Toppen eller bottenbetyg för Gynnings trosor?

I veckans avsnitt av Carolina Gynning och Carina Bergs podd så berättar Carolina om sina upplevelser av och med ett par seamless trosor. 
Carolina lyckas nämligen missa att hon har ett par seamless trosor på sig när hon går på toaletten, och tror att hon är helt naken, och inte ens när hon börjar kissa så går det upp ett ljus för henne. Hon tror istället att den konstiga känslan som infinner sig beror på att hon fött tre barn och har starka ”kiss och knipmuskler”.
Carolina säger att det måste vara det bästa betyget för ett par seamless trosor, att man inte ens märker att man har dem på sig, medan Carina tycker att det snarare visar på ett underbetyg på Carolina som människa.
Alltsammans givetvis sagt med glimten i ögat!

 Jahapp, vad ska man ställa för fråga här då? 
Kanske någon av er kissat på sig eller glömt att ni har kläder på er innan ni börjat kissa? 😉

43 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Med tanke på Aftonbladets artikel om flickvänner till gängkriminella. Hur mår en viss flunsa, egentligen, på riktigt tror vi?

   D?

    Den som vet den vet 😉

    C. K.

    Casst och Klatschigt

   Förstår inte att hon kan ha mage att stötta sånt 🤢

    Har du läst artikeln?

   Tell me more

   Vem?

  Alltså de där människorna Berg och Gynning är tydligen populära av någon anledning men utanför kulten så måste det väl vara fler än jag som tycker att de är pinsamt kändiskåta och så jävla tråkiga. Eller kanske inte.

   Jag håller fullständigt med. Är Gynning eller Berg på TV så byter jag kanal.
   Kan inte förstå att de får mediautrymme över huvud taget, tycker inte de tillför något vettigt.

    Dom är liksom för mycket. Men samtidigt kul att dom vågar.

     Absolut att de slår över till pinsamhetens gräns, och det är inte det minsta kul.
     Är det någon som fått behållning av deras pladder? Vad är det för viktigt de försöker säga?

      Gnällkärringarna spekulerar, snälla isolera er

   Berg är så otroligt tråkig. Hur i h-e kunde hon få jobb på tv, ok att hon var gift med Luuk men väger det verkligen upp? Gynning är rolig med sitt bräkande.

    Utan Luuk hade inte Berg kommit in i TVkorridorerna.Deras första program var en katastrof som med rätta blev nedlagt, hade varit bra om det tagit stopp där.

    Är ganska säker på att Berg jobbade på TV innan hon träffade Luuk.

   Jag älskar dom! Men jag kanske tillhör kulten då!😅

    Jag med! Tycker dom är sköna. Enda podden jag lyssnar på. Iofs varit ganska klent med det roliga de senaste avsnitten imo, de har nog fullt upp med annat och kanske borde ta en paus tills de har mer tid & bättre material att jobba med. Nu är det mest om Gynnings gård och alla djur hon köper. De första säsongerna dock var fruktansvärt roliga.

     Det kan jag hålla med dig om! Ibland lite väl flamsigt. Men när dom är bra är dom fruktansvärt roliga!🤩

      Kan du komma med några exempel på vad de sagt som är så fruktansvärt roligt,för det har gått mig fullständigt förbi.

       Lyssnar du på en podd som du tycker är väldigt tråkig? Du säger ju att ”det roliga gått dig helt förbi”? Då får man ju förmoda att du lyssnat mer än en gång. Slöseri med tid!

    Älskar Berg men Gynning är bara jobbig.

   Tant röd / 2024-01-23 15:36;

   Håller med! Carina har inte imponerat media hittills i media fast senaste mellon så fick istället andra ”programledare” ta kritiken – var nog skönt för Berg. Fast tänkte på som Babbsan sa i kvällstidningen, ang senaste melloavsnittet. Han menade att Berg håller på att tappa glöden i det sällskap hon är i numera. Jag skulle vilja tillägga – hon håller inte på att tappa – hon har redan tappat det.

   Detta med trosorna är såklart ett rent fabulerande av Gynning – hon är så jävla osäker o nojjig att hon måste ju på något sätt få fram till publiken att hennes slida o urinrör inte är slappa efter alla graviditeter. Hahaah – who is she fooling…. ??? ;D

   Jag är säker på att Luuk är en väldigt stark promotor till Berg o Berg i sin tur kan dra med sig Gynning. Frågan är hur länge det håller göra så? Gynning o sin sida kan – i alla fall lite grann- flyta med som tillhörande kungavänners- släktet Philipssons med all den status hon får känna där.

  Alltså, måste man berätta allt privata? Bor inte Philipsson med Gynning, är de särbo?

  Det lät som om de har kul ihop?
  Jag lyssnar mest på poddar för stämningens skull och lyssnar helst på poddar där folk är kompisar som verkligen gillar varandra och skrattar med varandra har jag märkt. Sen får de som poddar inte vara för korkade. Men proffstyckare som ansträngt vill framhäva sina egna åsikter och är lite småkritiska mot varandra är inte alls roliga att lyssna på.

   Menar du att det finns fler poddare som är ännu mer korkade än Berg och Gynning?

    Oj så avis du är! Tönt

  Var i helvete finns det bra hipsters! Där är min fråga haha

   På Söder?

    😄

  Jag börjar svara på frågan!
  Jag har glömt att jag har trosor på mig minst två gånger när jag satt mig för att kissa. En gång på fyllan (hemma efter krogen tack och lov). En annan gång tidigt på morgonen när jag inte riktigt var vaken än tydligen 😀

   Jag har alltid trosor på mig ( sover även i trosor). Jag är en fin flicka så glömmer aldrig att jag har trosor på mig🩲

  De där trosorna som ska vara sömlösa är de som sitter allra sämst på mig. Vill ha kantsömmar och helst ska baksidan vara sydd i två stycken.
  Jag fattar faktiskt inte varför det ska vara så knepigt att hitta bra trosor. Jag är liksom helt normal byggd…

   Hittar inga bra heller. De har fan ingen resår i midjan och grenen är för smal

   Jag kan ha en rekommendation, beroende på vilken typ av trosor du är ute efter .

  Hon känns lite äcklig Gynning🤢

  Varför är allt med Gynning relaterat till nakenhet och sex? Så tröttsamt.

  Jajamen! Aspackad på krogen glömde jag att dra ner stringtrosorna och kissade i dem när jag satt på toa. Men ingen skada skedd, trosorna kastades och festandet fortsatte!

  Jag glömde för ett par veckor sedan, jag hade opererat mig och hade efter operationen på mig ett par kompressionsbyxor dygnet runt, med öppen gren för att det gjorde för ont att dra ner och upp det vid varje toa besök, bor ensam så det är ju ingen som ser om jag springer och luftar musen men om jag skulle i väg någonstans brukade jag ta på mig trosor utanpå byxorna (och en klänning över), men jag blev ganska van att bara sätta mig på toan och göra vad jag skulle så en dag när jag hade på mig trosor för en gång skull så satte jag mig och hann börja uträtta mina behov innan jag insåg att jag glömt dra ner trosorna…

  100% ja. Jag var dock kanonfull

  ÄLSKAR Gynning!!!!!

  INTE jag!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.