Vad ska Julia jobba med?

Inlägget innehåller reklam för podden ”Sanning och Konsekvens”

Bildkälla: Julia Franzén Instastory

@kändisarkommenterar var först ut med att posta det här inlägget från Julia Franzén, i vilket hon annonserar ut åtta(!) olika jobb för sitt företag Julia Franzén AB. 
Hon söker efter följande:

Koordinatorassistent (på distans)
Assistent + content creator (IRL i Stockholm)
Resande assistent och content creator (som kan följa med på resor IRL)
Assistent till content creator (på distans)
Redigerare (på distans)
Affärsutvecklare/företagscoach (på distans)
Övrigt: Assistent till min pappa (IRL i Lerum)

Minns ni när Julia annonserade efter en assistent, där arbetsuppgifterna inkluderade att väcka Julia, sätta på musik, fylla hennes vattenflaska och bädda hennes säng?

I dagens avsnitt av vår podd så gästar faktiskt Stina, som är personen bakom Instagramkontot @kändisarkommenterar, där hon tar Katrin i försvar i allt som skett mellan henne, Bingo och Julia. Hon tar på sig rollen som ”djävulens advokat” och vad älskar vi poddare om inte olika åsikter? Så roligt!
Du hör vår diskussion om detta, där jag slår ett slag för alla bonusföräldrar där ute, och detta här du ungefär 28 minuter in i avsnittet.

26 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon kan omöjligt avlöna alla dessa personer hon söker. Men att framstå som framgångsrik genom att ”söka personal” går ju bra… utan att sen anställa någon alls.

   Exakt. Kan hon ens avlöna de 2 hon redan har? Detta handlar om att framstå som framgångsrik, hon leker very busy. Att bli sminkad av proffs ständigt är ytterligare en grej för att verka framgångsrik. Grejen var nog att söka assistent till sin pappa sen passar hon på att bre på lite extra för att framstå som framgångsrik.

    Vilken typ av assistent behöver hennes pappa? Väcka på morgonen och bädda sängen?

     Hennes pappa sitter i rullstol och har Parkinson

      Känns som hemtjänsten s arare än blogg assistent.

     Så Julia äger hennes pappas assistansbolag eller är bara ”snäll” och rekryterar ut till honom ”gratis”?

   Jag slutade följa henne för länge sedan. Har hon någonsin haft någon assistent? Innan jag slutade följa henne la hon upp någon bild på en tjej och sen inget mer.

   Låter helt sjukt att söka efter åtta tjänster. Dock personen till pappan kan ju vara så att han är beviljad rätt till hjälp (vad det nu heter) så det kanske vi skattebetalare står för.

    Jag tror snarare att han ej beviljats personlig assistent (vilket är ganska svårt att få) och därför ämnar hon betala för en egen. Tror att mamman och pappan jobbat hårt på att få assistans i hemmet och ej hemtjänst vilket han antagligen kan få.

  Asså Julia vad löjlig hon är, pinsam. Vill så gärna vara superstar och leker viktig och busy. Hon gör väl nästan bara reklam för Bobbys produkter, och spelar in reality med Bingo, sin mamma och sin moster. Undra om hon hade varit ihop med Bingo om det inte vore för realityn, hon verkar ju bara vilja vara med honom när det ska filmas eller fotas. Får inte Katrin vara med i realityn längre för Julia? Är väl för att Julia ensam vill vara stjärnan kan man ana. Bingo sa ju att Katrin var den stora stjärnan hehe. Ja jisses.

   Hon var väl tillsammans långt innan Reality-serien

  Ska content creatorn alltså ha en assistant också?
  Undrar mest vad Julia egentligen jobbar med för att behöva så otroligt mycket personal? Serien med Bingo har (rätta mig om jag har fel) inte direkt slagit jätte stort, och på instagram gör hon mest samarbeten med samma företag som alla andra och ibland kör en frågestund? Undrar genuint vad det är hon behöver assistans med.

  Vad jobbar människan med som gör att hon behöver alla de här assistenterna?

   Så lite som möjligt. Min man är världsledande i sin bransch. Han är verksamhetschef och har 140 anställda. Han klarar sig utan sekreterare eller assistent. Undrar vad Julia gör 😂

  Varför behöver hon all den här personalen? Jag känner verkligen att jag inte har bra koll. Ja, ni som vill kommentera att man kan söka, det har jag redan gjort. Google gav mig inte särskilt mycket svar heller. TV, personlig tränare och livscoach enligt Google. Stämmer det? Ni som har bättre koll har säkert svar. Jag känner inte till henne sedan tidigare, men har förstått att hon är tillsammans/sambo eller gift med Bingo Rimér.

   sök någon av tjänsterna på skoj och fråga henne 😉

  Så hon söker typ assistent till sin assistent 😅

  Det slutar väl med att näää men det var ju inte heltidsjobb utan bara halvtid och näää men det var ju inte JOBB hon menade utan praktik?

  Ska dom ha 25 i lön o jobba heltid så blir kostnaden ca 300/månad inkl soc o pension o sånt….. men det kanske är mer timanställda hon söker

   Min gissning är att det är timanställda som ska vara tillgängliga hela tiden. De ska helst kunna ställa upp inom 5 minuter när hon kommer på att något behöver göras.

    Haha ja, misstänker också det! Ständig oavlönad jour!

     Precis som med Bianca är nivån på arbetsgivarna under all kritik.

  Hon är lite som Bella var när hon var som mest manisk. Det är viktigt att ha ett ”team” runt omkring sig så man kan lajva att man är en viktig och framgångsrik entrepenör.
  Tycker dock inte att imagen full och halvnaken sittandes på toaletten är särskilt attraktiv som hon visade upp häromdagen (igen)
  Antar att hennes mamma inte har tid längre att vara med och sköta om pappan eftersom hon kämpar hårt för att bli en fjantig influenser.

   Börjar det inte låta som om Julia, Bianca, Rasmus/Pontus, Isabella och säkert fler har börjat gå in för att driva med sina följare och oss mindre vetande ”tyckare”, som vi väl får kalla oss härinne. Typ se hur långt de kan ta det det hela? Det är så mycket som delas här som är så totalt verklighetsfrånvänt. Eller vem annars försöker de lura?

  Hon har humor! 😂😂😂

  Jullan och hennes morsa hänger ut från fönstret på en limousine. Jullan vill dansa på bord. Alla i sällskapet fnissar med. Tar fram skämskudden. Tur att hon har anställda som kan göra ett körschema åt henne och morsan.

  De ska på en expedition till Sydpolen och hitta en pingvin som hon ska ha som husdjur.

  Har Kristove gått i pension?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.