Anna Book ryter ifrån till Hänt!

Bildkälla: Anna Book Instastory

Anna Book har postat en trio arga stories, och den som får sig en släng av sleven den här gången är tidningen Hänt. 
De har skrivit om hennes operation och hur den lett till att Anna nu tar paus, men tack vare Hänts artikel så gör Anna det motsatta.
Dock är det tidningen Hänt vi pratar om, och jag kan helt ärligt inte förstå hur man kan bli så här upprörd. Det är tidningen Hänt. HÄNT!
Snacka om att Anna högg på betet! Hur orkar hon?
Jag fattar att hon blir provocerad av att folk tror att hon själv kontaktar media, men folk tror ju en massa saker hela tiden, och det kan väl knappast vara det värsta folk kan fabricera ihop…

Texten är så pass lång och liten att jag kommer transkribera bilderna.
You are welcome! 😉

Bild 1: Hänt! Are you kidding me?

Bild 2: Varför vill man på HÄNT, framställa mig som att jag är arg och ryter? Jag är inte arg. Mer uppgiven och trött. Trott speciellt på att allt missvisas och återspeglas på ett sensationsliknande sätt genom HÄNT och att dem inte visar någon respekt och aldrig tar ansvar för vad deras tillvägagångssätt slår tillbaka på mig. Vissa människor tror på riktigt att det är JAG SOM BER media skriva om mig. Något sådant har ALDRIG hänt under alla mina decennier i offentligheten, det ska ni ha väldigt klart för er!

Bild 3: Förlåt, men den här skvallertidningen är verkligen inte okej! Tänker att knivarna borde vara vassare och att dem kunde läsa innantill. Har inte sagt att jag försvinner helt från Instagram.
Jag sa att jag kommer ta några kliv åt sidan och inte dela speciellt mycket om min knäoperation mer, eftersom tidningen HÄNT gör sensationsartiklar med störda rubriker i sin skvallertidning och när HÄNT gör sp….DÅ irriterar det vissa människor som i sin tur går på MIG med kränkande åsikter och kommentarer som ibland/oftast är långt över vad som är okej och jag blir spottad på och förlöjligad.
Så, det är alltså inte här på min Instagram människor är elaka det är hon HÄNT!!!!!! JAG VILL dessutom inte att HÄNT tar mina texter/inlägg och skriva artiklar om mitt, helt utan ”lov” gång på gång på gång, för det gör dem enbart med negativitet eller svårigheter ALDRIG när jag gör/får eller upplever något positivt. Hur kommer det sig?

Så det är HÄNT jag försöker att inte bli mer utnyttjad av för deras artiklar leder enbart till hat och elakheter från konton jag oftast redan har blockerat, så bitterheten där är säkert redan stor.
JAG KOMMER INTE FÖRVINNA alls!!! Ännu en lögn – jag kommer bara inte dela med mig just nu om operationen och för privata saker. Just nu eftersom HÄNT stjäl mina ord/upplevelser och iblanhdn även mina bilder som de tjänar pengar på. Det gör inte jag, det jag får tillbaka är elakheter, är det okej?

Håll er till sanningen nån gång HÄNT, skäms ni aldrig för hur ni gör? Det är ju inte bara jag som blir drabbad eller. Sen en sak till, ni på HÄNT – SLUTA kontakta min familj och var sneaky *ormemoji* Det är såååå fult, så lågt, så respektlöst och det får räcka nu okej?
Visar ni respekt, frågar ni och är schyssta på ett basic mänskligt humant sätt, kanske vi kan få till något trevligt för läsarna nån gång. Men ska n i fortsätta så är och vara respektlösa, tjäna pengar på mig/mitt med grova missvisande påstående, rubriker & fler fula patetiska artiklar?? Som snälla sluta helt skriva om mig – tro mig, jag har överlevt långt mycket svårare saker än det. Så att inte bli omskriven, det är inte ett problem på något sätt inte för mig i alla fall.
Hoppas innerligt att ni kan visa respekt från och med nu och frågan går då alltså till HÄNT? Jag kan göra någonting positivt och glädjande för läsarna nån gång absolut! Men varför vill ni göra mig illa? Varför hör ni bara av er om negativitet, vad har jag gjort er för illa under alla mina 39 år i offentligheten? Förtjänar jag inte respekt, vänlighet och lite schyssta saker? Och ni som följer mig – SNÄLLA tro inte på allt ni läser, snälla försök att vara källkritiska eller fråga mig direkt själv istället i ett dm.

Slut på meddelande.

38 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Missförstådda stackars Anna 😅❤️‍🩹

  ( men de som skriver artiklarna och rubrikerna på hänt borde skämmas )

   Herregud, VEM orkar läsa & ännu värre att skriva ihop allt. Jag orkade läsa 2 meningar sen höll jag på att somna. Att hon orkar men iochförsig en annan jobbar ju och gör av med energin på jobbet…

    Haha ja 😅

    Hon är helt klart världsmästare på ordbajseri! Du har väl hört talas om gnället hon skickade till arga snickaren som var på 8 sidor har jag för mej.

     Sms som blev 7 A4 sidor när han skrivit ut allt 😂😂😂

   Ja så klart ska dom skämmas, eller det är ju en underdrift. Men ser inte stackars missförstådda Anna att alla människor som man kan läsa om i denna skitblaska, blir behandlade precis likadant? Varför tror hon alltid att det handlar om henne?

   Anna är ju enligt fb kändisskvaller en av dom som engagerar läsarna mest. Så kändis är hon ju, i alla fall.
   Hoppas hon finner frid i sig själv

   Det är så tydligt att hon egentligen inte är gjord för ett liv i offentligheten. Hon är av ett annat virke. Tyvärr är väl detta allt hon vet, svårt att ställa om helt som 50-åring.

   Men hur kan denna människa engagera så många? Hon har väl rekord i inlägg på Fb. Tycker nästan lite synd om henne hur folk mobbar henne. Hon är totalt ointressant för mig. Det enda jag kan undra över är vad människan lever på? Bam bam bam.

  Fast ingen vill ju att det ska stå saker om en som inte stämmer. Många köper nog den där tidningen. Mänskligt att hon reagerar.

   Det är allså skvallertidningen Hänt, inte Nationalencyklopedin. Inget dom skriver stämmer.

    Ändå köper folk skiten! Och gör man det så borde man ju även tro på att det som står stämmer

  Orkade inte ens läsa inlägget. Anna book och hennes problem = Tråk tråk tråååååk 🥱🥱🥱🥱

   Nej det är fortfarande jättekul när hon rantar juuu. Hon är one of a kind.

   Håller med. Finns inget tråkigare än Anna Book

  Såg att hon blockat mig nu, efter att ha följt henne i 7 år.. aldrig kommentarer något, och har följt bloggbevkanings insta i minst 4 år. Varför nu? Toka

   Äsch var glad för det. Hon har gjort dig en tjänst. Lägg tiden på annat som förgyller ditt liv!

    Typ som att läsa om Anna och hennes långa utlägg här inne i stället?

   Fick väl nå ryck när hon ändå var i gasen.

   Går ju att se hennes Instagram ändå…

    M, hur? Jag lyckas inte, är tydligen blockad trots att jag aldrig följt människan 🙄

   Samma här oxå blockad 😆 aldrig skrivit ngt oförskämt till A . Frågade bara hur det är med jobb under pandemin ? Då blev jag ett troll 😂😂

    Jag är blockad fast jag aldrig följt henne och ännu mindre kommenterar. Var inne EN gång och tittade på hennes stories efter det skrevs om henne här inne. Det räckte tydligen för att bli blockad. 😂😂😂

  Herregud 😳
  Det här visar ju på att det är den enda tidningen hon har blivit omnämnd i på de senaste 10 åren så hon måste ju maxa synligheten genom att dra igång så stort som möjligt i sociala medier. Som vanligt pinsamt. Kan hon inte bara andas och läka sitt knä? Det senaste jag läste var ju att hon inte var aktiv. Men det kanske blir trist att vara funktionshindrad och då åker mobilen fram

   Eller Permobilen

  Hon hoppas kanske på att få lite pengar.
  Kämpa Anna😅

  Instagram har ballat ur

  Alltså jo. Har en bekant som arbetat på Aftonbladet i många år och hen kan intyga att Booken hörde av sig i tid och otid.

  Annas stora bekymmer idag är vilka bestick hon ska välja, utförligt beskrivet på Instagram… människan har för mycket fritid 🍴

   Jag tror på riktigt du är nära sanningen där. Tror ingen människa mår bra av att sakna mening och sammanhang.

  Jag tycker att man har all rätt att bli hur upprörd som helst, om man anklagas för felaktigheter.

  Såklart vill många här göra sig löjliga över det. Även Camilla som vid flera tillfällen bränt av vid felaktiga antaganden. Det är väl helt okej att skriva ett förväntat Instagraminlägg om man är förbannat, kränkt eller sur?

  Det gör ju du Camilla och andra hela tiden!

   Anklagas för felaktigheter är att ta i. Det är en tidning som är känd för att vrida och vända och tänja lite. Men utan tidningen skulle många kändisar inte vara så kändisar.

  Anledningen till att hon gick från hyllad och folkkär till pinsam och jobbig är att hon ska kommentera och förklara.
  En riktig kändis hade inte brytt sig ett skit för de vet att läsarna inte bryr sig heller.
  Ingen annan än Anna bryr sig om vad Hänt babblar om, alla vet nivån på den blaskan.

  En shot för varje gång Anna skriver HÄNT.
  Whoop whoop.

  Förr i tiden köpte jag skvallerblaskor, tyckte det mest var skoj att titta på bilderna. Texterna visste man ju var mestadels påhittade, så man läste ju mellan raderna och tog med en nypa salt. Det som är ”skrämmande” är att det verkar som många går på deras fabulerade innehåll och skriver skit till utsatta kändisar?! Lär sig inte dessa personer någon gång att skilja på sant och falskt?

  tror jag kommit över mitt anna-book-intresse, förutom på en enda punkt: fortfarande extremt nyfiken kring vad som hände under den där fångarna på fortet-inspelningen där hon försvann/blev bortplockad precis innan inspelningen..

   Håller med, Anna har falnat. Men hon underhöll många under lång tid! Min favorit är när hon satt i någon sjukhuskorridor och yrade i nattmössan. Men Annas drinkskola på YT är också en riktig godbit🤩

  Kräääks på donnan Anna Book. När hon nu har riktigt tråkigt då tänder hon en brasa. På med offerkoftan. Bökar ner sig på något mjukt underlag och börjar knapra Anna Book på Google! Sen kommer det…….Ord, ord ! Värsta ord-diarrén! 39 år i offentligheten????? Anna Book har själv valt att vara Sveriges absolut driftkucku. Skyll inte på HÄNT eller något annat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.