Stort grattis!

Stort grattis till Molly Rustas och Ross Andrew Paquette som välkomnat dottern Olivia till världen!

💜

Uppdatering – Molly hörde av sig till mig och meddelande att dottern enbart ska heta Olivia.

82 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vacker namn all lycka till henne 😊

  Vad heter det första barnet?
  Fina namn!

   Charlie

  Kan inte låta bli att undra varför han måste outa både kön och dotterns födelse före Molly när han förmodligen vet att det är viktigt för henne som influencer?

   Men det är juh hans barn också

    Absolut men känns som att det skulle kunna vara ett sätt att trycka till lite. Kanske inte alls är så men får bara den känslan när han verkar bry sig 0 i övrigt men dyker upp som gubben i lådan exakt när det rör något som möjligtvis skulle kunna vara lite extra viktigt för henne och sabbar det. Men kanske bara är jag som får den känslan.

     Nej, jag håller med dig. Kan också tycka att det är extra beklämmande just det här när det är Molly som precis fött. Jag är inte alls så att jag tycker att mamman ska ha rätt att styra och bestämma allt kring barnet bara för att hon burit och fött barnet. Men, just det här känner jag känns lite märkligt, att mamman återhämtar sig från förlossning och att i en situation där det varit uppenbar konflikt mellan föräldrarna att som pappa välja att publicera barnets födsel online utan att inkludera mamman… har svårt att se hans agerande som oskyldigt här eller att Molly var med på det.

      Alla behöver inte återhämta sig från en förlossning i flera dagar. Många mår prima direkt så att hon inte lika gärna skulle kunnat posta en bild blir ju bara löjligt. Älskar att folk tror sig veta deras relation, vad de pratar om och att han har baktankar med allt.

       Hur vet du hur Molly återhämtar sig? Älskar att du verkar veta hur hon mår, hur hennes förlossning har gått och hur hon känner inför allt.

        Nej för det vet 15:38? Förstår inte hur folk kan ha så mkt åsikter om det här paret när ni inte vet ett skit om deras förhållande haha

    Vad sjukt att skriva ”juh” 2024

     Jag skriver och pratar nästan aldrig svenska. Men ganska säker på att klanka ner på hur folk skriver / stavar här inne inte är okej.

   Ironiskt att hans story direkt efter bilden på dottern är ”the secret to a healthy relationship is not being an asshole” …..

    Om ryktet som Nessa fått höra av Mollys vänner stämmer, så låter det ju som att M varit lite av ett asshole för ungefär nio månader sedan. Sanningshalten i det ryktet kan man ju dock ifrågasätta och även att R syftar på M i storyn.

     Vad var det för rykte?

     Jag tycker inte alls han verkar oskön men vad vet man.
     Utiffånsett verkar han ju verkligen engagerat sig i henne.
     Friat
     Köpt lägenhet i Stockholm (svindyr) å även kollat på hus
     Betalat det mesta(mkt svindyra resor å presenter)
     Dom har haft kock osv som varit med i sms videos
     Alltså han har ju verkligen investerat, uppoffrat och tagit tydliga steg för ett liv ihop. Å kanske var det som han sa. Att hon blev gravid å han tyckte de borde vänta och bara genom att tycka det då blev M förbannad å tyckte han va ett as? Kom ihåg att han inte är Dvendd så k å hon är från Dalarna. Kan ju va extremt olika åsikter å kulturer man kommer ifrån.

     Har d så höll haft relationer med män från andra länder (de större engelskspråkiga) å det är inte så lätt å självklart som man kanske tror.

      Känns som du har blandat ihop kärlek och respekt med att spendera pengar..

      Att han festar runt i Europa istället för att vara med sitt barn räcker för mig.

       Det har jag inte. In poäng va att oengagerade skitstövelkillar oftast inte friar å köper lägenhet utan vill man ska leva deras liv på deras villkor. Liksom varför ska han bo i Sverige av alla ställen. Det är ju helt å bara för henne?

      Om ens blivande fru blir gravid och man säger åt henne att hon borde göra en abort för man vill vänta är man ett asshole 🫣 Är ju absurt att vilja att någon man älskar ska gå igenom något traumatiskt för att det inte passar ens planering..

       Och om hon hade valt abort?

        Hennes kropp, hennes val.

       Är det så absurt att tycka att abort är det bättre alternativet? Det betyder ju inte per automatik att man inte kommer att älska barnet som ändå föds.

        Att man som kvinna väljer det är inte absurt. Att som partner försöka tvinga kvinnan man älskar till att genomgå en abort hon inte vill göra är absurt.

        Jag vet inte om du vet vad en abort faktiskt innebär rent fysiskt, hormonellt och emetionellt men det kan vara oehört traumatiserade och det är ofta en sorg kvinnor tvingas bära med sig resten av livet. Det är givetvis inte så för alla men att det finns en överhängande risk för att kvinnan man älskar ska behöva utsättas för något sådant borde vara tillräckligt för att inse hur olämpligt det är.

       Fast du vet ju inte HUR han framförde det.

       Han kanske bara ville diskutera saken. Han kanske hade bra skäl. Han kanske inte kände att han var pappa nog till det barn som dom redan hade å ville strukturera om tid å jobb för det barnet först. Det kan ju vara så att anledningen till att han tyckte så var MER ansvarsfullt och moget än att behålla. Det vet ju inte vi.
       Man kan inte blint ta en kvinnas parti för att den är kvinna. Det är ju helt sjukt

       Så du menar att om en av parterna ska sitta i fängelse, av nån anledning måste vara extremt frånvarande just då pga jobb lr nått sånt så är abort helt orimligt? Det är väl mer orimligt att skaffa barn som inte får de bästa förutsättningar de förtjänar?
       Grattis att ditt liv är så enkelt å okomplicerat men andras behöver ju inte vara det. Tycker det visar på otrolig dålig insikt i hur andra människor har det och är väldigt empatilöst.

        Abort är aldrig olämpligt om kvinnan väljer att göra en. Det är en rättighet. Att en man försöker tvinga en kvinna till att behålla ett barn hon inte vill behålla eller att genomgå en abort mot sin vilja är förkastligt. Givetvis tar man kvinnans parti. Hon är den enda som har rätt att fatta juridiska beslut kring sin kropp.

        Problemet här var att Ross valde att lämna sonen han redan hade och sin gravida blivande fru för att festa runt i Europa. Finns inga ursäkter för det.

         Fast det vet ju inte du?
         Du har väl inte träffat någon av dem?

     Ge gärna några exemplar på hur asshole hon var för 9 mån sedan.

      Att hon sa att hon skyddade sig, men inte gjorde det eftersom hon ville bli gravid. I ett förhållande bör man kunna lita på varandra och säger kvinnan att hon skyddar sig, ska inte mannen behöva gardera sig ifall man har ett sunt förhållande som bygger på ömsesidig respekt. Inget preventivmedel är 100%, men att ljuga om en sån sak för nån man vill gifta sig med är väl att vara en asshole.

       Fast det är bara rykten och fruktansvärt att sprida vidare utan någon som helst bevis. Usch för sånna som dig..

        Lika mycket rykten är väl det mesta om honom?

        Skönt att du kom in och kunde avfärda ryktet.

       Rent påhitt 😂 älskar hur folk bara skapar sina egna stories. Ganska tydligt efter att ha följt ross cirkus nu i 10 månader på instagram hur fruktansvärt manipulativ och egoistiskt människa han verkar vara.

     berätta om ryktet

   Han känns som en ”Sergio”.

    Nä, Sergio känns bättre.

     Då är det illa..

   Tänk om han bara kanske är en vanlig förälder som ville dela en bild på sitt barn? Att hon är en influenser ger väl inte henne per automatik större rätt till att vara den som lägger ut första bilderna på gemensamma händelser. Snacka om att reducera ett nytt liv som fötts till content.

   Samtiden är full

    Såklart, förstår vad du menar men känns som att det skulle kunna vara ett sätt att trycka till lite. Kanske inte alls är så men får bara den känslan när han verkar bry sig 0 i övrigt men dyker upp som gubben i lådan exakt när det rör något som möjligtvis skulle kunna vara lite extra viktigt för henne och sabbar det. Men kanske bara är jag som får den känslan.

    Nej men annars verkar han inte så intresserad av att vara en ”vanlig förälder” utan reser jorden runt och festar istället för att prioritera barn men nu var det viktigt medan hon mest troligt återhämtar sig efter förlossningen.

    Vanlig förälder? Han har ju gått ut och sagt att han inte ens ville ha en 2:a, i en av Mollys gravid vecka för vecka från December berättar hon dessutom att hon kommer ta hand om barnen ensam. Räknas man fortfarande som en vanlig förälder om man inte vill ha eller ta hand om barnet? Man får göra sina val men det är en skum move att lägga upp en bild på story. Snacka om att instagram ”inte är riktiga livet” och inte visar hur du lever ditt liv på riktigt 😛

     Precis. Känns som en low blow. Han har inte varit involverad, dumpat henne med deras barn, festat världen över och ska sen presentera dottern för världen medan mamman återhämtar sig efter förlossningen. Känns bara osmakligt..

      Hur det än är och vad han än vill så är det ju hans barn.

       Det har flera gånger framgått att det är Molly som kommer ta hand om barnen.

        Jag hör att hon håller dem från honom och han måste få advokater att träffa dem.

        Jag tror inte att någon här vet vad som händer med dem, jag har hört att det är tvärtom mot hur hon får det att se ut på instagram 🙁

         Äntligen en röst med förnuft här. Ross har konstant varit med sin son och, till skillnad från Molly som är en influencer, har han inget behov av att konstant ha sonen som content. Utöver det så kräver hans JOBB att han reser (vilket Molly uppenbarligen också gör och gjorde med honom när de var ihop). Att Molly visar upp landskap i Dalarna, sin son och pikar mot Ross säger absolut ingenting om huruvida hon har varit/är en ragata och/eller hur närvarande Ross är/har varit. Och tro mig, ifall en man ville ha ett andra barn och kvinnan inte ville så skulle det med all sannolikhet kunna bli tjafs mellan dom – utan att man klandrar kvinnan för att hon vill vara ifrån mannen i några veckor. Så kan det mycket väl ha varit när Ross var utomlands och valde att visa festligheter medans Molly ville framstå som den ömma modern. Utifrån ryktena om att Molly inte har varit den trevligaste partnern kan hon lika gärna ha blivit sur för att han stod vid sitt ord om att han tyckte att barn nummer 2 borde kunna vänta så de kunde fokusera på att stärka det instabila förhållande som de hade (inte speciellt smickrande dock att visa det för omvärlden).

          Men Ross jobb är inte att festa flera dagar i veckan. Varken utomlands eller på Gotland.

           Du har inte tänkt att man även har fri tid eller att det lika gärna kan ha varit Molly som inte ville ha honom i närheten?

           Är människor inte tillåtna att roa sig längre? Jag tror nog många som har barn besöker Gotland och festar.

           Ross driver uppenbart ett stort företag, om han vill roa sig på helgerna eller under sommaren så blir han automatiskt inte en dålig person enligt mig. Och vad vet vi egentligen utöver att Molly vinklar offer kortet utåt via sociala medier? Dem hade gjort slut när han roade sig utomlands och på Gotland, och som jag förstått det var det han som gjorde slut?

           Jag har hört i kretsarna kring stureplan att Molly inte alls är den hon utger sig från att vara på sociala medier. Man ska inte tro allt man ser och allt som vinklas online.

           Tjejer i Mollys inre krets säger att Molly gjort sig gravid 2 gånger om med flit för att säkerställa sitt lyxliv med Ross som är miljardär. Sen har hon självförvållat gjort relationen omöjlig varutav Ross valt att lämna.

           Hon har väl ett flertalet gånger försökt bli tillsammans med honom igen trots hur dåligt hon försökt vinkla honom i sociala medier. Det får mig att tro att allt inte är som det ska. Antingen är hon en extrem golddigger, eller så är han inte så dålig som hon försöker få honom att framstå.

           Vi tjejer är väldigt snabba med att dömma, men om man gräver djupare så förstår man att det är något som inte stämmer.

           Jag tycker det är synd om Molly som är i en utsatt situation där hon riskerar att bli ensamstående mamma, (sådant händer, folk skiljer sig). Men jag tycker också synd om Ross, han får oförtjänt mycket skit. Allt vi tror om Ross är den bild Molly gestaltat utåt. Och är det inte ironiskt att innan deras break up, så var han världens bästa partner och dem var så kära och livet var så bra. Och så fort Ross är en del av Mollys motgång så är han en sådan douchebag?.

           Tänk till. Som mamma själv så vill jag ge mina styrkekramar till Mollys situation, men som vettig människa så tycker jag vi ska tänka till istället för att dömma Ross utifrån en målad bild.

         Herregud vilket ljug! Han va ju hos henne på Jul och barnet verkar ju ha varit där och hälsat på honom efter det också. Han däremot är ju och reser och lever på sitt liv som inget har hänt, tur barnen har Molly som mamma. Han verkar ju helt världsfrånvänd, usch!

     Fast att inte vilja bli gravid vid en viss tidpunkt innebär ju inte nått annat än just det. Vad är problematiskt i det?

     Ta Carl å Sanna, de gjorde abort på sin 2a för det inte passade då å nu ska de ha sitt 2a barn ihop
     Absolut att jag kanske har privata åsikter om det men dom är inte onda människor lr dåliga föräldrar för det

      Har de gått ut med detta?

   Vad exakt i hennes yrke som influencer är det så otroligt otroligt viktigt att hon ska vara den första utav de två att publicera om att dottern är född? Hur kan ett barn i hennes yrke vara så viktigt? Publiceringen av det. Hennes eget barn ja. Men är det så att hennes yrke som influencer hänger på hennes barn?

    Många flunsor verkar visa upp sina barn som accessoarer (el chihuahuahundar)😀

     Menar du att flunsorna visar upp sina barn som accessoarer eller som chihuahuahundar?

     Eller menar du att de visar upp sina barn alternativt chihuahuahundar som accessoarer?

      Jag menar allt, de tar på både barnen och chihuahuorna Burberrykläder och märkestossor😀 Harry?

   Åh herregud, ring åklagaren!!!!! Det här visar ju bara hur sjukt det är om du anser att det är viktigare för Molly som är influencer att visa upp sitt barn först?

  Är de ett par igen?

   Nej.

   Molly sa i en gravid vecka för vecka att hon kommer ta hand om de två barnen ensam 🙂

    Hon sa också att hon betalar för hälften av allt.

  Sjuka i det här är väl nästan allas behov att ecponera sina barn online.

   Är väl ganska vanligt att vilja dela att man fått barn? 😅

    Om man inte ämnar träffa/ha en relation med barnet så vet jag faktiskt inte om det är så vanligt

     Det håller jag absolut med om. Han verkar vara väldigt speciell på många sätt. Men jag tolkade det som att L menade generellt.

     Och det vet du exakt hur deras relation kommer vara?

      Det hsr framgått att barnen kommer bo med Molly och hon kommer att uppfostra dem.

       Ja men hon är fortfarande inte deras pappa, vad jag vet har man två föräldrar

        Nu diskuterade vi hur deras relation kommer att vara.

       Så som Ross idag och hela tiden haft kontakt med sin son och stolt visar upp sin dotter så kommet Ross framöver ha kontakt med bägge sina barn. Så kul att mnskor som bor i ett land fullt av skilsmässor och delad vårdnad drar slutsatsen att Molly ensam kommer uppfostra sina barn utan att de har någon relation med pappan 🤦‍♀️

  intressant molly valt att barnet ska ha hans efternamn då hon har egen vårdnad

   Hon vill väl att barnen har samma efternamn?Tycker det är rimligt.

    Vad har Charlie för fullständigt namn?

   Helsyskon måste ha samma efternamn. Så om barn nr 1 har fått hans namn måste barn nr 2 också ha det. Om de sedan väljer att byta i vuxen ålder är det deras ensak.

    Va, klart syskon inte måste ha samma namn. När barnet är fött väljer föräldrarna namn, det hade gått precis lika bra att ge barnet Mollys efternamn.

    Så är det väl ändå inte?!

    Stämmer inte. Jag känner två helsyskon som har olika efternamn. Ena har mammans och andra pappans.

    Gud vad du hittar på! Mina syskonbarn har olika efternamn och är helsyskon.

    Nope, t ex Greta Thunbergs helsyster heter Ernman i efternamn.

    Nej absolut inte. Var har du fått detta ifrån?

     Tidigare lagstiftning såg ut så. Tror det ändrades 2016.

  Det håller jag absolut med om. Han verkar vara väldigt speciell på många sätt. Men jag tolkade det som att L menade generellt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.