Ska man slå till eller?

Lägg till ”ObbaLobba” på Snapchat om du vill bli brun eftersom Instagramkontot togs bort?
Paow vet verkligen hur man säljer in saker med högsta trovärdighet, gör hon inte?
Om jag skulle köpa någon form av illegal substans – jag tänker att det här är Melanotan eller liknande – så vill jag inte göra det från någon annan än ”ObbaLobba” på Snapchat.
Hur känner ni?

33 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tack, men ett stort NEJ TACK!

    It’s a no for me. Känns som det går jätteutför nu 🙁 hoppas det ordnar upp sig känns som ett väldigt tufft liv. Och farligt framförallt.

    Haha men gud 😅

    Jag hoppas hon hittar till vägen som är rätt för henne. Det är hon och alla andra människor värda. Folk går ”sidospår” ibland tills de hittar rätt.

      vet att jag är elak, men det är hon för dum för

    Hahah så himla dumt. VEM hoppar på detta? 😄

      Vem vill INTE handla av Obblalobba på Snap? Köper tre direkt.

      Anna Book gjorde ju det under Biggest Loser. Så uppenbart att man undrar hur TV4 kunde blunda för det, hon borde ha diskats.

        Alltså, det är väl allmänt känt att alla spraytannas på lets dance och att folk tappar i vikt?

    ”Utav” att bli brun? Det är säkert korrekt, men ”utav” låter så fel.

      Det är inte korrekt. Rätt är ”Intresserad av att bli brun?” eller ännu bättre ”Intresserad av att se solbränd ut?”

        Använder man verkligen order solbränd för att beskriva färgen som här får antas eftersträvas?

        Målet ju som regel inte att se rosa-/rödflammig ut, som när man de facto bränt sig, utan att få den där solkyssta, alternativt ”tre veckors semester i Thailand”-looken, beroende på vem man frågar. Förutom att jag uppfattar att termen ”solbränd” syftar på ett annat tillstånd så är ordet ”solkysst” bland de ickigaste jag vet, så om någon sitter på rimliga alternativ till de två ordern, välkomna att dela med er!

          Fast färgen du får är knappast ”härlig-treveckors-semester-i-Thailand-brun” utan just brun. Man blir brun. Så till den grad att man ser ut att ha blivit med helt annan hudfärg. Nej, det är inte snyggt och ja, alla ser att du inte blivit så brun på naturlig väg.

            De flesta blir väl ändå oranga?

              Nja som ellos skriver blir man extremt brun, så pass brun att det inte ser naturligt ut öht. En vanlig biverkning är dessutom att man får väldigt många och stora leverfläckar

            Haha tack för svar, men du kanske missuppfattade min kommentar?

            Jag vet inte ens vilken produkt som här åsyftas eller vad resultatet blir, utan reflekterade bara över att termen ”solbränd” ofta används för att beskriva den bruna färgen en ljus hud ofta får av att ha exponerats för starkt solljus. 🙈 Jag tänkte mest på vad som ofta brukar önskas uppnås med solande generellt, BUS, spraytan, osv. Och oavsett vilken brunhetsgrad som användarna av det Paow marknadsför eftersträvar så ställer jag mig tveksam till om solbränd skulle vara rätt ord ändå. 😄 Och observera att jag personligen inte har några invändningar med att ordet brun används, men svarade på X kommentar och X verkade föredra ordet solbränd före ordet brun i sammanhanget, därav mina funderingar.

              Nej det tycker inte jag, bränd in solbränd behöver inte betyda röd. Om jag blir brun av sol kallar det att jag är solbränd. Men skulle nog också säga det om jag blev svedd, så lite lurigt ord….

              Håller med dig! Väldigt konstigt ord. Tror svenskar är ensamma om att tycka att solbränd är något fint och lika med brun. Tex på engelska är sun burn och på norska solbrent ett tillstånd där huden är akut skadad med rodnad, smärta och inflammation. Brännskada.

    Umpalumpa ? 😳

    Och du sprider ordet! Sluta skriv om kompletta idiotier

      Håller med. Idioten som brukar skriva här i kommentarerna att den säljer diverse medel blir blockad (med all rätt) men det här läggs ut som ett inlägg?

    Paow är mångmiljonär på onlyfans men lägger ändå upp samarbete för illegala substanser och solarium. Tror inte ett skit på att hon tjänar de pengarna hon säger att tjänar på Onlyfans.

      Mångmiljonär????????

      Hahaha…”mångmiljonär” snarare ”broke”😂😂

      Hon sa i en podd/youtube att hon tjänat över 9 millioner kronor på onlyfans.

        Hon ljuger…

          Skulle det finnas ett korn av sanning i det så borde man (jag har ej tid så kommer inte gör det) ju egentligen kontakta Skatteverket? För tror inte hon själv har rent mjöl i påsen gällande skatten isf. ? Men vad vet jag.

    Ja? Det är det som är andemeningen av Johannas kommentar.

    Så förbannat trött på att svar aldrig hamnar där man ämnar att svara. Ovan är svar till Anonym 11:45 och 12:08

    ”Obbalobba” 😂😂😂

    Frågan är om det finns något kvar att beställa? Tror att ”Dr Solbrännhovd” har lagt beslag på hela lagret☀️💊

    Hon lade upp något liknande för någon vecka sedan, fast frågan var om man ville handla nässpray och så lade hon upp något telefonnummer pga samma grej med borttaget instagramkonto

    Det kliar i hela kroppen när jag ser folk skriva utav. I 99% av fallen kan du lika gärna skriva AV. Ser andra influencers som också skriver utav heeela tiden och jag kan inte får mitt liv förstå varför man inte bara skriver AV och framstår som mycket mer bildad och seriös.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.