Nellie Berntsson flyttar utomlands

Nellie Berntsson verkar sannerligen ha en förkärlek till att flytta, för nu har familjen flyttat. Igen. 
Riktigt vart flyttlasset gått har inte avslöjats än, men av städprodukterna i en av bilderna att döma så kan de eventuellt befinna sig i Tyskland. Bref är nämligen ett tyskt märke. 🙂

Good luck on your endeavors, children!
Jag undrar om någon av dem pratar tyska?

 

49 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag gissar på Belgien.

  Eftersom det står keuken på ena flaskan tror jag att det är Nederländerna dom flyttat till. Keuken betyder kök (och inget annat 😉 Dock verkar dom vara på Carrefour, och det är jag osäker på om det finns utanför Frankrike

   Carrefour finns i Belgien, bodde i Bryssel under ett år 🙂

    Fanns i Kina 2019 med 😄

   Carrefour finns i Spanien också. men du har säkert rätt ang vart de flyttat 🙂

   Tips till alla som ska till Nederländerna: Neuken in de keuken betyder Hej 😉

    Vilken språkkurs har du gått?
    Har bott i NL-och där betyder det. Inget kn***ande i köket😂

     Mysigt att rätta någon när ni själv inte vet 🤣

    hahaha

    🤣❤️

   Jag har varit till flera av deras butiker så det finns definitivt över olika delar av världen.

   Carrefour finns i Italien också 🙂

   Tyskland är det åtminstone inte

   Älskar Carrefour!! Det finns på massa ställen i Europa.

   Finns tom i Marocko.

  Jag tycker det är jättekul att de vågar satsa och inte verkar vara rädda för något … men, varför denna klickbaiting kring vart de flyttat?? Varför inte bara säga rakt ut på en gång vilket land de bor i? Det är lite tramsigt, tycker jag, att dra ut på det hela som nån märklig hemlighet för att få folk att gå in på hennes instagram ideligen i förhoppning om en uppdatering.

  Oavsett så hoppas jag de hittat rätt plats i livet 🙂

  Åhhh jag blir så orimligt triggad när influencers blir filmade av någon och ska låtsas orbydda/som de inte ser att hen står och filmar en. (cassandra klatzkow)

  Keuken är kök på holländska så jag gissar Holland/Nederländerna

  Tycker Nellie är duktig och driven. De är modiga som vågar satsa. 🤗

  Deras hästbusiness går som tåget och Nederländerna/Tyskland/Belgien är definitivt mycket mer i centrum än vad Sverige är i den branschen. Vanligt att man hyr in sig på en större anläggning och driver sin verksamhet vid sidan av andra yrkesverksamma ryttare.

  Är hon ryttare, hästuppfödare eller vad gör hon? Är hon i så fall en duktig ryttare, har hon tävlat för Sverige? Alltså inget drygt menat eller så, men jag undrar vad hon gör och vad hästarna har för roll i hennes liv?
  För jag har typ för mig att hon synts i intervjuer och typ siktade på att rida EM i Göteborg 2017, det kanske hon gjorde, men jag var där och minns henne inte. Och jag har besökt Göteborg horse show en del gånger men inte sett henne, och då är det ju ändå många andra unga talanger (vet inte om de vunnit något som gör att de fått vara med? Det är inte jag som är hästintresserad, följer bara med som sällskap så jag har noll koll) som fått hoppa.

   Hon har representerat Sverige som young rider (någon nationshoppning har jag för mig) men har inte tävlat lika aktivt efter att hon blev mamma. Hon har också dragit ner på egna tävlingshästar då fokus är försäljning nu. Hon har fått fram några föl med en av sina gamla tävlingshästar, men hon är inte direkt uppfödare för det. Det har hon sagt att hon inte ska göra mer, de vill inte satsa på unghästar. Hon är duktig, framförallt har hennes styrka (enligt mig) varit att hon varit modig på hoppbanan. Dock tappar man ju ranking när man inte är ute lika mycket och tävlar som hon gjorde förr. Fritt fram och rätta mig om jag minns fel eller missuppfattat något.

    Hon hade väl en fin och erfaren häst som andra tävlat innan och som hon tyvärr sålde för den inte kunde ta henne till högre klasser. Den hon köpte dyrt därefter gick väl sönder. Sedan hade hon väl stoet som var lite speciellt. Tror hon slutade tävla på högre höjder långt innan barnet.

     Blev nyfiken så jag kollade, hon hoppade 150 2020.

      Det högsta är väl 1,60 nu i tävlingar.

      Det var väl med en häst som hade stor kapacitet. Var hon felfri? Annars tror jag det är 120-130 cm som vanligts hobbyryttare.

    Mer en ridning som passar på ponny än storhäst.

   Tror att det är rena handelshästar som kommer in och säljs rätt snabbt. Inget de har fött upp eller ridit till.

   Företaget är väl att dom köper och säljer hästar?

  Hrm jag undrar också, är hon högt rankad som ryttare?

   Inte direkt men de är bra på att hitta, rida och sälja bra hopphästar och det är det som räknas.

   Nej men man skulle kunna säga att det finns olika inriktningar att välja på. Sällan de som tävlar högst på nivå som samma personer som är bäst på att utbilda ungstar eller driva försäljningsstall.

    Fast de utbildar väl inte direkt?

   Nej, det är ingen av dem och har inte heller varit det. De är säljare,

  Kök på tyska heter küchen så jag tippar på att de i alla fall inte flyttat till Tyskland.

  Ni som följer Kenza och Klara, skulle inte dom åka till Thailand tillsammans och vara där i en månad?

   Flytta till Thailand menar du?

   De var ju nyss i Marbella tillsammans, det var inte den resan su tänkte på?

   Kenza skrev på Klaras senaste bild att de ”ses snart”, så förutsätter de kommer lite senare.

   Ps. Resa till Thailand med 3 små barn och en kråka till kompis aka Klara. Måste vara tufft!

  Gissar också på Belgien när det står både på franska och nederländska på förpackningarna. Mycket modigt, jag bor här sedan några år och hade hellre amputerat mitt eget ben än att försöka driva företag med belgisk administration och problemlösning

   Tror det jag också, inte bara utifrån nederländska/franska vilket är ”bevis” nog men också för att Belgien är tidernas hästmecka. Det finns en uppsjö andra svenska hoppryttare som bor och verkar här (bor också i Belgien sen många år tillbaka) så det verkar väldigt troligt. Och nej, driva företag här är inget jag skulle önska min värsta fiende.. 🙂

   Aj då. Hoppas att de reder ut det administrativa. Det har väl inte precis varit Nellies styrka tidigare. Hoppas hon har samlat erfarenhet nog, att Olv är bra på det eller att de är kloka nog att skaffa hjälp.

  Ok, och HM är ett svenskt märke.

  På tal om nellie, är det någon som hängt med vad som hänt mellan henne och hennes mamma?? För ett tag sen hade väl systrarna bara kontakt med mamman men nu verkar hon brutit med henne istället och tagit upp kontakten med sin pappa?

  Så töntigt med smusslandet. Man märker ännu av präglingen från bloggandet med cliffhangers och att dra ut på ”stora nyheter” i det längsta. Men nu kan man ju läsa här i stället när/om Det Hemliga Landet någon gång avslöjas offentligt. 🙂

   Jag håller med! Ok att de inte ville berätta innan det verkligen blivit av, men nu … Nu är det ju bara tramsigt! Det är ju ingen statshemlighet precis. Men vore ju kul för följarna att få veta.

   Inte ens ON Sporthorses eget instagram talar om var de finns, och det är ju lite … tja, visar på vilka de tycker är viktiga och vilka som gott kan hållas på halster ett tag till och klicka in ideligen för att de ska få upp besökssiffrorna.

  Har de inte redan flyttat en gång till Danmark men det sket sig?

  Ger detta tops ett år, sen är hon tillbaka i Sverige igen för de nya landet va inte bra nog…😏

   Tror tyvärr samma.

   Hintarna om att även senaste svenska boendet varit dåligt får mig bara att bli säker på att ”felet” ligger hos N.

  Belgien
  Står på nederländska/flamish och franska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *