Paows nya ”förlåt-present”

Jag vill inte ens veta vad det här innebär i Paows värld, men bra är det inte. 
Paow är i Asien och åker runt med den norske dokusåpadeltagaren Christian, och nu har han tydligen köpt henne en ”förlåt-present” i samma veva som undrar varför killar alltid är otrogna med tjocka, fula tjejer när de har någon redan som är snygg, vältränad och som bryr sig. Det sistnämnda frågar hon givetvis ”åt en kompis” som sig bör.

Paow verkar tro att otrohet enbart handlar om utseende, men jag tror nog att det handlar om mer än så.
Känslan av makt är icke att förglömma när det kommer till otrohet, men skulle man fråga otrogna män – i det här fallet – om varför de var otrogna så lär nog svaren handla om betydigt fler saker mer än utseende.
Det tror jag i alla fall!

81 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Älskar Paow men tycker verkligen synd om henne och hennes tillvägagångssätt. Ta fan ingen skit!

   Varför älskar du henne. ?Jag är nyfiken. Berätta.

   Verkligen kul med alla som verkar tycka hon är så gullig och oskyldig när hon bevisar motsatsen hela tiden.
   Hon och hennes kille förtjänar nog varann liksom. ”Fula” suck

    Ja hennes personlighet lämnar mycket att önska och henna kille ska vi inte snacka om! 🤮 Kul att få en våska som ständigt gör en påmind hur lite ens man värdesätter en. 🤮

    Ingen förtjänar att bli misshandlad.

   Hoppas du är ironisk!
   Varför är det synd om henne?
   Har aldrig i sitt vuxna liv tagit ansvar.
   Bortskämd, drogar och allt som händer henne är ”alla andras” fel.

    Är det du som har tandlossning?

     Det kan man få av Amfetamin😳

  Känslan av makt? Kan någon vänlig själ förtydliga vad som menas? Finns såklart massa anledningar till att folk är otrogna, men maktbegär har aldrig varit top of mind när jag har spekulerat i det själv..

   2024 Makt är när man har många följare och syns överallt. På 1900-talet krävdes intelligens för att ens ha en grund till makt.
   Se på de största influensers som finns i Sverige, dom gör vad dom vill och tycker- eller tror att dom står över allt och alla till och med lagen.
   Makten sitter istället hos följarna. Gör Paow eller någon annat du inte gillar AVFÖLJ. Visa att det inte är accepterat det som sker. Bara då kommer hon och andra inse att dom måste bry sig mer. Hur ofta får man inte höra att dom inte bryr sig i vad folk tycker? Dom lever ju på folk. Ett sådant uttryck är A BIG RED FLAG för följarna. Sätt ner foten nu, ta ingen skit oavsett hur många följare Paow och hennes kompisar har

   Tänker det finns 3 olika synvinklar eller ”roller”:
   .
   1. Att tända på att vara otrogen mot sin partner.
   2. Att tända på att vara otrogen med någon annans partner.
   3. Att tända på att ens partner är otrogen med någon annan.

   Men för att visa makt måste den ju demonstreras? Dvs det kan ju inte handla om otrohet i smyg?

    Jag tolkar det mer som makten över kvinnor, att få vem man vill, när man vill oavsett om man sårar någon. Få sig att känna sig ”stor o tuff”, någon form av makt alltså. Typ ”jag bestämmer”

     och om det skulle såra mer att vara otrogen med en ”fet och ful” eller vad hon skrev, så är det just med en sådan tjej han är det, och sedan erkänna det. Och det är helt klart ett maktspel, en maktdemonstration.

    Men dom kanske har bråkat och då hämnas han med att vara otrogen.

   Tror orsak nr ett till otrohet är att man känner sig nere av olika anledningar och vill bli uppiggad, känns sig sedd och få spänning.

    precis så tror jag också. har aldrig fattat varför folk är otrogna, men så hade jag en kollega som verkade intresserad och plötsligt förstod jag. livet kan vara så jäkla tungt och att ha en fling skulle vara en kick.

    men jag skulle ju aldrig göra det på riktigt så klart.

  Bara för att man är snygg så är man automatiskt inte bra i sängen, eller sexuellt kompatibel med sin partner. Det har jag erfarenhet av. Och är man notoriskt otrogen så handlar det bara om att få bekräftelse, ingenting annat. Man är så osäker i sig själv att man söker snabba självförtroendeboostar för att må bättre, om bara så för en sekund. Och då duger vem som helst nästan. Det är destruktivt och tillslut mår man ändå bara sämre.

   För att ha bra sex måste man ju ha intresse i att det faktiskt ska bara bra för den andra också. Är du bara intresserad av dig själv, kan du aldrig bli en bra partner.

  Men hon finns inte kvar på plopp.paow. ? Jag skulle aldrig acceptera otrohet. Hur kan typ en dyr väska kompensera det. Saker blir jag inte lyckligare av. Hon väljer sin pojkvän och sitt liv.

  Varför är det alltid så att snygga, vältränade, kvinnor som bryr sig, alltid förlåter sina otrogna män?
  Frågar åt en vän.

   Många förlåter inte. Skilsmässor är ju inte ovanliga.

    Det var inte en seriös fråga.
    Det var en dragning på hennes lite naiva fråga i inlägget ovan.

   De förlåter sina rika män som ger dem märkesväskor, rika är nyckelordet här.

    Precis så!
    Pengar förlåter allt!

   Vad hade du krävt i förlåtelsepresent om din man var otrogen med paow?

   Frågar åt din man.

    Att han gjort Klorindesinficering både ut-och invärtes samt test för könssjukdomar. För sin egen skull, sedan kan han dra!

    😂

  +1
  Fixat precis allt. Hon är den sista att döma efter looks

  Så mycket problematik i allt det här. Otrohet som någon skrev handlar ju framförallt om bekräftelse så både Paow och hennes kille har uppenbara problem med självskänslan; varför skulle han annars behöva ligga med andra och hon få bekräftat att hon är snyggare än tjejen han låg med? Sen river de av det med lite mer yta genom att köpa en pryl. Toppen.

   De ligger ju liksom med varann å andra online. Åååå huur kan han va otrogen

   Det blir en mental käftsmäll förr eller senare, när man inser hur livet bara går och går och man känner sig miserabel, osäker, oälskad, och livet saknar mening. Alla snabba kickar man fått av att ligga med nån random eller nya lyxprylar gör en utmattad tillslut, och det är då man inser hur olycklig man egentligen är. Men oftast är det först då man är mottaglig för att söka hjälp. Många måste nå botten först.

  Så sorgligt allt med Paow. Jag är varken smal, vältränad, plastikoperererad eller rik men är lyckligt gift med en man som älskar mig, som aldrig varit otrogen och som ofta talar om för mig hur fin jag är. Aldrig fått en dyr väska av honom, men dock två underbara ungar och ett jäkla fint liv.

   Underbart! ❤️🙏

   Hur vet du att han aldrig varit otrogen?

    Du vet att det finns relationer där båda är nöjda och inte är otrogna va?

     Ja, det är ju även många som tror att de är i en sådan relation men där den ena faktiskt varit otrogen. Jag känner många som är/varit notoriskt otrogna och tror inte att deras fruar ens kan gissa det.

      Du är nog en sån fru själv som är bitter och vill sätta galler i andra människors huvud. 😄

       Jag är singel och kan ligga vem jag vill. Så nej! Men det går inte att lita till 100% att någon inte är eller varit otrogen. Hur ofta blir inte fruar (eller män) förvånade när de blir lämnade for någon annan?

       Griller, inte galler.

        Mycket roligare med galler i människors huvuden🙂🙂

    Men snälla 😴😴

    Men lägg dig. Bitter över att din partner inte pallade dig? Förstår hen.

   Samma här. Sen har väl inte maken direkt sexpack heller men förutom att vi älskar varandra har vi så jäkla kul ihop, det finns ingen jag skrattar så mycket med som min man. Och vi har också två fina ungar. Ingen märkesväska men min mat vet att jag älskar hallongrottor och vaniljdrömmar men är kass på att baka så han har faktiskt gått en bakkurs bara för att kunna baka småkakor till mig. Sånt är också kärlek i alla fall för ett kakmonster. 😂

    Haha men vad gulligt av honom! Låter som en keeper! 😄😍

    Så kärt. Vad gör du för gulligt för hans skull?

    Jag är överviktig/mullig och jag skulle typ klassa mig söt men inte sexig och enligt mig ser jag ej så bra ut i foton. Men min man som jag träffa för 7 år sen är ganska vältränad. Men enligt Paow så borde inte man ta ”fula tjocka” kvinnor i tång. Hon är så ytlig och har så sjuk kvinnosyn att hon tror på riktigt att större tjejer inte kan få män som älskar de.

   Fast hon vill ju leva dehär ”farliga” spännande livet

   Kan säga att jag hade det exakt så. Han var otrogen ändå.

  Paows funderingar är alltid så djuplodade.

   😁😁😁

   Det heter djuplodande. Men håller med.

    Och priset för dagens mest meningslösa språkpolisande går till… Grattis!

  Det gör inget bara du köper mig en dyr present🙈så sorgligt

  Nog för att han verkar totalt pantad och lika osäker på sig själv som någon som nyss börjat högstadiet, men han kanske tyckte det var skönt med mindre drama och en sund tjej som inte opererat sönder sig själv och bränt sönder hjärnan med knark.

   Han ser ju i och för sig likadan ut..

  Snygg är objektivt men Paow är väl ändå inte vältränad?

   Subjektivt dammit.

   Letade efter en sån här kommentar 😅 Hon verkar tro att smal = vältränad.

   Nä hon är bara smal. Att hennes rumpa har put har bara med implantat att göra.

   Och förmodligen är de där tjejer hon tycker är fula snyggare än vad hon är

  ”Fula och tjocka” 😂 synonymt med varandra. Gissar att hon menar en kvinna med typ normalt BMI då med riktiga bröst och en riktig röv. Sorry Paow. Men det finns SÅ många riktigt tjocka tjejer som är rejält mycket snyggare än vad du är. Du är över 30 år och ser ut som en plastikopererad bimbo som tagit det för långt. Många killar gillar inte det. Eftersom ditt liv handlar om att tillfredsställa mäns behov menar jag :).
  Det bästa vore om du la pengar på terapi. Då kanske du också inser att du är värd något och slutar sönderoperera dig. På så vis kan du också hitta en bra man. Du letar ju efter till män. Två ord: Borderline och Dysmorfofobi.
  / Låtsasdoktorn.

   Ja många killar gillar mer naturliga utseenden, kanske den ”tjocka, fula” tjejen är mer attraktiv för honom- Inget gör det okej att vara otrogen dock… sedan bryr jag mig faktiskt inte om vad killar tycker rent generellt.. vi är väl inte här för att tillfredställa män 😀

   Hennes ålder är dock inte hennes problem hon hade faktiskt sett yngre ut med mindre ingrepp. Är väl snarare alla hennes ingrepp som gör att hon ser onaturlig ut. Men finns ju någon för alla, så finns ju folk som gillar det 🙂

  Fy fan vad sorligt. Hoppas hon kommer ur den här psykosen och får må bra nån gång.

  Hon har ju hittat ett riktigt bottennapp. Kan inte förstå vad hon ser i den där fula jättebebisen. Hon måste må skit av sitt liv. Hoppas hon kan ta sig ur situationen och må bättre. Så himla sorgligt.

   Kanske de knarkar fint ihop? Något annat vore förvånande. För förstår inte vad någon av dem ser i varandra annars. Två otroligt trasiga människor.

  Hade min partner frågat samma fråga ”åt en kompis” så hade jag nog ocskå allvarligt övervägt att vara otrogen. För att aldrig mer komma tillbaka….

  Ser Paow sig själv som ”vältränad”? 😂Snarare sönderopererad. Stor skillnad.

  Minns att Dr Phil sa för hundra år sedan att man inte är otrogen pga av hur personen ser ut, utan hur den får en att känna. Det ligger nog något i det.

   haha, så skrev jag pga av!

   Det är sant det dr.phil säger.. man är ju kär i den man valt mest sannolikt eller iaf har en attraktion. Så otrohet beror på mycker mer än bara vara attraherad av någon annan. men är ju inte ”offrets” fel många som är otrogna är inte schysta..

  OT. Såg D*nise M*bergs instagram… har det inte gått lite väl långt om man sätter en mikrofon på sitt barn för att göra content?

  Paow borde jobba på sitt värde som människa uppenbarligen hon har ett dassigt sådant. En väska är inte värt att bli pissad på. 🤢 Gå till en psykolog och dumpa svinet.

  Har hon gjort brösten igen? De ser galna ut på hennes senaste story.

   Ja 😅 Filmade hela processen också. Ryggen ser ut att knäcka vilken sekund som helst. Blir lite puckel-rygg av de tunga fejk-brösten.

    Men gud. Hur många gånger ska hon fixa… hon har ju tagit ut innan så de vart för stora😔

     Hon sa att hon skulle göra dem mindre men hon gjorde dem större. Mycket märkligt…

  Dem…?

  Snacka om att kasta bort sitt enda liv på skit! 😢

  Vart är Paow vältränad? Smal – ja. Väl tränad? – Nej.

  Vem är vältränad 😨? Frågar åt en vän…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.