Linnea Claeson i Superstar

IKVÄLL SMÄLLER DET!!!! Första avsnittet av Superstars släpps! Programmet går att ses på kanal 5 kl. 21:00 eller när som helst på Discovery plus! Hoppas ni vill kolla med mig och heja på när jag möter Sveriges absolut bästa atleter! What Så pirrigt!!! 🙈❤️ Åh snälla skriv till mig efter vad du tyckte om programmet, nu kör vi!!! 😃💪 // Linnea Claeson

Linnea Claeson är tydligen en av deltagarna i programmet Superstars, där kända svenska idrottare tävlar mot varandra i olika utmaningar. 
Tog de svenska kända idrottarna slut innan man lyckats fylla startfältet, eller varför är Linnea Claeson med? Hon är väl känd för en massa andra saker, men idrott är väl knappast en av dem?
Men visst, kunde Linnéa Claeson bli utsedd till ”Årets jurist” 2018 av Dagens Juridiks läsare trots att hon inte hade tagit sin examen, så kan hon väl bli uttagen till Superstar utan att vara en särskilt känd idrottare.
Någon gång måste ju kändisarna ta slut och kanske är det där vi är nu vad gäller avdelningen ”pensionerade idrottare i lekprogram”?

Jag kom 4:a i SM i sten, sax, påse 2012. Kanske kan jag vara med i nästa säsong av Superstars?

50 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon var väl handbollsspelare från första början? Så konstigt är det väl inte?

   Jaa, det var ju hennes grej, att hon fick obehagliga meddelanden från män som sett hennes matcher. Vettefan hur sant det är, men hon var tydligen bra på handboll.

    Hon var iaf med i ungdomslandslaget och har vunnit jvm. Så rätt bra ändå tänker jag!

    En man som skrev till henne anonymt på nätet blev dömd för sexuellt ofredande och olaga hot. Polis lyckades spåra ip. Han skickade äckliga bilder och hotade med våldtäkt. Domen är offentlig handling så just det kan ingen betvivla.

  Oj vilket otroligt förminskande inlägg! Skärpning, Camilla! Kanske istället lyfta att damidrott tydligen består av en massa ”okända” och varför det är så, eller någon annan vinkling.

   Samma gäller väl på herrsidan, särskilt på juniornivå och i lagsporter.

    Jo du har säkert rätt, det var bara ett exempel på att försöka skifta fokus från att hon inte är känd som idrottare, utan till ”varför” hon inte är känd som idrottare (för Camilla då). 😉Finns nog många bättre vinklingar på det.

    Min poäng var att det var väldigt förminskande för Linneas idrottskarriär att skriva inlägget på detta sätt. ☺️

   Fast just den vinkeln håller inte. De allra flesta (utom Camilla…) vet att Linnea Claesson spelade handboll i ungdomslandslaget. Ingen kommer ihåg nån annan i hennes lag eller motsvarande på killsidan. Linnea fick dock väldigt mycket uppmärksamhet som idrottare (förutom av Camilla…), dels på grund av handbollen men lika mycket eller mer för att hon var snygg och verbal. Resten av lagen minns ingen.

  Nej tycker du förminskar hennes världsmästarprestationer, även fast det var JVM och UVM. Jävla halloj över juniorkronorna, så tycker absolut att unga damers prestationer också ska räknas!

   Jag tror faktiskt inte att Camilla på riktigt jämför sten/sax/påse med JVM eller UVM, jag tror bara hon inte vet eller glömt bort att Linnea var idrottare.

    Det är klart att hon vet! Under kategoribeskrivningen för Assholes Online/Linnéa Claeson, här på BB-bloggen alltså, har C lagt upp: ”Utöver att hon driver instagramkontot så har hon spelat handboll på elitnivå i Sverige men också utomlands i Danmark.”

     Hmm. Detta kräver absolut en förklaring…

     Ointressant.

  Är detta excelarket som talar eller??
  En snabb googling på ”Linnea Claesson handboll” visar att hon spelat i såväl högsta ligan i Sverige, varit proffs i Danmark samt spelat j- och u-landskamper.
  Tycker det smäller högre än sten, sax, påse alla det i veckan!

   Men på riktigt, fatade du inte att det var ett skämt?

  Håller med dig! Linnea har trots allt varit uttagen till JVM-laget vilket ändå är en bedrift.

   Skulle vara ett svar till Smaragda!

  Eftersom jurist inte är en skyddad titel och vem som helst kan kalla sig det så borde vem som helst kunna ta hem titeln?

  Oj. Du blir bara mer och mer förminskande och elak för varje inlägg du skriver. Jag vet inte om det är något som händer i ditt liv som gör att du beter dig såhär, men om en vän hade börjat uppvisa den här attityden i var och varannan konversation så hade jag frågat hur personen mår och varför den har sånt behov av att trycka ner andra.

   Håller med. En person som håller på så här kan inte må bra, att liksom inte kunna se några nyanser.

  Jag kollar på farmen. Nu när det gått ett tag tycker jag den är jättebra.

   Jag fastnar inte för dem. Roligare de åren det verkligen finns någon att heja på.

   Hon fick ju hundratals sexistiska meddelanden och dickpicks när hon spelade i danska ligan. Konstigt nog fick inga lagkamrater som både var bättre handbollsspelare och stiligare kvinnor inga alls så ngt speciellt måste det ju vara med henne. En riktig Superstar 😀

    Absolut att man har eget ansvar men jag kan på nåt sätt tycka lite synd om Linnea som blev en mediefigur innan hon var mogen för det. Jag tror det blivit bättre om hon kunnat vänta några år. Det är ju lätt att håna hennes tilltag nu men säkert knepigt för en ung tjej inte fortsätta på en väg som gav så mycket uppmärksamhet och applåder som det gjorde då.

    Vad har ”bättre handbollsspelare och stiligare kvinnor” att göra med sexuella trakasserier? Tror du att sexuella trakasserier är en komplimang?

   Jag tittar med 😄 vilka gillar du? Jag tycker pakten med alla killarna och Jennifer är så nedlåtande bitvis, det känns inte bra.. Men fint när hon visade en lite mjukare sida för Cornelia idag!

  Käkat taggtråd eller?
  Himla tråkig ton i inlägget…
  Det första jag lärde mig om Linnéa var att hon spelade handboll och det verkar ju som fler än jag känner till det av kommentarerna att döma 🤷‍♀️

   Jag vill minnas (kan ha fel) att assholesonline var anonymt länge och när det kom fram att det var Linnea så reagerade jag på att det var hon som drev det. Minns henne som ”handbollspelaren med rosa hår” innan hon kopplades ihop med det kontot. 🤔

  Ni må ha glömt Linneas friserande av fakta, men internet glömmer aldrig 💫

   Men hon har väl inte hittat på att hon varit handbollsspelare?

    Tror du själv på att det är därför produktionen castar henne?

     Spelar det någon roll? Hennes handbolls meriter kan man inte ta ifrån henne.

     Så du menar att det har ingen relevans alls att hon spelat handboll?

  Ok vi fattar att du är en pick me-girl som inte tycker att damidrott är ”riktig idrott”. Det tar ändå inte bort att hon var en duktig handbollsspelare, även som proffs en tid. Här kan du applicera ett av dina favorituttryck; man kan ha två tankar i huvudet samtidigt. Man kan vara en före detta idrottare OCH vara en influencer/känd för annat. Du kan väl hålla dig till att kritisera det som är problematiskt med det sistnämnda utan att för den delen förminska henne som handbollsspelare?

  Tycker bloggen har blivit riktigt trist pga dina elaka och bittra inlägg. Om du inte mår bra så ta en paus istället för att spy galla till höger och vänster.

   Sluta vara så himla känsliga.

    Jag blev genuint glad för att det här kommentarsfältet faktiskt unisont markerade mot den elaka och förminskande attityden i det här inlägget. Men så kom du in som kärringen mot strömmen. Känns det bra?

     Jag med! Hade sett framför mig ett kommentarsfält fullt med hat och förminskande kommentarer om Linnea. Så kul att bli positivt överraskad

  In a world where you can be anything. Be kind. Always. Du lägger ribban lägre och lägre Camilla. Det här var bara taskigt.

  Det här kommer vara ett inlägg som försvinner om typ 10 minuter när Camilla 1. Kommer på att Linnéa visst spelat handboll på elitnivå (för ungdomar) eller 2. När Camilla märker att hennes överjävligt nedlåtande attityd inte är den succé hon trodde den skulle vara.

   Överjävligt nedlåtande attityd? Jösses, hur ser ert liv ut?

   Nää hon kommer lägga någon kommentar om att ha två tankar i huvudet och att vi inte fattade hennes skämt, givetvis följd av en 😉

   Tror den här bloggen är påväg att dö. Platta inlägg med någon fråga i slutet för att få igång kommentarerna, hånfulla inlägg och bloggare ingen följer. Ja, vi fattar att England och Mona var poppis för femton år sen, men man drar inte in nya och unga läsare på det. ”Småtjejerna” som de så nedlåtande kallas härinne följer tiktokare och yngre influencers, knappast Bella, Kenza och Gynning…

    Engla***

    Bäst att rätta innan någon försöker göra sig lustig 👌

    På väg att dö???? 🤣🤣🤣🤣🤣 Så länge det finns korkade influensers som BEHÖVS granskas kommer Bloggbevakning leva! Amen!

     På vilket sätt tycker du att det här inlägget behövdes? Vad i det tycker du faller inom granskning?

  ”Hon är väl känd för en massa andra saker, men idrott är väl knappast en av dem?” i en lite mer nyanserad värld där influencers inte har den centrala rollen i alla lägen så tror jag att jo, idrott är en av dem. För mig är det det första jag tänker på ang henne. Det är en sak att missa och glömma, men att elakt raljera över hur hon inte passar in utan att ha fakta klar för sig, vad får man ut av det?

  Nu ska jag vara neggig. Handboll är så j-kla tråkigt (både män och kvinnor). Fotboll är kul.

  Jag brukar gilla ditt skarpa tilltal, Camilla men här måste jag erkänna att jag ogillar tonen. Linnea är handbollsspelare i grunden men karriär och utmärkelser inom sporten bakom sig.
  Att hon sen gjort sig känd för en rad saker gör att hon nog för en tv-producent är klippt och skuren för ”Superstars”.
  Men way not to go. Förminskande.

   Jag tror även att handbollskarriären hjälpte till att nå ut med övriga typer av engagemang. Utan den hade hon nog inte i samma utsträckning varit ”känd för en massa andra saker”.

  Linnea är det sista feminismen behöver, men det går ju inte att bortse från att hon är en talang inom handbollen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.