Uppdatera ditt Instagramkonto för 2024

Linda Hörnfeldt har postat ett toppeninlägg för den som vill förändra eller förnya sitt Instagramkonto. 
Här är hennes fem första tips:

1. Uppdatera din profilbild till en närbild på DIG (gärna med färgglad – men enhetlig – bakgrund).⁠

2. Lägg till nyckelord för din nisch i “namn”-fältet (efter HELA ditt namn).⁠

3. Fräscha upp omslagen till dina höjdpunkter! ⁠

4. Uppdatera dina höjdpunkter att inkludera aktuella produkter/tjänster samt testimonials (och ta bort sånt som inte är relevant).⁠

5. Använd dina tre pinnade inlägg högst upp till en presentation av dig, ett inlägg om vad du erbjuder och ett värdefullt inlägg som representerar ditt konto.⁠

Tips 6-10 finns att läsa i hennes kommentarsfält.
Jag skulle verkligen rekommendera alla att följa henne – hon är klok som en bok. 

25 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Mycket bra tips!

  Kan bara tala för mig själv men har blivit så trött på folk som pratar i kameran. Helt oavsett vad de pratar om. Får jag upp en sådan reel scrollar jag blixtsnabbt vidare.
  Är mer intresserad av att se någon göra något, vara någonstans, ja vad som helst förutom pratande huvuden.

   Så blir det ju när alla följer strömmen, uttjatat. Kan det verkligen finns något mer att prata om på sociala medier?! 😄 Allt är sagt och gjort känns det som. Följer bara nära och kära och den blogg, det räcker.

   Håller med, jag vill se vad folk gör inte hur de ser ut och framför allt inte se huvuden som babblar på för sig själva framför en kamera, speciellt inte i offentliga miljöer. Om ni någonsin sett folk som vloggar och går runt och pratar för sig själva med sin egen mobil framför nobban så vet ni hur cringe det ser ut.

  Känner spontant att det skulle minska sannolikheten att jag skulle följa ett konstlat, färgkoordinerat konto med ikoner i highlights och pinnade inlägg. Det känns verkligen som att folk är trötta på det och vill ha mer naturligt, levande och äkta nu

   Hon känns alltid 6 månader sen med allt

  Helvete vad desperat katten är gällande att göra reklam för sitt märke. Gör inte annat än att lägga ut videos om sina nudlar, fröknäcke osv. Går det mot konkurs?

   Hennes knäckebröd kostar 400kr/kilot. Wasa sport kostar 40kr/kilot.
   500 gr av hennes granola kostar 100kr.
   750 gr Start granola kostar 40kr.
   (På min lokala ica iaf)
   Även om man tycker att den ena är godare är det nog inte många som väljer så hiskeligt dyra alternativ just nu..

   Kat Z Hon har ju fått skyhöga böter (var det inte över 1 miljon?) för sin bristfälliga marknadsföring. Just saying…

  Är så trött på henne och hennes tips samt alla andra som gör likadant eller delar liknande tips. Hade det funkat så hade hon ju haft betydligt fler följare, eller?

  Jag tycker det är skittråkigt och oinspirerande med alla dessa *entreprenörkonton* i ljusgult, rosa och grönt, med inklippta kavajbilder och något snajdigt signaturtypsnitt 😴😴😴

  På tal om föräldrar som hänger ut sina barn. Fick upp ett videoklipp när jag scrollade. Och är i chock. Vem lägger ut videos på sitt nästan tonåriga barn med DS i blöja, skrikande. Skriver att hon bajsat osv…

  Mellies_resa

  Det är ju i princip det mest kränkande man kan göra.

   Anmäl då henne gärna – det är motbjudande på alla punkter.

   Jag kom också över det kontot i mitt flöde. Kände mig illa till mods. Gillar inte den exponeringen överhuvudtaget.

   Oj, kollade in kontot. Hon skriver ut mycket privat medicinsk information om dottern.

  Jag tycker också hon verkar väldigt fin av vad du visade. Bra med positiva inlägg. Hoppas vyerna kan utvidgas inom många områden. Och att folk inte bara sitter och tror/antar/spekulerar/skvaller. Det hjälper ingen.

  Vad har hon för målgrupp och vem tänker hon att hon tipsar? Som vanlig privatperson skulle jag bara tycka att det vore pinsamt att ha ett instagramkonto ordnat efter de råden.

   Hennes målgrupp är de som vill nå ut på instagram, så inte privatpersoner.

  OT, men Polyfamiljen vad är det för udda årlig tradition de börjat med. Förra året strax efter jul la de ut en vlogg som började som vanligt men som slutade med att Linda grät och sa att något jobbigt hade hänt och sen var vloggen slut och det blev tyst ett tag. I nästa vlogg berättar de att de har en kris i förhållandet och Hampus hade ”flyttat” (läs, han bodde i husvagnen på tomten). Då sa de hela tiden att de skulle berätta mer en dag, sen helt plötsligt i en vlogg bodde alla tre ihop igen och allt var som vanligt och de tog inte upp så mycket mer om det. Spekulerades här inne då att det bara var ett sätt att locka fler till deras kanaler.

  Hela året sen förlöpte som vanligt, jaja så vanligt som nu de här lever. Det skulle hoppas av ekorrhjulet och hus hyrdes ut och de skulle bo i husvagn, sen skulle de leva vanlife och sen husbil och nu är de tillbaka i huset och har startat bageri. Svänger snabbt här.

  Men nu då, efter nyår så lägger de ut en vlogg och samma visa. Börjar som vanligt sen står Linda med gråten i halsen och säger att något hänt och att de berättar i nästa video. Sen tystnad på Youtube men igår lägger Hampus ut en bild där han poserar med en tavla i handen där han skriver att nu bor inte alla tre under samma tak igen. Samma visa som förra året.

  Kommer du skriva något om Chrippa?

   Jag har googlat men är uppenbarligen dålig på det. Följer Jocke men missar ofta stories. Orkar någon berätta vad grejen är med hans bror?? Såg bara nu en lång rant från Jocke att han är sååå besviken på honom och att barnen kanske kommer hamna hos soc? Sen har jag ett minne av att jag läst här att brorsan var polisanmäld för nåt? Fattar ingenting men är lite nyfiken

    På fb finns sammanfattning. Bara söka på hans namn. Vet inte om Camilla tagit ställning att inte skriva om det här alls så tänker att jag ska respektera det i så fall. Tycker bara det hela är sjukt.

     Hittar bara en massa chattrådar där det hela diskuteras. Har inte hittat något som förklarar vad det hela handlar om. Men jag väl uppenbarligen dålig på att leta

   Det hoppas jag inte. Dessutom bör Camilla kritisera anjo så som hon kritiserade exonph för att elda på situationen mellan nicci och hennes ex. Det är ju exakt samma sak anjo gör nu, skor sig på deras situation och ”läcker” info för sin egen vinning

    Ja alltså det är mycket i det hela man kan skriva om. Tycker hela situationen känns galen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.