Tack Paow, för att du gav oss Mexiko

Paow menar att hon var först med trenden att resa till Mexikanska Tulum och jag tänker att vi väl mest bara får tacka henne för det, börja kalla henne för ”Christopher Columbus” and call it a day?

86 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon var väl sugen på lite uppmärksamhet och drama och bloggbevakning nappade direkt.

    Men hon måste väl ändå skämta?

    Undrar om hon ser mer än hotellområdet på alla dessa resmål?

      😂

      Undrar också hur många hotellområden hon hann se, hon och norsken har ju en vana av att bli utkastade från hotell.

        Men hon och dansken kanske inte blev utkastade hela tiden. Dansken hade tillräckligt med pengar för att få stanna kvar på lyxhotellen de brukade bo på.

        Nu när hon reser med norsken. Vad gör de egentligen om dagarna? Ser mest bara massa shopping. Hade jag varit i Bangkok hade jag njutit av solen, kollat på kulturella sak, lokal mat. Sen en sak till, såg att Paow åkte bak på en moppe utan hjälm. DET är galenskap om man vet hur mycket det kostar med vård och eventuell hemtransport med ambulansflyg om olyckan är framme.

          Det är därför man har en reseförsäkring. Men så klart ska man ha hjälm. Och helst inte åka bakpå moppe.

            Försäkringar gäller inte vid olyckor med moped utomlands. Det räknas som en medveten risk du tar, som tex fallskärmshoppning eftersom olycksstatistiken är så hög för moppeolyckor utomlands.

            Det finns inte en chans att försäkringen gäller om du åker moppe utan hjälm i Thailand. Dessutom så brukar mopparna i Thailand (och övriga Asien) vara lätta motorcyklar och har man inte körkort för det (det kanske norsken har) så gäller inte försäkringen. Sen bör det även vara tillåtet i Thailand att bli skjutsad annars kommer inte försäkringen heller gälla.

          Tror inte att man njuter av Bankok denna tiden på året, det är fruktansvärt hett. Var där för några år sedan, och det gick inte att vara utomhus.

      Besökte Tulum för 20 år sedan för att uppleva den fantastiska ruinstaden efter Mayaindianerna som ligger där. Tvivlar på att en enda av alla flunsor som häckar i Tulum har besökt den.

        Det som är sorgligt med att åka till tulum, att det blivit så exploaterat. Jag är mexikan och varit där en del och sett förändringen genom åren. De som jobbar i hotellzonen får så lite betalt att dom har knappt råd att ta sig till jobbet. Slaveri är något som fortfarande existerar där. Alla amerikanare som köper upp allt och utnyttjar lokalbefolkningen. Vidrigt. Därför blev jag extra arg när Tanbyklara åkte dit och behandlade personalen som skit. Ja pga dålig service. Men det finns en aledning till varför det är det…. usch.

    Ja jag var först med att semestra på Gotland så jag förstår henne.

      Oh dear, vem ska berätta för Alex Schulman att han inte är den första svensken som upptäckte Gotland?

    Jag har rest runt i Mexiko och vill påstå att det är ett oerhört kriminellt och korrumperat land. (även poliserna) .
    Som turist ( speciellt kvinna) Ska man vara väldigt vaksam. ”date rape” drog på krogar, öppen knarksförsäljning där polisen involverad, gå ej själv och utan smycken och kontanter. Lås dörren, även i taxi. Fantastiska stränder och dykning.
    Men lita inte på någon, speciellt inte personalen vid frukosten om de frågar om du har några planer för dagen..

      Min upplevelse var inte alls så. Däremot reste jag mestadels runt i sydvästra Mexico, där det inte är lika turistigt. Var kanske lite annan vibe på östkusten kring Tulum och Playa del Carmen, men kände mig verkligen aldrig orolig där heller.

        Att du inte kände dig orolig, är ju inte samma sak som att det inte är kriminellt.

          Jag som mexikan skulle vilja påstå att det är lika farligt i Mexiko som i USA. Ja korruption finns. Men även i Sverige!

      Mexiko är väl numera det enda land som överträffar oss i skjutvåld. Så vi har mycket gemensamt enligt kriminologerna 😉

        Det låter helt otroligt att Sverige skulle vara andra land i världen vad gäller mängden skjutvåld, källa på det?

          Ett enkelt googlesök lär hjälpa dig 🙂

            Googlade och ett av de första citaten jag hittade från en professor i kriminologi var ”När man ibland pratar om att Sverige håller på att bli som Mexiko så är det helt uppenbart för den som tar del av rapporten att det är långt ifrån sanningen. Det är att inte se de enorma problem som finns i andra länder, om man påstår något sådant”.
            Vad pinsamt det blev för dig? :/

        Sverige ligger långt efter de flesta stater i USA och i Sydamerika.

          Nej, inte om man räknar till befolkningen…

          Nej…

        Förlåt men det här är så otroligt fel. Det stämmer absolut inte att Sverige är andra landet i världen med mest skjutvåld. Snälla googla och läs på lite om skjutvåld per capita innan ni sprider fake news som passar ert narrativ.

      Jag har bara varit i Tijuana men det kändes tryggt så länge man inte gick på det klassiska prostitutions- och knarkstråket. O Tijuana räknas väl som en av världens farligaste städer, men der märktes inte där vi var.

    Mitt gäng var först på gymnasiet med att åka till Kos sent 90-tal. Sommaren efter åkte alla dit.

      Jag åkte till Kos 1995. Jag vann. 😁

        Jag var där sommaren – 87 😂

          Jag var där 1943.

            😂

            Herkules var där under antiken när hans båt gick sönder, så han vinner förstås.

              Jag vet, jag mötte honom på stranden och hjälpte honom laga båten

        Var det roligt där? Alltså var det en rolig resa? Undrar genuint, ej dryg. 😊 Mvh tönten i klassen som aldrig åkte dit med de andra tjejerna i klassen

          Ja alltså då var det ju det roligaste vi gjort i hela våra liv. Vi drack oss redlösa, blev kära i killar och låg med någon, det var skumparty och vi kände oss snygga och uppskattade. Vi garvar fortfarande åt minnen därifrån, så ja jag är väldigt glad för den där tiden men du har säkert gjort annat som du minns tillbaka på med glädje.

      Wow, var det vi? 😻

        Haha var bodde du i Sverige?

      Mina kompisar var på Kos 85, bägge kom hem med sjukdomar. Vi kallar Kos för Gonorréön😎

    Vill gärna åka till Mexico. Någon gång ska jag dit. Att marcelo och Emilia flyttar igen. Men hyran var ju svindyr. Blir helt matt att bara att tänka på att flytta en gång.

      Men låt folk flytta

        Var har jag skrivit dom inte får flytta? Men bloggbevakning handlar ju om du inte visste vad som händer i influenserna liv. Surpuppa.

          Hellre surpuppa än att bekymra mig över vad andra betalar i hyra eller hur många gånger de flyttar 😂

      Ja, de måste väl få plats med kommande unge.

      Gick in på hennes insta och möts av en jävla video där hon doppar en RÅDBRÖDSSMÖRGÅS med skinka och ost på I JORDGUBBSYOGHURT??? Så provocerad, fy vad äckligt

        Det är gott att doppa macka i yoghurt. U missing out

      Blir det inte rätt kostsamt att flytta oxå?!

    Hon upptäckte ju även bkk 🙃

    Hade inte hon en tatuering på halsen förut?

      Det är gamla bilder från då HON upptäckte Tulum! Ja, hon var först!

    Men snälla. Jag var där första gången när hon kröp runt i blöja.

    Va?! Var det inte Monas Universum som var den första att turista i Mexico?!

      Nej, tror att hon var först med allt annat.

    Har många vänner som varit i Mexiko och specifikt i Tulum för många år sedan. Fast de är ju ”vanliga människor”… Dessutom tyckte det att där var överturistiskt och fullt av amerikaner. Inte så genuint m a o. Ungefär som att tro att Marbella = Spanien.

      Vart ska man resa om man inte vill träffa amerikaner?

        Vietnam! Underbart land och mycket lite amerikaner😃

          Fast många vietnameser har en amerikansk fader tyvärr.
          Kanske har du någon gång läst om Vietnamkriget?

            Jaha? Är amerikanerna kvar i Vietnam för det eller menar du att dom ungarna räknas som amerikaner?

        Nordkorea?

        Kuba 🇨🇺

    😂 På tal om Mexiko, är Biancas senaste IG utbrott för det första präglat av stavfel, både på engelska och svenska. Det räddar verkligen inte situationen. Dessutom verkar hon inte förstå hur opassande det är att agera på det sättet när hon har en ledande position. Det är oprofessionellt gentemot sina underordnade, oavsett hur nära de är eller hur mycket de skrattar.

    Hon framstår bara som otroligt ointelligent i sina ”svar på tal” rants. Eller ”psykologiskt osmart” för att använda hennes egna ord. 😂

      Hennes content creators ÄR i beroendeställning, hur mycket hon än försöker låtsas annat. Hon är liksom ägare av “seriösa bolag”. Hur skulle det se ut om Elon Musk (haha kanske fel exempel då det mycket väl skulle kunna hända, men då ser man nivån på vilka som skulle göra det) eller Lancomes VD postade liknande och kritiserade skvallerpoddar? Otroligt.

      Tycker hon är en barnrumpa.

      Inte bara dom som skrattar 😂🤣

      Lite pinsamt att hon tror att Tulum är en tropical island när det är på fastlandet, har man ingen koll på vart man åker på semester?

      Även underhållande att hon hänger med Rosanna, som i sin podd med Sanna sitter och hånar allt och alla inklusive realitydeltagare väldigt grovt. Byt ut namnen till Bianca och de är 200 ggr värre än Camilla och poddkonpisarna. De skvallrar, tar upp skvaller och snackar ”skit” om folk i branschen hela tiden.

        Och som dessutom skvallrar loss till Nessa som Bianca flera gångar har stämt.

        Dags att se över sina vänner?

          Yes. Jag vet att hon skvallrat extremt privata saker till Nessa 😂

      Också att hon skrev hur dålig hon är på content. Herregud, har man inte hört henne prata om att hon måste skapa content och har bilder på lager för att lägga upp?

    Varför känner hon ens att det är värt att nämna? Är det en tävling? Ska man känna beundran? Avundsjuka? Fattar ärligt talat inte vad hon vill säga. Menar hon att hon satte trenden och alla andra efterapar, och därför är hon värd att beundra?

      För att tjejen har mindervärdeskomplex…….

    Christoffer Tulumbus*

      😂👍

    Jag var först i Marbella, dagens influencers var inte ens födda då.

    *Inväntar hyllningar*

    Precis Paow, du är en världskändis och hela världen kretsar kring dig. Alllla vet vem du är och ser upp till dig. 🙃🙃🙃🙃

    Var väl Paow som började med fejktuttar och löshår också?

    Haha det värsta är att hon är seriös.
    Att hon på riktigt tror att hon var först i Tulum. Jag åkte dit 2014 efter att jag läste ett blogginlägg att Sofi Fahrman varit där. Kan också minnas att Dasha/Forni gänget var där många år innan Paow.

    Ha,ha, folk är för roliga. Såå viktigt att vara först. Sofi Fahrman, som verkar tycka att det är ngt av det viktigaste här i världen att vara först med grejer, vare sig det är kläder eller resmål. Åsa Ingrosso som tror hon påverkade hela Sverige att börja sellerijuica😂…Vad fasen är det som är så viktigt? Hade haft enorm respekt om miljardär frun istället hade varit först med att tex.öppna hem för behövande i någon utsatt del av världen.. I övrigt, människor som har detta behov måste ha oerhört låg självkänsla om man hela tiden jagar och mäter sitt värde i en förstaplats i helt ovidkommande saker.

      Bekräftelsebehov

    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣åh herregud

    Paow var väl iallafall första influencern att vara med i Lyxfällan? 😁

      Om det inte var Rosanna som var först? Eller nej just det Rosanna var i vanlig ordning bihang/sidekick till annan influencer aktuell för stunden och var med i Lyxfällanavsnittet som handlade om Jackie Ferm

        Nej det var Rosanna som var med, Jackie var bara med i egenskap av inneboende/vän. Rosanna har pratat om det i sin pod, att hon ångrar och skäms över det avsnittet 😅 Men tack vare kontakter lyckades hon få den nerplockad från viaplay 🤓👍

        Det var väl hon som hängde med Forni och Petra i den där webbserien som var först med att vara med?

      Nej det var Anna Hibbs.

    Haha, Camilla du är så rolig…Christofer Columbus 😹

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.