Bingo och Katrin lägger ner Relationspodden

Tack för denna tid med Relationspodden. Nu när vårt avtal med Podme avslutas och vi närmar oss tio år vill vi göra någonting speciellt för våra fans. Vi hade planerat att avsluta podden efter tio år, så nu kommer vi släppa podden fritt fram till vår liveshow den 25 april vartefter vi lägger ner Relationspodden. // Bingo Rimer

Bingo Rimér och Katrin Zytomierska lägger alltså ner sin omåttligt populära podd efter tio år och jag kan inte låta bli att konspiratoriskt tro att det här – Katrin och Julias numera ganska så frostiga relation –  kan ha någonting med det att göra. 


Fråga: Varför kan Julia inte lägga ut bilder/filmer på era barn?*
Bingos svar: Ibland får Katrin för sig saker och blir helt oresonlig. Men eftersom hon är mamma så måste både jag och Julia respektera henne även om jag inte alltid håller med. Och då kan hon säga till mig att inte exponera barnen. Jag tycker att barnen är en del av våra liv och ibland är dom med. Och ibland vägrar dom. Men inte ens jag vet vad som egentligen gäller från en dag till en annan.

Jag anar en spricka större än den i Girose-glaciären i Frankrike.
Hur kul tror ni det är att ha Katrin som domderande expartner i den nya relationen?

68 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Lyssnade på senare avsnittet eller rättare sagt max 10 min fy vad Katrin är OSKÖN!! Urk rakt igenom.

  OT: Någon som missat att den store Johanna Toftby med bihang är på långresa (spons givetvis) i Sydafrika? Hon kämpar i alla fall hårt med att deklamera detta i allsköns kändis/influencers kommentarsfält på insta så tänkte jag kunde hjälpa henne lite på traven och sprida det här också ✌️

   🐆🌴🦏🌍🛩️🦒🐍

   Vad är det hon ”deklamerar”?

   Antingen vet du inte vad deklamera betyder eller så har jag underskattat Toftbys känsla för poesi.

    Nu tjejgissar jag vilt, men antar att Anonym ville skriva ”reklamera” som att det skulle betyda ”göra reklam för”.

     Jag gissar på ”proklamera” 📣

     Reklamera är att försöka få pengarna tillbaka på en defekt produkt.

      Nyckelord: ”som att det skulle betyda”. Läs igen.

      Trodde jag också…. Men …. https://www.synonymer.se/sv-syn/reklamera

      Kan även betyda göra reklam för, annonsera.

       Det där är inte en ordbok. Vem som helst kan skicka in förslag på ord

  Med tanke på hur gränslös Julia verkar vara är det kanske ändå positivt att Katrin sätter gränser för hur barnen exponeras? Det är ju skillnad på Julias instagram och någon random bonusmamma. Jag hade nog bara sagt nej till att barnen exponeras i hennes kanaler efter debacle med barnen utklädda som horor. Deras pappa är ju något annat men att en random vuxen ska skapa content på mina barn känns lite gränslöst.

   Håller helt med dig i sak men verkar också som att Katrin var helt okej med det när hon trodde att Bingo och Julia skulle hålla ungefär lika länge som Bingos tidigare blonda förhållanden, men snabbt ändrade sig nu när dom ska gifta sig och vill utöka barnaskaran ihop. Katrin kan inte kontrollera Bingos förhållande, men hon kan kontrollera barnen så det känns mer som ett desperat försök av kontroll än att det genuint handlar om att hon har ändrat sitt tankesätt och bryr sig om barnens integritet.

    Ja, jag håller med. Tycker det är en rimlig gräns, men förmodligen gör Katrin det av ”fel” anledning och har bevisligen inte själv haft några problem tidigare med hur barnen exponeras på deras sociala medier.

     Eller så fick hon problem med det efter att Julia gått över gränsen?

   Håller med!
   Så sunt att INTE vilja att folk ska lägga ut ens barn i sina soc medier.
   Hon har garanterat blivit anm till soc flera ggr och med ”horfesten” där Julia å Bingo betedde sig väldigt olämpligt lär det ha fått mkt konsekvenser för Katrin även om hon sa att hon inte brydde sig.
   Man kan ju kontrollera å stå för vad man själv lägger ut men svårt med exakta gränser för andra å då är det ju lättare att säga ”lägg inte ut någonting alls”

    Det var ju Katrins fest!

     Fast det var väl ändå Bingo å Julia som pumpade upp barnen . Det var väl dom som pratade med barnen å kallade dom horungar lr liknande i sina stories å det va väl dom som höll på å bortförklarade sig efter

      *PIMPADE upp

      Vad skulle dom på en horfest o göra från första början?! Börja där

       Katrin hade inte bjudit barnen. De såg Bingo klä ut sig, tyckte det var kul och Julia och Bingo klädde ut dem och tog med sig dem. Inte Katrins idé alls utan var en överraskning. Men man kan ju ifrågasätta att ha en horfest från första början..

     Katrin valde inte att klä ut barnen. Det var Bingo och Julias påhitt.

      Katrin visste att barnen skulle kläs ut och komma dit. Det sägs i podden innan festen. Sen valde hon att kasta bingo och Julia under bussen efteråt.

       Fast nej. Det har inte sagts i podden att barnen skulle kläs ut till horor.

        Om det är sagt att
        1. Det ska vara en fest med temat ”pimps and hoes”
        2. Barnen ska komma på festen
        3. Barnen ska kläs ut till festen

        Så är det väl rätt givet att de ska kläs ut till pimps eller hoes? Eller menar du att hon kanske trodde de skulle kläs ut till pimps – som att det vore bättre?

  Undrar varför ingen reagerar på att Bingo säger att ibland vägrar dem vara med. Att ens försöka övertala dem att vara med i content om de uttryckligen inte vill känns olustigt.

   Tolkar inte det så. Eller i alla fall är det så med mina barn att ibland vägrar de vara med på bild, och ibland ber dig mig både ta bild och lägga ut på sociala medier. Det skiftar det där. Behöver inte innebära att man tjatar på dem utan mer anpassar sig efter vad de vill just då.

  ”Och då kan hon säga till även mig att inte exponera barnen”. Fan vad patetisk han är. Att ens behöva säga till… Eller det här: ”Jag tycker att barnen är en del av våra liv…”

  Klart de är, just därför bör de inte exponeras!

  Och Katrin som är mamma exponerar barnen till max. Är det logiskt? Bara för att hon är biologisk förälder har hon tydligen gett sig själv ok. Men utan tanke på barnen. Det är bara kontrollbehov.

   Känner samma, snacka om att kasta sten i glashus.

   Ja o så många ggr ringo uttryckt att han inte vill bli filmad men det skiter hon i!

   Fast hon är vårdnadshavare och får fatta den typen av beslut. Julia är en random vuxen och får rätta sig i ledet 🤷🏼‍♀️ Det är ju inte brukligt att göra content på andras ungar utan att fråga om lov först en för flunsor.

    Håller helt med. Spelar egentligen ingen roll hur vida mycket/lite Katrin gör det, hon är barnens vårdnadshavare (med Bingo). Och Julia får bara rätta sig efter det.

     Nu låter vissa här som bittra mammor. Man har väl ännu större ansvar för sina barns välmående om man är förälder och vårdnadshavare? Katrin visar ingen hänsyn och är fortfarande ute i märkliga sammanhang och uppför sig illa. Hon är inget föredöme. Så jag skulle säga att vi har två vårdnadshavare samt en flickvän och ingen av dem är en fungerande vuxen fast på olika sätt.

  Kan det inte också handla om att det inte går så bra för dem längre? Jag lyssnade förr men känns inte som att de har många lyssnare längre, särskilt inte nu när de tar betalt för avsnitten?

   Jag tror inte heller den är ”omåttligt populär”
   Jag lyssnade ALLTID förut men efter horfesten å hur de skötte allt runt det så slutade jag. Inte långt efter flyttades podden till att man skulle betala för att lyssna. Det va garanterat ingen tillfällighet. Lyssningarna måste ha sjunkit och eller att dponsorerna drog sig ur

   Sen har jag haft svårt för Julia å Bingo grejen. Nu följer jag inte dom på det sättet, bingo är ju en pajas. Men jag kan inte ta den relationen seriöst. Kan inte tro den är på riktigt

    Som Isabella och Paul…

    Mardröm att behöva lämna sina barn med Bingo och Julia varannan vecka 😬😬😬 Med tanke på vad Julia behövde hjälp med när hon sökte assistent känns hon inte kapabel att ta hand varken om ett barn än mindre sig själv.

  När Bingo var med Katrin och en tid efter separationen kunde jag tycka att han var ganska skön. Men nu när han är med julia känns han mer och mer som den snuskgubben han var före Katrin. Hans lägenhet-studio som går i svart och rött känns som en porrhåla.Han anspelar på sex hela tiden och verkar pusha henne att klä sig raffigt och tajt hela tiden. Känns ganska cringe när de har barnen och Julia exponerar sin kropp i sexiga outfiter samtidigt. Tillsammans är de två helt gränslösa verkar det som. Katrin är ju som hon är men verkar trots allt liiite mera vuxen och ansvarstagande.

   Tycker Bingo började bli oskön efter han fick sin ADHD diagnos. Innan bad han om ursäkt för saker å verkade rätt vuxen men efter skylldes ALLT på det.
   ”Du måste ju förstå att jag har en funktionsnedsättning” osv osv
   Jag menar inte att ADHD är en skitsak men att skylla på å använda en diagnos eller åkomma konstant när man gjort fel är SÅ STÖRIGT och sjukt omoget.

   Håller helllr med. Julia och Bingo känns inte som ansvarsfulla föräldrar. Kul när pojkarna tar hem kompisar och Julia klär sig som om hon är på playboy mansion 🫣 Jag har svårt för Bingo sen ME too och allt som Marie Plosjö gick ut med flera år innan.

  Om det är någon i Sverige jag skulle kunna jämföra Donald Trump med så är det nog Katrin. Total avsaknad av självinsikt, ingen verklighetsförankring, egoistisk, blir påkommen med fel hon gjort men skyller på alla andra, svårigheter med empati, rackar gärna ner på andra utifrån exempelvis utseende. Har höga tankar om sitt utseende. Involverar familjen i sin image och styr de med järnhand.
  Går på som en ångvält trots att det för majoriteten klart framgår att hon är helt fel ute.

   Håller med om att båda personerna är problematiska på många sätt.
   Men helvette va sköna dom är å vad befriande det är med sånna människor kan jag tycka i det medialandskap som är nu där allt är tillrättalagt, perfekt å fejk.

   Följer hellre 50st Katrin än 60olika versioner av Johanna Bladh, Therese Lindgren osv

    Du tycker att Donald Trump är… ”problematisk”?!

     ok åsiktspolisen

     Ja det va väl det jag skrev

  Katrin bryr sig om Katrin. Och Katrin vänder kappan efter vinden värre än en politisk vilde. Om jag skulle råka få en ”Katrin” som ex till min karl så skulle jag vända på klacken och springa snabbare än Usain Bolt. Kär eller ej.

  Tycker det är STOR skillnad hur dessa två exponerar sina barn ! Katrin står i normala kläder , går på fotboll , lagar mat , läxor , matlagning , bakning med dem .. dvs normala familje saker .. Bingo och Julia är så sexistiska , sätter Rambo i Julias knä när hon sitter med porr kläder , underkläder , vrålsminkad .. tror Katrin sett igenom Julia och hennes familj . Julia verkar faktiskt inte ens intresserad av umgås med Bingo och barnen . Känns som de bara umgås med de två tanterna och Bingo när det är inspelning .. Viket par vill inte umgås med hans familj alls ? Varken jul eller nyår .? NEJ , Katrin är speciell MEN har under alla håll hållt ihop familjen , semestrat ihop. Skidor , sommar , lagar tis middag varje vecka .. INGET av det är kvar längre efter Jullan ! Varför kan man fråga sig ? Julia har hintat om det inte fungerar och det blir ändring .. så hennes krav är säkert 0 umgänge med Katrin och ingen mer podd 🤮 TÄNK på Julia gått ut i serien och sagt de är ofrivilligt barnlösa !!! Trots de INTE ens försökt naturligt !! För hon vill ha tvillingar !!! Det skall hon göra i USA och kardischians läkare vill hon ha !! Nej fy .. tror inte katten är imponerad

   Mardröm att ha henne som bonusförälder till sina barn 😔

   Falkes pappa ville ju inte ha barn ens o det visste katrin. K är inte ett dugg bättre

  Varför skriver du inte om Chrippa/Linnea/Anjo/Jockiboi å comp grejen???

  Nicci har fått så sjukt många inlägg men den här historien som verkar helt absurd-inte ett ord? Har aldrig hört talas om nån av dem tidigare men ändå är det överallt mina soc medier nu

   För det är skillnad på influensers och influensers. Vissa är lite finare än andra helt enkelt 😉

   Chrippa Berg är nog inte tillräckligt stor för den här bloggen 😅

    Bra mkt större än Egoina som det står om i tid å minut trots att ingen verkar bry sig om henne om man räknar kommentarerna på de inläggen

    Och Nicci är ju ingen toppinfluencer heller! Och det känns lite som Linnea är inspirerad av Filippa Toremo å Nicci å sånna som använt ett drama/en olycka för att få massa följare och sen ”bli influencer”

   Hon har redan tidigt skrivit att det inte blir inlägg om dom

   Jag frågade samma tidigare i veckan, det verkar vara nej från hennes redaktör då hon tillhör nyheter24.

  Jag undrar hur det gick för Pontus R och hans reklamlänkar eftersom han är igång igen 😅🫣

  Jag har en fråga till någon som VILL svara.

  Jag har mörkare brun färgat hår och jag vill färga mitt hår mörk blond med lite ljusare slingor. Jag tänkte först ha I blekningen sedan köra på den ask blonda hårfärgen och sist slingorna med hätta ? Skulle det funka ?

   Det låter rimligt! Testa🤩

   NEJ. Först och främst måste du kolla upp hur mycket ask vi pratar om? Efter blekningen kommer ditt hår att vara poröst och lätt tillgängligt för askens grå prigment = slingorna blir sannolikt grågröna. Blir dom inte det och du har slagit på en askig färg över blekt hår, för att sen bleka igen så får du garanterat gröna sligor.

   Mitt bästa tips är två olika alternativ:
   1. AVFÄRGA först (beroende på ditt hårs tjocklek och längd samt framförallt hur mörkt ditt hår är/hur mycket uppbyggd färg du har så kan det behövas två gånger), EJ med blekning utan riktig avfärgning. Låt sen håret vila 2-3 dagar. Slinga sen hela håret, TUNNA slingor antingen i hätta eller för hand med folie. En toning (Wella har flera st som går att köpa på tex amazon) på det för att neutralisera det orangea som du mycket troligt kommer att stå med.

   Låt håret vila 2-3 dagar (egentligen ett par veckor men det låter som att ditt tålamod är lika kort som mitt) och slinga sen igen, TUNNA slingor igen och redo med toning och silvershampoo. Och såklart… en j-kla massa inpackning och bra hårserum!

   Tips 2: Om du inte kan eller orkar avfärga så gå direkt till steg två, tunna slingor, vänta 2-3 dagar och slinga sen igen.

   Blir det katastrof och du vill bli mörkare igen så måste du pigmentera håret först! Du kan alltså inte slänga på en askig ljusbrun färg tex och förvänta dig annat än grönt hår. GULDIG ljusbrun alternativt och ännu bättre en med röda toner för att fylla ut pigmenten, sedan en ljusbrun färg.

    (P.S Jag är inte frisör, men har haft alla färgkartans färger och alltid gjort mitt hår hemma).

    Okej tack för tipsen. Nä men min man sa att jag borde köra på blekning och askblond och slingor men va fan vet han liksom…

     😅 Dagens bästa! Tack..! 🙌🏼

      Det är ett jätte vanligt misstag att slänga på en askig ljusbrun eller askig blond på ett hemmablekt hår, så jag förstår hur han tänkte. Kan man inte färgkoder och kartans motsatser så är det lätt att tro att det är så man ska göra. A for effort från honom och lycka till! ❤️

  Who cares? orka bry sig om detta paret eller hela den familjen. så jävla kändis-kåta att man kräks

  Äntligen.
  Dysfunktionella familjer är inte underhållning.

  Låt barnen vara ifred. Märkligt hur Katrin använder sig av bilder och filmklipp av barnen när hon gör reklam för sina egna produkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.