Gunilla Persson kvar på sjukhus

Gunilla Persson – som tävlar i Melodifestivalens tredje deltävling i Växjö den 17 februari – meddelar på Instagram att hon fortfarande ligger kvar på sjukhus i USA och att läkarna inte riktigt kan precicera vad det är som är fel med henne, vad som orsakar hennes yrsel. 
Det var i början av veckan som Gunilla svimmade utanför sitt hem i Los Angeles och fördes med ambulans till akuten efter att ha drabbats av akut yrsel, som läkarna misstänker beror på kristallsjukan.

De har försökt sätta en diagnos, men det är antagligen kristallsjukan. Det har gjorts väldigt många undersökningar på mig och jag har fått vätsketillförsel intravenöst och massa mediciner. Men det som gör mig glad och lättad är att det inte var något farligt.

Vad tror vi?
Kommer Gunilla hinna återhämta sig inför sin mello-medverkan eller kommer SVT behövs kuppa in en ersättare i sista sekunden?

40 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Min man får anfall av kristallsjuka ibland, och lyckas alltid häva det med en viss enkel teknik som består i att vrida huvudet på ett speciellt sätt i liggande ställning. Hoppas Gunillas också går att fixa snabbt. Jättejobbigt med så svår yrsel!

   Jag hade kristallsjukan i ca 1 år periodvis. Jätteobehagligt, ja man skulle göra övningar varje morgon sa farbror doktorn. PW har väl också haft det.

   Konstigt att inte läkarna i USA vet det. Diagnosen är ju lätt att ställa. Men ska man vara speciell så……..

    De tjänar pengar på att hon ligger kvar ett tag.

   Ja, hennes besvär påminner som min kristallsjuka. Triggas enormt av stress. Säkerligen väldigt mycket stress inför mello?

   Jag jobbar som inköpare på en av Sveriges regioner och vi har speciella stolar upphandlade för att kunna hjälpa patienter med kristallsjuka. Det är stolar som är möjliga att tippa åt alla håll och kanter 😂

  Alltså ursäkta, men jag förstår mig verkligen inte på Paula. Hugo har alltså ristat in bokstäver och förstört en hiss, och Paula tycker typ att det är kul och försvarar det?! Fattar man inte som vuxen att det är fel? Och att dessutom publicera det offentligt.

  Sen gnäller hon över att hennes barn vill hålla på med hudvård, men hon har inte en tanke på att hon som influencer är en del av det ”problemet”?

   Ristningen må vara liten men det är ju så trist! Förstår inte hur man kan tycka att det är ”värt” det som vuxen, så onödigt. Men det ska bli SÅ kul att höra hennes försvar, hon brukar ju skriva långa förklaringar till varför hon gjort som hon gjort. Kanske att det är ett viktigt avtryck i historien? Att kärleken är det finaste vi har och inte kan mäta sig med en hissvägg?

   Tycker hennes resonerande kring hudvården var konstigt också. Eller ja, kan förstå att man drar gränsen vid aktiva ämnen såsom retinol tex men egentligen – hur och när uppstår detta ”genuina behov” som hon själv tydligen har, vid vilken ålder får man köpa dyr (vad är dyr?) hudvård? Och håller med i att när man själv levt av att skapa behov hos andra så borde man ju fatta att barnen också åker dit förr eller senare, att vissa konton nu kanske vänder sig mer mot barn kan man ju tycka är HEMSKT och något helt annorlunda mot vuxna men det är ju precis samma sak. Barn tar del av material riktat mot vuxna och eftersom de inte själva kan jobba och tjäna pengar kommer även pengarna från, just det, vuxna. Det är vuxna som langat fram allt det här på stora fat till barnen och det är ju knappast förvånande.

    Ha ha jo. Hon är ju lite förutsägbar i sin inkonsekvens.

    ”Våra barn har sådan rörelseglädje. Det är för de ser vad vi GÖR”. VI har gett våra barn rörelseglädje”

    ”Mina barn vill ha hudcreme . PANIK. Det är TikTok INTE att de ser att mamma jobbar med det och mammor i mammas ålder (alla kvinnor 30 plus??) MÅSTE ha en hudrutin (??).

    Att Hugo är barnslig är inte nytt. Och självklart helt oacceptabelt att rista in grejor i hissar .

    Men hon är en sådan vandrande kvinnofälla att det är tragiskt.

   Vems hiss, var?

    Det framgår inte. Men det spelar väl ingen roll egentligen? Det är skadegörelse och en vuxen man bör veta att det är fel.

     Kallar du honom man? Tänkte om det var min fastighet på Östermalm, då j-klar😀

     Och Paula verkar inte bry sig om vems hiss det är heller, bara gulligt ju oavsett var.

      Barn testar ju gränser mot sina föräldrar och andra vuxna. När ingen säger ifrån och lär ut empati flyttar barnet gränserna och testar igen. Konsekvenserna är solklara.

  Kan inte låta bli att tänka att det är en ursäkt för att slippa komma till Sverige o riskera att hamna i kronofogdens händer, så cynisk är jag, tyvärr.

   Eller att slippa visa hela Sverige, att hon inte kan sjunga?

   Jag undrar, har vi ngn jurist här? Kan kronkalle utmäta egendom hon har hemma i USA om de får fatt henne när hon är i Sverige?

    Nej.

    Hon ska tillbaka sen till Sverige då hon har stämt Stoppa pressarna för förtal.

   Om man ska vara ännu mer cynisk, och det är vi väl här, så kanske hon insåg efter Samir och Viktor att det inte går att komma undan utan sångröst. Kanske samma med Snuskfröken.

   Jag är beredd att satsa en rejäl slant på att Gunilla inte kommer medverka i Mello när det kommer till kritan…. Kanske är jag cynisk, men att lägga upp en bild från sjukhussängen säger egentligen ingenting om hennes tillstånd på riktigt. Kan vara en ursäkt och en bekväm väg ut. Tror inte Gunillas ego pallar en tävling på riktigt faktiskt.

    Finns inte en chans att hon inte kommer göra allt för att delta, hon är dessutom inte på sjukhus längre

   Hon har ju varit i Sverige nyligen då alla artisterna samlades och det hände ingenting, tror ingenting kan stoppa henne från att delta i mello 😅

   Givetvis är det så!!😉 Hon sätter inte sin fot i Sverige om hon inte får garantier på att hon både får behålla gaget samt att kronofogden inte beslutar sig för att utmäta hennes skuld till Försäkringskassan. Fiffel å båg AB😅

  Får man hoppas att hon blir kvar där borta? Hon har inte här att göra. Människan är psykiskt sjuk och borde tas omhand för den åkomman snarare. Mello klarar sig utan den skatan.

   Jag trodde inte man fick sätta diagnoser på folk här.

  *precisera 💅🏻

  Fast enligt hennes egen Insta, är hon hemma igen.

  Kristallsjukan kan man lätt ta reda på med enkla tester. Det behöver man inte intravenös vätska och medicin för. Vet inte läkarna i US det?

   De kan väl ta jättebra betalt för att göra aaalla tester, inte pricka rätt på första försöket i en sjukdom som dessutom inte går att skriva ut snordyra mediciner för.

   Först måste man ju utesluta andra mer akuta tillstånd? Sen kanske de ger antibiotika i US lite mer frikostigt för att skydda sig själva om det skulle vara typ meningit eller nåt, för att slippa stämmas.

   Jag jobbar med dessa patienter (bland annat) och de kan visst behöva inneliggande vård med vätska intravenöst och medicin intravenöst. Vissa blir såpass yta att de inte ens kan gå på toaletten själva och kräks upp allt de försöker äta, då behöver man få vätska och ibland medicin mot illamående intravenöst.

   Sen är det inte alltid så himla lätt att ställa diagnos som ni här i kommentarsfältet verkar tro eftersom ni verkar veta om kristallsjukan men inte så många andra orsaker till yrsel?

  Hon har tagit över rollen efter sin mamma i sjuksängen, dottern kanske ska lägga ut pinsamma bilder på henne.

  Undra om Gud anser att Mello är prioriterad verksamhet? Eller att Gunilla står först i kön att bli bönhörd… 😂

  Folk härinne är verkligen vidriga. Tänker göra mig själv en stor tjänst och aldrig mer gå in här så kan alla bittra mobbare fortsätta hänga härinne och sprida negativ energi. Det är verkligen bara misslyckade människor som snackar skit om och trycker ner andra.

   Tycker du verkligen att Gunilla verkar vara en trevlig person? Och varför ska hon komma undan med alla pengar hon snyltat av svenska samhället? Ok, en Anonym mindre här då. Hoppas verkligen inte att någon röstar på henne i mellon, gillar inte kriminella personer.

    Jag gillar Gunilla, och även om jag inte hade gjort det så ger det mig inte rätten att vara otrevlig och trycka ner henne. Det är bara svaga individer som känner ett behov av att trycka ner andra. Hoppas att många röstar på Gunilla, hon förtjänar att få vara glad och må bra som alla andra.

     Tror du inte de svenska hemlösa, vården, skolan mm skulle behövt skattepengarna bättre än de (La) Gunilla snyltade till sig?

      Skaffa ett liv.

    😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.