Styrkekramar i massor

Bildkälla: STELLA PICTURES

Tre av våra älskade influencers har det lite tufft just nu.
Av tre olika anledningar, ingen är den andra lik men tufft är det och styrkekramar behöver de!

Samir Badran har bilivt ”shadow bannad” och en smula konspiratorisk också, av hans story att döma.
Jag är fortfarande fascinerad över att Instagram förnekar att det finns någonting som ”shadow banning” när det så uppenbart tydligt för alla att någonting sådant existerar.

Erica Lindberg verkar ha lessnat på en högljudd granne och undrar om man kan ringa polisen istället eftersom störningsjouren och hyresvärden inte vill/kan agera.

Michaela Forni har fått ett sår på hornhinnan av dottern Gaias vassa bebisnaglar och undrar vad hon kan göra. Jag hade lapp för ögat i typ två veckor när samma sak drabbade mig och det gör FÖR jävla ont.
Huuu!

Styrkekramar uppskattas alltid! 😉

75 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Varför är det så få kommentarer nu för tiden?

   Tror folk tröttar på att bli påhoppade konstant.
   För här inne finns det inget som det inte går att bli osams över.
   Folks triggernivå är ganska låg.

    Tycker stämningen har varit bättre här ett tag

     Det beror nog på att det är få kommentarer.
     Ingen idé att uttrycka någon uppfattning när man bara får otrevligheter tillbaka 🙁

      Det rinner av mig som vatten på en gås. Brukar tänka så här: de som är otrevliga är bittra människor som kanske inte fått skott i råttan på länge😉

       Var inte det en väldigt trött kommentar? Som om alla skulle bli bittra och otrevliga pga brist på sex.

        He he, visste du skulle komma. Varför är du otrevlig för då?

      Jag tycker ändå att det varit ok stämning och tycker jag ser respektfulla diskussioner. Men kanske de finns de som inte tål kritik eller att argumentera, så lättkränkta och mesiga.

       Det är skillnad på konstruktiv kritik och rena otrevligheter. Man är inte mesig eller lättkränkt för att man tar illa upp av elakheter.

        Ja men jag tycker att konstruktiv kritik oftast misstolkas – det är de jag menar som är lättkränkta

         Okej fattar

    Intressant, jag tycker att stämningen här varit helt vidrig under lång tid så jag tror inte att det är anledningen. Jag tror att det här har blivit som vilken annan blogg som helst och att intresset avtagit. Det kommer inte längre några gräv, det är väldigt mycket ”tack för tips” om saker som redan uppmärksammats någon annanstans. Varje inlägg avslutas numera med någon menlös fråga för att få igång diskussion. Förr var hela inläggen (inte alla men en större andel) tillräckligt innehållsrika för att skapa diskussioner.

    Jag tror också att det är för många öppna spår, det är samma frågor som ställs så att läsa och kommentera samma sak ännu fler gånger per vecka tror jag färre orkar med. Jag upplevde att det var fler som kommenterade när det inte var lika många så det blev automatiskt fler intressanta diskussioner.

     Jag kan bara utgå från mig själv. Jag besöker denna bloggen mindre för att det redan i inläggen varit en tråkig ton.
     Sen det som verkligen fick mig att helt tappa intresset var att det så ofta handlat om PR… nu sist var det i sista meningen på inlägget en parallell som drogs till om man hade swipat fram honom på Tinder…!?
     Han är en sjuk människa och många här har kommenterat att det är olämpligt att skriva om honom. Ändå fortsatte det.

     Tycker det bara är samma personer som tas upp, Isabella, Paula, Elsa, instagram typ. Plus folk är ju
     Störda i kommentarerna.

      Ja, håller med. Lite variation hade uppskattats. Dessutom stor spridning på åldrar här inne så spretiga intressesfärer borde också tas hänsyn till. Mvh 70-talist

       Jag läser och tar till mig feedbacken. 🙂

     Håller med dig 10:12, inläggen är inte lika innehållsrika som förr och avslutas med en random fråga för att få igång kommentarerna.

      Jag tycker inläggen är bra. Jag är nöjd.

    Möjligtvis att folk inte står ut med att bli ifrågasatta, eller höra att andra tycker dom har fel.

   För mig dog intresset lite efter Bellas fall. Strökollar nuförtiden och finner det mesta ointressant. Det brukade dessutom vara lite mer av en humoristisk twist på inläggen men har gått till att bli någon form av ”granskning” som inte känns så spännande. Jaha nu har någon glömt reklammarkera igen typ… Sen att det är mest arga svar om man skriver hjälper ju inte.

   För egen del är det sällan inläggen handlar om någon jag följer/har koll på. Upplever att det nästan alltid är samma personer som går runt-runt. Sen kanske det är för att dessa personer är mest uppskattade att läsa om av majoriteten här inne, inte vet jag.

   Jag följer typ Melina C, Kenza, Penny P, Klara E, Linn A osv och ibland står något litet om någon av dem men det är sällan.

   Jag tycker att det är tydlig minskning på kommentarer sedan bara några veckor tillbaka. Och igår, ÖS… under 300 kommentarer. Det är väldigt många färre än det brukar. Så jag tänkte iom få kommentarere i ÖS (förutom då att det kanske är dålig stämning och påhopp eller att det är lite ovarierande inlägg) att det hänt något…

    Tycker det är ett sundhetstecken att många har flytt fältet när stämningen härinne ärså otrevlig så kan mobbarna få härja fritt och diskutera med varandra.

   Mina kommentarer tas bort av någon anledning. Vet inte vad jag skriver som är så dumt. Då tröttnar jag på att kommentera. Det är ju diskussionerna som gör denna sida rolig.
   Och Gaja vad fan är det för namn? Gajabaja.

    Men väx upp, och du undrar varför dina kommentarer ta bort?

  Att Samir blivit shadowbannad ser jag som ett gott tecken.

  Gällande Erica så nej, polisen är inte rätt ställe att ringa för högljudda grannar.
  Hon ska däremot dokumentera störningarna och sedan vända sig till hyresnämnden om inte hyresvärden hjälper till.

   Lewis, och angående ögat ska hon vända sig till 1177 eller ögonmottagning.

    Första steget är vårdcentralen och där kan de titta och se vad som behöver göras med ögat. Fick själv spolning av ögat när jag råkade ut för en nagel i ögat vid lek som barn. Vårdcentralen konstaterade att jag behövde ytterligare undersökning och behandling och skickade en remiss. Minns att ögat spolades på vårdcentralen och att de lyste med något instrument och att jag fick svara på en massa frågor. Det kändes värre än det var, som att det låg något i ögat som inte skulle vara där. Fick även ögondroppar och nån salva utskriven. Det var klart obehagligt och kändes mycket värre än det var och jag fick också höra av läkaren att ögat är tåligt och att det mest handlade om att rengöra och låta läkningsprocessen vara ifred och inte pilla och klia. Fick också höra att det är metallföremål och andra hårda föremål som är mer farliga, men att naglar i ögat skapar skav men inte skadar på ett allvarligt sätt (mest obehaglig känsla och att man kan bli rädd av att det inte är över efter någon timme). Det har blivit en liten skada och den behöver läka.

    Hoppas att Forni snart får ordning på ögat! <3

     //, jag jobbar på ögonmottagning. Vårdcentralen känns som ett onödigt steg. Vi har alltid akuttider. Omständligt med besök hos vc och sedan remiss. Vi läser inte remisser dagligen. Är det akut söker man ögonmottagning, inte vc.

      NEJ

      Var ju inte slut med hennes öga dock och därför skrev jag vårdcentral.

       *akut

       Så klart är det akut om hornhinnan är skadad.

    Angående ögat så ska hon absolut inte få vatten i det. Lyssnade nyligen på en podd om en tjej som fick in en parasit i ögat när hon duschade utan att veta att hon hade ett riv- eller skavsår. Hon förlorade nästan hela synen och hela ögat!

     Hur förlorar man hela ögat men bara ”nästan hela” synen?

   Vad gör man med grannen ovanpå som går högt. Vet inte hur han gör med fötterna, fruktansvärt irriterande. Köpa tofflor och hänga på dörrhandtaget? Han har ofta fester, el när han kommer hem, hög musik kl 4 på morgonen då det spelas Sepultura t ex. Gubben gick upp och sa till, han står och flinar med sina kompisar och en pitbull. När vi möts ute hälsar vi inte och han kollar ner i marken. Nu har det inte varit fest på ett tag men det här eviga stampandet, ja, vi kallar honom Stampe.

    Ha, ha har samma, fast här kallar vi henne ”flodhästen”. Fattar inte att människan kan ha några hälar kvar, så som hon fullkomligt stampar in dem i golvet i exakt varje steg, tavlorna skallrar på väggarna här när hon är igång. Grejen är att hon inte är stor, men låter som en fullvuxen flodhäst när hon går. Aggressiv gång, städning, prat, ja allt. Fy fan för den stackaren som lever med henne alltså och likadan som din granne, hälsar inte på någon, blänger bara surt på alla. Vissa människor skall nog inte bo i flerfamiljshus.

     He he, tack för dagens garv😂 Att de inte får hälsporre?

     Ja, det är intressant hur olika folk går. Bodde med en studiekompis i Spanien och trots sin späda kroppsform lät det som om en flodhäst stompade när hon gick runt i lägenheten. Min mamma klompar också runt och är allmänt högljudd medan pappa tassade tyst och försiktigt.

     Har också ”Flodhästen”, två våningar ovanför mig. Tror jag blir galen snart. Ibland är jag hemma och jobbar, och från 07-23:30 klampar hen överallt i sin lägenhet. Springer är nog mer korrekt. Undrar så vad man har bråttom att göra i en liten tvårummare? Sedan ska det ”sjungas” och spelas på nåt piano i några timmar som låter för taskigt 😐

   Att bli Shadowbannad för att visa upp verkligheten i Palestina är helt sjukt och det är inte något Samir hittar på tyvärr. Även jag som har världens minsta konto har märkt av det sen jag började dela inlägg om folkmordet som pågår.
   Att vissa människor fortfarande står bakom Israel är en gåta för mig då det kommer fram mer och mer om hur vidrigt dom behandlat palestinierna i årtionden och just nu styrs Israel av kompletta fascister.

    Follow the money :d
    Du tror väl inte att U.S.A. stöttar Israel för att de är så investerade i judarnas situation?

    Jag är personligen djupt orolig för alla civila på båda sidor.

     Oj konspiratorisk much?

    Men många i Palestina stöttar hamas. Hamas är terrorister.

     Varför finns hamas från första början? Tänk till lite innan du svarar är du snäll.

      Dessutom var det Israel som finansierade Hamas i början och fick igång terrorrörelsen. Hur annars skulle man rättfärdiga apartheid och folkmord

    Lol folkmord!

  Att läsa sånt får mig att aldrig vilja skaffa barn

   I know! Så skönt att slippa.

    If not friend, why friend shaped? 🥲

   Är dock föräldrarnas ansvar att hålla naglarna klippta precis som med hundar och katter…

    Naglar växer fort och med allt annat som ska hinnas med, kan man knappast klandra föräldrar som inte alltid hinner med att fila ner minsta lilla kant på ungarnas naglar. Det här är sånt som tyvärr händer och kommer att fortsätta att hända. Alla bebisar uppskattar inte heller att det fixas med deras naglar och det kan lätt försvåra att hålla efter deras naglarna.

    Föräldern förstår i alla fall vad som har hänt, kan du tänka dig hur jobbigt det är när det är tvärtom och förälderns nagel kommer åt bebisens öga av misstag!

   Det låter alltid som du/ni liksom hotar med att inte skaffa barn. Det blir lite fånigt, gör som du vill, vem bryr sig :)))

  Hände samma med en kompis och hennes bebis. Hon tappade sen hornhinnan, den växer tydligen tillbaka av sig själv men gjorde sjukt ont och var obehagligt under den tiden. Kul med barn!

   Fyfan 😭😭😭

  Hänt mig också med ögat och det var galen smärta fast det var under en basketmatch. Så bäst undvika både bebisar och basket.

  Att radioprofilen och småländskan Hanna Bilén ska ha barn med Rasmus från Bachelor/Bachelorette!!! Rasmus spelade in säsong i våras/somras men den sändes väl aldrig? Och nu ska han ha barn med Hanna i sommar. Ingen visste ens att de är tillsammans?

   Enligt exonphspoil ska de ha träffats innan han spelade in säsongen… Har man följt båda två har man kunnat se att de är tillsammans sedan ett tag tillbaka (t ex firat midsommar, jul/nyår tillsammans osv).

  Såret på ögat påminner mig om Verkligheten i P3-avsnittet om tjejen som hade ett litet sår efter sina linser och fick in bakterier i ögat som åt upp hennes hornhinna 🙃🙃🙃🙃🙃

  Det skrivs att LD är galen/psykiskt sjuk etc jag ser att hon delar om Israel och Palestina men vad är det som gör att folk tror att hon är galen?

  Följer henne inte regelbundet så är genuint nyfiken.

   Förutom att jag inte vill se tofsarna på hennes tuttar tycker jag inte hon ska uttala sig om att suicidprevention inte hjälper. Hon går alltså emot vetenskapen. Hon håller väl på att separera, en del är inte sig själva då.

    Har hon skickat oönskade tuttbilder till dig? 😱

     Dom kom upp i sociala medier utan spoilervarning innan🤮

      Var inte det förra sommaren under Pride?

      Haha, går du fortfarande och funderar över hennes tuttar, B? 😉

    Ja jag har förstått att hon är i en separation. Hittar inte det där om att suicidprevention inte funkar. Menar hon att om du har ”suicid-genen” så kommer du ta livet av dig oavsett vad?

   Pga mängden hon delar. Det är inte 1-2 inlägg om dagen, det är 20+ och dagligen samt långa utläggningar och egna analyser som hon använder som fakta. Sprider info som, igen, är hennes egna åsikter men använder det som info från självaste kärnan i Palest. Not saying she is, men hon beter sig maniskt.

    Tack för svaret!

  Har hänt mig med hornhinnan också och det gör otroligt ont. Jag fick antibiotikadroppar så det repade sig ganska så snabbt men innan dess var det olidligt och kunde inte alls vistas i sol/ljus.

   Smart tjej att vänta tills i morgon. NOT.

  Tog flera år för min hornhinna att bli helt bra efter att min dotter råkade riva mig…. Kunde vakna upp 3-4 år senare på natten med sån extrem smärta i ögat…. Haha fy, jag hade faktiskt förträngt det nu 15 år senare.

   Varför Haha?

  Gaia?!?!

  Någon som vet vad som hänt med Karolina i radioprogrammet Gry Forsell med vänner? Varför ej i radio längre?

   Hon skulle väl också ha barn?

    Ja i mars tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.