Undermedveten inprogramming genom meditation och annat gött!

One of the two in the couple formally known as ”Moggan och Lastbilschaffisen” har publicerat lite nyårslöften och annat gottis på Instagram och jag fick en fråga i ett dm om jag möjligtvis kan översätta vad Mogis mål och sikte är inställt på. Konkretisera dem lite liksom och jag har kommit fram till följande: Det kan jag icke. Mogis text framstår mest som lite pompöst och lite högtravande flum, men så sysslar jag också väldigt lite med undermedveten inprogramming genom meditation och energijobb och begriper inte sånt här.

Vad säger ni?
Är Mogi och hennes ”tänk” goals och jag helt pantad, eller är det här mest bara dravel?

Tack för tips! 

87 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon syftar väl till att i år kommer hon fokusera på sig själv mer. Lära sig lyssna på sin egen kropp och ”inre”. Lämna sådant som får henne må dåligt som
    Krävande människor, krav från samhället om hur man ska leva osv. Detta verkar hon vilja göra genom lite yoga och tid för sig själv ☺️
    Låter nyttigt och rimligt tycker jag. Kontentan är nog att sätta gränser ✨

    Jag tycker alla får höra som dom vill. If it makes YOU happy liksom…

    Samtidigt stör det mig enormt hela den här kristall-empower yourself-self healing-osv ”vågen”
    Om nån håller på hemma å pular med sina stenar å sätter mindset å mål GO! Men det är SÅ många som kapitaliserar på det. Säljer kristaller(å tjänar miljoner på att sälja sten). Säljer svindyra onlinekurser(och tjänar enorma summor på att knappt göra nånting) och tutar i folk att allt är meningen å är nått fel så måste man ”tänka mer positivt” eller ”rena sina kristaller och göra en ritual”(som kostar pengar)

    Vore kul om du kunde skriva ett inlägg om detta.
    Josefin Dahlberg
    Emelie Walles(som helt plötsligt älskar kristallerna nu när hon säljer dom)
    Mfl mfl

    Och innan nån säger att det är samma skit som att influencers säljer klockor å fast fashion från alibaba NEJ! Det är det inte. Detta är inte bara prylar, man använder sälj riktat mot svaga människor i livets svåra skeden. Det här går på folks självkänsla, livsval, psykiska hälsa, ensamhet, stress och utbrändhet. Det är inte att leka med.
    En Sten är dessutom en Sten. Ett plagg kan du ändå använda. En klocka visar tiden.
    Sen att inte en enda tar upp hur oetiskt och ohållbar kristall-branschen är. Med barnarbete och farligt arbete där världens fattigaste(som alltid) blir utsatta samtidigt som rika vita kvinnor kan fylla sina hem med sten. Är det rimligt?

      Men!! Man kan ju göra alla de här ”inre” grejerna med positivt tänk, law of attraction, meditation, self-awereness etc etc UTAN att köpa dyra stenar och annat jox.

      Då är det mer äkta. Synd att influensiskorna missat just den detaljen.

      När det gäller sånt här går det liksom inte att köpa inre frid för pengar (i form av kristaller)
      Namaasteey evribaddi!!

        Läs sista delen av det jag skre

      Här tex

      ” Är du nyfiken på kristaller och vill lära dig mer om hur kristallerna kan hjälpa dig att uppgradera ditt liv, boosta ditt välmående och manifestera dina drömmar?”

      ” ★ Du lär dig:

      – Varför vi älskar kristaller och hur de fungerar.
      – Vad kristallernas olika färger och former betyder och hur du använder dem.
      – Hur du väljer kristaller och hittar rätt kristaller för just dig.
      – Hur du kan rena dina kristaller på olika sätt.
      – Hur du programmerar dina kristaller.
      – Hur du använder dina kristaller i vardagen, i ritualer och för att uppgradera ditt liv.

      Kursen innehåller allt du behöver veta för att komma igång med dina kristaller så att du kan uppgradera ditt liv och ditt välmående till nästa nivå.”

      Så steg ett är att köpa en kurs för 250kr👆🏼
      Sen köpa kristaller , vill man ha ett gäng blir det 500-1000kr
      Sen en kurs till för 450 kr där man lär sig allt detta
      ” Hur kristaller fungerar och på vilket sätt de kan förändra ditt liv
.
      – Vilka kristaller du ska välja utifrån deras egenskaper, former och färger
.
      – Hur du väljer kristaller.
      – Hur du renar kristaller
.
      – Hur du programmerar kristaller
      – Hur du använder dina kristaller i vardagen.
      – Hur du manifesterar dina drömmar med kristaller.
      – Våra favoritsätt att använda kristaller på för att leva en mer spirituell livsstil.
      – Hur du använder kristaller under meditation och i ritualer
.
      .. och såklart mycket mer! ”

      https://ohlamoon.se/products/onlinekurs-allt-du-behover-veta-om-kristaller?_pos=2&_sid=05e0e623f&_ss=r

      Jag är inte emot att man är alternativ, att man tror på nått, att man vill meditera osv men hallå lets vall this what it is. A MONEY GRAB

        Rena kristaller…? Programmera kristaller?????

      Tipsar om Kristallsjukan på Spotify dok!!!! Sååå jävla bra och relevant för vår skeva tid

        Lyssnade på den igår. Väldigt intressant!

      Jajo men av alla saker att promota ellet sölja på folk genom sitt kändisskap så är ju sten och fokus på inte läkning såååå jäääävla mkt bättre än utseendehets och miljöfarliga smink och andra skitprodukter.

        Inre läkning* herregud varför tror jag att jag hinner kommentera här när jag sitter på jobbet? 😅

        Du tror inte slipade kristaller är en miljöbov?

        Vissa stenar grävs fram i trånga hål där endast riktigt små kommer in. Vilka är små? Barn!
        Kristaller är Sten, för att få fram dom måste man gräva, spränga och alltså utvinna mark och berg.
        Kristaller slipas, ofta helt utan skydd. Hur tror du det är att andas in det dammet dagarna i ända.
        Hur tror du det går med naturen när man gräver ur marken?
        Hur tror du det är att jobba i en gruva utan skyddsutrustning, utan regler

        Du fattar väl att kristaller inte bara ligger färdiga, i små polerade bitar i högar uppe i gräset som nån slags vild blomma, bara att plocka

        ” “As with most minerals,” adds Sampat, “it is impossible to know for sure if your crystal was obtained via an environmental and human rights horror show.””

        https://amp.theguardian.com/global/2019/jun/16/are-crystals-the-new-blood-diamonds-the-truth-about-muky-business-of-healing-stones

      Spirituell porr.

      Jag håller med! Riktigt bra skrivet.

      Jag är en såndär person som sysslar med alternativ spiritualitet och häxeri sedan väldigt många år tillbaks… Och jag förstår och håller med i kritiken, samtidigt som jag kan förstå den andra sidan också.

      Jag kan bli trött på att allting idag ska göras till ”business”. Det är irriterande att ens andlighet/tro med tillhörande redskap (kristaller och tarotkort t.ex.) så lättvindigt ska förvandlas till företag som tjänar pengar. Jag ifrågasätter verkligen det genuina hos dessa personer (Josefin t.ex.). När jag började med tarotkort för 20 år sedan och gjorde mycket research online så var det ALDRIG nybörjare som kom med frågor som ”Hej, jag började med tarot för 5 månader sedan och nu vill jag starta företag, hur har ni gjort för att bli framgångsrika?”, utan det fanns ett mycket djupare intresse av systemet, historiken, konst m.m. Men idag ser man dessa frågor dyka upp konstant. Alla som är runt 25 år verkar vilja göra sin hobby till sin inkomst och jag förstår inte varför? Varför vill man riskera att det känns som att ens hobby blir ”jobb” och något som måste göras dagligen, istället för något lustfyllt, intressant, lärorikt? Känns som om hela influencer-grejen smugit sig in i dessa sfärer…

      Men å andra sidan kan jag också tycka – Varför är det så stigmatiserat att tjäna pengar på kristaller och andlighet? Varför förväntas de som kan tolka tarotkort göra det kostnadsfritt för random folk som ber om det? Om du har en vän som är jurist eller frisör så springer du väl inte till hen och förväntar dig att få råd/hårklipp gratis av dem? Eller okej, vi gör en liknelse som ligger närmre… Tycker ni att präster ska arbeta gratis? De jobbar ju med sin tro/andlighet? Borde de inte erbjuda själavård och annat kostnadsfritt då de har ett kall att göra det de gör…? Någonstans tycker jag man får förstå att vi lever i ett samhälle som i grunden är kapitalistiskt. Alla behöver pengar oavsett om de är präster eller säljer stenar. Om det finns en marknad så kommer vi se både ”goda” personer ge sig in i marknaden, och de som enbart vill tjänar pengar av girighet, så funkar ju världen…

        Tjäna pengar på tarot och kristaller går tillbaka bra mycket längre än 20 år. Är idag inte troende men växte upp i och hängde själv i de kretsarna där på 80- och 90-talet, betalade då för en hel del tarot-läggningar, seanser, sockerpiller och köpte då min beskärda del av ametister och bergskristaller av ivriga utövare. En familjemedlem gick under den tidsperioden bland annat en kurs i healing och i den kursen ingick vägledning i hur man startar företag och hittar kunder. Jag tror det bara är så att man kanske märker de tendenserna tydligare nu med sociala medier, förut skedde ju såna diskussioner offline. Kanske beror lite på vilka kretsar man rörde sig i också(?)

        Själavård är kostnadsfritt och du som privatperson kan gå och prata med en präst gratis t.o.m. om du inte är medlem i Svenska kyrkan. Prästens lön kommer från bland annat kyrkoavgiften, du som individ behöver inte betala för att få hjälp eller stöd av en präst. Ungefär som att skatter bekostar sjukvården så du som individ inte ska behöva ta hela kostnaden själv om du behöver vård.

        I övrigt håller jag helt med, varför måste allt man tycker är lite intressant förvandlas till en karriär?

          Självklart har människor försörjt sig via sådant i århundranden. Jag syftade mer på fenomenet att unga personer idag går in med inställningen att de ska tjäna pengar på en hobby de knappt behärskar, vilket jag inte såg lika mycket av tidigare. Jag tror det har mycket att göra med social medier, där man uppmanas att sälja sälja sälja och bli rik genom att vara ”entreprenör”. Det har blivit mycket mer kommersiellt inom den sfären.

          Men grunden kvarstår: Prästen tar betalt för sina tjänster. Varför kan inte ”healern” göra det också? Var pengarna kommer ifrån är väl irrelevant? Folk vore nog rätt förbannade om man kunde köpa en tarottydning för sin friskvård. 😉 Men med det sagt: Reiki-healing är godkänt för friskvårdspengen! 😉

            Ja det kan kanske ha krypit sig ner en del i åldrarna och blivit lite hetsigare.

            Nej, jag tycker inte det är irrelevant vart pengarna kommer ifrån. Det beror helt på varför någon söker sig till tjänsten. Jag personligen tycker inte att personer som är i behov av stöd ska gå miste om det för att de inte har råd och jag tycker det kan vara problematiskt i de situationer när desperata människor i sorg utnyttjas ekonomiskt för att de greppar efter allt för att få hjälp eller kontakt med någon de förlorat. Något som är problematikt även inom andra yrkesgrupper, men tycker att jämförelsen med präster blir lite konstig.

        Ingen ska jobba gratis
        Ser inga problem med att man gör business av ett intresse

        Problemet här är ju det jag skrev å det du själv tar upp. Är det verkligen genuint? Jag tycker då inte det

        Jag ifrågasätter också starkt hållbarheten och de etiska aspekterna och tycker det är så märkligt att samma personer ofta pratar om just dessa saker, när det kommer till allt UTOM deras kristaller. Det går inte ihop

          Förstår dig, jag har själv helt slutat köpa kristaller sedan det uppdagades att typ slavarbete ligger bakom. :/ Jag hade kunnat tänka mig att ägna mig åt healing som egenföretagare, men sälja kristaller känns som dirty business helt ärligt…

    Jag tycker också att det låter förnuftigt och att du låter som en som går in för att inte förstå. Och varför skulle du kunna tolka hennes mål? Är det inte bättre att fråga henne själv? (Just den sista frågan kan ju inte du svara på).

    Trams. Hon kan väl yoga på och så men ”become love”…. Vad betyder det ens?

      Varför är det trams? Kanske för att lära sig själv att hantera känslor i vissa situationer och bli mer lugn och kärleksfull överlag? Din kommentar tex är bara röd och går in med en ganska arg och trött attityd. Become love kanske inte är så dum inställning att ta till sig 😉

      Inte särskilt flummigt, nej. Attraktionslagen och frekvenshöjning där kärlek är den högsta energin. Den energi man sänder ut till universum är den man får tillbaka, dvs sänder man ut kärlek får man kärlek tillbaka. Man attraherar allt i sitt liv utifrån den energi man sänder ut.

        Skulle vara en egen kommentar, inte ett svar.

        Hahaha. Men herregud.

        Inget av det du skriver är sant.

        Dessutom utgår det från en vidrig människosyn där den som inte får kärlek, blir sjuk eller drabbas av annat negativt får skylla sig själv.

        Sådant som samhälleliga strukturer, ojämlikhet och andra förutsättningar som påverkar oss ignoreras helt.

          Nja, det är ju inte det som avses. Exempel från mitt eget liv: kände mig konstant överkörd och pressad på jobb, i relationer osv. Jag behövde lära mig att sätta gränser, och resultatet har varit tämligen njutbart. Inget magiskt i sig, snarare grundläggande psykologi, men om det för vissa funkar att se det som något spirituellt och att ”universum” ger och tar – so be it. Så länge människor kan känna sig lugnare, gladare, mer tacksamma och tillfreds så gläds jag å deras vägnar.

          Attraktionslagen är en naturlag och fungerar för alla, alltid vare sig du vill eller inte.

              Du kan klistra in hur många länkar du vill, det är fortfarande en naturlag.

                FoRtfAraNDe en ”naturlag”.

      Sådär uttrycker sig väl de flesta yogatyper… Jag tror de tror på ett gemensamt högre medvetande där alla buddister och äkta yogisar befinner sig och att man kärleksfullt kan ”tänka” in alla andra i det. Rätta mig om jag har fel.

    Perdy!

    Inte särskilt flummigt, nej. Attraktionslagen och frekvenshöjning där kärlek är den högsta energin. Den energi man sänder ut till universum är den man får tillbaka, dvs sänder man ut kärlek får man kärlek tillbaka. Man attraherar allt i sitt liv utifrån den energi man sänder ut.

      Om det där var sant så skulle alla goda människor leva bra liv, och alla onda människor skulle leva dåliga liv.

      Är det så?

      Hahaha. Men herregud.

      Inget av det du skriver är sant.

      Dessutom utgår det från en vidrig människosyn där den som inte får kärlek, blir sjuk eller drabbas av annat negativt får skylla sig själv.

      Sådant som samhälleliga strukturer, ojämlikhet och andra förutsättningar som påverkar oss ignoreras helt.

        Måste ni dra det så långt? Kan man inte bara ha inställningen att bli en bättre människa själv utan att ta in övrig befolkning? Om jag går in med inställningen att alla är idioter och dumma i huvudet kommer jag troligtvis bemöta folk fel och således få negativ respons tillbaka. Kommer jag däremot möte människor med lugn och vänlighet även i situationer där jag anser jag har rätt kommer jag bli bemött bättre också. De enda som kan påverka oss själva är oss själva, sänder vi ut kärlek får du troligtvis det tillbaka. Men SJÄLVKLART kan du bli hjärtekrossad eller få cancer ändå. Men det handlar om inställningen- inte att vissa är värda mer. Detta kan ju inte vara så svårt att förstå?

          Det är inte vi som drar det så långt. Det är vad lagen om attraktionskraft de facto säger.

          Den har liksom inte bara med bemötande att göra – jag har inte sett någon här som hävdar att man inte ska bemöta andra med värdighet?!

          Det jag protesterade mot var detta:

          ”Attraktionslagen och frekvenshöjning där kärlek är den högsta energin. Den energi man sänder ut till universum är den man får tillbaka, dvs sänder man ut kärlek får man kärlek tillbaka. Man attraherar allt i sitt liv utifrån den energi man sänder ut.”

          Ovanstående går knappast att tolka på annat sätt än att om dåliga saker händer i mitt liv så är det för att jag attraherat det med min dåliga energi. Det är inte bara stendumt utan också ett djupt obehagligt sätt att se på livet och världen.

          Detta kan ju inte vara så svårt att förstå?

            Mja… om du själv ser dig själv som ett offer kommer nog tyvärr dåliga saker hända dig också för att du själv inte anser du är värd mer. Du tycker synd om dig själv och tycker säkert det är andras fel och andra ska lösa saker åt dig. Attraktionslagen är mer en självinsikt också.

              Ingen har skrivit om att se sig själv som ett offer, det är du som hittar på.

              Men om ditt barn får cancer, till exempel. Är det för att hen har sett sig som ett offer? Eller för att hen har skickat ut för lite kärlek i universum?

              Det har inget med självinsikt att göra. Däremot med insikt generellt: tror man på attraktionslagen så har man oerhört låg insikt om hur världen, människor och vetenskap funkar.

                Du missar poängen helt

                  Du missar poängen helt.

        Attraktionslagen är en naturlag så det handlar inte om vad som är sant eller inte. Allt är energi och vi skapar vår verklighet utifrån den energi vi själva sänder ut. Om du inte vill ”tro” på det så är det upp till dig, attraktionslagen fungerar ändå.

          Kära nån. Den funkar inte bara för att du tror att den funkar. Varken på dig själv eller på andra.

          Visa mig gärna en vetenskaplig källa som stärker dina påståenden.

          Så sjukt korkat detta.

            Du har din övertygelse, uppenbarligen, och jag min. Jag är helt ointresserad av att försöka övertyga dig om någonting och bryr mig inte ett skvatt om vad du anser vara korkat.

              Övertygelser som är baserade på kunskap och vetenskap väger lite tyngre än övertygelser tagna ur sagornas värld.

          Säg det till de på Gazaremsan..🤦🏼‍♀️

      obehagligt sätt att skylla på individen när hen inte lyckas fånga in ”kärlek”. Då har hen gjort fel!!! skickat ut för lite såklart.

      och de som drabbas av en sjukdom, till exempel MS är alltså skyldiga till det själva.

        Vem har sagt det? Ingen? Men får du MS tex kommer nog en stor del till hur ditt framtida liv påverkas beroende på hur du själv ser på situationen

          Vilket är något helt annat än vad attraktionslagen säger.

    Ett inlägg om ”Chrippa Berg” Youtuber och Jocke Lundells brorsa som sitter i klistret nu?

      Hon, Camilla, skrev tidigare att hon inte kommer att lägga ut ett inlägg om det

    Mogi har väl alltid skrivit lite sådär yvigt eller vad man ska kalla det för. Har inte hört talas om henne på år och da’r, trodde hon hade slutat flunsa och skaffat sig ett annat jobb.

    Hon ska flumma mer och jobba om möjligt ännu mindre.

      Vad jobbar hon med? Hon har väl ändå åldern inne för ett arbete?

        Hon jobbar inte alls vad det verkar. Hon avvecklade sitt företag för något år sedan så hon lär inte försörja sig på flunseriet.

        Hon är 34 år och pojkvännen 38. Står att hon bor i London på insta-bion men snokig som jag är kollade jag på mrkoll och hon och pojkvännen står skrivna hos hennes föräldrar. Kanske dags att skaffa eget när man närmare sig 40 kan jag tycka.

          Hon gick väl in i väggen förut o bestämde sig för att flytta hem. Varför vara så nedlåtande?

            Gick in i väggen? Av att äta afternoon tea och testa lyxrum på hotell? Hmm.

        Det är lite av ett mysterium? På hennes insta ser allt väldigt flådigt ut med lyx och resor men hon verkar inte ha någon inkomst och hennes kille är en av tre delägare i ett eventbolag som hade det blygsamma resultatet 55000kr år 2022…

          Kanske är AI. Nu kan man ju göra det mesta med AI känns det som.

            Haha ja eller så har de kammat hem en storvinst på lotto!

          Vad hon pysslar med vet jag inte, men pojkvännen är ”Head of External Relelations” (vad nu det innebär?) på Koenigsegg enligt Linkedin.

            Relations, ska det vara förstås.

              chefssäljare skulle jag tolka det som. Om det nu inte är de externa leverantörerna han ska odla relationer med.

    Jag fattar precis. Tror att det är du som är lite…grund.

      Nej det är dravel.

    Stelaste nyårsnatten jag någonsin sett. De två har varit förlovade hur länge som helst men bara tagit sitt förhållande hem till Mogis föräldrar?

      Nyårskyssen*

        🙄 Here we go again…

    Med tanke på allt hon tänker göra så låter det som att hon har ett liv precis som en vanlis. Lite upp och ner på olika sätt. Tror inte hennes åtgärder kommer att leda till någon större förändring.

    Det är dravel.

    Det skrevs ju en del om B.I, L.W m fl och bilderna på ryggar och revben – men tror inte jag har läst någonstans om S.B och de bilder hon lägger ut i sina inlägg då och då som är liknande bilder. Om än med något mer kläder men fortfarande där revbenen är extra framträdande nedanför den croppade tröjan. Hon har ju också skrivit om att hon haft ätstörningar, övertränat m.m. och tänker att hon har väl inte missat debatten kring pro ana.

      Håller helt med om det, men tycker att SB ofta blir okritiskt hyllad på den här bloggen.
      SB har många varningsflaggor kring ett ätstörtbeteende i mina ögon tex att hon väldigt väldigt ofta redogör för vad hon äter.

        Fast det med att hon redogör för vad hon äter – tänker du på att hon lägger upp bilder på mat och berättar vad det är på tallriken eller vad menar du? Att blogga om vad man lagat och/eller ätit ute är ju lika gammalt som konceptet blogg.

        Godismängderna har hon väl motiverat som att folk (svenskar) ser på det som alkohol, så när det ska konsumeras ska det konsumeras så IN i helvete. Hon menar att hennes dagliga lilla godismängd är detsamma som det kontinentala ett-glas-vin-till-lunchen ungefär.

          Tycker att hon redogör betydligt mer än andra bloggar och verkar skriva ut ALLT hon ska äta. Inte bara ”här var lunchen”. Samtidigt är hon ju matintresserad och lagar mycket mat och jag upplever att det är en stor del av vardagen/livet/bloggen.
          Det som är problematiskt enligt mig är kombinationen av hennes uttalade ätstörning/underätning och att en kan tro att hon äter jättemycket samt postar dessa kroppsbilder där revbenen och klädglappen är framträdande.

      Sandra har väl alltid varit ganska öppen med att det är en viktig del av hennes identitet att vara väldigt smal. Hon går i otaliga timmar varje dag oftast, lägger upp exakt antal godisar och äter väldigt små portioner. Hon har nog alltid under-ätit men särskilt efter graviditeten. Hon har ju ofta klumpiga skor för att framhäva dom smala benen och poserar för att förstärka.

        Samt korta kjolar så man kan ana thigh gap typ

          Trodde först ni skrev om Annawii som enbart lägger upp body checking content i superkonstiga vinklar?

    Måste ni dra det så långt? Kan man inte bara ha inställningen att bli en bättre människa själv utan att ta in övrig befolkning? Om jag går in med inställningen att alla är idioter och dumma i huvudet kommer jag troligtvis bemöta folk fel och således få negativ respons tillbaka. Kommer jag däremot möte människor med lugn och vänlighet även i situationer där jag anser jag har rätt kommer jag bli bemött bättre också. De enda som kan påverka oss själva är oss själva, sänder vi ut kärlek får du troligtvis det tillbaka. Men SJÄLVKLART kan du bli hjärtekrossad eller få cancer ändå. Men det handlar om inställningen- inte att vissa är värda mer. Detta kan ju inte vara så svårt att förstå?

      Nu börjar du vackla: ”sänder vi ut kärlek får du TROLIGTVIS det tillbaka”. Inte alls lika tvärsäkert som det som skrevs längre upp.

      Ingen har ifrågasatt att det är bra att bemöta varandra med vänlighet och respekt. Självklart är det så.

      Det har dock inget med attraktionslagen att göra. Den gör mycket mer långtgående påståenden och det är de som visar på en vidrig människosyn.

        Nej det är bara du som går in med fel attityd. För att lagen ska ha någon påverkan måste du själv leva efter det också. Har inget med människosyn att göra.

          Eh. Jo.

          Och förresten, hur ska ni ha det?

          Är det en naturlag eller inte?

          Om det är en naturlag så gäller den alla, oavsett om man ”lever efter den” eller ej. I motsats till vad du skriver här alltså.

          Det brukar vara svårt att på ett stringent sätt försvara teorier som är rena påhitt. För eller senare brukar det bli rörigt. Här gick det fort att nå det stadiet.

          Men kämpa på för all del hörni.

        Vi är inte ens samma anonym, men okej. /Jag som skrev om attraktionslagen längre upp

          Nej säkert inte.

    Mogi vill alltid visa utåt att hon är finare än vad hon är. Tidigare (kanske fortfarande) ljög hon alltid på Linkedin, t ex: hon påstod att hon tagit studenten på Enskilda Gymnasiet, när hon faktiskt läste nästan hela gymnasiet på Kungsholmen. Hon la till även andra studier dit, helt otroligt det också.
    När Mogi och hennes kille sålt lägenheten de köpte och renoverade så struntade Mogi i vissa fakturor hon fått, angående renoveringar. Enligt henne skulle hon inte ha betalat för arbeten, hon är ju kändis!. Pga det hamnade hon i tingsrätten och dömdes till böter mm. Och sedan fanns hon hon på Lexbase, och jag tror hon är där fortfarande. Det är nog inte någon plus för henne!!!
    Så nu bor hon och killen i vindsrummet hos föräldrarna!!!!! Nästan 10 år där nu. Mogi visar bilder hemifrån, och från sin systers hem, och hoppas att folk tror att det är hennes hus.
    Jag undrar när hon växer upp och skaffar ett eget hem!!!n

    Hon skrev på Instagram att hon är klar med sin utbildning. Någon som vet vad hon har läst för utbildning?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.