Vad ska man välja?

”Fånga dagen” eller ”leva sitt bästa liv”?
Jag vet inte vilket av dessa väggord som passar bättre på Pennys pulkainlägg.
Givetvis fördömer vi här på Bloggbevakning all typ av pulkaåkning som inte sker i enlighet med intruktionsbladet. Pulka ska åkas på rumpan och alla åkare måste bära hjälm. Kaffemuggar är bannlysta.
Säkrast är att inte åka pulka alls då så klart, men hur mycket ”dagcarpande” är det?

Är det fortfarande stollar som åker pulka på skogskyrkogården förresten? 

30 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Påtal om Penny Parnevik, hennes familj och släkt! Wow vilken dröm, De alla verkar så nära även fast de bor utspridda. Fantastiskt att få växa upp med syskon och kusiner som hänger som bästa vänner!

   Eller hur! Men känns som en väldigt svensk grej att man inte umgås med släkt mer än typ vid större högtider? Eller..? Hur umgås ni andra med familj och släkt?

    Håller med om att det känns svenskt . Umgås väldigt mycket med mina syskon och mina föräldrar men inte med min släkt. Mina kusiner är 10-20 år äldre än mig och bara killar så vi har aldrig varit nära. Kanske beror det på hur nära man är i ålder/hur lika man är.

    Hoppas att min familj kommer vara tightare än vad min familj var när jag växte upp. Alltså mina barn nu. Vänner och egna intressen får såklart plats men när det tar över helt och själva sammanhållningen i familjen försvinner är det sorgligt. Ens familj är ju ändå något speciellt.

     Ganska naturligt när man växer upp. Vore lite underligt att umgås på samma sätt när barnen är 27 som när de var 7…
     Vänner väljer man och då ofta de man passar ihop med.

    Vi är halvmexikaner i min familj, vi umgås nästan bara med varandra 😅 har såklart vänner som kommer och umgås med oss också 😏

   Själv tycker jag det verkar jättejobbigt haha. Älskar min släkt, men är introvert så personligen skulle jag avlida om man umgicks så mycket och så många, så pass ofta som de verkar göra.

    Haha samma här.. på ett sätt verkar det jättemysigt och härligt men vet samtidigt att jag aldrig skulle klara av det, går liksom undan och gömmer mig på julafton redan nu och då är vi bara fem personer med mig inkluderat 😅

    Samma här. stor släkt, skulle aldrig orka träffa alla, typ fira jul med massa folk. Och bröllopen en del har med 3-400 personer, yikes!

  Åkt massa pulka som barn. Men tycker inte dom ska åka på kyrkogårdar. Men oj vad kul vi hade som barn på vintern med pulka och skidåkning. Svinhalt i Stockholm i dag. Och ej sandat?!

   Ingen som åkte miniskidor i plast 😉

    Miniskidor i full fart efter häst. Hej vad det gick.

    Oja!!

   Det är fortfarande lika kul att åka pulka 😄 man blir inte för vuxen för det! Finns billiga på typ Dollarstore

   (Varför ALLTID modd? Varenda jäkla gång..)

    Klart det är kul. Men man slår sig så förbannat.

     Gör man? Åkte i lördags, ingen fara. Välter du eller vad är problemet menar du?

  hahaha supernassen lol

   Hon är ju det. Vad ”skrattar” du åt?

  Finns många invandrare som röstar på SD.

   Det blir inte mindre rasistiskt för det. De invandrare som röstar på SD tänker ju ofta att det finns en hierarki beroende på vilket land man kommer från, vilken hudfärg man har och vilken religion man tillhör.

    Dom invandrare som röstar på SD är nog bara trötta på alla kriminella oavsett hudfärg eller bakgrund och att SD är enda partiet som kommer städa upp i röran.

  Maggan har varit delulu länge. Hon funderade någon gång på varför nästan alla hennes barn har ADHD och funderade på om det kunde bero på att hon använt teflon; när det i själva verket troligtvis är ett arv från henne själv.

  Men oj så bittert det var här idag. Både inlägget och kommentarerna. Ta en glas vin och slappna av.

   Om du tolkar inlägget som bittert så tror jag nog att DU behöver ett glas vin…kanske en näve socker eller två.

    Very well. Spydiga plattitydförslag för att någon åkt pulka blandat med ”Såååå typiskt svenskt att inte umgås med sin släkt”.

    Glöm vad jag sade, ni verkar jättelyckliga och glada. Cheers! 😊

   Om det var någon som var bitter/negativ i detta inlägg så var det ju du själv 😂

    Verkligen?

   Idag? När är det inte bittert härinne?

  Fler vuxna borde definitivt åka pulka, och sluta stå uppe på backen och snacka med andra eländiga vuxna. Åkte själv med systerbarnen i en nedstängd slalombacke i julas och hade hur kul som helst. Och jäklar vad man fick motion när man fick dra en fyraåring upp igen.

   Dra? Kunde den inte gå själv?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.