Det händer på Instastory

GabJoss har drabbats av ett riktigt trauma – hon har tappat sin sminkväska i golvet, och flera av hennes dyra produkter gick sönder.
Man får kanske införa ett royalistiskt flygtänkt, alltså där kungen och tronarvingen aldrig flyger med samma flygplan, om något av planen skulle förolyckas?
Kanske får man inte ha sina dyra produkter ihop i sminkväskan, utan de får förvaras på olika ställen. Så förolyckas inte alla dyra produkter när olyckan väl är framme.

Tjejgänget höll en sponsrad baby shower för sin kompis Molly Rustas, komplett med pyjamasar och allt.

Bisse känner sig kränkt av att någon tycker att hon ser äldre ut än vad hon är.

Hailey Bieber i klänning från Arakii – Hanna Schönbergs märke.

Att dutta eller inte dutta… det är frågan…

Diana Moseni chockar sina följare mer än om hon medverkat i ”Masked singer” när hon mimar på ”perfekt arabiska” enligt vissa dms.

49 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Stort för Hanna S.

  Är ”flygtänkt” verkligen ett ord?

  Känner sig kränkt för att någon skrev att hon ser äldre ut är väl att överdriva, hon verkade ju ta det med ro, dessutom ville ju personen bara vara taskig. Hon ser väl knappast ut som 55-60 😅

   Tyckte också att hon tog det bra och skojade tillbaka.

   Hon har vääääkdigt mkt smink och fransar (på sidorna ytterst) mm och ser därför något äldre ut än sin ålder.

   Osminkad i och i t ex hästsvans ser hon ut som sin ålder.

   Den som sa 55-60 vill vara vara dum.

    Finns ju helt klart 50-plussare som ser ut sådär och då är väldigt fixade så tja, går man omkring extremt fixad så är det svårt att bedöma ålder, på gott och ont, tack vare alla behandlingar och produkter som finns att tillgå idag. Vill man se ung ut så får man se till att vara (hyfsat) ung och vara ofixad med sina naturliga drag och osminkad hy.

     Också en suddig bild vilket gör det svårt att bedöma, många äldre kvinnor har just suddiga bilder och/eller filter.

    Hon ser ju helt klart äldre ut med massa botox och fillers, allt smink, fransar, naglar och massa krafs i form av accessoarer. Hon vill se exklusiv ut i sin stil men det faller platt. Såklart helt okej om hon gillar det men hon ser både yngre och framförallt fräschare ut när det inte är så mycket kaka på kaka.

   Hur gammal är hon då? För hon ser ut att va 40 plus iaf men fixad. Det är det som är risken med att göra för mkt ingrepp osv, man ser ut som en äldre person som försöker se ung ut.

    Jag har för mig att hon är typ 39.

     Hon är 37

   Jag undrar en sak.
   Varför säger dom flesta äldre kvinnor att dom inte har nåt emot att åldras och att dom känner dig snygga och mogna, men om nån säger att dom ser gamla ut eller gissar att dom är några år äldre så tar vissa åt sig som att det är nåt dåligt ?

    Kanske handlar om att de är stolta över att liksom ha den kronologiska åldern tex 60 men vill SÅ gärna se ut som 59, att folk ska bli imponerade och överraskade att de är äldre än de ser ut? Dvs åldern ok men utseende inte ok.

  Är det så på riktigt att kungen aldrig flyger i samma flygplan som Victoria alltså? Låter logiskt när jag tänker på det men kan inte läsa av om det är sarkasm eller inte haha.

   De flyger så, ja.

   Vi gjorde så på tidigare jobb när hela arbetsplatsen åkte. Delades upp på 2-3 flygningar. Trodde det var standard procedure på många bolag, man sätter inte hela ledningsgruppen eller hela kontoret på samma plan.

    Vi delar alltid upp ledningsgruppen om de ska resa till samma destination, vår CEO skulle tex. aldrig flyga med vår COO. De är förvisso även bröder och båda grundare men det är ur säkerhetssynpunkt för företaget om något skulle hända.

     Oj trodde det bara var kungligheter som gjorde så. Men hur funkar det i övrigt, något skulle ju kunna hända på kontoret, brand eller liknande, terrorattentat på restaurangen de äter på, åker de samma bil ibland eller är det också no no? Är det bara just flygplan det gäller och isåfall varför?

      Vi arbetar väl förebyggande tex. god brandsäkerhet på kontoret, alla larm kopplade direkt till larmcentralen osv. Sen går de såklart ut och äter tillsammans och delar bilar ibland osv, men tanken är väl lite att undvika tillfällen med rätt garanterad död som utgång typ flygresor. Sen finns det ju inga garantier för något, man kan ju halka på gatan och slå huvudet eller sätta nåt i halsen men du fattar 🙂

      Bra poäng, är väl statistiskt mycket större risk att dö i bilolycka än plankrasch.

       Å andra sidan är överlevnadschansen, statistiskt, mycket större vid bilolyckor.

      Intressant fråga, är ju statistiskt sett betydligt större risk för en bilolycka än en flygolycka.

       Så är det ju, och ibland åker de bil separat men inte alltid. Lite beroende på tillfälle och situation.

       Känns lite som att vi är samma person nu.

        Är ni inte samma?

    Oj! Makes sense när jag tänker på det men hade ingen aning att man gjorde så.

   Regeringar gör så också, ganska känt.

    Känns ju rimligt med politiker eftersom de dels har stort ansvar och det kan bli kaos om alla dör samtidigt liksom att ett flygplan med många politiker i är ett öppet mål om någon är efter en. Alltså om ett företag inte är kontroversiellt där det finns folk som eventuellt är ute efter att sänka planet så känns det ju lite överdrivet att just flyga separat. Men i övrigt – liksom vad spelar det för roll om alla i Ace of Base eller ABBA dött eller random företag? Är man död så är man död och kan inte sörja att bandet eller företaget går under. Kanske lika bra att alla dör samtidigt? Åker ju själv hellre hela familjen tillsammans och delar öde än att vi skulle dela upp oss så att hälften dör medan hälften överlever. Det jordeliga spelar ju som sagt ingen roll när man väl dött ändå och ingen annan kommer lida pga politiskt kaos eller liknande.

     Är det ett större företag så är det ju mer att de har många fler anställda, aktieägare och styrelse som gärna vill att företaget ska fortsätta oberoende av vilka som finns i ledningen och därav även om viktiga nyckelpersoner i ledningen skulle gå bort. Det blir ju mycket svårare att hantera kontinuiteten om hela ledningen försvinner i en smäll vs. en eller några stycken.

   Ace of Base och ABBA delade också på sig när dom flög.

    Men var inte det mer för att de inte kom överens och helst undvek varandra?

   En massa polska höga politiker, däribland presidenten, dog ju i en flygkrasch för typ 15 år sedan. Kanske blev ännu mer vanligt efter det.

  Men herregud klart snoppen måste torkas efter kiss, varför är det så många som inte gör det?! 😵 Fräscht med kissdroppar i kalsongerna.. Vi här som har söner har lärt dem göra rätt hoppas jag.

   Aldrig tänkt på det om en kille torkar av snoppen. Och det är jag glad för. Vill inte veta 🤣

   Man kan väl gissa att det är de som står upp och då måste de väl böja sig ned för att dra ut toapapper.

   I skolan får jag alltid böja armbågen på ett väldigt udda vis när jag sitter för det är så trångt och föra upp handen i toapappershållaren, för pappret har ju så klart gått av där inne, och så får man även snurra lite på toarullen med fingertopparna.

   Hoppas ni lärt dom detta då vissa har ”efterdropp” även om det torkas efter kissandet.
   Vissa män har inte förmågan att ”krama ihop musklerna” utan det blir kvar en skvätt urin, som sedan kan rinna ut som efterdropp, exempelvis i kalsongerna. Boten för ”efterdropp” är att man, när man kissat färdigt, masserar området mellan pungen och ändtarmen (den så kallade ”grenen”) bakifrån och framåt. Då tömmer man ut den sista skvätten ur urinröret!

    Blä😝, fingrarna i nästanrumpan.

    Information jag kunde varit utan 😂

  Gabjoss hade ju pms, förstår hennes sorg och ilska helt och hållet då. Elakt att göra narr av henne

   Visst är det trist men hon får väl se det som ett tillfälle att städa ur sin extremt grisiga sminkbag. Varför ha allt i en enda kletig hög som en fjortis? Städa upp o ställ in grejerna i badrumsskåpet.

  Är det något som vet något om dianas uppbrott ifrån Dani M? Hintades om otrohet

  Diana Moseni är det väl!😅😁

   Ja alltså Diana Moseni VAR tillsammans med artisten Dani M.

  Väskan är ju som en kudde, varför skulle det gå sönder?

   Dragningskraft, höjd och vikt+ skört material = gå sönder.

  Diana Baban?

  Har Molly inga andra vänner som inte är influensers?

  Var det inte en annan Diana..?

  Fel Diana.

   Fel Diana vad? Det är ju Diana mosenis story hon visar? Fattar inget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.