Yoga Girls yogastudio på Aruba stänger ner

Rachel Bråthen blev Yoga Girl i och med sitt Instagramkonto som fylldes till brädden av olika yogaövningar, turkost vatten och tropiska stränder på Aruba. Tillsammans med sin make Dennis öppnade hon Yogastudion Island Yoga där hon höll klasser, retreats och utbildningar.
Nu meddelar Rachel på Instagram att Island Yoga stänger ner efter 7 år, vilket jag på intet vis tycker är konstigt. Island Yoga har varit synonymt med sitt grundare, och utan henne där så tappar studion sin ”usp” och blir som vilken träningslokal som helst.

Faktum är att Rachel tappat ganska mycket av det som en gång gjorde henne till den framgångsrika ”Yoga Girl”. Hela konceptet av tropisk miljö, turkost vatten och huvudpersonen själv i olika, avancerade yogaposer gick förlorat när hon flyttade till Sverige och bosatte sig i skogen, och jag gissar att det är en av de större anledningarna till varför hennes Instagramkonto visar på idel röda siffror.
Det kontot man en gång började följa, finns inte längre kvar. Det sker ständigt, men jag kan inte dra mig till minnes någon mer drastisk förändring än den på Rachels konto. Kanske är det en del av hennes långsiktiga strategi, att helt branda om sitt konto till de svenska skogarna, men med det i åtanke är jag snarare överraskad av att Island Yoga överlevt så länge som den faktiskt gjort.

Vad finns det för influencers som framgångsrikt ändrat spår helt på sitt innehåll?
Spontant skulle jag sätta Joakim Lundell överst på den listan, men vad säger ni?
Har ni några bra, eller för all del, dåliga exempel?

61 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Frågan om Rosanna och Saga i podden måste varit på eget bevåg. När Sanna ställde frågan var det liksom något busigt och något de pratat ihop sig om att outa. Jag fick den känslan iaf. I PRsyfte? Ja absolut, det drar ju folk till allas kanaler.

      Tycker Sanna relationen är ok trotts den stora åldersskillnaden? Eller hon har inte sagt något?

      Det har ju varit massa skvaller om detta ett bra tag nu, så tror nog det är många lyssnare som ställt samma fråga 🙂

    Går ju rätt bra för Therese Lindgren också utan alla tråkiga sminkvideos..

    Väldigt häftigt även om hon ändrar spår nu. Nåt att vara stolt över att kunna sätta på cvt, helt klart.

    Så jobbi och exponerar sina barn som få
    Dessutom rätt ”oförlåtligt” att hon sprider lögner om att ostörda förlossningar alltid går bra . Sjukt

      Alltid har väl ingen påstått? Men finns ju massor av studier som påvisar hur negativt stress är för födelseförloppet. Det är förbjudet att flytta kor under pågående värkar eye osv..

      Hon har väl aldrig påstått att det alltid går bra 🤔

        Nivån på folks läsförståelse är ju under all kritik om det är DET man tolkat hennes påståenden som….

    Har lögnniccsan som skrivet på ex sida att hon har ensam vårdnad?

      Antar att det är möjligt då dom inte är gifta så A blir inte automatiskt pappa på papper, så han måste väl bevisa det med dna test nu om inte N går med på att skriva honom som andra vårdnadshavare? Rätta mig om jag cyklar!

        Nej man måste inte bevisa det med DNA test, man skriver under ett papper.

          Om Nicci inte skriver på pappret har hon ensam vårdnad till pappan eventuellt gör ett dnatest och bevisar att han är pappa. Men vi vet ju inte ens om han är intresserad av att skriva på något papper eller om han ens har kontaktat Nicci om att göra det.

            Han har försökt kontakta flera gånger men N har blockat honom överallt.

              Hur vet du det? Det är ju bara att han ber sitt juridiska ombud kontakta henne om det är så. En juridisk process sker inte på sms 😅

      Det är ju helt normalt, är föräldrar till ett barn inte gifta blir det automatiskt den som fött barnet som får ensam vårdnad. Delad vårdnad får man sen be om när man gör faderskapsbekräftelsen. Så är det för alla.

        Oj då kan man ju egentligen se män som donatorer?

          Va? Hänger inte alls med i ditt resonemang 🙂

            Alltså att man måste vara gift för att få delad vårdnad, nu får ju inte barnet träffa pappsen alls?

              Klart man inte måste vara gift för att få delad vårdnad, googla på faderskapsbekräftelse och vårdnad hos skatteverket.

                Lille duddedej. Kanske nicci själv i tråden? Hej hej

                  Ditt resonemang är som sagt var inte helt enkelt att följa…men om du genuint är intresserad av hur vårdnad administreras praktiskt för nyfödda i Sverige hittar du lättförståelig information hos skatteverket.

                  Är du 10 år eller?

                    Nej är du? Du ser inte det obehagliga att hon stulit ett barn från sin pappa?

    Kan inte minnas när hon senast la upp en video där hon yogar.
    En annan intressant grej är att hon var väldigt övertygad vegan i många år, medan hon numera skäms för att hon tvingade dottern till veganism sedan födseln.

      Ok…. och varför skulle hon skämmas?

        För att hon ändrat sig, hon ansåg att veganism var otroligt hälsosamt förut, men tänker numera tvärtom, att det snarare är skadligt för hälsan. Obs inte min åsikt, Rakel har själv uttryckt detta.

          Du skojar, ska man skämmas om man ändrar åsikt i en fråga under en livstid? Jag har också varit vegan, vegetarian och nu äter jag rött kött men kommer säkert bli vegan igen nån gång. Och?

            Hur är det med läsförståelsen? Rakel själv säger att hon skäms… Det är ingen annan som har påstått att hon borde skämmas.

            Nu är det ju yoga girl som skäms så frågan får du nog rikta om till henne.

            Men är du trög? Det är ju Yogagirls åsikt, inte Koalas! På din kommentar låter det som om du attackerar Koala.

              Oops, var inte tänkt som en attack på någon – ursäkta…

    Lo*ise L*ndsten blandar vodkadrinkar tillsammans med sin treåring på instagram. Känns ju …. Vettigt? Barn och alkohol går inte ihop..

      Pja, så länge de inte dricker upp dem så.

      Så länge det inte dricks vad är problemet? Att hysch hyscha alkohol som något dåligt och förbjudet i måttliga mängder, där folk har problem med mätta! Det lockar så mycket mer sen som tonåring och slutar ofta illa.

      Hur menar du att 3åringen tar skada av det? 😅

      Bjuder hon barnet på drinken eller vad är det du reagerar så kraftigt på?

        Jag undrar varför hon absolut måste göra en drinkvideo med sin treåring.

        Men det är bara att gratulera den andra mamman till bra bevisning i vårdnadstvisten.

      Nyfiken på sådana som dig. Om barnen inte ser vuxna hantera alkohol på ett lämpligt sätt hur ska de då som vuxna veta hur man hanterar det? Nu pratar jag inte om 3-åringar utan ditt uttalande om att alkohol och barn inte går ihop.

        Jag är nyfiken på sånna som dig som tycker att barn och alkohol går ihop.

          Förstår inte ditt uttalande riktigt. Får man dricka alkohol kring barn? Får de bara inte blanda den?

        Visst bör man föregå med gott exempel och dricka med måtta, men om man som vuxen MÅSTE ha ett glas vin varje fredag, högtid och festligt tillfälle, visar man samtidigt att alkoholen är viktig. Vill man verkligen föregå med gott exempel som förälder, borde man avstå alkohol helt ibland för att visa att det går lika bra att inte dricka.

        Barn till föräldrar som inte dricker, dricker mindre. Jag är ett levande exempel. Och nej, barn och alkohol går inte ihop, det behövs liksom ingen förklaring. Förklara gärna varför du tycker att barn ska utsättas för föräldrar som dricker?

    Bästa för A vore nog att hålla sig långt borta den giftiga familjen. När dottern växer upp och får reda på vad N och familjen gjort kommer dottern ta avstånd från dom ändå. Då står hon där. Tror A får det tufft resten av livet annars .

      Vem är N och A?

      Men sluta nu. Du har ingen i sikt i vad som händer på riktigt dem emellan än mindre hur ett spädbarn kommer agera i vuxen ålder.

      Vadå gjort? 😂 haha ge dig. Du följer dom på instagram, du har ingen aning om vad de gjort eller vad dottern kommer tänka när hon växt upp.

    Aldrig följt henne kommer inte följa nu heller.

    Det har ju gått ganska många år sedan hon startade med yogan också.
    Långt ifrån alla människor driver samma företag eller är kvar på samma jobb hela livet.
    Jag tycker bättre om människor som är för förändring och vågar ändra sig osv.

      Jag tänker så med. Inte konstigt att man ändrar sig. Hennes kärlek för naturen hänger ju ändå ihop även om det är två helt olika miljöer

    Tura. Gick från city-influencer till hästtjej och fick helt nytt brand 🙂

      Undrar hur det är med henne, tyckte om hennes blogg

        Undrar också! Saknar att följa henne. Hade varit kul med någon uppdatering. Camilla?

    Jag gillar ändå att yogagirl vågar följa sina övertygelser och släppa de gamla allt eftersom – fastän det samtidigt betyder att hon tappar hundratusentals följare på de sociala medier hon livnär sig på. Det är mod!

      Ja, hon känns ju mest genuin iaf.

    Yogan försvann väl när dottern kom. Jag har många gånger undrat varför hon aldrig visar upp yoga längre, inte ens innan flytten till Sverige. Yoga behöver ju inte vara avancerad eller exotisk men jag trodde det var kontots mening.

      Hon har ju en bebis till nu. Plus en gård med djur och försöker vara självförsörjand, plus spelar väl in en podd varje vecka så det finns nog att göra som gör att yogan blir lidande. Den kommer säkert tillbaka framöver.

      Tror hon har gjort yogan mer till sin egna grej igen. Tolkat de flera gånger som att hon yogar och mediterar men inte lägger upp de längre

    Isabella Löwengrip?

    Cissi Wallin!

    Therese Lindgren och Helen Torsgården höll väl båda på med smink och skönhet.
    Nu är den enda djurrättskämpe och den andra någon form av månskensbonde.
    Även Ribecca, höll på med hårfärgning. Nu är håret naturligt och hon lever vanlife.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.