Nessa om år 2024

Året är 2024

1. Man låtsas älska sin flickvän för att hon ska ta bort anmälan för att sen lämna henne.
2. Man hittar på att man är gravid för att rädda sitt förhållande

@exonphspoilerse spår 2024 på Instastory. 
Vad tror ni? Har hon rätt? Vad tror ni själva kommer ske i kära influencerland?

88 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Herregud vilken soppa! De där människorna måste sluta att publicera hela sitt liv på internet.

   Ja,de borde avinstallera alla sociala medier, radera kontaktuppgifter till varandra och sedan skriva in sig på arbetsförmedlingen.

   Instämmer. Hela den här soppan är så märklig. Känns som om alla inblandade skrattar hela vägen till banken på vår bekostnad. Varenda en av dem verkar behöva en vända på en psykavdelning för det kan fan inte vara friskt beteende av vuxna människor! Tyvärr är det ett litet oskyldig barn i det här som används som slagträ hela tiden. Kräks på hela bunten.

  😂 Tur dom unga inte vet hur kärleksdödande småbarn är!

   En av dom har väl barn?

    Den personen är väl inte speciellt ung, om du syftar på nr 1

     Alltså är det bara jag som inte vet vem hon/ni syftar på?
     Please tell!

      Jockibois bror och hans ex. Det är en tågkrasch utan dess like. Eller de skapar den själva genom att publicera 240 storys med texter och oklara töntiga filmreferenser. Dom ökar typ 100k följare på detta så det är väl ända anledningen de fortsätter. Eller ja… typical norrköping så är inte förvånad lol

       Han är ju så löjlig, och obehaglig, han tror han är en superstjärna nu. Så pinsam, och hans bror J lika manipulativ och styr alla och vänder kappan efter vinden. Hemskt hur de manipulerar alla och hittar på. Tur hans senaste film floppade, och prenumeranter kan ju köpas just saying.

        Vinklar och vrider

   De har lagt upp filmer där de skriker och svär åt varandra på ett väldigt aggressivt sätt medan barnet går runt med napp i munnen. Fruktansvärd situation men ännu värre att dela det online 💔

    Fast det är väl egentligen inte så konstigt att tjejen L delat det med tanke på allt de hittar på om henne och hur de utmålar henne. Men det är synd om barnet när hens mamma och pappa gapar och skriker könsord framför barnet. Sedan hur alla drar nytta av situationen och mjölkar och sen ska de igen, och att Clu*e och A*njo vinklar, och ljuger, till en viss fördel är bara så sjukt och kan väl inte vara lagligt. Alla är styrda av en viss person med makt, och kanske förekommer både hot och mutor.

     Bryr mig inte det minsta om henne. Jag bryr mig om ett oskyldigt barn som behöver bevittna vuxna som beter sig på det sättet. Ångesten och osäkerheten det utsatta barnet behöver gå igenom. Det värsta är ju att det händer. Inte att det läggs ut. Även om det också är hemskt då Det finns kvar.

    Fast det är väl egentligen inte så konstigt att tjejen L delat det med tanke på allt de hittar på om henne och hur de utmalar henne. Men det är synd om barnet när hens mamma och pappa gapar och skriker konsord framför barnet. Sedan hur alla drar nytta av situationen och mjölkar och sen ska de igen, och att Clu*e och A*jo vinklar, och ljuger, till en viss fördel är bara så sjukt och kan väl inte vara lagligt. Alla styrs av en viss person med makt, och kanske förekommer både h*t och m*tor.

    Men det är väl egentligen inte så konstigt att tjejen lagt upp det med tanke på vad de påstår om henne och hur de utmålat henne. Men det är synd om barnet när hens mamma och pappa gapar och skriker framför barnet.

    Stackars barn 💔

  Jag äcklas på den där Nessa. Vem fan gjorde henne till presstjänst för äckligt skvaller och spridande av filmer på små barn i nöd. Jag avföljde direkt. Det finns en gräns för vad man publicerar på skvallerkonton. Nessa verkar själv psykstörd som går igång på att sprida/återposta massa skit vidare. Tänk om fler kunde avfölja och bojkotta alla dessa psychoidioter!!!!!

   Och hur gammal är hon egentligen? Verkar vara 14 med osund besatthet av Nicki Minaj. Så jävla töntigt!

    Hon är född 97.

     Snart 27år gammal med andra ord. Så sorgligt och tramsigt beteende

    Håller med. Hatar hennes uttryck också. ”Fes baklänges på grekiska”. Eh ok…

   Ja och hon N ser upp till J the puppetmaster och har kontakt med honom, styrd av honom. Hon skrev ”så fint av Jocke att betala tjejens taxi” haha att folk inte fattar varför han gjorde det. Han fick väl dåligt samvete för allt sk-t han påstått om henne och rädd för att hon skulle avslöja saker och så vill de ju att C ska vara med sitt barns mamma istället som de känner mer. Hemskt hur manipulerande dessa killar är och hur J styr o ställer. Att A-jo och vissa ig-konton mjölkar, sprider sk-t, ljuger och vinklar till en viss fördel är bara så sjukt. Kan undra om de får betalt av en viss man och hur mycket. Det A-jo gör kan väl inte vara lagligt. Hemskt.

   Alla läcker ju skvaller till henne tyvärr, om privata saker och för alla eller många program som går

    Problemet i den här historien är att så många tycker det verkar okej att förtala ett eventuellt brottsoffer för att den misstänkte gärningsmannen är bror med JL. Man ställer sig bakom att det skall vara okej att komma undan utredning och eventuell rättegång för att man är känd eller har en känd bror? Hade det inte varit mer normalt att låta rättsväsendet lösa detta? J köper sig fri gång på gång och nu skall han vara med i SVT´s Min sanning. Vet han ens vad en sanning är?
    Till dig som läser, har L gjort sig förtjänt av stryk och bli våldtagen?

  Och nu är Nessa i nåt bråk med Bianca på stories. Det tar aldrig slut!

   Men det är ju Bianca VÄNNER som sprider info om henne… Eller vänder sig till Nessa. Till och med Oliver sa det i podden med Melinda.

   Va? Vad är det för bråk? Vad har jag missat?

  Camilla!

  Skulle du inte kunna göra en research om influensers resebeteende 2023 o redovisa hur många utlandsresor de gjort o visat i sina sociala kanaler. Det kan nog bli en del.
  Tänker oxå att en del influensers klarar sig bättre undan granskning än andra trots ett intensivt resande. En jag tänker på är Toftby. På nytt iväg på en utlandsresa.

   Ja gärna en sån granskning!!

   Vad spelar det för roll hur ofta dom reser utomlands? Hur påverkar det dej om någon annan åker utom utomlands 3 gånger eller 15 gånger?

    Bland annat för att en anledning till att klimatet skiter sig är alla onödiga flygresor folk gör.

    Men du kanske inte tycker att planetens välmående påverkar dig.

     Precis, och just detta faktum att de är influensers = själva idén med jobbet de har är att andra ska ta efter dem.

     Vad definierar en ”onödig” flygresa? Jobbresor när man kan ta möten digitalt? Semesterresor när man kan värma fötterna framför brasan när man vill ha dom i varm sand? Träningsresor när man kan träna hemma?

      Mitt företag tillåter inte digitala möten i många fall. Ska jag hängas ut för att jag jobbar för dem?

     Det är inte olagligt att resa utomlands eller flyga. Finns viktigare och mer intressanta saker att granska.

      Va? Hur kan det egentligen finnas viktigare saker när undergången kommer närmare?

       Åk ut och sätt dig på Arlanda eller Landvetter och snacka med dom tusentals människor som flyger varje timme. Det är inte förbjudet och ert tjat kommer inte göra någon skillnad.

       Foliehatt på…

     Ingen bryr sig om klimatet, har du inte förstått det? Dom bryr sig inte om hur deras barnbarn kommer få leva. Dom bryr sig inte helt enkelt

     Så länge det är krig i världen kommer jag flyga med gott samvete!!

    Hur det påverkar mig? Fråga dig hur det påverkar oss ALLA, att dessa s.k influerare använder sina påtryckningsmöjligheter till något så förkastligt som att använda den makt de faktiskt har att göra ngt så EGOISTISKT som att tjäna pengar på något som inte gagnar hela vår framtida existens på denna planet.

     Har inte flyg sjukt lite utsläpp jämfört med annat? Jag tänker vinproduktion och import till Sverige, kaffeproduktion, klädindustrin, köttindustrin, all smink och hudvård. Varför är det just flyg som så många anser vara THE bad guy, lite som plastpåsehetsen?

      Klädindustrin förstör klimatet främst när det produceras pga färgning etc, inte när det transporteras även om det också drar mycket (en person som flyger = xxx klädesplagg som transporteras med båt?). Så ja, de influensers som köper second hand skulle jag verkligen vilja lyfts fram och de som shoppar extreeemt mycket nya kläder vore bra att granskas.

       Håller med, lyft fram influencers som shoppar second hand men som också har ett hållbarhetstänk öht.
       Fast fashion borde skammas. Det är också vi som har lite makt där, genom att avfölja och kritisera.

   Flyg står för 3% av totalt globalt utsläpp av fossila bränslen (transportsektorn allt som allt för ungefär 14%)*

   Industri- och energiproduktion står för närmare 45% av alla utsläpp där omställning till fossilfri produktion går alldeles för sakta.**

   Min poäng? Bör resor med flyg minska, absolut! Är det största klimatproblemet, nej.

   Vår konsumtion av produkter och energiförbrukning är ett betydligt större problem. Så, istället för lägga tid på att be Camilla granska influensers resor, lägg er (din) tid på att påverka företag och politiker att inte vara så slapphänta mot företag och energibolag. De måste ha högre krav på sig att ställa om till miljövänlig produktion. Det, och att influensers, ”Svensson” och alla andra slutar köpa fast fashion, Ikea-möbler och billigt krafs från Kina. I jämförelse är influensers resande bokstavligen en fis i rymden…

    Källor * och **

    WWF och Naturvårdsverket

  ”Ta bort anmälan”.

  Så sanslöst obildad människa.

   Vad säger man då? Dra tillbaka anmälan?

    Man kan inte dra tillbaka en anmälan. Däremot kan man meddela polisen att man inte vill medverka i utredningen och då får en en förundersökningsledare avgöra om det går att driva utredningen utan målsägarens medverkan. Brott som faller under allmänt åtal ”äger” man inte själv – du kan inte ta tillbaka en anmälan för du styr inte över den.

    Vissa brott behöver man själv bestämma om man vill ange till åtal. Då kan man säga att man inte vill det och då läggs med största sannolikhet utredningen ner. Men där drar man inte heller tillbaka anmälan.

     Det där blir lite som att märka ord, spelar roll hur man säger det när det i slutändan handlar om att manipulera någon till att inte delta i utredningen.

  Till alla föräldrar: kolla om era barn följer honom, henne och hela familjen och om så är fallet prata med barnen om att det här är olämpligt att följa just nu. Tänker att barn börjat följa Joakim, Jonna, Christofer och alla deras kompisar för att dom skapat kul innehåll men nu ska barn INTE följa detta drama.

   Varför ska man inte följa dem nu? Vad är det för drama? 👀

    Dramat som inlägget handlar om! Som Nessa skriver om 🙄

    De förtjänar inte följare eller prenumeranter för det första. Ingen av dem, inte Lundells heller. JL är ju nästan värst i detta, nu när det kommit fram hur brorsan är så ska folk sluta spekulera och ingen ska dela något om barnet och det är fel att kriga online MEN vem var det som satte igång allt – Just det, han var den som krigade och la ut en massa från början och han som delat bilder på barnet, och sedan styr han väl alla och typ tvingar/manipulerar vissa att påstå saker och andra att ta bort osv.

  Året är 2024:

  1. En 20-årig kvinna lever i en våldsam relation och 40-åriga män startar ett nationellt drev emot henne i sociala medier.

   Ja, eller tvärtom med de vittnesmål som finns mot henne

    Syftar du på hans egna brev eller där man förhör en 3-åring?

     Vad är det för vittnesmål du syftar på och tror det finns, och litar på? Tro inte på allt de säger, var inte så naiva och lättlurade. Ni manipuleras att tro saker. Klart som fn han säger att han är oskyldig. Klart som fn att hans kompisar vill skydda honom och mjölkar och gör content för att tjäna mer pengar och mer följare. Klart som fn att han säger till sitt barns mamma att han inte kan lämna L för då skulle hon ”hitta på saker om honom”, klart han säger att hon hittar på. Fast vi har nu sett motsatsen. Märkligt att han sagt att den tidigare tjejen också ”misshandlade honom psykiskt” och hon i sin tur säger till honom när de bråkar ”ska du slå sönder mitt ansikte nu eller” som om han gjort det tidigare, och nu ändå så skyddar hon honom och försöker smutskasta L. Kan ju dock förstå hon hatar L som tog killen men att hon är så lättmanipulerad och att båda tjejerna varit och är så naiva är tragiskt men jag vet hur lätt att vara blåögd. Tror han grävt sin grav typ i o med allt detta, brorsan skulle inte satt igång allt på some utan legat lågt med allt men då förstås så hade de inte tjänat massa views, följare och pengar fast sluppit vissa konsekvenser som det troligt blir.

     Hans brev som han satt och skrev i paniken och som han för några dagar sedan i en yt-video sa att han inte menade och att man inte ska ta allt han sagt och skrivit för sanning, när han också samtidigt sa att han älskade L så mycket och ville leva med henne – troligtvis för att hon inte skulle gå vidare med saker och inte avslöja saker han gjort och sysslar med. Någon dag tidigare hade han tydligen kärleksbedyrat för sitt andra ex på samma sätt. De blir liksom manipulerade och lätt att de faller för kärleksövertygelserna. Han behöver ju bara ”knäppa med fingrarna” som han själv uttryckte sig. Sedan vet ingen om hon ljugit om graviditet el inte som de ju också kör med nu och påstår för att få L att verka opålitlig.

     Breven han skrev när han satt inlåst och som han för några dagar sedan i en YT-video sa att han inte menade, att man inte ska ta det han skrev för sanning. I samma video bedyrade han sin kärlek till L och sa att han vill leva med henne, han kastade även sk-t på sitt andra ex dvs mamman till sitt barn. Någon dag tidigare hade han tydligen bedyrat sin kärlek till henne också alltså mamman J. Han har manipulerat dem båda, för att undkomma saker. Det är lätt att falla för kärleksmicker och övertygelser, lätt att vara naiv. De verkar ha en massa konton som skriver ”L är psykopat” och ”hon har slagit ett barn” i mängder och det för att det ska bli en ”sanning” hos folk, de manipulerar folk att tro så. Det senaste de sprider är ”hon ville ha nakenbilder igår” och att ”hon hittar på att hon är gravid”. Tro inte på vad de säger och sprider. Vidrigt hur de håller på. Somliga borde verkligen skämmas och det tror jag vissa inblandade faktiskt gör nu.

    Både han och Jocke är körda nu. Jocke och anjo drog igång detta drev, nu får de leva med att allt vänder till det sämre för dom. Om de inte gett sig på att smutskasta L på SM så hade det aldrig gått så här långt.
    Största offret i det hela är lilla C som inte verkar ha en enda vettig förälder. Fy

    Tvärtom skriver du, menar du att hon startat drev? Nej det har hon inte och troligtvis är du väl eller har varit med i drevet. Fruktansvärt. Och nu hittar de på och sprider att hon ville ha nakenbilder igår, att de pratat med hennes ex och bästis och innan att hon slagit ett barn. De försöker med allt för att smutskasta henne och har inga bevis för någonting de säger. Spelat in ett barn som får svara på en ledande fråga herregud en treåring kan säga vad som helst, går inte att lita på. Skrämmande hur lättmanipulerade vissa är. Sedan att han manipulerar både L och hans tidigare tjej alltså mamman till barnet för att de inte ska avslöja saker och inte anmäla honom, och att det finns andra som backar honom och sysslar med en massa skit. Alltså. Vissa YT och instagramkonton borde inte få finnas till, polis borde stänga ner. I sms som Clue la upp skriver hon ju inte alls det som han påstår i sin text, galet hur han håller på. Vet inte om han missförstår med flit eller bara är korkad. För j-vligt.

     Soc borde omhänderta barnet. Att förhörs en 3 åring och lägga upp online är över alla gränser.

   Är han 40?! Trodde båda var typ 20-25

    Han fyller 35 i år, född 89.

    Eller rättar mig själv C blir 35, de som startade drevet (A och J) är 33 resp 38.

     La till några år för alla har sån dålig hårväxt

    Christoffer blir 35 i år, lärde känna Linnea när hon var 15 och han 26..

  Det är ju inte något Nessa spår om, utan något som hänt under detta år. Tänker om du kanske missförstått det, Camilla, för du ville väl inte (med all rätt, bör tilläggas) skriva om den här soppan?

   Ja hon skriver ju med andra ord att detta är vad som hänt/händer mellan de där Crippa o Linnea nu

  Lite hyckleri egentligen för hur många som hänger här inne följer inte henne? Ingen föreställning för tomma läktare och ni har blod på era händer.

   Här är en som inte följer henne men läser här inne.

    Så du är inte 1/460 000+ följare? Good for you

     Nej räcker med att läsa här för att förstå att det inte är ett konto för mig. Hade stört mig för mycket. Men något som är sjukt är alla människor som nu börjar följa Chrippa och Linnea.

     Hoppas du inte försöker insinuera att vi härinne följer detta konto. Själva idén att följa BB är ju att slippa följa andra konton. Så är det för mig i varje fall.

   Det har alltid varit så. Aldrig var publiken större än vid en offentlig avrättning förr. Folk kommer mot sitt bättre vetande följa detta drama tills: A. De tröttnar. B. Det dör ner av sig själv eller C. Ett annat större drama tar över.

  Camilla, kan inte du göra ett inlägg eller varför inte en serie? Om hur våra influencers, bloggare osv blev stora, kanske ha med gamla videor och bilder. T.e.x Daniel Paris som började som Paows stalker. Finns ju super många intressanta utvecklingar.

   Zzzzzzzz……..snälla.

  Bianca lägger ut att det är pinsamt att ha direkt kontakt med skvallerkonton. Då måste hon ju även tycka rosanna är pinsam? Hon har ju också direktkontakt med skvallerkontot exph blabla. 👀

   Rosanna är en hal ål..

   Undrar om B ens fattar det?

   Bianca syftar nog på Jocke L då och/eller kanske på Rosanna.

   Lite roligt att Bianca skriver typ tänk om min mammas generation hade haft direktkontakt med Hänt extra. Hon kanske inte vet att det var (och antagligen är) så vanligt att kändisar själva kontaktade media för att få upp intresse tom sig själva. Om ingen skrev så fanns de i stor sett inte.

   Läste för ett tag sen Tommy Körbergs självbiografi. Han berättar om när han och andra kändisar jobbade med Biancas mormor. En helg bjöd hon in ensamblen på fest hemma hos henne. När de väl kom dit intet ont anande stod en damtidning där i hennes trädgård och förväntade sig fotosession med alla kändisarna.

  Folk måste sluta driva sina privata ”rättegångar” eller vad jag nu ska kalla det för på sociala medier med eller utan hjälp av skvallerkonton, släktingar och bekanta speciellt när det är barn med i bilden.

  KAN NÅGON FÖRKLARA VAD SOM HÄNT? Jag har inte Instagram längre och hänger inte med! 😅

   Skriver ut med namn här för de har ju själva gått ut med allt. Cam får ta bort om det inte är acceptabelt.

   Väldigt kort och förenkla: Chrippa Joakim Lundells bror, blev häktad för misshandel av sin 23 åriga flickvän Linnea. Kompisar och syskor m.fl skrev en massa om Linnea. Bla att hon kapade Chrippas konton. Att hon var den som misshandlade, att det var en hämnd för att Chrippa ville göra slut och gå tillbaka till sitt ex Julia (och dottern). Chrippa kommer ut återförenas på med Julia och C och berättar på YT att de är i hop. Han har friat till Julia och hon har tackat ja. Typ dagen efter står det klart att Chrippa norpat sin brors bil, hämtat Linnea och stuckit med henne till Barcelona. C&L gör en märklig video (nu raderad) där han höjer L till skyarna. Anjo, Julia, Jocke och typ alla går i taket. Han skall nu gifta sig med Linnea. Det meddelas att båda vill dra sig ur polisärendet. C&L återvänder till Sverige. På flygplatsen är det slut igen. Alla gör videos med anklagelser till höger och vänster. Dottern är i mitten av alltsammans och alla sidor använder henne som slagträ där den andra hela tiden är den som har skadat flickan mest.

   Så där är vi nu. Anklagelserna haglar. Alla säger sig bry sig om barnet men drar sig inte för att använda henne som ammunition.

    Antar att orosanmälan är gjord.

  Om man bortser från shitshowen så kanske Chrippa ska tänka på att reklam-markera på alla sina sociala medier. Helvete va han måste tjäna pengar på att inte göra det. Det enda han kan är att mygla, annars tar fogden dom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.