Jahapp, då satsar vi på Youtube då eller?

Ben Mitkus och CJ har filmat och publicerat 90 vloggar på 90 dagar och har tjänat över en miljon kr på det. 
Lisa (Anckarman) Borg är så lyckligt å deras vägnar tydligen att hon grät en skvätt, som hon även dokumenterade. Tack vare dessa 90 vloggar på 90 dagar kan Ben och CJ nu köpa sitt drömhus, och det måste man ju ändå bara gratulera till!

Så… hand upp alla som nu vill starta Youtubekanal och tjäna storkovan?
Just me?

69 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Lisa känns genuint glad. Du känns genuint missunnsam. Just me?

   Vilket gnäll det har blivit på Cam på sistone. Hon stavar fel, lägger in om fel inlägg (enl er), lägger in om tråkiga bloggare, lägger inte in något alls, lägger in för mycket om kroppar, hon är avis osv..

   Missunnsam? Vart läser du in det i inlägget? Fattar ingenting. Eller ogillar du bara Camilla rent generellt?

    Förstår inte heller 🤔 är väl inget i texten som får henne att låta missgynnsam.

  Heeelt sjukt! Men kul för dom. Tycker hans tjej verkar så vettig (och även Ben sen han och N gjorde slut).
  Hoppas de får sitt hus.

   Oj den uppfattningen har jag inte alls om Ben. Han känns fruktansvärt omogen, som alltid.

    Tycker han verkar ha växt till sig lite sen han träffade CJ men också sen han blev pappa. Men alla tycker vi olika.

     Han är dock väldigt barnslig och beter sig som ett barn i vloggarna. De beter sig lite som mor och son. Hon är väldigt pedagogisk när hon pratar med honom och när hon svarar på hans frågor (han ställer verkligen frågor som är på ett barns nivå) Men ja han har ju mognat på många andra sätt om man jämför med hans gamla videos.

   Han var ju ihop med Diana B mellan

  Hoppas de inte glömmer betala skatt och sånt tråkigt bara.

   Nej han pratar ju om det i klippet.

   Han nämnde skatten så det är nog ingen fara. Jag skulle också vilja bo nånstans där summan som blir kvar räcker till en handpenning…

    Har inte kollat klippet men gissar att de inte hade 0 kronor till handpenning innan det här tillskottet.

    tur det är fritt fram i livet att bo var man vill

     Bajsjohanna

   Varför skulle de glömma det?

  ävarr…?

   Trår at di fösrtår vod såm meenas.

    Översätt för oss som inte fattar.

     Det enda jag kan tänka är att hon har blandat är och var 🤷🏻‍♀️

   Camilla har dubbelklickat på ”är” för att ersätta det med ”var”. Av misstag råkar hon klicka, nudda ”plattan”, en gång till. Då släpper markeringen på ”är” och ordet ”var” hamnar i mitten av ”är”. Det blir ä+var+r = ”ävarr”. Det fungerar så här i t.ex. Word. Om man är van vid att använda Word inser man detta. När man skriver texter märker man efteråt om tempus, dvs. nutid, dåtid, inte stämmer. Camillas avsikt var att byta till rätt tempus.

   Denna blogg är för mig ”Fast News” – inläggen anses ofta inaktuella efter bara några timmar. Skrivfel är ok.

   Gervide: Undersök om det finns någon bloggare, youtuber, eller liknande, som på ett lättillgängligt sätt diskuterar t.ex. vedertagna uttryck, språkvård, artighet på nätet, dyslexi. Det finns andra sätt att utveckla sitt språk på än att leta stavfel.

  Hur lätt till tårar har man om man börjar lipa för att en youtuber ska köpa hus? 🫠

   Kanske är en annan sak om följt deras resa och kollat på deras videos. Jag brukar själv typ få tårar i ögonen när jag ser videos på när folk öppnar presenter osv och man ser deras reaktion osv. Låter ju larvigt när man skriver det såhär dock 😅 men tror inte jag är ensam om det

   Är väl själva videon som gjorde henne rörd

   Kanske ett en gammal bild?

   Helt otroligt! Sen att ta bild på det och lägga upp. Människan är väl dessutom över 30 och inte en tonåring. Jag blir mer och mer förvånad över influensernas beteende för varje dag.

    Är väl inget fel att visa känslor ☺️

     Nej felet ligger så klart inte i att man har känslor. Stört däremot att ha behov av att fota/filma när man bölar och lägga ut det.

    Överdriv lite mer. Är inte helt otroligt att bli berörd av en video/någon annans lycka. Och är ju knappast en ”hej kom och tyck synd om mig”-bild. Är väl bara fint att hon blev glad för deras skull 🙂

    Överdriv lite mer. Det är inte helt otroligt att bli berörd av en video/någon annans lycka. Och det är ju knappast en ”hej kom och tyck synd om mig”-bild. Är väl bara fint att hon blev glad för deras skull

   Är man en känslomänniska så är man. Är väl själva videon hon blir rörd av. Jag får typ tårar i ögonen varje dag när jag scrollar TikTok 😅

  Har jag hamnat i modd 🤔

   Aha nä nu gick det 😅

    Det var bra för mig med.

  ”Så… hand upp alla som nu vill starta Youtubekanal och tjäna storkovan?
  Just me?”
  Alla kan ju inte bli rika på YT. Du själv hade ju en kanal där du sjöng, sminkade och bl.a. gjorde reklam för bantings-shakes (vilket är jättekonstigt att du inte låtsas om)

   Du förstår att hon skämtar va? eller tar du allting så bokstavligt 🙈

    Du missade poängen. Det jag tycker är konstigt är att aldrig kommentera grejen med att hon försökt göra sig känd genom youtube och göra reklam för bantnings-shakes, just för att hon själv gjort sig till en talesperson emot just bantningshets bland influencers.

     Vad ska hon säga? Du förstår väl själv att hon ändrat sina värderingar. Vem har inte gjort eller sagt dumma saker i sina dagar, det betyder inte att man inte får tycka det är fel när någon annan säger eller gör samma sak några år senare.

      Är man nån form av ”offentlig person” fååååår man ju bara inte ändra sig, det har vi väl förstått efter alla miljontals kommentarer här inne under alla år😂😂😂

      Vill även tillägga att det är andra tider nu, många har ju öppnat ögonen, är mycket som var ”okej” förr ser man på ett helt annat sätt idag.

      Kan ju också vara så att man är lite bitter för att man inte lyckades och gärna vill knäppa till de som det går bättre för.

       Det där lät ganska långsökt 😂 Hon lyckades väl ganska bra genom att starta denna bloggen. Brukar inte gå så bra för de som fortfarande, 2024, behöver göra reklam för bantnings-shakes. Så tror inte hon ligger sömnlös över det direkt 😅

  Sjukt, snacka om att utnyttja sitt barn. Fantastiskt föräldraskap verkligen. NÄR ska detta bli olagligt?

   Har du kollat? Tycker mest de filmat sig själva, har inte sett exakt alla vloggar dock

  Vem är det ens som tittar på sånt? Så oerhört ointressant. Var och varannan människa har ju barn, inget unikt eller spännande.

   Tror inte folk kollar pga barnet, det är inte ”bebis vloggar”

   Tror det är mest barn och ungdomar som kollar, har sett flera som gjort fan-konto på TikTok och då är det främst fokus på att de tycker Ben är rolig

  OT såg Thereses insta. Hur mycket kommer hon tänka på miljön nä hon renoverar hela huset samt köper ny inredning…?

   Håller med, jag kan inte för mitt liv förstå hur hon utnämnts till någon hållbarhetsprofil och samtidigt renoverar, renoverar, byter möbler, köper oändligt med grejer till djuren och hämtmat.

    Börjar känna samma. Var det inte hon som dessutom skulle testa massa nya olika klädstilar i sina videos och köpte massa nya kläder enbart för det, och som man inte sett igen.

  Ett hus för en miljon? Bor dom i skogen?

   Örebro

   Kan ju vara handpenningen som varit deras problem osv

   Står väl dock inte att huset kostar en miljon, bara att de nu har råd. Men nej, man behöver inte bo i skogen för att köpa ett hus för runt 1 miljon.

   Det är ju ett rätt trevligt tillskott på handpenningen 🙂 Det är nog inte som att huset kostar en miljon, eller att de har noll kronor sparat.

   Pengarna ska gå till handpenning, det är alltså inte samma sak som att huset kostar en miljon.

  Det är åtminstone en kvinna som inte hycklar om att det är Cashflow som räknas. Vi lever i en äcklig tid. Pengar och berömmelse som räknas.

   Till varje pris. Faan vad tomt det måste kännas ändå. Deras hobby är ju inte skönhet/mode/inredning utan det är att handla och synas till varje pris. Kosta vad det kosta vill.

    Vad vet du om vad deras hobby är och vem syftar du på ens?

   Men va 😂 är väl en ganska vanlig dröm att spara ihop sitt drömboende/ eller åtminstone ett boende. På vilket sätt tycker man att det är det enda som räknas bara för man är glad när någon annan lyckas

    Det är ju helt befängt om man kan spara ihop till sitt drömboende på 90 dagar. Säger väl allt.

     En del av handpenningen.

  Synd att man är lika karismatisk som en fluga, annars hade man testat bytt karriär..

  Har de bytt namn på sonen? Hette han inte Kaylon/Caylon och numera skriver de Neo?

   Tror det bara var ett av Bens ”roliga” skämt

    Barnet har iallafall kallats Neo flera månader

    Ja eller för att få fler visningar – smart ändå 😊

  Åter igen! Utan alla vanliga personer som går in och kollar, gillar, följer eller engagerar sig skulle alla dessa influensers inte finnas i den utsträckning som det gör i dag! Och bloggar som göder trafiken till alla dessa influensers är en stor bidragande anledning till att det finns detta intresse. Har läst mer än en kommentar där skrivaren tydligt uttryckt ” Jag hade ingen aning om vem den här personen/personerna var så jag var bara tvungen att gå in och läsa! Jag följer inte den och den men gick in för att kolla! ” Alla dessa : jag gick bara in.. för att man läst på bloggar som lägger ut/hänger ut konton och blivit nyfiken, göder det influenserliv som finns i dag. Utan läsare, inget engagemang. Inget engagemang, inget intresse. Inget intresse, inga pengar.

  Följ de som gör någonting bra, för det finns det, där ute i influenser/youtubevärlden. Lyft den delen i stället för att gynna den del som inte gör någonting vettigt för sin omgivning.

  Har så svårt med Lisa fd. Anckarman. Känns inte äkta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.