekanta med henne vågar väl knappast säga något med tanke på hur aggressiv hon är redan i sitt normalläge, men de flesta bryr sig väl helt enkelt inte om vad hon lägger upp. Hon är inte expert på något eller utbildad inom något elller kommer från de berörda länderna. Det hon lägger upp är lika relevant som om jag skulle börja göra det.

   Hon flyger väl inte helt under radarn, det var ju till exempel någon Linnea som skrev på Threads om hennes v*ldtäkt*förnekelser. De som är vänner och bekanta med henne vågar väl knappast säga något med tanke på hur aggressiv hon är redan i sitt normalläge, men de flesta bryr sig väl helt enkelt inte om vad hon lägger upp. Hon är inte expert på något eller utbildad inom något elller kommer från de berörda länderna. Det hon lägger upp är lika relevant som om jag skulle börja göra det.

   Hon och Skugge borde tvångsvårdas ihop…

    Lite magstarkt att jämföra henne med Skugge..

     Tycker du? Skugge för porr på OF medan LD talar sig varm (!) för en terrorgrupp och antyder att kvinnor som hålls gisslan av terrorgruppen ljuger om att ha blivit våldtagna. Vem gör egentligen mest skada??

   Jag tror verkligen att LD skulle må mycket bra av att släppa telefonen och bege sig till ett hederligt arbete. Hon har tappat det.

    Ja hon skulle verkligen behöva skaffa ett jobb. Ingen mår bra av att sitta vaken på nätterna och scrolla igenom hela internet i jakt på våld och död.
    Lämna skärmen och hemmet, träffa folk av alla sorter, prata och interagera med riktiga människor, inte via nätet, jobba och bli sunt trött, få nattsömn. Det skulle göra henne gott.

   Alla ni som fördömer LD ni har gjort eget research? Nej, skulle inte tro det. För om ni hade gjort det, hade ni kunnat ta till er det hon skriver. Men ni är förstås indoktrinerade av den ”ödmjuka” inställning som svensk media intagit till staten Israels pågående folkmord. Tiden kommer att utvisa om ni var på rätt sida av historien eller inte. Men uppenbarligen är det många som inte lärt sig något av tidigare historiska händelser, där det allt för sent uppdagades vilka brott som begåtts. Nu ser vi det live framför våra ögon, men gör ändå inget. Och till er som nu kommer med argumentet att ”Israel måste få försvara sig” rekommenderar jag er att läsa denna artikel i Dagens Juridik, skriven av inte mindre än 15 experter inom folkrätt:

   https://www.dagensjuridik.se/debatt/oppet-brev-till-tobias-billstrom-om-7-oktober-och-ratten-till-sjalvforsvar-inom-folkratten/

    Jag ser inte att någon här pratar om konflikten i sig, Sofia. Ingen har kommit med några argument om Israel. Det är en skvallerblogg du läser.

    Minns du vad som hände i München ’72 och Operation Wrath of God som följde?

     Relevans?

    Det är lika hemskt oavsett vem som mördas. Ett Palestinskt barn eller ett Israeliskt barn. Det kvittar. Det är lika vidrigt oavsett. I grund och botten är det inte hela länder eller områden som krigar, det är män som är förbannade på varandra och skiter i om andra stryker med.

     Såklart. Men det är inte ett frikort för Israel att döda 22000 palestinier.

      Det var för en gångs skull en sansad debatt innan du kom dragande med en politisk åsikt. Man behöver inte ta sida utan kan faktiskt fördöma båda parter som ser efter sina egna intressen på bekostnad av mänskligt lidande och folkmord.

       Exakt så

      Vem har pratat om frikort till något? Det är tydligt att du tagit ”sida”. Jag är på de oskyldigas och på civilas sida oavsett var de bor eller vilket ursprung de har.

    Du vet att man kan skänka pengar, skriva under namninsamlingar, delta i demonstrationer och ÄNDÅ tycka att LD tappat det? Jag undrar om hon skänkt en enda krona för krishjälp eller om hon tycker att det räcker med att dela bilder och videos på traumatiserade eller dödade människor.

     Ska det skänkas pengar får väl följarna swisha henne först i vanlig ordning.

  Camilla kasta ett av dina getögon på stavningen, eller betala någon som kan göra det åt dig.

  Freudian slip?

  Han är så sliskig alltså. Där har vi ett grepp, ur alla perspektiv, som känns bottenlöst ute.

  Är inte någon expert på anatomi, men ser mer ut som att han håller i spännet på ett skärp.

   Tycker också det ser ut så

   Jag håller med! Om det inte är en väldigt sne boner

   Kan det säkert vara, men Pontus vet exakt vad det kan se ut som och därför publicerar han.

   Absolut, det var första tanken, att varför håller han sig i tröjan i midjeläget. Organen sitter betydligt lägre ner.

  Obehaglig.

  Vem kan låsa in honom och kasta bort nyckeln? 🔒🔒🔒

  Nu har jag kollat och alla mina barn följer numera honom (fick gå in och följa åt 2 av dem). Vad ska vi göra nu då Camilla? 🥰

   Ja vi följer också nu, hela familjen faktiskt! Tack för tips 🙂

   Väntar på att pedofilen tar kontakt kanske, den som väntar på ngt gott väntar alltid för länge.

   Avfölja? Blocka?

    🚀

  Detta året verkar börja helt crazy 😳

   För att någon håller i sitt skärp? Du ser byxlinningen under tröjan precis vid hans hand. Crazy, verkligen.

    Du borde gå till specsavers.

     Men sluta! Man kan tycka att han beter sig vidrigt av andra anledningar men inte för er han håller i linningen till sina byxor.

  Usch.

  Camilla: kan du inte ha lite koll på ”über-reko ödmjuka gulle-mysiga” tränings-och luxury life style -influencern Ida B Olsson som konstant nu i ett par veckor har gjort smygreklam för Aimn sportswear i alla sina stories. Fattar inte varför hon inte reklammarkerar för det är uppenbart något samarbete.

   Du kan väl anmäla?

    Ja, det kan jag absolut göra. Det jag syftade var på att jag tycker även Camilla ska hålla lite koll på henne och hänger med i vad hon gör. Hon är värd att ”Bloggbevaka”. Även i de lugnaste vatten, osv.

  Tragisk kille. Verkar ha åkt ensam till England för ”nyårsfirande”. Lyckades haffa några ungdomar på språng och låtsades som han hängt med dem på nyårsafton. (Obs min gissning)

  Han ser ut som en förväxt 7-åring. 😬

   Förvuxen tror jag bestämt att det heter.

  Enligt kommentarerna ovan så är ju det mest intressanta att läsa vad som händer med LD! Kollar aldrig reels eller stories för det suger ut tid från mitt liv. Här tänker jag att man kan få en sammanfattning. Det är väl så BB är tänkt att funka?

  Pontus borde inte lyftas så ofta, ju mer utrymme han får ju mer klickar folk in hos honom. Har tidigare undrat om BB fått provision på att hypa hans plattformar med tanker på hur många inlägg som handlar om honom.

   Det går inte att ta upp hennes galenskap här på BB för kommentarerna spårar ur och börjar handla om kriget i Mellanöstern.

  Om föräldrar på 80-talet uppmanats att inte låta sina barn följa kändisar som tar sig i skrevet, så hade inte många artister sålt några skivor…

   Kommer ihåg när Lasse B tog sig i skrevet på scenen i Allsången😀

   Tycker nog inte att det är jämförbart. Är i och för sig inte säker på att Pontus faktiskt håller i sin ”ädlare del”, men om så vore fallet tillsammans med de högst tvivelaktiga saker han gjort förut så borde föräldrar till unga absolut checka läget.

  Följer honom bara för att kunna se om några barn i min närhet också följer. Att han lägger ut den här typen av bilder, visar att han fortfarande inte fattar vad som är fel. Allt han gör kommer från någon annan klär sig likadant osv han har gått i en luggsliten päls och blonderat sig, som Ken i Barbie. En rosa balaklava, Fröken snusk. Rosa mössa och små solbrillor med silverbågar och såklart den svarta tröjan som Justin Bieber släppte med HM, allt för att se ut som sin idol. Alla videoideer kommer inte från honom själv, utan från Morgz. Inte ens replikerna är hans egna. Är det därför han alltid skyller på någon annan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.