Samir & Viktor i Mello

Igår tävlade Samir & Viktor i Melodifestivalens första deltävling som gick av stapeln i Malmö. Med låten ”Hela världens väntar” försökte de dra tillbaka tiden till 2018 där de med enkelhet kunde ”shuffla” sig direkt från deltävling till final och en hedrande fjärdeplats men de lyckades inte alls med det.
Duon åkte ur direkt i deltävlingen och har alltså gjort sitt, men är det egentligen någon som är förvånad?
Det var inte så bra, särskilt inte när en grupp som A-teens, också hade en reunion fast i mellanakten… och till skillnad från A-teens så har inte Samir & Viltors koncept åldrats särskilt väl, men kul att de försökte igen…
De såg i alla fall ut att ha väldigt, väldigt roligt! 🥳

Whatdyathink? Sommarplåga 2024 eller bortglömd i morgon?

106 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kan inte Samir och Viktor bara acceptera att det är 2024 och att de flesta har tröttnat på att höra dom stå och flåssjunga surt. Deras fan-skara är oxå de mest ”otrogna” och har gått vidare. Att stå och skylla på appar som inte fungerar, känns som ”surt sa räven”. Och att folk har ”onda ögat” mot dom kanske kan handla om diverse rubriker de själva skapat som faktiskt inte känts helt fräscha. Samir borde dessutom för längesen hoppat ner från sin stora häst. Allt har sin tid. Gå vidare!

      Whatdyarhink? Vad är det??

    Det var så uruselt det kan bli. Töntig text och sur sång. De är 30+ men beter sig som tonåringar på scen.

      Ja, nog börjar de bli för gamla för att vara tonårsidoler, även om Viktor inte fyllt 30 än.

      Dagispop, men Samir & Victor själv är för gamla för sin målgrupp

        Ja inte ens dagisbarnen gillade dem uppenbarligen. Men Samir börjar bli gråhårig såg jag i går och då är det väl ändå dags att sluta med dagispop.

          Vilken fånig komentar!

            Dock sant ju!

        Inte ens ”dagisbarnen” gillade, min sexåring gav följande betyg lite lite bra och mycket mycket dålig 🙈…

      Varför klänger dom på varann, som 2 småtjejer? Ruskigt märkligt tycker jag.

        Hela tiden.

    Vad göra när ens man inte vill jobba och hellre vill sitta och spela spel på nätterna och sova hela dagarna, inte städa,inte ta hand om barnen, och klaga på allting. Han vill att vi fortsätter leva på min csn inkomst vilket vi klarar oss på. Men det hade absolut inte varit lika knapert om han skaffade nåt jobb. Men han vill inte och tycker att det är mitt ansvar att betala hyra mat blöjor räkninhar och sköta om allting på egenhand. Funderat på skilsmässa…

      Varför tycker han att det är ditt ansvar?

      Hej! Tycker du ska fundera om du vill ha en relation med en från man?

        Med en sån man, skulle det stå.

        Jag har bara lagt märke till i övrigt att Viktor vlll gärna se ut som sin pojkvän. Jag följer deras insta. Skäggstubb, lite långt rocka Billy frisyr. Han har ingen egen stil och hade nog samma kläder som på allsång på Skansen. De använder varandras kläder jämt.

        Gällande sången, går nog hem hos dagisbarnen.

      Ja separera känns väl helt rimligt. Vem vill va ihop med någon som beter sig värre än ett barn när han borde veta bättre.

      Vad har du honom till? Om han inte drar in pengar, vägrar ta hand om hushåll och barn så är det bara för tonåringen att flytta. Du får ett mycket enklare liv utan honom. Du är värd mer!!!

      FUNDERAR på skilsmässa? Du skulle skiljt dig redan i förrgår. Han är en blodigel och du förtjänar någon som älskar dig OCH vill dela på arbetet hemma och betala minst hälften av alla utgifter.

      Han är uppenbarligen inte en support för dig varken med barn eller relation. Det är tufft att vara ensamstående men det låter som att du redan är det ändå, med ett vuxet barn på det (din man) så jag tror att svaret är enkelt ❤️

      Sluta fundera på skilsmässa och gör slag i saken. Eller i vart fall separera. Du lever ju redan som typ ensamstående.

        Jag har just fixat min drömlägenhet en ny renoverad förstahandskontrakt och han säger att jag är betalningskyldig han då vi är gifta. Därför måste jag betala allting då vi också har ett barn och om inte han betalar så måste jag betala allting som jag gör. Jag har sagt att han ska flytta ut, och att vi ska skiljas och till och med då så måste jag betala pappret för skilsmässan..men han står på kontraktet och jag vill inte behöva flytta från min drömlägenheten som är i perfekt läge till förskola och allting för att han ändå ska säga upp den då den är för dyr för hans plånbok….

          Står han på kontraktet på lägenheten?
          Prata med hyresvärden om att skriva över det på dig. Ta därefter ut skilsmässa utan att prata med honom om du är rädd. Bo hos en släkting tillfälligt.

          Prata med jurist. Det är stor chans att du kommer få behålla lägenheten som enda försörjare till barnet.

          Du säger att DU har fixat lägenheten, hur kommer det sig att det blev han som skrev på kontraktet? Jag vet inte var du bor men är det lätt att få lägenheter i din kommun, fixa en egen isf. Den behöver inte vara stor, själv sov jag i vardagsrummet en tid. Hur kunde han få ett hyreskontrakt utan inkomst? Varför vill han inte jobba? Han får väl åtminstone ta sig till Soc får att få lite pengar att bidra med.

          Varför står han på kontraktet om du fixat den? Prata med hyresvärd och jurist. Om du ändå betalar allt och tar hand om barnen och honom så är den enda skillnaden att du slipper ta hand om honom med. Kanske du även får mer pengar om han krävs på underhåll.

          Han utsätter dig för ekonomiskt våld. Och troligen också annat våld. Skilsmässa kostar 500 kr, så inte vidare dyrt. Vem som får behålla boendet avgörs av vem som har störst behov. Att bo kvar är kanske inte värt det om han gör drömboendet till en mardröm…

          Då har du gjort ditt val- Du väljer att leva kvar i en mardröm men i din drömlägentet.

          Rätta mig om jag har fel men är det inte den som har störst behov av lägenheten som får den? Dvs den som har en inkomst och tar störst ansvar för barnet?

      Men sparka ut honom, vad väntar du på? Du behöver väl inte ett vuxet barn också att ta hand om. Du får underhåll och ev bostadsbidrag och en mun mindre att mätta, får kanske bättre ekonomi ev.

        Hon slipper ju försörja honom så det blir bättre att bo ensam än att bo med nån som ändå inte bidrar med nåt

      Ditt ansvar att betala allt med CSN, som du får låna för att studera…? Han är medveten om att det ska betalas tillbaka och att man inte kan ta CSN hur länge som helst?? Kanske ska han rycka upp sig o bidra till hushållet på alla vis eller så kanske du ska ta kommandot och faktiskt göra ngt åt det! Du klarar dig ❤️

      Fly!

      Fråga honom om han fortfarande tror att han bor hemma hos mamma och pappa, jag hade lämnat direkt för att mina barn inte skulle tro att pappor är som han.

      Ta en riktig funderare hur du vill leva ditt liv, vill du ha en man som är som ett till barn eller vill du ha en man som tar ansvar och bidrar till relationen och bryr sig om sina barn. Kräv att han tar ansvar, det är inte meningen att du ska ta hand om honom också.

      Öppet spår ikväll

        🤫

      Idag är en bra dag att skilja sig på. Levde likadant i många år. Trodde dum som jag var att det skulle bli bättre. Det enda jag ångrar nu är att jag accepterade det så länge. Borde skilt mig många år tidigare. Och man klarar sig. Jag hade 4 barn och det var knapert, men inte lika knapert som att även försörja det femte barnet, mansbebisen.
      Plus LÄTTNADEN när allt var upp till mig och jag inte hade förväntningar på att någon annan skulle bidra. Oskattbart.

        Jag ångrar också att jag inte separerade tidigare. Barnen har fått lyssnat på så många bråk🙁

      hur är det ens möjligt att ni klarar er på ett csn-lån? jag är singel utan barn med en lön på 21.000 och tycker det är knapert ibland..

        Man får rätta munnen efter matsäcken.

          självklart men många utgifter går inte att rucka på så undrar hur det går ihop

        Jag får ut 14.000 från CSN och så jobbar jag varannan helg och får 10.000 därifrån. Klarar mig galant! (Men har ju en partner också).

          ja men ts har fler än ett barn och nämner inget jobb så hon bör få ut runt 17-18 om hon har tilläggslån + barnbidrag på det. det är ganska lite om man är minst 4 i familjen och ska dessutom betala diverse skolböcker osv

      Fundera?! Släng ut parasiten!!!

      Blir ledsen när jag läser det här. Ja du ska dumpa honom. Ju fortare desto bättre.

      Du har inte en man! Du är ensam i det hemmet med barnen.

      Kanske han är deprimerad?

    Finns så många oupptäckta talanger därute och sen står de här två clownerna på scen och tror verkligen att de kan sjunga.

      Vilka töntar de är 🤓

        Oavsett vad man tycker om deras musik, så är det väl inte särskilt schysst att kalla dem för töntar? Är det något du själv vill bli kallad, eller tycker det skulle kännas bra att någon närstående blir kallad?

          Det får man räkna med om man sjunger dagispop. Tror han har hört och själv sagt värre saker. Tycker Fröken snusk också är en tönt f ö.

          Dom är ju töntar.

    Att ljudteknikerna valde att sänka Samirs mikrofon en bit in i låten, det är ju ett betyg i sig. Det var så fruktansvärt dåligt att det kändes som en plojgrej, och man riktigt såg på Viktor hur man kämpade för att hålla ihop det. Man tittar ju generellt på sitt inspelade genrep, fattar inte hur produktionen inte klev in med nån nödlösning.

    Lät som en låttext ett barn skulle skrivit ihop. Skämskudden åkte fram.

    Jag tycker det är dags att byta ut den eller dom som ansvarar för valet av artister till melodifestivalen.
    Absolut ska allt vara kul men att ha med såna som Samir och Viktor för 100 gången och sen toppa med Gunilla Persson är ett hån mot alla som seriöst söker varje år!

      För att inte prata om Fröken snusk??!! Omvärlden måste ju garva åt våra bidrag.

      Håller med!

      Jag kollade deltävlingarna, de som ansvarar vet precis vad de gör. Det är två kända namn i varje deltävling som kommer gå till final, just i första delfinalen fanns några till men klart sämre än Ajax och Smash. I del 2 är det Liamoo och Maria Sur (de bäddar ordentligt för att ge henne en andra chans), i del 3 Clara K och Cazziopeia, i del 4 Danny och Dotter och i del 5 Jay Smith och M&M. Resten ren utfyllnad, men tidigare år tycker jag det varit så många fler bra eller i varje fall kända. Få se nu om jag får rätt.

    Deras låt påminner mej om någon av alla dessa ”fotbollslåtar” man hört genom åren.

    30+ varav en färgat håret grått och sedan står på scen med en låt som börjar ”Bror…” 😂
    Och hur många gånger pussade Samir på Victor?
    Jag är helt för att man får vara barnslig som vuxen också men det här var mest… jag har inte orden.

    Men uppenbarligen tror de att de kan leva på gamla meriter och sina namn, att de inte ens behöver anstränga sig med låt och sång. Och då går det som det går.

      Någon som har texten till låten? Den skulle tydligen vara djup.

        Hela världen väntar
        Bror, du och jag
        När hela världen brinner
        Bror, du och jag
        När det goda vinner

        Till hjärtan som klappar i vår takt
        För ögon som åter får kontakt
        Sorglöst tillsammans
        Så tätt det går

        (Oj oj, oj oj, oj oj oj oj )

        Vi ska festa hela natten
        Hela världen väntar
        Hela världen väntar

        Våra sorger ska vi glömma
        Hela världen längtar
        Hela världen väntar

        Din hand i min hand
        Nära varandra
        Gäller för oss
        Och alla andra

        Hela, hela
        Hela världen väntar
        Hela världen väntar
        Hela världen väntar

        Hela världen väntar
        Hela världen väntar

        Bror, jag finns här
        Dagen du går vilse
        Bror, vi har varann
        Torka tårarna och inse

        Hjärtan som klappar i vår takt

        (Oj oj, oj oj, oj oj oj oj)

        Vi ska festa hela natten
        Hela världen väntar
        Hela världen väntar

        Våra sorger ska vi glömma
        Hela världen längtar
        Hela världen väntar

        Din hand i min hand
        Nära varandra
        Gäller för oss
        Och alla andra

        Hela
        Hela
        Hela världen väntar
        Hela världen väntar
        Hela världen väntar
        Hela världen väntar

        Vi ska festa hela natten
        Hela världen väntar
        Hela världen väntar

        Våra sorger ska vi glömma
        Hela världen längtar
        Hela världen väntar

        Din hand i min hand
        Nära varandra
        Gäller för osѕ
        Och alla andra

        Hela världen väntar

        Hela världen väntаr

          🤣😂😅😆

          Ändå hoppfullt och härligt för en generation som sett mycket mörker.. väl? 😅❤️

          🫣😬

          Ett litterärt mästerverk. 😂

            Ja, det är fan i klass med de där fyra engelska killarna som sjöng
            ”All you need is love
            All you need is love
            All you need is love, love
            Love is all you need”.

          Tack 🙂
          De ska alltså festa bort sina sorger. Och när en av dem går vilse festar de lite till.

    A-teens var bäst.

      Nej. A teens är ju bara snyggast. Men sjunga kan de inte.

      De kan inte sjunga plus de hade playback

        De har aldrig sjungit live av förklarliga skäl. Men snygga är de absolut. Och dansa kan de. Men lite som att säga att Milli Vanilli är bäst.

          Nej, det är Boney M som är bäst! 😄

    Först låtsas dom att dom bryr sig om världen sedan ska dom festa hela natten, en märklig text och sedan usel sång på det🤣

    Helt klart bortglömd, kommer inte ihåg hur låten går mer än de ”ljuvliga” falska tonerna…..

    Jag tittar inte på melloooooooooo😁😁😁😁😁😁😁😁

    Så, då var denna obligatoriska fras sagd.

      Och vegan är du också?

        Nej för fan

        Och limmare 😉

    sämst och åter sämst.
    det här var det sämsta jag kan minnas.
    otroligt falsk så fort samir öppnade munnen och bror och pussar. nej det här va rakt ner i containern. tack och lov röstade äntligen svenska folken rätt och inte tog vidare dessa.

    Det ska finnas ett youtube klipp när man klippt ut musiken och bara hör Samir och Viktors röster , som sedan jämförs med Freddie mercury. Någon som vet vilket ja menar ?
    ( och ja, här jämför man världens bästa sångare vs två clowner)

      Ett år gjorde det så med alla. Den ljusa tjejen som varit dansare i Lets dance var minnesvärd.

        Sämst var dock hon från A teens.

      Minns också det, chocken när Samir och Viktor när man tog bort allas autotunes var de som sjunger allra bäst…

    Lisa Ajax är sjukt duktig och proffsig. Men synd hon inte får lite roligare låtar.

      Johan Hilton hade skrivit en krönika om henne och benämnt henne som en gravid tonåring. Alltså seriöst vad är det med folk.

        Läste det. Så otroligt fjantigt. Men så blir det kanske när man åldras, man ser inte längre skillnad på 12 och 25. Som barn som tror att alla över 18 är 60 år.

    Jag gissar att Samir och Viktors fanskara ligger mellan 4-10 år. Och då blir frasen ”Vi ska festa hela natten” inte hel rätt. De som festar hela natten är 20 åringar och de roas inte av Samir och Viktor.

    Kort och gott, de känner inte sin målgrupp.

      Det har ju funkat med dras tidigare låtar. De handlade inte direkt heller om att bygga Lego på förskolan.

      De är för gamla och för konstig text för den målgruppen, tror de räknade med att deras gamla fans skulle rösta dem vidare men de har ju vuxit upp till krogålder så tittar nog inte på mello längre.

      De är på tok för gamla, o har definitivt ingen ”målgrupp” överhuvudtaget.

    Banan, melon, kiwi och citron handlar inte om fruktstunder heller, men så har det ju alltid varit. Markoolios låtar går varma i förskoleåldern och sen växer man upp, lyssnar på texten och tänker ”men vänta nu…”

      Och det skulle vara ett svar till Anna 🙄

      Tänkte på det nu i vuxen ålder. Jag älskade Markoolio när jag var barn och lyssnade i vuxen och ålder och tänkte: ”hur i hela… What?” 😂

    Det var verkligen skämskudde från första ton. Hur kunde de låta Samir få solosång i inledningen innan musiken ens dragit igång? Blir ändå liiite drägligare att lyssna på när deras röster blandas med varandra och musiken, men nej helt rätt att de åkte ut helt och hållet.

    Jag blev tvungen att gå in och lyssna, i alla fall lite. Det är förvånande att de ställer upp på det här, men de skulle ju fortsätta sin musikkarriär. Karriär?

    Lyssnade ej på hela nu men tycker den var trevligare att lyssna på än t ex shuffla och tidigare sånger, haha. Med det sagt menar jag inte att jag anser att den borde gått vidare (jag vågar nästan säga att jag med säkerhet kan säga att jag inte tycker att den inte borde det även om det är det enda Mellobidraget jag hört i år.

    Vidare gör Viktors styling att jag bara ser en av Jim Carreys filmroller framför mig, men kommer inte på vad karaktären eller filmen heter 😂

    Vem är det Samir har som profilbild på insta? Nån random kille?

    Ingen av gårdagens låtar kommer jag ihåg idag, eller har någon som helst lust att höra igen. Hiskeligt låg kvalitet! Jag är i alla fall nöjd med att Grodan Kermit från Växjö kom sist.

      Grodan var väl bättre än både Samir och Viktor och dansbandskvinnan ändå?

    Så kan det också gå när man gör comeback. Hjälpte inte ens att flera influencers fiskade röster åt dem, till och med Läckberg. Vilket nederlag, kan tänka sig att Samir inte var särskilt glad efteråt ojoj men han var taggad till max och låten hann knappt ta slut innan han tackade publiken. Undra vad han ska göra nu om inte artistkarriären tar särskild fart efter detta. Vad var det han pluggade vilket han sa när han märkligt fort slutade som mäklare, har han gått ut med det?

    Har Gunilla ställt in sin mello-medverkan eller, för de nämnde väl inte henne när de visade nästa veckas artister? Eller har de flyttat fram hennes medverkan för visst skulle hon vara med i den andra delfinalen?

      Hon har väl alltid varit planerad till den 17e vad jag vet?

      Om det inte var ett gammalt inlägg (tänkte inte på att kolla datum) så dök hon upp på upptäckarflödet på Instagram och då låg hon i en sjukhussäng

    Är så stolt över musikerna från min barndomsstad Linköping. Louise Hoffsten, Lasse Winnerbäck, Ludwig Göransson, Ghost. Samir har verkligen de bästa att brås på.

    Kändes mest som en kärleksförklaring till varandra och ”fan vad kul att vi är vänner igen”. Det kan göras bra av rätt artister, men här kändes det som två gamla vänner möts och sjunger karaoke på någon fyllefärja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.